drWatkins Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 Η κυβέρνηση, από σήμερα, έχει στις τάξεις της ένα νέο και πολλά υπoσχόμενο μέλος , τον leukiblouza. Υποδεχτήτε τον με θαλπωρή, αγάπη και νουνοου, όπως υποδεχόμαστε όλα τα νέα μέλη!Καλως όρισες λοιπόν, και σύντομα ο αξιαγάπητος και σεβαστός μας πρόεδρος( σλουπ-σλουπ) θα σου ανακοινώσει την υπουργική σου θέση! :) :ILoveCoffee: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted September 26, 2003 Report Share Posted September 26, 2003 Χμ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoky Posted September 27, 2003 Report Share Posted September 27, 2003 Όταν ήρθα εγώ, όχι τόπικ δεν μου ανοίξατε.... Καταγγέλω την συγκεκριμένη κίνηση ως εκδήλωση μεροληψίας υπέρ συγκεκριμένου μέλους (προσπαθούν να μας την φορέσουν, κοινώς. Τη μπλούζα, λέμε!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leukiblouza Posted September 30, 2003 Report Share Posted September 30, 2003 Θα ηθελα να ευχαριστησω το σεβαστο μελος της κυβερνησης dr watkins για το θερμο καλωσορισμα, makes things easier...hope to catch up with you soon Οσο για την επισης αξιαγαπητη smoky,καταλαβαινω την αποψη της και -dr watkins οφειλεις να ζητησεις μια συγγνωμη στην smoky, μια και ποτε δεν την καλωσορισες επισημα στην κυβερνηση -smoky ενα παλιο στελεχος της κυβερνησης σαν εσενα δεν εχει τιποτα να φοβηθει απο ενα νεο πρωταρη σαν εμενα που το μονο του καθηκον ειναι να κουναει ηλεκτρονικα bannerακια αμα τη εμφανισει των λοιπων μελων της κυβερνησης in any case μην βιαζεσαι να με κρινεις, θετω εαυτον στην υπηρεσια σας και ελπιζω να σε πεισω για τα αγνα μου κινητρα till next time Ta Ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted October 2, 2003 Report Share Posted October 2, 2003 Καλέεεε, ξέχασα να καλωσορίσω κι εγώ το νέο μέλος! Καλώς μας ήρθες! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leukiblouza Posted October 2, 2003 Report Share Posted October 2, 2003 Λοιπον it almost feels like home Βασιλικη σε ευχαριστω για το welcoming... επισης θελω να ευχαριστησω τη μητερα μου και την αδερφη μου,ολους τους καθηγητες μου στο λυκειο, το Gaz, τον ψυχιατρο μου και ολους οσους βοηθησαν να φτασω μεχρι εδω... Εδω=Ιδρυμα αποκαταστασης ψυχικα διαταραγμενων φοιτητων Ιατρικης :ILoveCoffee: Ειμαι junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winmx Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Oute emena me upodexthkate :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 εεεε...αφού αρχίσαμε τα παράπονα θέλω και εγώ να πώ ούτε εμένα...μπουαααααχχχχχχχχχχ :cry: :cry: :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leukiblouza Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Καλα να ρωτησω κατι;Μηπως να αρχισω να αισθανομαι ασχημα; θα προσπαθησω να παραμεινω χαλαρος και ηρεμος... Δεν φταιει λοιπον o dr watkins αν αποφασισε να κανει την αυτοκριτικη του και να φανει ευγενικος και φιλοξενος. Ισως φταιει για αυτη του την συμπαθεια και οι αποψεις μου για τον Schumaher σας παραπεμπω στα σχετικα post... Ισως να λατρεψε τα σουτζουκακια μου καθε καλοφαγας και μπον βιβερ θα τα λατρευε(somebody shoot me...) :ILoveCoffee: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor-x Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Καλα να ρωτησω κατι;Μηπως να αρχισω να αισθανομαι ασχημα; θα προσπαθησω να παραμεινω χαλαρος και ηρεμος... Δεν φταιει λοιπον o dr watkins αν αποφασισε να κανει την αυτοκριτικη του και να φανει ευγενικος και φιλοξενος. Ισως φταιει για αυτη του την συμπαθεια και οι αποψεις μου για τον Schumaher σας παραπεμπω στα σχετικα post... Ισως να λατρεψε τα σουτζουκακια μου καθε καλοφαγας και μπον βιβερ θα τα λατρευε(somebody shoot me...) :ILoveCoffee: ok I :shoot: you! 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leukiblouza Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Ok thanks a lot.Things were quite out of hand there.You are my savor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoky Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Έεελα βρε τώρα, που φοβήθηκες! Πλακίτσα κάνουμε! Απλά βγάζουμε τα απωθημένα μας στους παλαιούς που μας περάσανε στο ντούκου! Εσύ τι φταις, μικρό παιδί! :Iloveyou: :angel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leukiblouza Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Τωρα χαλαρωσα λιγακι.Τι να λεμε νεος ειμαι και ψαρωνω. :ILoveCoffee: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts