Jump to content

Ερώτηση για "πάγωμα μεταπτυχιακού"


anypostatos

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω συμπληρώσει ένα χρόνο μεταπτυχιακού, αλλά θα χρειαστεί να λείψω από την Αθήνα για τουλάχιστον 1 χρόνο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται να "παγώσω" το μεταπτυχιακό σε αυτό το σημείο και να το συνεχίσω όταν επιστρέψω;

Από όσο ξέρω κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει στις πανεπιστημιακές σχολές για τα προπτυχιακά έτη.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εάν ο φοιτητής επιθυμεί να διακόψει τις σπουδές του οριστικά ή προσωρινά, τότε οφείλει να υποβάλει αίτηση προς τον Διευθυντή του Προγράμματος, ο οποίος τη θέτει υπόψη της Διοικούσας Επιτροπής.

Οι αιτήσεις για διακοπή υποβάλλονται ένα μήνα πριν από την έναρξη του επόμενου εξαμήνου και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι αποβολής του. Ο χρόνος της προσωρινής διακοπής δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δύο έτη.

ΚΑΙ

Παράταση σπουδών: Κατόπιν αιτιολογημένης εισηγήσεως του επόπτη καθηγητή, η Συντονιστική Επιτροπή Μεταπτυχιακών Σπουδών μπορεί να εισηγείται στον Πρόεδρο του Τμήματος παράταση του χρόνου σπουδών προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταπτυχιακή εργασία κατά 6 μήνες, και σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις μέχρι 1 έτος.

Άδεια προσωρινής διακοπής σπουδών: Σε ειδικά αιτιολογημένες περιπτώσεις, η Συντονιστική Επιτροπή Μεταπτυχιακών Σπουδών μπορεί να εισηγείται στον Πρόεδρο του Τμήματος άδεια προσωρινής διακοπής των σπουδών για εύλογο χρονικό διάστημα.

ΚΑΙ

Διακοπή φοίτησης

Η διακοπή φοίτησης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δύο έτη για σοβαρούς λόγους. Κατά την διάρκεια της διακοπής αίρονται όλες οι παροχές (Ε.Δ.Ε. 7/31-10-03).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.