Jump to content

Ιατρός στο Ποσείδι...


Recommended Posts

:rolleyes: Το κάμπινγκ του Πανεπιστημίου στο Ποσείδι Κασσάνδρας ζητάει γιατρό για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και είμαι υποψήφιος...τις πρώτες 20 μέρες του Ιουλίου, που έχει μάλλον και τον περισσότερο κόσμο θα είμαι ο μόνος ιατρός του κάμπινγκ.

Θέλω εμπειρίες και γνώμες! Πόσο κόσμο παίρνει η κατασκήνωση και πώς λέτε να είναι η δουλειά εκεί;;

Εννοείται πως θα μένω μέσα, όχι όμως σε αντίσκηνο αλλά σε σπιτάκι και τα λεφτά που δίνουν είναι περίπου €30 τη μέρα...τι λέτε; emhelpemhelp

Link to comment
Share on other sites

δεν το ξερα οτι το ποσειδι εχει γιατρο!!

η κατασταση κυμαινεται απο τελειως θλιβερη εως τρελα χαβαλετζιδικη...

εξαρταται απο τις προτιμησεις του καθενος...

(εχει πααααρα πολυ κοσμο.) :P κουτσοι στραβοι ολοι στο αγιο...ποσειδι:Ρ

οι τουαλετες ειναι αθλιες σε προειδοποιω... emanakatevomai

αυτα καλα να περασεις :DB)

Link to comment
Share on other sites

Μην μελαγχολήσεις όμως όταν διαπιστώσεις ότι οι μπαρμαν και τα παιδιά που νοικιάζουν τις ξαπλώστρες παίρνουν περισσότερα...

:rolleyes:

Change is in the air.. νέο emoticon! :D

Αυτό για τις τουαλέτες ισχύει από ό,τι ξέρω, αλλά ολόκληρο σπιτάκι θα έχει την δική του λογικά, οπότε no stress! B)

Link to comment
Share on other sites

Απασχόληση Ιατρών σε κατασκηνώσεις

Θεσσαλονίκη 5 Φεβρουαρίου 2008

Αριθ.Πρωτ.1212/Γ.

Προς τους

κ.κ. Διευθυντάς των Κατασκηνώσεων

Βορείου Ελλάδος

ΘΕΜΑ: Θερινή απασχόληση Ιατρών σε κατασκηνώσεις - παιδικές εξοχές. Αμοιβές - Διατροφή.

Κατά τους θερινούς μήνες οι κατασκηνώσεις και οι παιδικές εξοχές, σύμφωνα με το οργανόγραμμά τους, καλύπτονται υγειονομικά από ιατρούς ανάλογα με τον αριθμό των κατασκηνωτών. Οι αμοιβές των ιατρών διαμορφώνονται, κατά περίοδο απασχόλησης 20-22 ημερών, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ( συνεδρίαση 22/1/2008) όπως παρακάτω:

Ορίζεται ως κατώτερη αμοιβή για τους γιατρούς που εργάζονται σε κατασκηνώσεις, το ποσό των 1.400€ ( καθαρά). Εφόσον δεν παρέχεται διαμονή και διατροφή προστίθεται ποσόν ημερήσιο διατροφής/διαμονής στα 60€. Επίσης εάν πρόκειται για ειδικευμένο ιατρό χειρουργικής ή παθολογικής ειδικότητας υπάρχει προσαύξηση ύψους 20%. Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις πρέπει ο ενδιαφερόμενος γιατρός να καταθέτει στον εργοδότη του πιστοποιητικό εγγραφής του στον Ι.Σ.Θ.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι ιατροί, όπως και οι κ.κ. επιχειρηματίες - ιδιοκτήτες των κατασκηνώσεων για περαιτέρω διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην προϊσταμένη της Γραμματείας των γραφείων του Ι.Σ.Θ κ. Ελένη Βάγιου κατά τις ώρες 9 π.μ. - 14.00΄ τηλ. 2310251963, στις εργάσιμες ημέρες.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Αθανάσιος Νικολαΐδης Kλεάνθης Βαλαρούτσος

Link to comment
Share on other sites

Επίσης εάν πρόκειται για ειδικευμένο ιατρό χειρουργικής ή παθολογικής ειδικότητας υπάρχει προσαύξηση ύψους 20%.

Κατάλαβα....πάνε ΚΑΙ οι ειδικευμένοι τώρα...

emconfused

Link to comment
Share on other sites

:anavwfwties::anavwfwties:

Τάσο την ανακοίνωση αυτή του Ι.Σ.Θ. την έχω υπόψη μου, και την έθεσα υπόψη και του υπευθύνου της κατασκήνωσης στο Ποσείδι. B) Το θέμα είναι ότι είναι μια απόφαση του Δ.Σ. ενός Ιατρικού Συλλόγου, θέλω να πω...τι ισχύ μπορεί να έχει νομικά; Ο πρόεδρος της κατασκήνωσης μού είπε απλά: είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, εγώ τόσα σου προσφέρω, αν θες έρχεσαι...και από εκεί και πέρα αν μου φέρεις εσύ ή ο σύλλογος ένα νόμο που να λέει αυτό, τότε για να είμαι νόμιμος σου τα δίνω, δεν έχω πρόβλημα!

Να σημειώσω δε ότι στην ανακοίνωση του Ι.Σ.Θ. από κάτω γράφει μια σειρά από παιδικές κατασκηνώσεις, δεν περιλαμβάνει όμως το Ποσείδι....μήπως τελικά όλοι οι άλλοι στις παιδικές παίρνουν αυτά τα λεφτά κι εγώ δε θα τα πάρω; :rolleyes::bloodomen:

Προφανώς λέω να πάω από Δευτέρα στο σύλλογο να δω τι γίνεται, και στο κάτω-κάτω αν μαλλώσω μαζί τους δεν πάω, σκασίλα μου! Μη χάσω τα πολλά λεφτά! :Pemconfused

Υ.Γ.1 Και κάτι άλλο...invitro η κατασκήνωση είναι τόσο χύμα που ομπρέλες και ξαπλώστρες δεν έχει (τουλάχιστον μέχρι πέρσι...), οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!!!

Τώρα βέβαια....θα μπορούσα να βάλω εγώ ξαπλώστρες και να τις εκμεταλλεύομαι χιχιχι ίσως τότε βγάλω και αξιοπρεπή λεφτά... emcolgateB)

Υ.Γ.2 Και εννοείται ότι θα έχω σπιτάκι με τουαλέτα / ντουζ...αλλιώς σιγά μην πήγαινα!

Edited by Evanescent_doctor
Link to comment
Share on other sites

Άσχετο, αλλά σε κατασκηνώσεις δεν πάω ούτε απ' έξω!

Όταν ήμουν μικρή, μ' έστελναν με το ζόρι σε μια κατασκήνωση στα όρη, τ' άγρια τα βουνά για 2 εβδομάδες. Η κατασκήνωση ήταν χριστιανική, αλλά μετά το πρώτο τριήμερο έπιανα τον εαυτό μου να προσεύχεται στο Superman να πετάξει ως εκεί και να με πάρει (να με 'πάρει' γενικότερα)... Παιδικά, ψυχικά τραύματα! :)

Evanescent, καλά να περάσεις και καλά λεφτά να πάρεις!

Edited by valentina667
Link to comment
Share on other sites

Οι καλύτερες κατασκηνώσεις-για τους γιατρούς-είναι οι δημοτικές. Μπορεί οι εγκαταστάσεις να μην είναι τόσο καλές όσο οι ιδιωτικές, αν και ο γιατρός έχει δικό του δωμάτιο και μπάνιο, οι αμοιβές, όμως, δεν έχουν καμία σχέση. Παράδειγμα: η κατασκήνωση του Δήμου Άργους έδωσε πρόπερσι 2000€ για ένα μήνα, συν ΤΣΑΥ, συν δώρο Χριστουγέννων, όταν η πολυτελής Sport Camp του Λουτρακίου έδινε γύρω στο χιλιάρικο.Έχε χάρη που είναι στην κορυφή του βουνού Φαρμακά, μέσα στο δάσος, και φοβάμαι τις πυρκαγιές, αλλιώς θα είχα κλείσει απ'το Γενάρη να πάω!!! :anavwfwties:

Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμένη, τουλάχιστον. όχι! Μην ξεχνάς ότι δεν έχουν πολλοί την όρεξη να μένουν μέσα 24 ώρες το 24ωρο και να ασχολούνται με πιτσιρίκια που έρχονται στο ιατρείο ακόμα και για σκασμένα χείλη! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι! Θα ήταν καλή φάση να γίνει ξεχωριστό τόπικ με κατασκηνώσεις, ώστε οι γιατροί, που αναζητούν εργασία, να ανατρέχουν σ' αυτό και να ξέρουν τι απαιτείται και τι απολαβές θα έχουν.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.