timwria Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Πάντως παιδιά, εμένα η θέση μου έχει ανοίξει από 1-9. Υπολόγιζα ότι γύρω στον Νοέμβριο, άντε αρχές Δεκεμβρίου οτι θα έπιανα δουλειά.. Ναι, αμέ... Και η Νομαρχία και το Υπουργείο είχαν άλλα σχέδια για μένα. Μετά από άπειρες επισκέψεις στο Υπουργείο, γιατί στο τηλ ξέρετε... μου είπαν τελικά, ενώ τα χαρτιά επανειλημμένως μου είχαν πει ότι είναι στη φάση των υπογραφών, ότι δεν είχαν έρθει όλα.. Οκ.. Ούτε τον Ιανουάριο δεν με βλέπω να διορίζομαι... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!! τι εννοεις?...συγγνωμη το αφησες ετσι?τι παει να πει δεν ηταν ετοιμα....αν ηταν ετσι δεν θα σε καλουσαν καν....τι π....ς ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoukla Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Καλημερα!εμενα η θεση μου ανοιγε 20 οκτωβριου και μου ηρθε ο διορισμος προχτες..Και κατι ασχετο,το θεμα ειναι οτι βρισκομαι στο τελειωαμα της τριμηνης εκπαιδευσης του αγροτικου και δεν ξερω που πρεπει να παω για να υποβαλλω την παραιτηση μου απο το αγροτικο.εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια?thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisaki Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 τι εννοεις?...συγγνωμη το αφησες ετσι?τι παει να πει δεν ηταν ετοιμα....αν ηταν ετσι δεν θα σε καλουσαν καν....τι π....ς ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TANDOR Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Καλημερα!εμενα η θεση μου ανοιγε 20 οκτωβριου και μου ηρθε ο διορισμος προχτες..Και κατι ασχετο,το θεμα ειναι οτι βρισκομαι στο τελειωαμα της τριμηνης εκπαιδευσης του αγροτικου και δεν ξερω που πρεπει να παω για να υποβαλλω την παραιτηση μου απο το αγροτικο.εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια?thanks! Στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasiostheodoridis Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Καλημερα!εμενα η θεση μου ανοιγε 20 οκτωβριου και μου ηρθε ο διορισμος προχτες..Και κατι ασχετο,το θεμα ειναι οτι βρισκομαι στο τελειωαμα της τριμηνης εκπαιδευσης του αγροτικου και δεν ξερω που πρεπει να παω για να υποβαλλω την παραιτηση μου απο το αγροτικο.εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια?thanks! Την παραίτηση θα την υποβάλεις εκεί που υπόγραψες και τον διορισμό σου, δηλαδή στο γραφείο ιατρικού προσωπικού τον νοσοκομείου που υπάγεται το αγροτικό ιατρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oculista Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Έγραφα προχθές ότι περίμενα από τις 01/10 και δεν είχε έρθει τίποτα. Τελικά χθες είπα να πάω μια βόλτα από το νοσοκομείο "μπας και"... και ναι, ο διορισμός ήταν εκεί και με περίμενε! Είχε έρθει το πρωί της μέρας που έγραψα εδώ. Και ναι, μιλάει για 15 ημερολογιακές μέρες. Στο σπίτι μου στην Κρήτη βέβαια δεν έχει έρθει ακόμα, 2 μέρες μετά. Ίσως εκτός από πολύ φόρτο εργασίας στο ΥΥΚΑ να τον έχουν και στα ΕΛΤΑ. Συμπέρασμα (που έχει ξαναειπωθεί): ρωτάτε στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasiostheodoridis Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Έγραφα προχθές ότι περίμενα από τις 01/10 και δεν είχε έρθει τίποτα. Τελικά χθες είπα να πάω μια βόλτα από το νοσοκομείο "μπας και"... και ναι, ο διορισμός ήταν εκεί και με περίμενε! Είχε έρθει το πρωί της μέρας που έγραψα εδώ. Και ναι, μιλάει για 15 ημερολογιακές μέρες. Στο σπίτι μου στην Κρήτη βέβαια δεν έχει έρθει ακόμα, 2 μέρες μετά. Ίσως εκτός από πολύ φόρτο εργασίας στο ΥΥΚΑ να τον έχουν και στα ΕΛΤΑ. Συμπέρασμα (που έχει ξαναειπωθεί): ρωτάτε στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου.και αν έχεις δεύτερο μέρος στην ειδικότητα μπορείς να δηλώσεις με τον αριθμό πρωτοκόλλου και μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoukla Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Τασο και TANDOR σας ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timwria Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Έγραφα προχθές ότι περίμενα από τις 01/10 και δεν είχε έρθει τίποτα. Τελικά χθες είπα να πάω μια βόλτα από το νοσοκομείο "μπας και"... και ναι, ο διορισμός ήταν εκεί και με περίμενε! Είχε έρθει το πρωί της μέρας που έγραψα εδώ. Και ναι, μιλάει για 15 ημερολογιακές μέρες. Στο σπίτι μου στην Κρήτη βέβαια δεν έχει έρθει ακόμα, 2 μέρες μετά. Ίσως εκτός από πολύ φόρτο εργασίας στο ΥΥΚΑ να τον έχουν και στα ΕΛΤΑ. Συμπέρασμα (που έχει ξαναειπωθεί): ρωτάτε στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου. και τι θα κανεις αν επιτρεπεται????εγω δεν πηγα ακομα σπιτι να τον παρω!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oculista Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Έγραφα προχθές ότι περίμενα από τις 01/10 και δεν είχε έρθει τίποτα. Τελικά χθες είπα να πάω μια βόλτα από το νοσοκομείο "μπας και"... και ναι, ο διορισμός ήταν εκεί και με περίμενε! Είχε έρθει το πρωί της μέρας που έγραψα εδώ. Και ναι, μιλάει για 15 ημερολογιακές μέρες. Στο σπίτι μου στην Κρήτη βέβαια δεν έχει έρθει ακόμα, 2 μέρες μετά. Ίσως εκτός από πολύ φόρτο εργασίας στο ΥΥΚΑ να τον έχουν και στα ΕΛΤΑ. Συμπέρασμα (που έχει ξαναειπωθεί): ρωτάτε στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου. και τι θα κανεις αν επιτρεπεται????εγω δεν πηγα ακομα σπιτι να τον παρω!!!!!!!!! Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση, δεν έχω ακόμα net στο καινούριο σπίτι. Οφθαλμολογία ξεκινώ. Τελικά στο σπίτι ο διορισμός ήρθε 3 μέρες μετά. Ο ταχυδρόμος δεν μπορούσε να δώσει απόδειξη με ημερομηνία, αυτό το έκαναν στο γραφείο των ΕΛΤΑ. Όπως είπαμε, αυτό χρειάζεται για να μετρήσουν οι 15 ημέρες από την ημερομηνία που παίρνει ο ενδιαφερόμενος το χαρτί στο χέρι. Άντε και στα δικά σας σύντομα συνάδελφοι! Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timwria Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Έγραφα προχθές ότι περίμενα από τις 01/10 και δεν είχε έρθει τίποτα. Τελικά χθες είπα να πάω μια βόλτα από το νοσοκομείο "μπας και"... και ναι, ο διορισμός ήταν εκεί και με περίμενε! Είχε έρθει το πρωί της μέρας που έγραψα εδώ. Και ναι, μιλάει για 15 ημερολογιακές μέρες. Στο σπίτι μου στην Κρήτη βέβαια δεν έχει έρθει ακόμα, 2 μέρες μετά. Ίσως εκτός από πολύ φόρτο εργασίας στο ΥΥΚΑ να τον έχουν και στα ΕΛΤΑ. Συμπέρασμα (που έχει ξαναειπωθεί): ρωτάτε στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου. και τι θα κανεις αν επιτρεπεται????εγω δεν πηγα ακομα σπιτι να τον παρω!!!!!!!!!Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση, δεν έχω ακόμα net στο καινούριο σπίτι. Οφθαλμολογία ξεκινώ. Τελικά στο σπίτι ο διορισμός ήρθε 3 μέρες μετά. Ο ταχυδρόμος δεν μπορούσε να δώσει απόδειξη με ημερομηνία, αυτό το έκαναν στο γραφείο των ΕΛΤΑ. Όπως είπαμε, αυτό χρειάζεται για να μετρήσουν οι 15 ημέρες από την ημερομηνία που παίρνει ο ενδιαφερόμενος το χαρτί στο χέρι.Άντε και στα δικά σας σύντομα συνάδελφοι! Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας.καλη χρονια και καλη αρχη και σε σενα.Ωραια τα Γιαννενα,μια χαρα!Νομιζω ειμαστε μαζι γραμμενοι-εννοειται που!-υπαρχει καποιος που ξεκιναει στο χατζηκωστα αληθεια,ποσο συχνα βγαινουν οι αποφασεις διορισμου?εγω βλεπω εδω μονο 15ατομα που διοριζονται!αν ειναι να κανουν τοσο καιρο και να να ειναι μονο τοσα ατομα να κι ενας ακομα λογος καθυστερησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.