Jump to content

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ι.Σ.Α.)


anastasiostheodoridis

Recommended Posts

Έχοντας υπ΄ όψη τις διατάξεις των Β.Δ. της 7-11-57, Ν.Δ. 3895/58, Ν.Δ. 4111/60, Ν.727/77, Ν. 1076/80, όπως τροποποιήθηκαν με το Ν. 1425/84, ΠΔ. 84/86,

ΚΑΛΟΥΜΕ

Α.

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε εκλογές στις 1 και 2 Ιουνίου 2008 Κυριακή και Δευτέρα για την ανάδειξη:

1. ΔΕΚΑΕΠΤΑ (17) Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

2. Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και ΕΞΙ (6) Τακτικών μελών ως και Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και ΕΞΙ (6) Αναπληρωματικών μελών

3. ΤΡΙΩΝ (3) Τακτικών Μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής και ΤΡΙΩΝ (3) Αναπληρωματικών μελών .

4. ΤΡΙΑΝΤΑ (30) Εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

• Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι 2/5/2008 ημέρα Παρασκευή έως 14.30μ.μ. στα γραφεία του Ι.Σ.Α.

• Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη τα οποία θα τακτοποιηθούν ταμειακά μέχρι και την 16/5/2008 ημέρα Παρασκευή έως 14.30 μ.μ. στα γραφεία του Ι.Σ.Α.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική για τα μέλη. Τυχόν παράλειψη του εκλογικού δικαιώματος συνιστά πειθαρχικό αδίκημα. (Νόμος 727/77)huh.gif

• Οι εγγεγραμμένοι γιατροί - αλλοδαποί (εκτός χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης) δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές στις 1-2 Ιουνίου 2008, ούτε το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

• Οι εγγεγραμμένοι γιατροί ομογενείς έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

• Όλοι οι εγγεγραμμένοι γιατροί υπήκοοι κρατών Ευρωπαϊκής Ένωσης, ψηφίζουν εφόσον έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους μέχρι 16/5/2008. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Β.

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει στις 5/5/2008 ημέρα Δευτέρα, στα γραφεία του ΙΣΑ (Σεβαστουπόλεως 113 Αθήνα) και ώρα 11.00 π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί στις 8/5/2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΗΓΑΚΗΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και μια που όπως βλέπω Τάσο(και σε άλλο post σου) πήρες φόρα και ενημερώνεις όλα τα μέλη του forum για τις εκλογές μας,λέω να συμβάλλω και εγώ σε αυτή σου την πρωτοβουλία.Εκλογές λοιπόν και στη Λάρισα,Κυριακή 1 Ιουνίου/ χωρίς υποχρεωτική συμμετοχή(ή τουλάχιστον δεν το αναφέρει πουθενά στην πρόσκληση) και Γενική Συέλευση την Πέμπτη 17 Απριλίου...αυτά...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προτείνω να ψηφίσουμε και να τους δείξουμε οι νέοι γιατροί ότι δε γουστάρουμε πια τα αμέτοχα στρατιωτάκια που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς....Ο ΙΣΑ πρέπει να έχει ενεργό λόγο στα τεκταινόμενα στην ιατρική!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχεις 11 εργάσιμες μέρες να υποβάλεις υποψηφιότητα. :D

Αν είναι να πάω να ψηφίσω τον Ρηγάκη και κάθε Ρηγάκη να ζητήσω διαγραφή την παραμονή και την επομένη των εκλογών ξαναγράφομαι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα δοθεί η συνέχεια των πρόσφατων εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ). Γιατρός προσέφυγε με αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας αμφισβητώντας το κύρος της εκλογικής διαδικασίας, υποστηρίζοντας ότι παρανόμως αποκλείστηκαν από την ψηφοφορία οι αλλοδαποί γιατροί εκτός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΙΣΑ.

Ο εν λόγω γιατρός υποστηρίζει ότι πρόκειται για αδικαιολόγητη διάκριση και προσθέτει στην αίτηση ακύρωσης ότι ακόμη και οι αλλοδαποί γιατροί υπήκοοι των κρατών της ΕΕ ψηφίζουν μεν, αλλά παράτυπα δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Η συμπεριφορά αυτή συνιστά κατάφωρη διάκριση λόγω εθνοτικής καταγωγής, καταλήγει στο κείμενο της δικαστικής του προσφυγής ο γιατρός.

Το μέλος του ΙΣΑ έχει επίσης αποστείλει επιστολή στον περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαράλαμπο Μανιάτη, ζητώντας του να μην επικυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Αναφέρει στην επιστολή του ότι γίνονται ανάλογες διακρίσεις και σε άλλους συλλόγους όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος ή το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

template_04.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 9 years later...

στον Ιατρικο Συλλογο Αθηνων υπαρχει πλεον δυνατοτητα για ηλεκτρονικη εκδοση πιστοποιητικων (για οσους βεβαια εχουν βγαλει ηλεκτρονικους κωδικους)

 

https://members.isathens.gr/certificate/Login

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.