Neuromancer Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Παιδιά τι γνωρίζετε για αυτά; Τι ισχύει και τι όχι; Έχει κανένας πληροφορίες; Quote
cristkt Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Παιδιά τι γνωρίζετε για αυτά; Τι ισχύει και τι όχι; Έχει κανένας πληροφορίες; Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Ενδιαφέρεσαι για δικό σου ιατρείο ή για εφημερίες;;; Quote
Neuromancer Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 Οχι για δικό μου ιατρείο. Για το πως βρίσκεις, τι χαρτιά χρειάζεται για να δουλέψεις εκεί (πχ εγγραφή στον ιατρικό σύλλογο της περιοχής χρειάζεται και για το τρόπο λειτουργίας. Πότε και πόσεςς ώρες δουλεύεις κλπ κλπ... Quote
dr.scrat Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ότι χρειάζεται να γραφτείς στον τοπικό ιατρικό σύλλογο, είναι το μόνο σίγουρο! Μέχρι και τα κανάλια είχαν σχολιάσει, πριν από κανα-δυο καλοκαίρια, το ότι στα μεγάλα νησιά, από Μάιο ως Νοέμβριο, πολλαπλασιάζονται οι εγγραφές στους συλλόγους! Εκτός από το ν'ανοίξεις το δικό σου ιατρείο, υπάρχει και η δυνατότητα να δουλέψεις full-time σε ιατρείο άλλου. Τα λεφτά είναι πολύ καλά, απ'ό,τι ξέρω, χωρίς υπερβολική δουλειά. Έχω ακούσει να χρεώνουν 100€ για ένα θλαστικό!Τα σοβαρά τα στέλνεις στο Κ.Υ. Εσύ θα κάνεις κανά ράμμα, καμιά επίδεση, καμιά ακρόαση σε λοίμωξη αναπν/κου κτλ. Δυστυχώς, δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις διαδικασίες που πρέπει ακολουθήσεις, αλλά άρχισε να ρίχνεις, καλού-κακού, καμια ματιά στη χρυσή ευκαιρία. Σίγουρα θα βρεις αγγελίες για στελέχωση τουριστικών ιατρείων. Quote
cristkt Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ότι χρειάζεται να γραφτείς στον τοπικό ιατρικό σύλλογο, είναι το μόνο σίγουρο! Μέχρι και τα κανάλια είχαν σχολιάσει, πριν από κανα-δυο καλοκαίρια, το ότι στα μεγάλα νησιά, από Μάιο ως Νοέμβριο, πολλαπλασιάζονται οι εγγραφές στους συλλόγους! Εκτός από το ν'ανοίξεις το δικό σου ιατρείο, υπάρχει και η δυνατότητα να δουλέψεις full-time σε ιατρείο άλλου. Τα λεφτά είναι πολύ καλά, απ'ό,τι ξέρω, χωρίς υπερβολική δουλειά. Έχω ακούσει να χρεώνουν 100€ για ένα θλαστικό!Τα σοβαρά τα στέλνεις στο Κ.Υ. Εσύ θα κάνεις κανά ράμμα, καμιά επίδεση, καμιά ακρόαση σε λοίμωξη αναπν/κου κτλ. Δυστυχώς, δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις διαδικασίες που πρέπει ακολουθήσεις, αλλά άρχισε να ρίχνεις, καλού-κακού, καμια ματιά στη χρυσή ευκαιρία. Σίγουρα θα βρεις αγγελίες για στελέχωση τουριστικών ιατρείων. Η παρέμβαση μου αφορά 2 κομμάτια: Πρώτον η δουλειά είναι πολλή γιατί τέτοιου είδους ιατρεία ανοίγουν σε περιοχές με πολύ τουρισμό και οι τουρίστες και για το παραμικρό έρχονται στο γιατρό και μόνο αν πας συνειδητοποιημένος ότι θα δουλεύεις όλη μέρα, κάθε μέρα, θα το ανέξεις. Είναι εν ολίγοις μεγάλο ζόρι. Δεύτερον, ναι μεν χρεώνονται 100 ευρώ τα θλαστικά και σε πολλές περιπτώσεις και παραπάνω, αλλά αυτά τα χρήματα δε φτάνουν ποτέ στα χέρια σου. Αν δουλέψεις σε ιατρείο άλλου, θα σου δίνει μηνιάτικο και θα τραβάς εσύ το ζόρι για να παίρνει το παραδάκι ο άλλος. Αν πάλι τπ ιατρείο είναι δικό σου πίστεψέ με, από προσωπική εμπειρία, θα έχεις τόοοοοσα έξοδα που τα 100 ευρώ το θλαστικό ίσα που θα καλύπτει το ενοίκιο του ιατρείου και όχι όλο!!!! Εγώ δούλευα κάθε μέρα όλη μέρα και ίσα ίσα που έβγαλα τα έξοδά μου σε μια περιοχή που σφίζει από τουρίστες... Πλέον , ο μόνος τρόπος να βγάλεις λεφτά σε τέτοιου είδους ιατρεία, είναι με παράνομους τρόπους.... Εκεί που δούλευα εγώ, πήγα με το σταυρό στο χέρι και δεν έκανα τίποτα. Μόνο η εμπειρία μου έμεινε. Παίζουν πολλά παιχνίδια με μίζες με ξενοδοχους, ταξιδιωτικά γραφεία κτλ... Οπότε μόνο αν έχει κανείς τη θέληση να δουλέψει αρκετές ώρες και μόνο για την εμπειρία θα συμβούλευα να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο... Quote
dr.scrat Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 (edited) Αφού έχεις πάει ο ίδιος, τα ξέρεις από πρώτο χέρι. Οι δικές μου πληροφορίες προέρχονται από συνάδελφο που το'χε κάνει πριν από 3 καλοκαίρια. Βέβαια, εκείνος είναι τώρα Γιατρός χωρίς Σύνορα στο Νταρφούρ (σοβαρά!!!), γι'αυτό και δεν μπορώ να τον ρωτήσω λεπτομέρειες, προς το παρόν. Φυσικά και είχε κι εκείνος πολύ δουλειά, αλλά το χαρακτήριζε βιώσιμη λύση για καλά χρήματα το καλοκαίρι. Άλλωστε, και γιατρός σε κατασκήνωση να πας, θα πάρεις 800€, κλεισμένος 22 μέρες και μπορεί να'χεις 500 πιτσιρίκια υπό την ευθύνη σου, που θα σε ξυπνάνε τη νύχτα ακόμη και για σκασμένα χείλη! Edited April 8, 2008 by 7 Quote
cristkt Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Αφού έχεις πάει ο ίδιος, τα ξέρεις από πρώτο χέρι. Οι δικές μου πληροφορίες προέρχονται από συνάδελφο που το'χε κάνει πριν από 3 καλοκαίρια. Βέβαια, εκείνος είναι τώρα Γιατρός χωρίς Σύνορα στο Νταρφούρ (σοβαρά!!!), γι'αυτό και δεν μπορώ να τον ρωτήσω λεπτομέρειες, προς το παρόν. Φυσικά και είχε κι εκείνος πολύ δουλειά, αλλά το χαρακτήριζε βιώσιμη λύση για καλά χρήματα το καλοκαίρι. Άλλωστε, και γιατρός σε κατασκήνωση να πας, θα πάρεις 800€, κλεισμένος 22 μέρες και μπορεί να'χεις 500 πιτσιρίκια υπό την ευθύνη σου, που θα σε ξυπνάνε τη νύχτα ακόμη και για σκασμένα χείλη! Εμένα πάντως με ξυπνούσαν συνέχεια για μεθυσμένους, μέχρι και για χτύπημα από παπούτσι... Στο τσακίρ κέφι για κανέναν πνιγμό στη θάλασσα το βράδυ από μεθυσμένους άντε και κανα εγκεφαλικό. Επίσης, εκτός από τα συνηθισμένα, λοιμώξεις, θλαστικά, κτλ, πολλά περιστατικά ήταν αλλεργίες από τσιμπήματα, κυρίως από κουνούπια!!! Έχετε δει Άγγλο με τσίμπημα από κουνούπι;;; Τραγικό θέαμα!!! Τέλος πολλές Αγγλιδούλες μου ερχόταν να τους βγάλω τα γυαλιά από τις πατούσες επειδή χορεύανε ξηπόλητες στα κλαμπάκια... Είχε γέλιο, αλλά όταν σε ξυπνάνε κάθε βράδυ στις 3, 4, 5 κτλ για κάτι τέτοιο σιγά-σιγά σταματάς να το διασκεδάζεις.... Quote
thalia Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 (edited) μιας και συζητατε γι αυτο το θεμα,μια αλλη ερωτηση παρομοιου ενδιαφεροντος! εχει ακουσει κανεις πως οποιος εχει πτυχιο,μπορει ν ανοιξει δικο του ιατρειο,να πληρωνει μονος του την ασφαλιση του και σε 5 χρονια να χει παρει αυτοματα την ειδικοτητα της γενικης ιατρικης???? Edited April 11, 2008 by thalia Quote
veterinarian Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 1. ΓΙΑΤΡΟΣ ζητείται για εργασία σε ιατρείο κατά την καλοκαιρινή περίοδο στο νομό Πιερίας 697-2852.533 ("Αγγελιοφόρος" - 8/4/2008) 2. ΙΑΤΡΟΙ ζητούνται για καλοκαιρινή απασχόληση μέχρι Οκτώβριο για Χαλκιδική ή Κατερίνη 694-7896.164 ("Αγγελιοφόρος" - 7/4/2008) 3. ΓΙΑΤΡΟΣ ζητείται για 4μηνη εργασία (Ιούνιος - Σεπτέμβριος) στο Νομό Πιερίας. Τηλ. 694-7221102. Αποστολή βιογραφικών φαξ 24670-71720. ("Αγγελιοφόρος" - 7/4/2008) Quote
drspeed Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 μιας και συζητατε γι αυτο το θεμα,μια αλλη ερωτηση παρομοιου ενδιαφεροντος! εχει ακουσει κανεις πως οποιος εχει πτυχιο,μπορει ν ανοιξει δικο του ιατρειο,να πληρωνει μονος του την ασφαλιση του και σε 5 χρονια να χει παρει αυτοματα την ειδικοτητα της γενικης ιατρικης???? Ιατρείο μπορείς να ανοίξεις κανονικά αλλά αυτό για την Γενική Ιατρική ήταν για όσους μέχρι το 2000 ή 2001 είχαν 7 χρόνια προυπηρεσία και ασκούσαν την ιατρική ώς ιατροί άνευ ειδικότητας και δώσανε εξετάσεις.Από εκεί και μετά πρέπει να κάνεις ειδικότητα. Quote
gio?? Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Για τα τουριστικά ιατρεία μου είπανε 1500 ευρω /μήνα αλλά κόβεις αποδείξεις στο όνομά σου-κατι που σημαίνει οτι βγάζεις μπλοκάκι και τι εφορία πληρώνεις στο τέλος..?ξέρει κανείς πόσο είναι το ΤΣΑΥ σε αυτή τη περίπτωση? Quote
anastasiostheodoridis Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 κατηγορία : Ασφαλιζόμενοι από 1/1/1993 και χρόνο ασφάλισης κάτω των 5 ετών εισφορές κλάδος σύνταξης = 79,20 κλάδος περίθαλψης = 42.60 κλάδος Σ.Υ. = 2,00 κλάδος πρόνοιας = 26,40 σύνολο εισφορών = 150,20 ευρώ Quote
gio?? Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 κατηγορία : Ασφαλιζόμενοι από 1/1/1993 και χρόνο ασφάλισης κάτω των 5 ετών εισφορές κλάδος σύνταξης = 79,20 κλάδος περίθαλψης = 42.60 κλάδος Σ.Υ. = 2,00 κλάδος πρόνοιας = 26,40 σύνολο εισφορών = 150,20 ευρώ ωραία , σ ευχαριστω.. Quote
AMANDA. Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 μιας και συζητατε γι αυτο το θεμα,μια αλλη ερωτηση παρομοιου ενδιαφεροντος! εχει ακουσει κανεις πως οποιος εχει πτυχιο,μπορει ν ανοιξει δικο του ιατρειο,να πληρωνει μονος του την ασφαλιση του και σε 5 χρονια να χει παρει αυτοματα την ειδικοτητα της γενικης ιατρικης???? Ιατρείο μπορείς να ανοίξεις κανονικά αλλά αυτό για την Γενική Ιατρική ήταν για όσους μέχρι το 2000 ή 2001 είχαν 7 χρόνια προυπηρεσία και ασκούσαν την ιατρική ώς ιατροί άνευ ειδικότητας και δώσανε εξετάσεις.Από εκεί και μετά πρέπει να κάνεις ειδικότητα. έκανα αγροτικο ιατρείο το 2003-2004 σε περιοδικο της γενικησ ιατρικής που ερχοταν τοτε στο ιατρειο ανεφερε το νομο που μεχρι και τοτε ηταν σε ισχύ και έλεγε για 5 ετη προυπηρεσιας ως ανειδικευτος ιατρος με ιδιωτικο ιατρείο εξετάσεις και τίτλο ειδικότητας αυτο θα πει αντιμετωπίζω το πρόβλημα των αναμονων! Quote
firiel Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Καλημερα σε ολους! Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες ενος ανειδικευτου ιατρου ως ελευθερου επαγγελματια? Γνωριζω οτι δεν εχει δικαιωμα συμβασης με τα ταμεια.Καποια αλλη πληροφορια σχετικα με ποια φαρμακα μπορει να συνταγογραφησει,ποιες εξετασεις μπορει να γραψει η ποιον ιατρικο εξοπλισμο μπορει να εχει ωστε να χρισιμοποιησει στο ιατρειο του?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Quote
800.000 ευρω στο προαυλιο Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Καλημερα σε ολους! Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες ενος ανειδικευτου ιατρου ως ελευθερου επαγγελματια? Γνωριζω οτι δεν εχει δικαιωμα συμβασης με τα ταμεια.Καποια αλλη πληροφορια σχετικα με ποια φαρμακα μπορει να συνταγογραφησει,ποιες εξετασεις μπορει να γραψει η ποιον ιατρικο εξοπλισμο μπορει να εχει ωστε να χρισιμοποιησει στο ιατρειο του?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Τελειως εμπειρικα, νομιζω οτι μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα. Ειμαι αγροτικος και υπαρχει χρονια εδω ενας ιδιωτης γιατρος που μονο αγροτικο εχει κανει στη ζωη του. Ρωτα στον ιατρικο σου συλλογο λεπτομερειες Quote
firiel Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Thanks 800.000 Ο ιατρικος συλλογος και ομως ΔΕΝ ειχε ιδεα,ουτε καν που μπορω να απευθυνθω δεν ηξερε ο αρμοδιος. Εαν γνωριζει και μπορει καποις να παραθεσει ινφος,θα με βοηθουσε παρα πολυ. Quote
lila pause Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Καλημερα σε ολους! Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες ενος ανειδικευτου ιατρου ως ελευθερου επαγγελματια? Γνωριζω οτι δεν εχει δικαιωμα συμβασης με τα ταμεια.Καποια αλλη πληροφορια σχετικα με ποια φαρμακα μπορει να συνταγογραφησει,ποιες εξετασεις μπορει να γραψει η ποιον ιατρικο εξοπλισμο μπορει να εχει ωστε να χρισιμοποιησει στο ιατρειο του?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Έχει δικαίωμα σύμβασης με ταμεία,αν δεν υπάρχει ειδικευμένος ιατρός(γενικός γιατρός ή παθολόγος) σε ακτίνα 30χμ. Quote
gadjim Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Παντως απο αναζητηση φιλων η συγκεκριμενη εταιρεια προσφερει μονο πολυετη συμβολαια . Ετσι και αλλιως ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Απλα ειναι πληροφοριες για ενημερωση των συναδελφων και οχι αποτροπη για περαιτερω ψαξιμο για καθε ενδιαφερομενο. Edited March 4, 2010 by gadjim Quote
katrin Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Παιδιά έχει δουλέψει κανείς Σάρτη Χαλκιδική τα τελευταία χρόνια?? Quote
stergios34 Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.ΟΝΟΜΑΤΑ Κ Δ/ΝΣΕΙΣ Quote
kourasmenos Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 (edited) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ.ΟΝΟΜΑΤΑ Κ Δ/ΝΣΕΙΣ Aν και πλεον ολη η Ελλαδα ξερει γι αυτους... Εχουν εδρα προς Ιονιο πλευρα? Edited March 11, 2012 by kourasmenos Quote
stergios34 Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 τα λαμογια εχουν βαλει κ αγγελια αναζητησης ιατρων με προοπτικη μονιμης εργασιας.....μεγαααααλη απατη..... Quote
lila pause Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 τα λαμογια εχουν βαλει κ αγγελια αναζητησης ιατρων με προοπτικη μονιμης εργασιας.....μεγαααααλη απατη..... Νομιζω πρεπει να μας πεις το ονομα της εταιρειας για να ξερουμε να φυλαγομαστε. Quote
Recommended Posts