cathy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Ξέρει κάποιος τι γινεται με τη βιοχημεία τώρα? Άλλαξε το βιβλίο και ο Καθηγητής? Τα θέματα ειναι τα ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xemir24 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Γεία.Ξέρω σίγουρα οτι έχει αλλάξει το βιβλίο,το δίνει ο πασχαλίδης κ απ'οτι έχει ακουστεί η ύλη πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένη...τώρα κατα πόσον ισχύει το όλο θέμα δεν ξέρω!Για τα θέματα δεν ξέρω να σου απαντήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
invitro Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Καλά, εσύ δεν είσαι φοιτήτρια στην Αλεξανδρούπολη; Ως τι θα δώσεις κατατακτήριες στη Θεσσαλονίκη; (κι αν έχεις πτυχίο άλλης σχολής, δεν έδινες εξ αρχής Θεσσαλονίκη; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc_Doc Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Ξέρει κάποιος τι γινεται με τη βιοχημεία τώρα? Άλλαξε το βιβλίο και ο Καθηγητής? Τα θέματα ειναι τα ίδια? Ναι άλλαξε ο καθηγητής (ή μάλλον η καθηγήτρια). Όχι δεν προτίθενται να καταργήσουν το παλιό στυλ θεμάτων που βάζανε. Ωστόσο από ότι με πληροφόρισε καθηγητής που μου έκανε μάθημα, σε τέτοια περίπτωση αλλαγής βιβλίου, οι μεταφορείς εξετάζονται για καμιά τριετία με το παλιό βιβλίο και οι κανονικοί με το νέο. Μετα την πάροδο αυτού του χρόνου τα θέματα προσαρμόζονται στο νέο στυλ. Αυτά μου μεταφέρανε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.