geosol Δημοσιεύτηκε 20 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 20 Ιανουαρίου 2008 Αγαπητοι συναδελφοι,πριν περιπου ενα μηνα ειχα μια τηλεφωνικη συνομιλια με μια υπαλληλο του υπουργειου υγειας σχετικα με τον αριθμο της αποφασης του διορισμου μου.Μου τον εδωσε και αμεσως πηγα να δηλωσω το δευτερο μερος της ειδικοτητας.Τωρα που εχω τον διορισμο στα χερια μου παρατηρησα τυχαια οτι ο αριθμος πρωτ. που αναγραφεται πανω δεξια ειναι εντελως διαφορετικος απο τον αριθμο που μου εδωσε η υπαλληλος.Γνωριζει κανεις απο εσας εαν προκειται για λαθος?Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Sovereign Δημοσιεύτηκε 20 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 20 Ιανουαρίου 2008 Εάν και οι δύο αριθμοί πρωτοκόλου αναφέρονται στον διορισμό, τότε είναι προφανώς λάθος. Επειδή όμως είναι λίγο δύσκολο να το κρίνουμε εμείς αυτό, καλύτερα να απευθυνθείς απευθείας στην αρμόδια αρχή, δηλαδή στο Υπουργείο Υγείας. Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
captainJackSparrow Δημοσιεύτηκε 20 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 20 Ιανουαρίου 2008 Κάθε χαρτί που πάει/φεύγει σε/από δημόσια υπηρεσία έχει το δικό του αριθμό.Δηλαδή άλλος ο αριθμός του διορισμού σου,άλλος ο αριθμός της απάντησης που έκανες για το διορισμό σου,άλλος ο αριθμός της ερώτησης που έκανες κτλ... Όμως αν θέλεις,πες ακριβώς,ποιοι αριθμοί είναι διαφορετικοί,διότι το "πάνω δεξιά",μάλλον είναι ο αριθμός του εγγράφου. Πάντως ότι και να σου πούμε,το πιο σωστό είναι να πας στο υπουργείο να ρωτήσεις ή στη Νομαρχία του νομού που είσαι, αν είσαι από επαρχία,στο σχετικό τμήμα. Και κάτι άλλο...αν εκεί που δηλώσεις το δεύτερο μέρος δεν σου πουν τίποτα,σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.Γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα εσύ???? Καλύτερα περίμενε μέχρι αύριο που θα δηλώσεις και μην αγχώνεσαι άδικα. Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
geosol Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου 2008 Author Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστω πολυ.Τελικα μου ειπαν απο το υπουργειο οτι αυτο που εχει σημασια ειναι η ημερομηνια της υπογραφης και οχι ο αριθμος.Καλη συνεχεια σε ολους μας. Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
AMANDA. Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 21 Ιανουαρίου 2008 αυτό το είπαν για να καλύψουν το λάθος και δεν ισχύει. την ίδια ημερομηνί υπογράφονται αρκετοί διορισμοί. κάθε απόφαση έχει μέσο όρο 10 διορισμούς αλλά με τον ρυθμό που τις υπογράφουν την ίδια ημερομηνία έχουν συγκεντρωθεί αρκετες δεκάδες ονομάτων από όλη την ελλάδα. θα σε συμβούλευα να διορθώσεις τον αρ. πρωτοκόλου στη νομαρχία που εκκρεμεί η αίτησή σου με την διευκρίνυση ότι η ημερομηνία είναι μεν η ίδια αλλά από λάθος σου δόθηκε άλλος αριθμός πρωτοκόλου. έκανες μια υπεύθυνη δήλωση όπου πλέον γνωρίζεις ότι δήλωσες ψευδή στοιχεία. όσο το αφήνεις μπορεί να γυρίσει ενάντιά σου Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
JimXX Δημοσιεύτηκε 22 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 22 Ιανουαρίου 2008 Γνωριζει καποιος να μου πει τι γινεται σε περιπτωση που εχει παρει καποιος σωστο αριθμο πρωτοκολου απο το υπουργειο [τηλεφωνικα] αλλα οταν πηρε τα χαρτια στα χερια του ειχε διαφορετικη ημερομηνια απο αυτη που του είχαν πει τηλεφώνικως[ο αριθμός πρωτοκολλου ηταν ο ιδιος]??.Επικρατεί μια αναστατωση-μπαχαλο στο Υπουργείο......!!ΕΙχα την εντύπωση οτι με τον αριθμο πρωτοκόλου δηλωνεις κ μονο που εχει παρει το ΦΕΚ Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Γνωριζει καποιος να μου πει τι γινεται σε περιπτωση που εχει παρει καποιος σωστο αριθμο πρωτοκολου απο το υπουργειο [τηλεφωνικα] αλλα οταν πηρε τα χαρτια στα χερια του ειχε διαφορετικη ημερομηνια απο αυτη που του είχαν πει τηλεφώνικως[ο αριθμός πρωτοκολλου ηταν ο ιδιος]??.Επικρατεί μια αναστατωση-μπαχαλο στο Υπουργείο......!!ΕΙχα την εντύπωση οτι με τον αριθμο πρωτοκόλου δηλωνεις κ μονο που εχει παρει το ΦΕΚΜπορείς να δηλώσεις και μόνο με το αρ. πρωτ. Η πρώτη ημερομηνία ίσως να ήταν πριν πάει στην πίστωση, όταν υπογράφθηκε ο διορισμός σου από τον γεν.γραμ. και η δεύτερη όταν επέστρεψε από την πίστωση. Διόρθωσε, αν δεν το κάνανε ήδη στην δ/νση υγείας της νομαρχίας, την ημερομηνία. Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
SPINDOCTOR Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Εχω πάρει και εγώ αριθ. πρωτοκ. διορισμού για το γενικό μέρος με ημερομηνία 10/01/08,δήλωσα και το ειδικό μέρος (πλήρης) της ειδικότητας με αυτόν τον αριθμό, μπορώ με τον ίδιο αριθμό πρωτοκ.διορισμού που έχω στα χέρια μου να πάω να βάλω και κάπου αλλού ένα (σπαστό) τμήμα της ειδικότητας; Απο την εμπειρία σας σε πόσες μέρες θα κάνει να έρθει ο διορισμός στο σπίτι;Θυμίζω οτι ο αριθ. πρωτ. διορισμού λέει 10/01/08..... Ισως να το έχω ξαναρωτήσει,αλλά η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως....με αριθμό πρωτοκ. διορισμού για το γενικό μέρος,μπορώ να παρουσιαστώ στο νοσοκομείο που θα κάνω το γενικό μέρος και να ξεκινήσω;ή χρειαζεται να έρθει ο διορισμός στο σπίτι και εντός 15 ημερών που λέει να παρουσιαστώ; Εχει να κάνει με το γραφείο προσωπικού του Νοσοκομείου;Παρανομεί πουθενά αν σε προσλάβει με αριθ.πρωτοκ.διορισμού μόνο; Γία ρίξτε κάνα ''φώς'' βρέ!!! Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
prophete Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Οπου να ναι θα σου ρθει και ο διορισμος.Συνηθως παντως τα νοσοκομεια ζητανε την αποφαση του διορισμου,δε νομιζω να σε δεκτουν μονο με τον αρ.πρωτοκολλου.Παρε ομως κανα τηλ. σε υπουργειο νοσοκομειο να το επιβεβαιωσεις. Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
agomahodas Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Εχω πάρει και εγώ αριθ. πρωτοκ. διορισμού για το γενικό μέρος με ημερομηνία 10/01/08,δήλωσα και το ειδικό μέρος (πλήρης) της ειδικότητας με αυτόν τον αριθμό, μπορώ με τον ίδιο αριθμό πρωτοκ.διορισμού που έχω στα χέρια μου να πάω να βάλω και κάπου αλλού ένα (σπαστό) τμήμα της ειδικότητας; Απο την εμπειρία σας σε πόσες μέρες θα κάνει να έρθει ο διορισμός στο σπίτι;Θυμίζω οτι ο αριθ. πρωτ. διορισμού λέει 10/01/08..... Ισως να το έχω ξαναρωτήσει,αλλά η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως....με αριθμό πρωτοκ. διορισμού για το γενικό μέρος,μπορώ να παρουσιαστώ στο νοσοκομείο που θα κάνω το γενικό μέρος και να ξεκινήσω;ή χρειαζεται να έρθει ο διορισμός στο σπίτι και εντός 15 ημερών που λέει να παρουσιαστώ; Εχει να κάνει με το γραφείο προσωπικού του Νοσοκομείου;Παρανομεί πουθενά αν σε προσλάβει με αριθ.πρωτοκ.διορισμού μόνο; Γία ρίξτε κάνα ''φώς'' βρέ!!! στο 2ο που ρωτάς,αρκεί να πάει ο διορισμός στο Νοσοκομείο που ξεκινάς (δε φτάνει ο αριθ.πρωτοκ.) στο 1ο που ρωτάς, έχεις ήδη αργήσει!!! με το που παίρνεις τον αριθμό πρωτοκόλλου πας και δηλώνεις και ειδικό και το σπαστό του ειδικού τώρα ως προς το πόσο κάνει να έρθει ο διορισμός... εμένα 4/01 βγήκε κι ακόμα τον περιμένω.... Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 εμένα 4/01 βγήκε κι ακόμα τον περιμένω....βρε agomahodas......3 εβδομάδες.....γιατί δεν το ψάχνεις καλύτερα! Σαν πολύ άργησε! Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
agomahodas Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 εμένα 4/01 βγήκε κι ακόμα τον περιμένω....βρε agomahodas......3 εβδομάδες.....γιατί δεν το ψάχνεις καλύτερα! Σαν πολύ άργησε! βρε, λες?... Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
anastasiostheodoridis Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου 2008 εμένα 4/01 βγήκε κι ακόμα τον περιμένω....βρε agomahodas......3 εβδομάδες.....γιατί δεν το ψάχνεις καλύτερα! Σαν πολύ άργησε! βρε, λες?... εγώ άσε να λέω....εσύ τι κάνεις έχει σημασία....άντε ν' αρχίσει και ο επόμενος (ανεβάζεις τους χρόνους αναμονής ) Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.