justice for all Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Παιδια, πριν τις εκλογες ειχε ειπωθει οτι ειναι πιθανη η αντιστροφη ασκηση σε αυτους που κανουν ειδικοτητα με 3 μερη. Δηλαδη να μπορει να προηγηθει η ψυχιατρικη της νευρολογιας . Ακουσε κανεις κατι για αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannina Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 ?? Σε ποια ειδικότητα αναφέρεσαι; Εννοείς το τρίτο μέρος πριν το δεύτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisa Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Καλησπέρα! μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατι ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα.. Μετά από τον νόμο που χει αλλάξει, εξακολουθεί να ισχύει ότι πρέπει να γίνεται η ειδ/τα με αυτη τη σειρά και τριπλή αναμονή ή όχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
justice for all Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 ?? Σε ποια ειδικότητα αναφέρεσαι; Εννοείς το τρίτο μέρος πριν το δεύτερο; αναφερομαι στην ψυχιατρικη. Θα μπορουσα να αναφερομαι και στην παιδοψυχιατρικη και στην νευρολογια. Ξερει κανεις κατi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agomahodas Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Καλησπέρα! μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατι ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα.. Μετά από τον νόμο που χει αλλάξει, εξακολουθεί να ισχύει ότι πρέπει να γίνεται η ειδ/τα με αυτη τη σειρά και τριπλή αναμονή ή όχι?? ισχύει κανονικά η σειρά με εξαίρεση τουλάχιστον μέχρι πέρσι τη νευρολογία στο Ρίο (πανεπιστημιακό Πάτρας) όπου μπορούσε να προηγηθεί η άσκηση στη Νευρολογία και να ακολουθήσει η Ψυχιατρική νομίζω πως ισχύει ακόμα αυτή η εξαίρεση απλά πλέον μόλις ξεκινήσεις Παθολογία, μπορείς να δηλώσεις μαζί Νευρολογία Ψυχιατρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.