doctor-x Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 Εξαρτάται προ από το αν πήρε το πολυπόθητο laptop! Λίλικους,τώρα που είδα το καινούριο σου mini-me.....μοιάζετε ρε! Επί τη ευκαιρία:Τί είναι πράσινο και μυρίζει σα γουρούνι;;; Το...δάχτυλο του Κέρμιτ! 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 Πότε επιτέλους θα λήξεις το δημοψήφισμα ρε Watkins? Η αντιπολίτευση έχει ξεφτιλιστεί ολοσχερώς.. Άκου 99% υπέρ μου... Έβαλα τα γυαλιά ακόμα και στον Σαντάμ. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φίλους που ήρθαν απ'όλα τα μέρη της Ελλάδος για να με υποστηρίξουν. Επίσης ευχαριστώ τον ατζέντη μου, τη μανικιουρίστα μου, τη μαμά μου και το γκολφάκι μου. U rule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LILLIAN Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 Μα που το μυρισες βρε γαμωτο και το ανακαλυψες?Φτουυυυυυυυ...........Να και η αποδεικτικη φωτογραφια...κι αν δειτε το δαχτυλο του Χερμιτ μου πουθενα σφυριξτε....... http://images.picsearch.com/is?340190428020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted April 4, 2003 Report Share Posted April 4, 2003 Φιλιά από το όμορφο Καρπενήσι!!!!!!!!!!! :Iloveyou: :Iloveyou: :Iloveyou: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted April 5, 2003 Report Share Posted April 5, 2003 Tελικα η Βασιλικη και απο μακρια παρακολουθει ολες τις εξελιξεις!!!!! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Γύρισα όμωςςςς!!!!! Ο μόνος πάγκος στην κυβέρνηση είναι ο πάγκος του χασάπη, για τους εχθρούς των διεφθαρμένων!!!! Γιούριαααα!!!!!!! Υ.Γ.1 Mariza, από'δω και πέρα είσαι επίτιμη μανικιουρίστ-security-κυρία των τιμών της Basilikis!!! (τί τιμή ε; Περιζήτητος τίτλος! :roll: 8) ) Υ.Γ.2 Με γκαντεμιάσατε και δεν πήγα για σκι, λόγω καιρού! :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Υ.Γ.1 Mariza, από'δω και πέρα είσαι επίτιμη μανικιουρίστ-security-κυρία των τιμών της Basilikis!!! (τί τιμή ε; Περιζήτητος τίτλος! :roll: 8) Ολα αυτα???? Τι τιμη!!!! Ευχαριστω..... Να τα διαβαζουν μερικοι ζηλοφθονοι αυτα..... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor-x Posted April 8, 2003 Report Share Posted April 8, 2003 Υ.Γ.2 Με γκαντεμιάσατε και δεν πήγα για σκι, λόγω καιρού! :evil: Κάτι ήξερε ο "από πάνω"! Κι όπως θα πέφτω και πονώ θ'αναστενάζει το βουνό...... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted April 8, 2003 Report Share Posted April 8, 2003 Γενικά όπου πέφτω εγώ κάποιος αναστενάζει! :wink: 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bromptonista Posted April 13, 2003 Report Share Posted April 13, 2003 Γενικά όπου πέφτω εγώ κάποιος αναστενάζει! :wink: 8) :eleos: :eleos: :eleos: Ρε να γυρίσουμε το δημοψήφισμα στα κανονικά νούμερα; Έπεσε κι ο Σαντάμ... :shoot: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted April 13, 2003 Report Share Posted April 13, 2003 Από τον πόνο εννοώ βρε μάστορα....! :oops: :oops: :Iloveyou: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
άσχετος Posted April 13, 2003 Report Share Posted April 13, 2003 "..είν' ο πόνος μου μεγάλος, είν' ο πόνος μου μεγάλος..." που λέει και το άσμα..Άαααχχχ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts