gt1986 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 παιδες ισχυει..με προεδρικο διαταγμα προσφατα απο στρ εγινα ανθυπιατρος..τρελο γελιο για εναν που υπηρετησε σε ενα ταγμα ζορικο της ελδυκ οπου ολοι τον ελεγαν αστρατικοποιητο.Ωστοσο και αστερι εβαλα και φωτογραφιες εβγαλα και πολυ θα θελα να καμπανιασω καποιους απο τοτε..καλο το τζερτζελο λοιπον Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bromptonista Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Αυτά είναι!!! Η πατρίδα ανταμείβει τα άξια τέκνα της. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisica Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 ξέρει κανείς το νόμο που λέει οτι γίνεσαι αξιωματικός μετά την απόλυση σαν ιατρός άνευ ειδικότητας? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNkEy mAn Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 άρθρο 8 του Αναγκαστικού Νόμου 833/1937 έχει βγει πρόσφατη απόφαση που διάφοροι προήχθησαν σε ανθυπολοχαγό (π.χ. ο 310 γιατρός της μονάδας μου έγινε) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelo Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 παιδες ισχυει..με προεδρικο διαταγμα προσφατα απο στρ εγινα ανθυπιατρος..τρελο γελιο για εναν που υπηρετησε σε ενα ταγμα ζορικο της ελδυκ οπου ολοι τον ελεγαν αστρατικοποιητο.Ωστοσο και αστερι εβαλα και φωτογραφιες εβγαλα και πολυ θα θελα να καμπανιασω καποιους απο τοτε..καλο το τζερτζελο λοιπον στις 26 τρέχοντος θα πάω να πάρω κι εγώ τα αστέρια μου gt1986 σε ποιά μονάδα πήγες και πότε? εγώ σειρά 311 (2010 Γ) πήγα 35 Μοίρα Καταδρομών στο Σταυροβούνι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisica Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 ΕΓΩ 291 ΣΕΙΡΑ ΤΟ 2005 ΠΗΓΑ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛ? EΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ? ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΛ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt1986 Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 παιδια ο νομος ειναι οντως αυτος που αναφερεται...ελαχιστοι γινομαστε ανθυπολοχαγοι......εγω ημουν ο νεωτερος..ειδα ατομα με ασμ που ελεγε σε 91.angelo υπηρετησα στο 2 ταγμα.οσον αφορα αν θελει καποιος μπορει να απευθυνθει στη διευθυνση επιστρατευσης του γεσ εδρευει στο γουδι..τελος γραφτηκα μετα στο συνδεσμο εφεδρων αξιωματικων που δινει σχετικη ταυτοτητα και εχω φαει και στη λεσχη ..αυτα παιδες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Tomy Posted June 15, 2013 Author Report Share Posted June 15, 2013 Άντε και ταγματάρχης. Αν τσακωθείς ποτέ με μπάτσο δείχτου την ταυτότητα και πες του ότι θα προτείνεις στο διοικητή του 3ήμερη φυλάκιση. Μπήκα να γράψω τη δική μου εμπειρία και βλέπω ότι συμπτωματικά ανακινήθηκε το θέμα μετά από χρόνια. Με πήραν τηλέφωνο προ ημερών να τους στείλω στη ΜΕ που με παρακολουθεί (εκεί που λέει το ΦΠ μου) τον τίτλο ειδικότητας για να με κάνουν ανθυπίατρο. Μόνο με τον τίτλο μου είπαν ότι γίνεται. 295 λελε. Αυτά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNkEy mAn Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 δηλαδή αν πάρεις τη διεύθυνση επιστρατέυσεως, τι μπορούν να σου πουν; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjjggst Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Αν η χώρα βρεθεί σε εμπόλεμη κατάσταση παίρνουμε και το "βαρβάτο" μισθό του Ανθυπολοχαγού, αν και νομίζω πως κάπου προβλέπεται πως παίρνουμε και βαθμό σε καιρό πολέμου, μεγάλη καριέρα ανοίγεται μπροστά μας συνάδελφοι.... 2002 Γ' ΕΣΣΟ (278 νομίζω), 6η ΕΜ Αρμάτων- Δράμα, 516o Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού-Λαγός Έβρου, 3ο ΤΥΠ- Καβύλη Έβρου, που είστε βρε σειρούλες μου??? :) Edited June 16, 2013 by sjjggst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt1986 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 θα παρετε στην διευθυνση επιστρτευσης του γες θα επικοινωνησετε με την Ανθυπολοχαγο που υπαρχει εκει και θα τις πειτε οτι θελετε να παρετε βαθμο...δεν χρειαζεται να εχετε τελειωσει ειδικοτητα..σιγουρα... ea4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioskoum Posted July 26, 2017 Report Share Posted July 26, 2017 Καλησπερα παιδια! Μου ηρθε και εμενα αυτο το χαρτι για να γινω ΑνθΛγος (ΥΙ) και μαλιστα σε λιγοτερο απο χρονο απο την ολοκληρωση της θητειας μου! πρακτικα ξερει κανεις ποια τα πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα, ποιες οι υποχρεωσεις και γενικα τι παιζει? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
το έλυτρο Posted March 1, 2020 Report Share Posted March 1, 2020 πήρε κανείς κανά αστεράκι τώρα τελευταία να ετοιμάζεται για ΚΙΧΝΕ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts