SleepWalker Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 χειρουργική anybody? λαικο,ασκληπιειο,εδεσσα 43 θέσεις σε 3 νοσοκομεία; sure;
anastasiostheodoridis Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 1 θέση χειρουργικής Νοσ. Διδυμοτείχου.
greg33 Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 χειρουργική anybody? λαικο,ασκληπιειο,εδεσσα 43 θέσεις σε 3 νοσοκομεία; sure; οχι ρε φιλε αυτες ξερω
isis Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 έχει ακούσει κανείς αν θα δώσει θέσεις για ενδοκρινολογία στο Αττικό?όχι, σίγουρα! κρίμα. όταν πρωτάκουσα για τις νέες θέσεις το είπα σε μία καλή μου φίλη που περιμένει για εκεί ότι πιθανώς να είναι τυχερή.Τώρα πώς της το λένε?
greg33 Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 έχει ακούσει κανείς αν θα δώσει θέσεις για ενδοκρινολογία στο Αττικό?όχι, σίγουρα! κρίμα. όταν πρωτάκουσα για τις νέες θέσεις το είπα σε μία καλή μου φίλη που περιμένει για εκεί ότι πιθανώς να είναι τυχερή.Τώρα πώς της το λένε? πες της οτι ο κομιστης πασχει απο αυτοκτονικο ιδεασμο
anastasiostheodoridis Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Οι θέσεις θα δωθούν έως το Πάσχα!
anastasiostheodoridis Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ρωτάς στο υπουργείο εκεί που πρέπει και το μαθαίνεις!
Anything Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 τοτε προς τι ολο αυτο το τοπικ;ειναι σαν το "παιζω στοιχημα" να δω που θα βγουνε οι θεσεις;
sd isopathitikis gloiwsis Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Κερναμε καφε σε οποιον γνωριζει τις θεσεις Ορθοπεδικης...Ευχαριστω..
starlet! Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Κερναμε καφε σε οποιον γνωριζει τις θεσεις Ορθοπεδικης...Ευχαριστω.. Α,πα,πα! Μ'εναν καφε θα μας λαδωσεις?!
sd isopathitikis gloiwsis Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Κερναμε καφε σε οποιον γνωριζει τις θεσεις Ορθοπεδικης...Ευχαριστω.. Α,πα,πα! Μ'εναν καφε θα μας λαδωσεις?! Μας την λες για τον καφε ..μας την λες κ για το ιδιοπαθης...σε βρισκω λιγο υπερβολικη starlet.. Υ.Γ. Μηπως η φιλη μας Αμαλια εννοουσε κρυπτογενης...αντι ιδιοπαθης..λεω εγω τωρα..μια προταση κανω!!! Anyway, στον καφε προσθεστε κ ενα γευμα στα Goodys για τις θεσεις Ορθοπεδικης
anastasiostheodoridis Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Με γεύμα goodys σου τις λέει και ο Παπαγεωργίου.
starlet! Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Κερναμε καφε σε οποιον γνωριζει τις θεσεις Ορθοπεδικης...Ευχαριστω.. Α,πα,πα! Μ'εναν καφε θα μας λαδωσεις?! Μας την λες για τον καφε ..μας την λες κ για το ιδιοπαθης...σε βρισκω λιγο υπερβολικη starlet.. Υ.Γ. Μηπως η φιλη μας Αμαλια εννοουσε κρυπτογενης...αντι ιδιοπαθης..λεω εγω τωρα..μια προταση κανω!!! Anyway, στον καφε προσθεστε κ ενα γευμα στα Goodys για τις θεσεις Ορθοπεδικης Εγω αντεγραψα και επικολλησα ακριβως τα λογια της.Τωρα το πως θα τα εκλαβει ο καθενας αυτα τα λογια,δεν ειναι δικη μου δουλεια. Οσο για το λαδωμα,γελα και λιγο,μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.
ramlord Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 γεια σας παιδια....ξερει κανεις τιποτα για ΩΡΛ ??
elina13 Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (με επιφύλαξη μέχρι να βγει το ΦΕΚ) 1 ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ
andreaskm Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (με επιφύλαξη μέχρι να βγει το ΦΕΚ) 1 ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Γνωρίζει κανείς πότε εκδίδεται το ΦΕΚ για τις (424) νέες θέσεις;
elina13 Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (με επιφύλαξη μέχρι να βγει το ΦΕΚ) 1 ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Γνωρίζει κανείς πότε εκδίδεται το ΦΕΚ για τις (424) νέες θέσεις; Ακόμα δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι γιατί δέχονται πιέσεις και γι αυτό δεν έχει υπογραφεί ακόμα. Δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν έβγαινε μεγάλη εβδομάδα
valina Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Νέες θέσεις αναισθησιολογίας (σύνολο 18): 1 Αμαλίας Φλεμιγκ 2 Νίκαιας 1 Θριάσιο 1 Αρεταίειο 3 Ιπποκράτειο Θεσ/κης 2 Νοσ.Δράμας 1 Νοσ. Σερρών 2 Νοσ. Καρδίτσας 1 Νοσ. Τρικάλων 2 Νοσ. "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων 1 Νοσ. Αιγίου Η τύχη της 18ης θέσης αγνοείται ...αυτά, με κάθε επιφύλαξη φυσικά.
cst Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Ξέρει κάποιος για καρδιολογία Αθήνα;(με κάθε επιφύλαξη πάντα...)
drgeo Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (με επιφύλαξη μέχρι να βγει το ΦΕΚ) 1 ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Γνωρίζει κανείς πότε εκδίδεται το ΦΕΚ για τις (424) νέες θέσεις; Ακόμα δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι γιατί δέχονται πιέσεις και γι αυτό δεν έχει υπογραφεί ακόμα. Δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν έβγαινε μεγάλη εβδομάδα Σίγουρα!!!Μεγάλη Παρασκευή ή τη τρίτη μετά το Πάσχα.Μια ζωή τα ίδια κάνουν!!!Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά
anastasiostheodoridis Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (με επιφύλαξη μέχρι να βγει το ΦΕΚ) 1 ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Γνωρίζει κανείς πότε εκδίδεται το ΦΕΚ για τις (424) νέες θέσεις; Ακόμα δεν έχει υπογραφθεί. Μετά την υπογραφή θα πάει Υπουργείο Οικονομικών, Μαξίμου, Εθνικό Τυπογραφείο, Προεδρικό Μέγαρο, τυπογραφείο και δημοσιεύεται. Τουλάχιστον 15 ημέρες οπότε, από την υπογραφή του υφυπουργού.
albanian Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (με επιφύλαξη μέχρι να βγει το ΦΕΚ) 1 ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Γνωρίζει κανείς πότε εκδίδεται το ΦΕΚ για τις (424) νέες θέσεις; Ακόμα δεν έχει υπογραφθεί. Μετά την υπογραφή θα πάει Υπουργείο Οικονομικών, Μαξίμου, Εθνικό Τυπογραφείο, Προεδρικό Μέγαρο, τυπογραφείο και δημοσιεύεται. Τουλάχιστον 15 ημέρες οπότε, από την υπογραφή του υφυπουργού. ε ε ε καλισπερα παιδια μολις πηρα αγροτηκο στην ΜΥΚΟΝΟ και αινδιαφερομε για ειδηκοτητα επανο στην πλαστικη χειρουργικη ξερει κανης για νεες θεσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
anastasiostheodoridis Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 1 ΛΑΙΚΟ 1 ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ 1 ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 2 ΘΡΙΑΣΙΟ 2 ΧΙΟΣ 2 ΛΗΜΝΟΣ 1 ΓΡΕΒΕΝΑ 1 ΕΔΕΣΣΑ 1 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1 ΝΑΟΥΣΑ 1 ΦΛΩΡΙΝΑ 2 ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ 2 ΑΧΕΠΑ 1 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 1 ΔΡΑΜΑ 2 ΣΕΡΡΕΣ 1 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 1 ΘΗΒΑ 1 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2 ΤΡΙΚΑΛΑ 2 ΑΙΓΙΟ 2 ΑΡΓΟΣ 1 ΑΡΤΑ 2 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1 ΛΕΥΚΑΔΑ 1 ΦΙΛΙΑΤΕΣ 2 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2 ΧΑΝΙΑ 1 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.