Jump to content

[2008] νεες θεσεις ειδικοτητας

vpmichelin

Recommended Posts

Posted
Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, μόλις μου είπαν ότι στην Αθήνα θα δοθούν μόνο 2 θέσεις Παθολογίας στο Αλεξάνδρα. Όλες οι άλλες επαρχία.

αυτο εσενα ποτε στο ειπε???και ποιος??? emdots

Εμενα η Τσαουση μου ειπε οτι Αθηνα θα δοθουν 10 θεσεις, ενω στην αρχη ηταν 11...(1 τη φαγανε!)

Δε μ'αρεσει να δουλευομαστε μεταξυ μας...ηδη τρωμε τοσο δουλεμα καθε μερα απο τους απο πανω... emeleos

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply
Posted

όταν λες ανοίγουν θέσεις παιδιατρικής σε αυτά τα νοσοκομεία, θα γίνουν κληρώσεις? Εάν ναι γνωρίζεις μήπως υπάρχει κάποιο που δίνει πλήρη ειδικότητα? Eπίσης γνωρίζει κανείς μήπως δοθούν θέσεις παιδιατρικής Θεσσαλονίκη? ΤΗΑΝΚ ΥΟU! :rolleyes:

Posted
Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, μόλις μου είπαν ότι στην Αθήνα θα δοθούν μόνο 2 θέσεις Παθολογίας στο Αλεξάνδρα. Όλες οι άλλες επαρχία.

αυτο εσενα ποτε στο ειπε???και ποιος??? emdots

Εμενα η Τσαουση μου ειπε οτι Αθηνα θα δοθουν 10 θεσεις, ενω στην αρχη ηταν 11...(1 τη φαγανε!)

Δε μ'αρεσει να δουλευομαστε μεταξυ μας...ηδη τρωμε τοσο δουλεμα καθε μερα απο τους απο πανω... emeleos

Μου το είπε σήμερα μια κυρία- δεν ξέρω ποια- που απάντησε στο τηλέφωνο που έδωσε παραπάνω ο tasostheodoridis!!! Πολύ εύχομαι να μην είναι έτσι! Το ποιος δουλεύει ποιον μάλλον θα το μάθουμε όλοι πολύ αργά...

Posted

καλα grandma...θα παρω τηλ αυριο παλι... αν και το ειχα υποψιαστει οτι ηταν too good to be true!!!

emarup

emoops αυτοδιορθωνομαι...

Posted
καλα granma...θα παρω τηλ αυριο παλι... αν και το ειχα υποψιαστει οτι ηταν too good to be true!!!

Κι εγώ κορίτσι μου θα ξαναπάρω τηλ αύριο και μακάρι να έχεις δίκιο εσύ! Καλό βράδυ

Posted
όταν λες ανοίγουν θέσεις παιδιατρικής σε αυτά τα νοσοκομεία, θα γίνουν κληρώσεις? Εάν ναι γνωρίζεις μήπως υπάρχει κάποιο που δίνει πλήρη ειδικότητα? Eπίσης γνωρίζει κανείς μήπως δοθούν θέσεις παιδιατρικής Θεσσαλονίκη? ΤΗΑΝΚ ΥΟU! :rolleyes:
ή θα κόψω το γμ ή τις φλέβες μου στο τέλος.....

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

Kλήρωση γίνεται μόνο όταν είναι οι θέσεις σε νεοσύστατη κλινική.

Ποια νοσοκομεία δίνουν πλήρη ειδικότητα στην παιδιατρική ανά την Ελλάδα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

συμπληρώνοντας μόνο στο κουτάκι "ειδικότητα" την λέξη "παιδιατρική". 18 νοσοκομεία είναι σε ολόκληρη την χώρα.

Πάρε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο το πρωί στις 8 με 8.30 πριν αρχίσουν να τηλεφωνούν όλοι από εδώ μέσα και μπλοκάρουν το τηλεφωνικό κέντρο.

Καλή επιτυχία!

Δεν γνωρίζω γιατί δεν ανοίγει το link που έδωσα του cso.

ΝΓΝ ΕΛ. ΘΡΙΑΣΙΟ

ΑΤΤΙΚΟ

Γ.Ν. ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΝΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘ. Π.Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΠΓΝ ΠΑΙΔΩΝ " ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

ΠΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΠΓΝ ΤΖΑΝΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο

Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑλεξανδρούποληςΓενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο "Βενιζέλειο"

Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΗρακλείουΓενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς"

Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου"

Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο"

ΓενικόΠεριφερειακό Νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ"

Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

Γενικό Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Posted
καλα granma...θα παρω τηλ αυριο παλι... αν και το ειχα υποψιαστει οτι ηταν too good to be true!!!

Εγώ σας το είπα οτι στο τελικό φεκ οι θέσεις θα είναι κάπως διαφορετικές απο οτι ακούμε σήμερα σε τηλέφωνα και παιδιά εδω και εκεί και αλλού.Εχετε υπομονή ως το τελικό φεκ γιατι μπορεί να υπάρχουν αλλάγές σε θέσεις.

Posted

παιδια στο τελ 2105231107,μου απαντησε αμεσως.μου ειπε οτι ειναι με επιφυλαξη,δεν εχει υπογραφει τιποτα,κ οτι μπορει να υπαρξουν αλλαγες.στη νευροχειρουργικη θα δοθουν

1 ευαγγελισμος

1 ασκληπιειο

1 πανεπιστ. ηρακλειου

2 πανεπιστ. λαρισας

Posted

φρέσκα νέα για το θέμα Παθολογία στην Αθήνα- ευγενέστατη κυρία στο τηλέφωνο, πάντα με κάθε επιφύλαξη:

2 Αλεξάνδρα

1 Αττικό

2 Θριάσιο

4 Ναυτικό Νοσ. Αθηνών

αυτά προς το παρόν, όποιος μάθει κάτι περισσότερο, να μας το πει!

Posted

ΘΕΣΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ

2 ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ

2 ΓΕΝΗΜΑΤΑ

3 ΛΑΙΚΟ

1 ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

1 ΠΑΤΗΣΙΩΝ

1 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

1 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

1 ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ

1 ΒΕΡΟΙΑ

1 ΣΕΡΡΕΣ

1 ΝΙΜΙΤΣ

Posted

Αχχ, ρε συ elina13....μου χάλασες την ημέρα...

Ούτε μια θέση στο ιπποκράτειο?? Την ατυχία μου...

Πάω να κόψω φλέβες...οσο σκέφτομαι ότι άτομα που δήλωσαν οφθαλμολογία 1-2 χρόνια μετά από εμένα θα ξεκινήσουν και νωρίτερα από εμένα ...τι να πω?

Posted
ΘΕΣΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ

2 ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ

2 ΓΕΝΗΜΑΤΑ

3 ΛΑΙΚΟ

1 ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

1 ΠΑΤΗΣΙΩΝ

1 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

1 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ

1 ΒΕΡΟΙΑ

1 ΣΕΡΡΕΣ

1 ΝΙΜΙΤΣ

2 στο γενηματα?σε ποιο απο ολα?στο γενικο κρατικο νοσοκομειο αθηνων?

Posted
ΘΕΣΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ

2 ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ

2 ΓΕΝΗΜΑΤΑ

3 ΛΑΙΚΟ

1 ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

1 ΠΑΤΗΣΙΩΝ

1 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

1 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ

1 ΒΕΡΟΙΑ

1 ΣΕΡΡΕΣ

1 ΝΙΜΙΤΣ

2 στο γενηματα?σε ποιο απο ολα?στο γενικο κρατικο νοσοκομειο αθηνων?

2 στο γενικό κρατικό νισικομείο αθηνών γενηματα

Posted

χειρουργική anybody?

Posted

Ελεος! Δεν ειχαν ξαναδωσει με το προηγουμενο ΦΕΚ αλλες 4 θεσεις στο Γεννηματα; Και 3 θεσεις στο Λαϊκο; Και στο Ιπποκρατειο τίποτα...

Posted

To γνωρίζω. Δεν το έθεσα με τον καλύτερο τρόπο... :splaaaats: Αυτό που ήθελα να πω είναι εάν κάποιος έχει πληροφορίες είτε για νεοσύστατες θέσεις ειτέ για αλλαγή στον τρόπο δήλωσης ειδικοτήτων, καλο θα ήταν να μας ενημερώσει, γιατί ή τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή ή κατόπιν εορτής. B)

Posted

έχει ακούσει κανείς αν θα δώσει θέσεις για ενδοκρινολογία στο Αττικό?

Posted

έχει ακούσει κανείς αν θα δώσει θέσεις για ενδοκρινολογία στο Αττικό?

Posted

Γεια σας παιδια!μηπως ξερει κανεις που θα ανοιξουν οι νεες θεσεις κυτταρολογιας¨κ αν ανοιξει καμια στο Αλεξανδρα;ευχαριστω εκ των προτερων!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.