Jump to content

νευρολογία-ηράκλειο

Recommended Posts

Το ξαναθέτω πιο ειδικά..Αν ξέρει κάποιος, η Νευρολογία στο Ηράκλειο (Πλαιτάκης) πώς είναι από επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και γενικά σαν κλινική για ειδικότητα?

Ευχαριστω.

Ο Πλαϊτάκης επιστημονικά είναι κορυφή στον τομέα του, αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν και η καλύτερη....Βέβαια εγώ τον γνώρισα όταν μόλις είχε έρθει από Αμερική και είχε πάθει και αυτός ένα πολιτισμικό σοκ με την κατάσταση στην Ελλάδα. Τώρα έχουν περάσει 10-15 χρόνια και υποθέτω θα έχει προσαρμοστεί ο άνθρωπος...

Βασική παρατήρηση: αν δεν είσαι Κρητικός ή έστω να έχεις καταγωγή ή άλλο συγκεκριμένο σύνδεσμο με Κρήτη (άντρα, γυναίκα κλπ) δεν είναι καλή ιδέα γενικά να κάνεις ειδικότητα στην Κρήτη. Πάντα θα αντιμετωπίζεσαι ως "ο ξένος που μας παίρνει τη θέση".

Σημείωση: η Μάρθα Σπηλιώτη, ο Μηνάς Τσαγκουρνισάκης και η λίγο μεγαλύτερή μου Κλειώ Σπανάκη γενικά είναι μια χαρά και συνεργάσιμοι...(ή έτσι τους θυμάμαι).

Ο Πλαϊτάκης επιστημονικά είναι κορυφή στον τομέα του, αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν και η καλύτερη....Βέβαια εγώ τον γνώρισα όταν μόλις είχε έρθει από Αμερική και είχε πάθει και αυτός ένα πολιτισμικό σοκ με την κατάσταση στην Ελλάδα. Τώρα έχουν περάσει 10-15 χρόνια και υποθέτω θα έχει προσαρμοστεί ο άνθρωπος...

Βασική παρατήρηση: αν δεν είσαι Κρητικός ή έστω να έχεις καταγωγή ή άλλο συγκεκριμένο σύνδεσμο με Κρήτη (άντρα, γυναίκα κλπ) δεν είναι καλή ιδέα γενικά να κάνεις ειδικότητα στην Κρήτη. Πάντα θα αντιμετωπίζεσαι ως "ο ξένος που μας παίρνει τη θέση".

Σημείωση: η Μάρθα Σπηλιώτη, ο Μηνάς Τσαγκουρνισάκης και η λίγο μεγαλύτερή μου Κλειώ Σπανάκη γενικά είναι μια χαρά και συνεργάσιμοι...(ή έτσι τους θυμάμαι).

..να φροντίσω να βρω γυναίκα απ'την κρήτη δηλαδή μέχρι τότε! :rolleyes:

Α, και κάτι σχετικό. Ξέρεις τίποτα για το μεταπτυχιακό των Νευροεπιστημών στο Ηράκλειο που επίσης διευθύνει ο Πλαιτάκης?

Ούτε αυτό είναι καλή ιδέα να κάνω αν δεν έχω γυναίκα,μητέρα,γιαγιά απ'την Κρήτη ή αν δεν κυκλοφορώ με την κρητική βράκα στα εργαστήρια?

Ευχαριστώ

θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από το nick σου...

από δω και στο εξής : El Perakis!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.