Jump to content

Συλλογή online υπογραφών για να σωθεί μια ζωή


Recommended Posts

"Αν υπογράψουμε όλοι μπορούμε να σώσουμε μια ακόμα ζωή. Γιατί το να είσαι φοιτητής δεν είναι μόνο να διαβάζεις, ούτε να πίνεις φραπέ στην πλατεία.

Το ανώτατο δικαστήριο της Νιγηρίας επικύρωσε τελεσίδικα την καταδίκη σε θάνατο με πετροβολισμό της Amina, ανέβαλε μόνο την εκτέλεση της ποινής για ένα μήνα επειδή ακόμη θηλάζει το παιδί της. Μετά θα την θάψουνε μέχρι τον λαιμό και θα εκτελεσθεί με πετροβολισμό ΕΚΤΟΣ και αν κάτι κάνει τις αρχές της Νιγηρίας να το ξανασκεφτούνε.

Με την διαδικασία συλλογής υπογραφών, σαν και αυτήν, σώθηκε η ζωή μιας άλλης γυναίκας στη ίδια κατάσταση. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Μην διστάζετε και ενεργήστε. Η Safiya θα εκτελεσθεί γιατί έφερε στον κόσμο ένα παιδί μετά από ένα διαζύγιο.

Η Διεθνής αμνηστία ζητάει την υποστήριξη σας βάζοντας την υπογραφή σας στην ακόλουθη ιστοσελίδα http://www.amnistiaporsafiya.org ή

http://www.amnistiapornigeria.org

Φαίνεται ότι αυτή τη φορά υπάρχουν λιγότερες υπογραφές. Δεν κοστίζει τίποτε να βάλετε την υπογραφή σας στην ιστοσελίδα και να

κυκλοφορήσετε αυτό το mail στους γνωστούς σας. Συμπληρώστε στο πεδίο Nombre το επώνυμο σας στο πεδίο Apellidos το όνομα, στο πεδίο Provincia την πόλη ή την επαρχία και στο πεδίο Pais τη χώρα. Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί SEGUIR και συμπληρώστε και το πεδίο με το e-mail σας και πατήστε ACEPTAR. Μη νομίζετε ότι αυτό δεν ωφελεί σε τίποτε, ήδη με αυτό τον τρόπο έχει σωθεί η ζωή μιας άλλης γυναίκας ".

Apo www.fititis.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.