Jump to content

Και καθίστε εσείς να παιδεύεστε!!!!!

Recommended Posts

Η επιβίωση και αναπαραγωγή φαινομένων όπως η λεγάμενη μαρτυρά την απουσία κάθε τσίπας στο λεγόμενο καθηγητικό και ευρύτερο χώρο.Είναι η ώρα για την απόλυτη συντριβή των neocons σε όλα τα επίπεδα.Η καταστροφή τους είναι η ευτυχία μας.

Πάρτε μέτρα για να καταστεί η επιβίωσή τους προβληματική έως αδύνατη.Μην υποκύπτετε στο μύθο της ανάγκης αυτοσυντήρησης που προτείνουν.Εάν οι τύποι βυθιστούν,η χώρα θα πάει μπροστά,δεν χρειάζονται για τίποτα,έχουν χρεωκοπήσει.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Εντελως, ολοκληρωτικα, απιστευτα ασχετο αυτο που θα πω με το τοπικ...Dcool! απλα η καλυτερη εκτελεση του glory box που εχω δει...αναφερομαι στο λινκ που παραπεμπει η υπογραφη σου φυσικα...

Πρόσφατα στην Ιατρική Αθηνών έγιναν, και όπου νάναι ΘΑ γίνουν και κάποιοι άλλοι, Λέκτορες....και δεν έχουν κάν τριανταρίσει!!!....

Στη Βιοχημεία έχει σκάσει το πρώτο κρούσμα!!!

Στη Βιολογία όπου νά'ναι θα σκάσει άλλο ένα!!!

Πολύ κοντά στην Λεκτοροποίηση βρίσκεται και ο γαμπρός Μεγαλοκαθηγητού(Μεγαλονεοδημοκράτη)που η έδρα του βρίσκεται στο Ιπποκράτειο...

Οσοι είναι κοντά στα πράγματα....γνωρίζουν καλά!!!

Καί...τί έγινε;Σιγά το πράγμα...

Τολμάει κανείς από τους φοιτητές και απο τους ''εκπροσώπους'' τους να υψώσει ανάστημα;Εγινε ποτέ κατάληψη για κανένα τέτοιο θέμα;

Τέτοια γίνονταν, με λιγότερη συχνότητα,στο παρελθόν....γίνονται κατα κόρον σήμερα...και θα γίνονται με γεωμετρική πρόοδο στό μέλλον...

Απλά μόνο μία παρατήρηση θέλω να κάνω....βρίσκουν και τα κάνουν...είτε γιατί τα παιδιά της Ιατρικής είναι καλά παιδιά...είτε γιατί είναι βολεψάκια...είτε γιατί ο ένας στην πραγματικότητα θέλει να δεί τον άλλο από κάτω του,είτε γιατί είναι μεγάλα γλυφτράκια....και βέβαια να μην ξεχνάμε και αυτούς από τα κόματα τους οποίους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περνάνε αέρα τα μαθήματα,είτε να παίρνουν καλούς βαθμούς,είτε να πάρουν κάνα διδακτορικό μετά...ένα είναι το σίγουρο....φύλλο δεν κουνιέται!!!

Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα...τέτοια φαινόμενα να είναι σε ημερήσια διάταξη....όπως και φαινόμενα του στύλ...Στατιστική...Ιατρική της εργασίας...Επιδιμιολογία...Προληπτική Ιατική...φυσιολογία...θεραπευτική...κ.α.

Αυτά συνάδελφοι άν τολμούσανε να τα κάνουνε σε καμιά άλλη σχολή τύπου Φυσικό....κάποιοι θα είχανε φάει ξύλο...κάποιοι άλλοι θα είχανε φάει γιαούρτια...και κάποιοι άλλοι θα κλαίγανε τα καμένα τους αμάξια...αλλά στην Ιατρική δυστυχώς....

Αυτά συνάδελφοι άν τολμούσανε να τα κάνουνε σε καμιά άλλη σχολή τύπου Φυσικό....κάποιοι θα είχανε φάει ξύλο...κάποιοι άλλοι θα είχανε φάει γιαούρτια...και κάποιοι άλλοι θα κλαίγανε τα καμένα τους αμάξια...αλλά στην Ιατρική δυστυχώς....

Επίπεδο αυτοί του Φυσικού,όχι βλακείες...Σοβαρά,πιστεύεις πως τέτοιου είδους προβλήματα λύνονται με τη βία;

Ασφαλώς και ΟΧΙ....Αλλά άν έπεφτε πού και πού και κάνα γιαουρτάκι....ή γράφανε σε κάνα αμάξι επάνω...τα πράγματα δεν θα είχανε ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό...πιστεύω ότι θα ήταν κάπως πιό συγκρατημένα τα πράγματα...τουλάχιστον δεν θα γινόντουσαν τόσο χύμα και προκλητικά και τόσα πολλά!!!

Αλλά μην μένεις σε αυτό...μείνε πώς τόσα χρόνια...ποτέ δεν έγινε μιά κατάληψη για τέτοιου είδους καταστάσεις...

Δυστυχώς,το σύστημα δουλεύει έτσι.Και δεν είναι εύκολο να αλλάξει...Μια ζωή κάποιοι θα είναι στην από πάνω και εμείς οι υπόλοιποι θα τρέχουμε...Προσωπικά,έχω αρχίσει και αποδέχομαι την ιδέα(με πίκρα,βέβαια,αλλά τι να κάνεις;)

Επίπεδο αυτοί του Φυσικού,όχι βλακείες...Σοβαρά,πιστεύεις πως τέτοιου είδους προβλήματα λύνονται με τη βία;

ΝΑΙ :bloodomen:

Dcool! απλα η καλυτερη εκτελεση του glory box που εχω δει...

glory box και risingson! 2 in 1 ;)

emiloveyou

Δυστυχώς,το σύστημα δουλεύει έτσι.Και δεν είναι εύκολο να αλλάξει...Μια ζωή κάποιοι θα είναι στην από πάνω και εμείς οι υπόλοιποι θα τρέχουμε...Προσωπικά,έχω αρχίσει και αποδέχομαι την ιδέα(με πίκρα,βέβαια,αλλά τι να κάνεις;)

Δεν έχω βγάλει πανεπιστημιο Ελλάδα,αλλά και στην Ιταλία,πολλά παιδάκια είχαν γονείς με "άκρες" και φαινόντουσαν,δυστυχώς...αυτές οι "άκρες" έφταναν ως εκεί!

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν κάνετε κάτι να αλλάξει αυτό το σύστημα?

Στην Ιταλία,με το που ο ΥπΥγείας μας πέταξε έξω από την προήγουμενη εξεταστική για ειδικότητα,μαζευτηκαμε αμέσως και κάναμε διαδήλωση έξω από το κοινοβούλιο...ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση!Βάλαν δικηγόρους να κάνουν ενστάσεις,κλπ,κλπ.Ούτε καταλήψεις ούτε να χάνουμε εξεταστικές.

Απορία1.Δηλαδή εδώ για να πάρει κάποιος Διδακτορικό πρέπει να έχει βύσμα?

Απορία2.Γιατί να μην υπάρχει 1 σύλλογος ανεξάρτητων ιατρών=δηλ,χωρίς κόμματα?

Απορία1.Δηλαδή εδώ για να πάρει κάποιος Διδακτορικό πρέπει να έχει βύσμα?

Απορία2.Γιατί να μην υπάρχει 1 σύλλογος ανεξάρτητων ιατρών=δηλ,χωρίς κόμματα?

WELCOME TO GREECE.

σε οποιον δεν αρεσει το ellada, να παει απο κει που'ρθε, να αραιωνουμε κι ολας!

αληθεια, γιατι γυρισατε?

αφου ηταν καλα εκει...

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν κάνετε κάτι να αλλάξει αυτό το σύστημα?

περιμεναμε εσας να'ρθειτε, ως αδιαφθοροι,

να φυσηξει επιτελους αερας ανανεωσης και στην ξεπεσμενη και κατατρεγμενη ελλαδιτσα...

ααα! γι'αυτο γυρισατε, ε?

απο αλτρουισμο και διαθεση να προσφερετε στην πατριδα?

απολογουμαι...

ειμαι απαραδεκτη...

WELCOME TO GREECE.

Δηλαδή,τόσοι άξιοι συνάδελφοι,με τίτλους από το εξωτερικό,δε θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να αναγνωριστούν οι κόποι τους?

Στην Ελλάδα θα μπορέσουν να γυρίσουν, αλλά για διακοπές το καλοκαίρι... Και όσοι θελήσουν να μείνουν, θα φάνε μια πίκρα μερικά χρόνια, ώσπου το επίπεδο της δουλειάς τους να φανεί και να αναγνωριστεί.

To κακό στον πανεπιστημιακό χώρο της ιατρικής ξεκινάει από το γεγονός ότι επιτρέπεται το ιδιωτικό επάγγελμα στους πανεπιστημιακούς. Αυτό είναι αδιανόητο! Πώς ένας πανεπιστημιακός θα ασκήσει σωστά και ολοκληρωμένα το εκπαιδευτικό και ερευνητικό του έργο όταν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας απασχολείται σε ιδιωτικές κλινικές και στο ιδιωτικό του ιατρείο?Υπάρχει καμία άλλη κατηγορία εργαζομένων που αμοίβεται από το δημόσιο και απασχολείται και στον ιδιωτικό τομέα?Μήπως ισχύει αυτό για τους ιατρούς του ΕΣΥ? Όχι, βέβαια αλλά πολύ περισσότερο δεν έπρεπε να ισχύει αυτό για τους πανεπιστημιακούς που πρέπει (λέμε τώρα) να ασκούν κυρίως εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο και όχι να οικοδομούν πελατειακές σχέσεις μέσω των κλινικών τους. Γι αυτό τα πανεπιστήμιά μας πάνε κατά διαόλου. Αργά ή γρήγορα πάντως αυτό θα ισχύσει παρά τις αντιδράσεις του πανεπιστημιακού λόμπι και να δω μετά ποιος θα κόπτεται τόσο πολύ να βολευτεί με τα 1500 ψωροευρώ του λέκτορα.

To κακό στον πανεπιστημιακό χώρο της ιατρικής ξεκινάει από το γεγονός ότι επιτρέπεται το ιδιωτικό επάγγελμα στους πανεπιστημιακούς. Αυτό είναι αδιανόητο! Πώς ένας πανεπιστημιακός θα ασκήσει σωστά και ολοκληρωμένα το εκπαιδευτικό και ερευνητικό του έργο όταν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας απασχολείται σε ιδιωτικές κλινικές και στο ιδιωτικό του ιατρείο?Υπάρχει καμία άλλη κατηγορία εργαζομένων που αμοίβεται από το δημόσιο και απασχολείται και στον ιδιωτικό τομέα?

Ναι οι πανεπιστημιακοί νόμιμα. Είτε είναι γιατροί, είτε είναι κοινωνιολόγοι, είτε αρχιτέκτονες. Λαμπρό παράδειγμα η Παναγιωταρέα και όλοι οι καθηγητές του ΕΜΠ.

Παρατύπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι νοσηλεύτριες και τα παραϊατρικά με απόφαση του διοικητή μπορούν να εργαστούν νόμιμα σαν μερικής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.

Επίσης νόμιμα μπορούν οι δημόσιοι υπάλληλοι να νομούνται κέρδη που προέρχονται από μερίδιο τους σε ιδιωτική επιχείρηση.

• 1 month later...

Πάντως λόγω της Νατάσας (Παρεπιπτόντως θυμάστε τα αντίστροφα μηνύματα των δίσκων; Και αυτό το όνομα είναι σατανικό!) ο πρωθυπουργός γνωρίζει τα προβλήματα του κλάδου!

Πιστεύω ότι η ίδια θα το έχει μετανιώσει! Θα μπορούσε να γίνει τόσα πράγματα! Μέσον είχε!

Επίσης θυμάμαι 3 γεγονότα

1. Τη Νατάσα άβαφη στη Βιοχημεία...

2. Τη δισέλιδη δημοσίευση στην Κυριακάτικη για την έρευνα της χρήσης ναρκωτικών από τους 4ετείς φοιτητές ιατρικής Θεσσαλονίκης (από πίσω μισή στήλη για έρευνα για τον αμίαντο στα σχολεία από κάποιον που δεν παντρεύτηκε πρωθυπουργό!)

3. Έναν μπούλη και τη Νατάσα να ποζάρουν με ένα αφαιρεθέν λίπωμα...

Πάντως λόγω της Νατάσας (Παρεπιπτόντως θυμάστε τα αντίστροφα μηνύματα των δίσκων; Και αυτό το όνομα είναι σατανικό!) ο πρωθυπουργός γνωρίζει τα προβλήματα του κλάδου!

Πιστεύω ότι η ίδια θα το έχει μετανιώσει! Θα μπορούσε να γίνει τόσα πράγματα! Μέσον είχε!

Ότι η Νατάσα έχει χοντρό πρόβλημα που δεν πληρώνονται τις εφημερίες ας πούμε-λέω ένα παράδειγμα-και πάει και το λέει στον Κωστάκη κάθε μεσημέρι... :antegeia:

μουαχαχαχαχαχχαα

Εγώ πάντως άμα με κάνανε χειρουργό δεν θα τους έλεγα όχι....σιγά μην μετάνιωνα που από ΤΕΙ βρεφονηπιοκόμων, θα βρισκόμουνα διδάκτωρ της Ιατρικής και δεν συμμαζεύεται κι όλα αυτά ξεκούραστα φυσικά(ενώ παράλληλα θα εκανα παιδάκια και μετά γυμναστική για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και μετά ταξίδια και μετά ψώνια και beautee και μετά θα έβαζα τον μάγειρα να φτιάξει φαί και τον οδηγό να μου το φέρει στη δουλειά...σκατά, δύσκολη η ζωή της μάνας στην ειδικότητα-κουράστηκα μόνο που τα είπα-... B)

Οποιος έχει στοιχεία για όλα αυτά ας τα καταθέσει στον Τριανταφυλλόπουλο κ να την κάνει ΡΟΜΠΑ,και αυτή και την κυβέρνηση...Διαφορετικά,τουμπεκί γιατί πολλοί διαβάζουν το site κ υπάρχει κ εισαγγελέας...Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τη γυναίκα του πρωθυπουργού,που στο κάτω κάτω δεν είναι κ η μόνη που έχει κάνει τέτοια...

Αφιερωμένο σε αυτούς που λένε οτι ο Τριανταφυλλόπουλος δεν τα βγάζει φόρα παρτίδα όλα...

Για το ''φαινόμενο'' ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ....ούτε κουβέντα,ε;....από κανέναν,ε;

Δεν πειράζει...μιά άλλη μέρα που θα έχω όρεξη θα σας πώ εγώ...

Υ.Γ γράφω το όνομα γιατί λέχθηκε δημόσια,έτσι για μην παρεξηγούμαστε!!!

Για το ''φαινόμενο'' ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ....ούτε κουβέντα,ε;....από κανέναν,ε;

Απορία.......... ο συγκεκριμένος αναγνώρισε και 1 χρόνο γενικής χειρουργικής συν τοις άλλοις?

Κατ'αρχάς Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους!!!

Μου κάνει εντύπωση πώς κανένας από όλους αυτούς που γράφουν για τα πάντα εδώ μέσα και έχουν και ''άκρες'', όντος για το ''φαινόμενο'' ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ δεν έχει γράψει τίποτα εδώ και τόσες μέρες!!!

Γιατί άραγε;Μα καλά,κανένας δεν πήρε πτυχίο τον Ιούλιο του 2006 ώστε να τον ξέρει;

Τί έγινε βρε συνάδελφοι;Η΄ τον φοβάστε, ή είστε όλοι ΔΑΠΙΤΕΣ και δεν τον ακουμπάτε απο αλληλοβοήθεια!!!

Μα καλά,κανείς σας δεν ξέρει οτι ο συγγεκριμένος εκλεκτός συνάδελφος έχει μπαμπά καθηγητή στο Μαθηματικό Αθηνών;

Τί στην ευχή μόνο εγώ το ξέρω;

Μα καλά, κανείς σας δεν ξέρει ότι απο την στιγμή που ορκίστηκε και για κάνα τρίμηνο-τετράμηνο μέχρι να πάει αγροτικό ξημεροβραδιαζότανε στο Λάικό μαζί με άλλα 2 κολλητάρια του(Δαπίτες και αυτοί!!!);Και είχαν μεταχείρηση Βασιλικότερη του Βασιλέως παρακαλώ!!!

Τί στην ευχή μόνο εγώ το ξέρω και αυτό;

Άντε καλά μου παιδάκια....Δώστε και εσείς καμιά πληροφορία για τον αυριανό καθηγητή των παιδιών μας και θεράποντα ιατρό των γονιών μας και εμάς των ιδίων!!!

Δεν θα σας πώ άλλα πρός το παρόν....

Θα σας τα λέω με δόσεις και με ονόματα όπως έκανα πάντα,χωρίς ''σάλτσες'' και ψέματα, έτσι για να έχει ενδιαφέρον...

Γράψτε όμως και εσείς κάτι,ε;

Σας φιλώ όλους...

Υ.Γ Αλήθεια, η συνάδελφος που έχει άνδρα πρωθυπουργό, έκανε πάσχα στην ήπειρο,πάλι δεν είχε εφημερείες μέσα στις γιορτές...τί καντεμιά,έγώ σ'όλες τις γιορτές εφημερεύω πάντα!!!

γεια σας και χρονια πολλά.διαβασα προσεκτικά όλα τα παραπάνω και ήθελα απλά να κάνω ένα σχόλιο.εσείς πιστεύετε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στη νατάσσα;μήπως θα ακήσει ποτέ το επάγγελμά αυτό στα σοβαρά;μήπως θα την βάλει κανείς να σώσει κανέναν άνθρωπο;για τους σφάχτες που έρχονται από χώρες του ανατολικού μπλοκ και ασκούν αυτή τη ριμαδοιατρική χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους δεν έχετε να πείτε τίποτα;

και κάθεστε και ασχολείστε με το αν η νατάσσα πήρε το πτυχίο της νόμιμα;

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑ ΑΡ.....ΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΩΛΟΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ(δεν εχω προβλημα με τν ανθρωπο απεναντιας τον θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικότητα).

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

Για τους επαναστάτες του καναπές της bmw και του κολωνακίου πρώτος εγώ τα έχω πει.

Φιλικά όμως πάντα να σε ενημερώσω ότι πολύ πολύ δύσκολα μπορεί καποιος να πάει "μιλημένος" για ΦΟΥΛ ειδικότητα (εκπαιδευτική θέση) στο εξωτερικό χωρίς να το αξίζει.

Τουλάχιστον στην Αμερική, στην Αγγλία, στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαικές χώρες που γνωρίζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.