Jump to content

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΗΡΩΕΣ..


ludovick

Recommended Posts

Τραγωδία στο Ρωμανού -27χρονος πνίγηκε για να σώσει οικογένεια!!

Τα κύματα στην παραλία Ρωμανού παρέσυραν 3χρονο κοριτσάκι οι γονείς του έπεσαν στην θάλασσα για να το σώσουν αλλά τους παρέσυρε και αυτούς το κύμα ο 27χρονος...

Ρωσοπόντιος έπεσε στην θάλασσα και κατόρθωσε να σώσει την οικογένεια Στην προσπαθειά του όμως να βγει από την θάλασσα ένα κύμα ύψους 4 μέτρων τον τράβηξε στην θάλασσα και τον παρέσυρε στον βυθό.Στην παραλία διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας ο νεαρός συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά του η οποία είναι εγκυμονούσα στον 5ο μήνα και η οποία για δύο ώρες περίμενε μάταια για κάποιο καλό νέο του 27χρονου παλξκαριού .Μετά από δύο ώρες η θάλασσα ξέβρασε το άψυχο σώμα του παλικαριού γράφοντας το τραγικό φινάλε της ιστορίας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 years later...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.kosmos&id=37205

Ο νέος ήρωας του Καναδά

Τα μεγάλα έθνη ξέρουν να τιμούν τους ήρωές τους. Όχι μετά τον θάνατό τους, αλλά ακριβώς μετά το οποιοδήποτε κατόρθωμά τους. Γι αυτό και είναι μεγάλα.

Ο Κέβιν Βίκερς είναι ένας άντρας σε μία ηλικία που θα μπορούσε να απολαμβάνει το απογευματινό τσάι του σε κάποιο μέρος του Καναδά ατενίζοντας τα μαγευτικά τοπία της χώρας. Αντί αυτού βρίσκεται στο κοινοβούλιο της χώρας κι ο ρόλος του είναι κυρίως τυπικός. Συμμετέχει στις εκδηλώσεις, αναλαμβάνει διεκπεραιωτικές διαδικασίες και ασχολείται με τελετουργικά.

Είναι ο άνθρωπος που είχε την ψυχραιμία όταν είδε τον εισβολέα στο καναδικό κοινοβούλιο να τον εξουδετερώσει, αποσοβώντας τα χειρότερα για τον πρωθυπουργό της χώρας, τους άλλους πολιτικούς αλλά και τους υπαλλήλους που βρίσκονταν στον χώρο. Σήκωσε το όπλο του και τον σκότωσε.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δείτε πώς τον τίμησε η καναδική Βουλή. Θα νιώσετε τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα και τη συγκίνηση όλων. Τόσο απλά, τόσο λιτά και σεμνά, αλλά και τόσο σημαντικά. Όπως αρμόζει στους σύγχρονους ήρωες των δημοκρατιών.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.