calexicool Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ποιες ειδικοτητες θεωρουνται αγονες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMANDA Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ΕΡ. Ποιες είναι οι "άγονες ειδικότητες"; ΑΠ. Ως "άγονες" χαρακτηρίζονται οι ειδικότητες που μπορούν να δοθούν και σαν δεύτερη ειδικότητα και είναι οι: Πυρηνική, Γενική Ιατρική, Νεφρολογία και Ακτινοθεραπεία. Οι ειδικότητες αυτές δεν πληρώνονται κανονικά αλλά μόνο οι εφημερίες. Μετά το πέρας της ειδικότητας οι γιατροί επιλέγουν να ασκήσουν τον ένα από τους δύο τίτλους που έχουν αποκτήσει. http://www.cso.auth.gr/Greek/AgrotikaFaq.gr.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
lewis Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Γνωρίζει κάποιος για τις "άγονες" ειδικότητες?Είναι 5 νομίζω,αλλά δεν ξέρω ποιες ακριβώς,έχω ακούσει για πυρηνική,ακτινολογία,τις υπόλοιπες δεν τις έχω μάθει,κάτι έχω ακούσει για γενική ιατρική και ιατροδικαστική,αν ξέρει κανείς...Τι ισχύει ακριβώς γι'αυτές,μπορείς να τις πάρεις σαν 2η ειδικότητα και εκτός λίστας αναμονής?Αυτό είναι,τι άλλο ακόμα θα σκεφτούμε να περάσουν τα χρόνια,συνταξιούχος ειδικευόμενος...προοπτικές καριέρας...Anyway,καλό Σ/Κ σ'όσους ρεπάρουν,καλό κουράγιο σ'όσους δουλεύουν και καλό οτιδήποτε για όλους τους άλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 lewis, μονο αυτό ξέρω, μια υπουργική απόφαση του 1999, Υπουργική Απόφαση Για Άγονες Ειδικότητες αλλά δε γνωρίζω μήπως έχει αλλάξει κάτι από τότε, ούτε κ ξέρω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sst Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ουτε'γω ξερω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.