Jump to content

Δηλωση ειδικοτητας στο στρατο...


BATMAN

Recommended Posts

Παιδια θα ηθελα να θεσω ενα θεμα....Ας πουμε στην περιπτωση που εισαι στο στρατο και η θητεια σου τελειωνει το αυγουστο αλλα ο διορισμος για το πρωτο κομματι της ειδικοτητας σου ερχεται τον μαιο μπορεις εκεινη τη στιγμη να τους ειδοποιησεις οτι κανεις στρατο και να μην χασεις τη θεση σου για το πρωτο κομματι της ειδικοτητας?Ακομα πιο πολυ απαξ και βγει ο αριθμος πρωτοκολλου διορισμου με αυτον μπορεις να πας κ να δηλωσεις σε δυο νοσοκομεια(οπως λεει ο τελευαταιος νομος) μερικη και πληρη ειδικοτητα χωρις να χρειαστει να απολυθεις πρωτα κ να αρχισεις το πρωτο κομματι?Μια καλη αποψη θα με βοηθουσε γιατι αντιμετωπιζω ενα διλημμα.....Ευχαριστω guys...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η σωστότερη διαδικασία είναι να ενημερώσεις εγγράφως τη νομαρχία και το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου ότι κάνεις τη θητεία σου πριν έρθει η σειρά σου. Και τελευταία στιγμή να τους ειδοποιήσεις δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Σχετικά με τη δεύτερη ερώτησή σου, πώς θα βγει ο διορισμός σου αν είσαι μέσα στο στρατό;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα ας υποθεσουμε οτι εγω δεν ειδοποιω κανενα και οτι η θεση μου ανοιγει ενω εγω ειμαι στο στρατο και κανω τη θητεια μου.Δεν μπορει να αποσταλει ο διορισμος σπιτι μου ενω κανω τη θητεια μου?Αυτο ρωταω γιατι αν γινει αυτο εχω ακουσει οτι απλα τους ενημερωνεις και απλα δεν χανεις τη θεση σου απλα ξεκινας μετα τον αμεσως επομενο που μπηκε στη θεση σου!

Για το δευτερο κομματι της ειδικοτητας δεν ξερω αν μπορεις να το δηλωσεις εκει ειναι το θεμα...

Καποιος σε παρομοια θεση θα μπορουσε να μας ενημερωσει.Υπαρχουν παραδειγματα ατομων που ενω ηταν στο στρατο επεσε η αναμονη τους αποτομα κ τους ηρθε η σειρα δεν μπορει να μην υπαρχουν συναδελφοι ομοιοπαθεις!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπορείς να τους ειδοποίησεις ότι είσαι φαντάρος είτε πριν φύγουν τα χαρτιά σου για τη Νομαρχία είτε όταν θα σου έρθε το χαρτί του διορισμού στο σπίτι. Καλύτερα βέβαια να τους ειδοποίησεις πριν φύγουν τα χαρτιά σου από τη Νομαρχία γιατί θα χαθεί πολύς χρόνος στη γραφειοκρατία μέχρι να γίνει ανάκληση του διορισμού σου και μπορεί να κινδυνέψεις να χάσεις κάποια θέση.

Αν ανοίξει η θέση σου νωρίτερα και είσαι στρατό, την πάτησες. Δεν μπορείς να κάνεις αίτηση για το ειδικό μέρος χωρίς να διοριστείς στο γενικό μέρος. Μόλις σε πάρουν είδηση θα διαγράψουν όλες τις αιτήσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.