maro Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 www.grammateia.med.uoa.gr Διάφορες ανακοινώσεις και πληροφορίες Quote
tik-tak Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕΣΩ WEB - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ Ανακοινώνεται πως η αναβάθμιση του συστήματος μηχανοργάνωσης της Γραμματείας της Ιατρικής Σχολής βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης. Μεταξύ άλλων έχει ξεκινήσει και η δοκιμαστική λειτουργία ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους Προπτυχιακούς Φοιτητές μέσω του διαδικτύου (Web). Οι δηλώσεις των μαθημάτων, αλλά και διάφορες άλλες δυνατότητες, όπως εμφάνιση βαθμολογιών και προγράμματος σπουδών, καθώς και αιτήσεις για έκδοση πιστοποιητικών θα παρέχονται από το site: http://my-studies.uoa.gr Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία my-studies και να αποκτήσετε Username και Password σε αυτή, πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε τη σελίδα: http://webadm.uoa.gr και να προβείτε στη σχετική Αίτηση, επιλέγοντας τους συνδέσμους: Αίτηση Νέου Χρήστη --> Προπτυχιακοί Φοιτητές Είναι απαραίτητο να έχει ήδη καταγραφεί ο αριθμός Δελτίου Ταυτότητας στη Γραμματεία. Διευκρινήσεις για τη Διαδικασία Εγγραφής και αναλυτικές οδηγίες περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο αρχείο: ANAKOINOSI_GIA_EGGRAFI_STO_MY_STUDIES.pdf Επίσης, επισυνάπτονται οδηγίες χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται από το http://my-studies.uoa.gr Odigies_xrisis_pros_foitites_gia_to_My_Studies.pdf από http://www.grammateia.med.uoa.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=579 Quote
Sovereign Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Δεν τολμώ να πατήσω τα links: η εξαετία 1997-2003 στην Ιατρική Αθήνας με έπεισε ότι αν τα πατήσω το πολύ πολύ να βγει μια τεράστια μούτζα που να γράφει πάνω "ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΆΙΤ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ" Comfortably Numb 1 Quote
maria_tsek Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Την έκανα όλη τη βαβούρα να φτιάξω κωδικό και προφίλ στο my-studies αλλά δεν νομίζω ότι η αγαπημένη μας γραμματεία έχει βάλει μέσα στο πρόγραμμα και την έκδοση πιστοποιητικών..παρά μόνο να δεις τη βαθμολογία σου και το πρόγραμμα σπουδών..εκτός αν έχω κάνει κάτι λάθος ή το πρόγραμμα δεν είναι ακόμα στην τελική του μορφή..οπότε μην χαιρόμαστε από τώρα για την εξέλιξη της γραμματείας μας.. Quote
ouranio toxo Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MY-STUDIES Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο My-Studies θα πρέπει υποχρεωτικά να εισάγουν τον αριθμό της ταυτότητάς τους. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ 2 ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Π.Χ. ΑΒ000100 ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ: Β000100 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΒ000100 Quote
DimitrisN Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Παιδιά, μήπως κάποιος γνωρίζει την ακριβή ταχυδρομική διεύθυνση της γραμματείας? Σας ευχαριστώ πολύ Quote
tik-tak Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.00 - 14.00 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 75, ΤΚ11527, ΓΟΥΔΗ http://www.grammateia.med.uoa.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=23 Comfortably Numb 1 Quote
tik-tak Posted May 19, 2009 Report Posted May 19, 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (wireless networks) παρέχεται στο Παπουλάκειο Αναγνωστήριο, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Προεδρίας και στο Νέο Αμφιθέατρο Β' Ορόφου (ΝΑΒΟ). Oι φοιτητές μπορούν να συνδέονται στο δίκτυο με τον κωδικό που έχουν στο My-Studies (εφαρμογή γραμματειών). Οι χρήστες θα πρέπει να έχουν κατά νου: - Ενεργοποιούμε την ασύρματη κάρτα δικτύου (σε κάποια laptops υπάρχει πλήκτρο ενεργοποίησης, ενώ σε κάποια άλλα η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση γίνεται μέσω λογισμικού). - Εκτός από τα ασύρματα δίκτυα uoa και eduroam (και ίσως κάποια ακόμα) θα είναι ορατό και το ασύρματο δίκτυο uoa-med. - Kάνουμε διπλό click επάνω του - Xρησιμοποιούμε τον κωδικό μας στο My-Studies Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://email.uoa.gr/help/uoa/wifi.php Quote
robotmed Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Σε περιπτωση συνεχισης της καταληψης η κεντρικη γραμματεια θα παραμεινει κλειστη; Υπαρχει περιπτωση στην αυριανη συνελευση να προταθει να μεινει ανοιχτη η γραμματεια; Quote
ellinas Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Σε περιπτωση συνεχισης της καταληψης η κεντρικη γραμματεια θα παραμεινει κλειστη; Υπαρχει περιπτωση στην αυριανη συνελευση να προταθει να μεινει ανοιχτη η γραμματεια; Αν δεν υπαρχει συγκεκριμενη αποφαση,η γραμματεια θα ειναι κλειστη. Θα υπαρχουν πλαισια που θα προτεινουν τοσο καταληψη οσο και ανοιγμα... Ποιος ξερει τι θα γινει ομως?Παντως πολλες σχολες συνεχιζουν τις καταληψεις... Quote
look Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Σε περιπτωση συνεχισης της καταληψης η κεντρικη γραμματεια θα παραμεινει κλειστη; Υπαρχει περιπτωση στην αυριανη συνελευση να προταθει να μεινει ανοιχτη η γραμματεια; Αν δεν υπαρχει συγκεκριμενη αποφαση,η γραμματεια θα ειναι κλειστη. Θα υπαρχουν πλαισια που θα προτεινουν τοσο καταληψη οσο και ανοιγμα... Ποιος ξερει τι θα γινει ομως?Παντως πολλες σχολες συνεχιζουν τις καταληψεις... Τελικά τί έχει αποφασιστεί?Έχει κατάληψη η σχολή ή όχι?Τις μέρες που γίνονται οι συνελεύσεις η γραμματέας του Προέδρου είναι εκεί? Εγώ βρίσκομαι εκτός Ελλάδας ΕΥΤΥΧΩΣ, αλλά για κακή μου τύχη και κατάρα μη σας πω χρειάζομαι ένα χαρτί από τη γραμματεία προέδρου... Ντρέπομαι να πρέπει να εξηγήσω ποιός είναι ο λόγος που δεν το έχω ακόμα. Εύχομαι να μη χρειαστεί να ξαναγυρίσω ΠΟΤΕ σε αυτό το απαράδεκτο χάλι στο οποίο πέρασα δυστυχώς μερικά από τα πιό παραγωγικά χρόνια της ζωής μου. Quote
alcianblue Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Ξέρει κανείς τι γίνεται με την απεργία των διοικητικών; Υποτίθεται ότι το Καποδιστριακό θα άνοιγε στις 16/12 (δεν είμαι φοιτήτρια οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται στη σχολή) και πέρασα από τη γραμματεία για να καταθέσω την πρόοδο του διδακτορικού μου, όπου και ανακάλυψα ότι η απεργία συνεχίζεται. Υπήρχε μόνο μία υπάλληλος στον 1ο όροφο όπου ενημέρωνε διάφορα άτομα που είχαν μαζευτεί ότι η γραμματεία ίσως ανοίξει από Δευτέρα, χωρίς να είναι σίγουρο όμως . Τι γίνεται τελικά; Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει όταν θ' ανοίξει η γραμματεία; Quote
mad cow Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 (edited) Αφού βρηκες και εναν πάλι καλά εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να πετυχω κάποιον... Αυτό που είχα ακούσει πριν καιρό (= πριν αρχισουν συνομιλίες υπουργείου-απεργων) ήταν οτι από τους περίπου 20 υπαλλήλους θα έμεναν 4 στην γραμματεία. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει ακόμα αυτό αλλά σίγουρα κάποια άτομα "έφυγαν" οπότε προσωπική μου εκτίμηση είναι πως θα αργήσει ακόμα να λειτουργήσει -στοιχειωδώς- η γραμματεία. Α και γενικά υπάρχει μια μικρη μερίδα υπαλληλων που συνεχίζουν την απεργία. Edited December 20, 2013 by mad cow alcianblue 1 Quote
alcianblue Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Ουσιαστικά ήταν κλειστή η γραμματεία, αλλά για κάποιο λόγο ήταν αυτή η κυρία εκεί και ήταν έξω από την πόρτα του 1ου ορόφου και απαντούσε στις ερωτήσεις μας. Ήταν και κάποιοι επί πτυχίω φοιτητές και τελειόφοιτοι μέσα στην απελπισία και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους βοηθήσει. Εν πάση περιπτώσει, αν κάποιος μάθει ότι άνοιξε η γραμματεία ας το ποστάρει. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς. Quote
with Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 To γεγονός πως η Σύγκλητος αποφάσισε έναρξη του εξαμήνου δε δεσμεύει σε καμία περίπτωση τους απεργούς. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως το όλο απεργιακό κλίμα βρίσκεται σε ύφεση. Όπως και να έχει, όμως, η απόφαση για τη συνέχιση της απεργίας ή όχι θα παρθεί τη Δευτέρα. Με κάθε ευθύνη, μεταφέρω πως δεν θα προσέλθει κανείς διοικητικός εργαζόμενος της Ιατρικής για δουλειά, εάν ο σύλλογος τους δεν αποφασίσει λήξη της απεργίας. Το νωρίτερο, λοιπόν, που μπορεί να εξυπηρετηθεί κάποιος συνάδελφος ( και αυτό είναι η ευμενέστερη πρόβλεψη ) είναι η Παρασκευή 27/12. alcianblue and Comfortably Numb 2 Quote
erwin Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Παιδιά έχουμε κάποια εξέλιξη με τη γραμματεια? Υπάρχει περίπτωση κάποιες μερες πχ Παρασκευή η την αλλη Δευτερα εντός των εορτών να λειτουργήσει με δεδομενο ότι μεχρι 9-1 δεν υπάρχει απεργία? Quote
with Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 (edited) UPDATE: H κεντρική γραμματεία λειτουργεί σήμερα για πρώτη μέρα. Aπό την Παρασκευή 27/12 θα εξυπηρετεί φοιτητές ΚΑΝΟΝΙΚΑ... Edited December 24, 2013 by with alcianblue and Comfortably Numb 2 Quote
Comfortably Numb Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 (edited) Υπάρχει σχετική ανάρτηση στο site της σχολης, αλλά και της γραμματείας για επαναλειτουργία από Παρασκευή κατά τα γνωστά (Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 11:00-14:00 ). Βέβαια θα δούμε στην πράξη πως θα πάει ... Edited December 24, 2013 by Vandrarna alcianblue and with 2 Quote
erwin Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Παιδιά έχουμε κανενα νέο μήπως από την γραμματεία; λειτουργησε κανονικά σημερα; πήρα 2 φορές τηλ αλλά δεν απάντησε κανείς. Αν γνωρίζει κάποιος αν θα ανοιξει τη Δευτερα, αν μπορει ας ενημερώσει... Ευχαριστώ! Quote
alcianblue Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Εγώ σκοπεύω να περάσω από την Γραμματεία την Παρασκευή. Ελπίζω να μην είναι πάλι άδικος κόπος... Quote
alcianblue Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 UPDATE: Για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερώσω ότι χτες πήγα στην γραμματεία, στο τμήμα διδακτορικών και εξυπηρετήθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Απ' ό,τι είδα, στον όροφο εργαζόντουσαν εκείνη την στιγμή 5-6 υπάλληλοι. Quote
Comfortably Numb Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 (edited) Μεχρι την εκδικαση στο ΣΤΕ στις 14 Ιανουαριου, ολοι οι υπαλληλοι (και οι υπο διαθεσιμοτητα ) βρισκονται στις θεσεις τους. Οπως ειπε κι το μελος alcianblue η γραμματεια λειτουργει κανονικα πλεον. Απλα, λογω των εγγραφών των πρωτοετων απο 8-15 Ιανουαριου λογικα θσ επικρατει πανικος Edited June 10, 2015 by Comfortably Numb Quote
Comfortably Numb Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Ανακοινωσης λειτουργίας Γραμματείας για το μήνα Αύγουστο 2016 Η γραμματεία θα παραμείνει κλειστή για το διάστημα 8-19 Αυγούστου 2016 Quote
Comfortably Numb Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Σας ενημερώνουμε πως αύριο, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 η Γραμματεία θα παραμείνει ανοικτή μετά τις 12:00, μόνο για το πρωτόκολλο και για αιτήσεις/δικαιολογητικά για τις κατατακτήριες εξετάσεις. Quote
Comfortably Numb Posted December 30, 2016 Report Posted December 30, 2016 Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 02 Ιανουαρίου 2017 η Γραμματεία της Ιατρικής Σχολής δεν θα λειτουργεί για το κοινό. Σας ευχόμαστε καλή Πρωτοχρονιά με τις θερμότερες ευχές μας ! Quote
Recommended Posts