lostinterest Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 .το φεκ των σπαστων ειναι ετοιμο κατα το υπουργειο κ μενει να περασει.που?στη νομαρχια μονο?στο τυπογραφειο?στο υπουργειο μονο?κ ποιος θα ενημερωσει? Ρε συ αηδία, με το συμπάθειο κιόλας, καλή η υστερία αλλά μη μας δουλεύεις κιόλας. Πρώτον το ΦΕΚ είναι έτοιμο? Μήπως εννοείς η υπουργική απόφαση? Και αν όντως ξέρεις ότι είναι έτοιμο και είσαι τόσο χωμένη, γιατί δεν ξέρεις και πότε θα βγει? Έλεος πια. 121 ποστς και σε όλα μέσα η λέξη νομαρχία / υπουργείο και βέβαιαα η αγαπημένη σου... ΦΕΚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aidia Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 .το φεκ των σπαστων ειναι ετοιμο κατα το υπουργειο κ μενει να περασει.που?στη νομαρχια μονο?στο τυπογραφειο?στο υπουργειο μονο?κ ποιος θα ενημερωσει? Ρε συ αηδία, με το συμπάθειο κιόλας, καλή η υστερία αλλά μη μας δουλεύεις κιόλας. Πρώτον το ΦΕΚ είναι έτοιμο? Μήπως εννοείς η υπουργική απόφαση? Και αν όντως ξέρεις ότι είναι έτοιμο και είσαι τόσο χωμένη, γιατί δεν ξέρεις και πότε θα βγει? Έλεος πια. 121 ποστς και σε όλα μέσα η λέξη νομαρχία / υπουργείο και βέβαιαα η αγαπημένη σου... ΦΕΚ! η αποφαση των σπαστων εννοω ειναι ετοιμη κ μενει να υπογραφει.σιγα μην εξηγω καθε λεξη. .το φεκ των σπαστων ειναι ετοιμο κατα το υπουργειο κ μενει να περασει.που?στη νομαρχια μονο?στο τυπογραφειο?στο υπουργειο μονο?κ ποιος θα ενημερωσει? Ρε συ αηδία, με το συμπάθειο κιόλας, καλή η υστερία αλλά μη μας δουλεύεις κιόλας. Πρώτον το ΦΕΚ είναι έτοιμο? Μήπως εννοείς η υπουργική απόφαση? Και αν όντως ξέρεις ότι είναι έτοιμο και είσαι τόσο χωμένη, γιατί δεν ξέρεις και πότε θα βγει? Έλεος πια. 121 ποστς και σε όλα μέσα η λέξη νομαρχία / υπουργείο και βέβαιαα η αγαπημένη σου... ΦΕΚ! η αποφαση των σπαστων εννοω ειναι ετοιμη κ μενει να υπογραφει.σιγα μην εξηγω καθε λεξη. αλλα δε ξερω αν υπεγραψε ο γιαν η οχι ακομα.κ αν υπεγραψε ο γιαν δε ξερω ποσο θα παρει να κυκλοφορησει σε τυπογραφεια-νομαρχιες.παντως η υπουργικη αποφαση εχει φτιαχτει.οι ενημερωσεις ειναι απο υπουργειο υγειας.το εχω πει 100 φορες.δεν εχω δικια μου "μαφιοζικη ενημερωση". Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelodr. Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ''Λένε οι κακές οι γλώσσες ότι πίσω από την ολοκαίνουρια ιδιωτική πολυκλινική που χτίζεται στη Λαμία είναι ο Υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος. Δηλαδή ο άνθρωπος που έγινε Υφυπουργός για να στηρίξει τη δημόσια υγεία, κατασκευάζει ιδιωτική πολυκλινική και στηρίζει την ιδωτικη...πλευρά της υγείας.''.Απο blog man2man. γκεγκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Συγνώμη, μια απλή παρέμβαση, αλλά, aidia, είναι πολύ δύσκολο να διαβάζω τα posts σου...χάνομαι μέσα στα quotes...και εσύ έχεις γράψει μόνο μια σειρούλα τελικά! Δεν ξέρω, είμαι μόνο εγώ??? Ξέρεις, εκτός από το REPLY WITH QUOTES υπάρχει και το ADD REPLY που γράφεις μόνο τα λογάκια σου, χωρίς εισαγωγικά μέσα στα εισαγωγικά...(Αυτό αν δεν υπάρχει λόγος να κάνεις quote). Στο κάτω κάτω, αν είναι από πάνω το προηγούμενο post ακριβώς, το έχουμε διαβάσει, δεν είναι αρκετό? Μήπως υπάρχει κανένας διαγωνισμός, όποιος βάλει το μεγαλύτερο post να πάρει τη θέση ειδικότητας που του αρέσει????(Και δεν το ξέρω???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aidia Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ωραία! Συνεχίστε τώρα να τρώγεστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aidia Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 εσυ φιφι καμια ενημερωση του φεκ των σπαστων που βρισκεται,εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 εδώ είναι το topic για τις 446 θέσεις, aidia. Τεσπα, Όλα τα υπάρχοντα φεκ είναι στο et.gr. Αυτό, απ' ό,τι ξέρω, δεν πρέπει να έχει βγει, τι να σου πω... 1. δε μ ενδιαφέρει το θέμα αυτό και δεν το έχω αναζητήσει καθόλου.(σπαστές ειδικότητες) 2. Ρώτα σε άλλο topic σχετικό με την τροπολογία? Δεν ξέρω. Ίσως στο υπουργείο, στη νομαρχία, στο δήμο, στα σκουπίδια???? 3. Καλό απόγευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 aidia, o μόνος λόγος που υπάρχουν και τα 125 σου posts είναι επειδή βαριέμαι να σβήνω. Τα threads για τις θέσεις έχουν γεμίσει από posts σου που ρωτάς περίπου 35 φορές τη μέρα για το ΦΕΚ για τις σπαστές. Λοιπόν, τέτοιο ΦΕΚ ΔΕΝ υπάρχει και όταν κάποιος μάθει κάτι, θα το γράψει. Αν λοιπόν δεν έχεις τίποτα καινούριο να προσθέσεις, σε παρακαλώ ΜΗΝ ρωτάς διαρκώς. Εντάξει, το καταλάβαμε. Καίγεσαι. Όπως και χιλιάδες άλλοι, αλλά δεν κάνουν έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Επιτέλους, λίγη τάξη ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aidia Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ε κ με τι να ασχοληθω?με τη ζωη της Κυριακης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfea Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΧΑΖΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΘΑ "ΑΝΟΙΞΟΥΝ" ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.(ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΕΡΑΙΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗ "ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ".Ο ΑΥΘΕΡΑΙΤΟΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.)ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΨΕΙ,ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΙΔΡΩΣΕΙ,(ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ)ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ "ΓΛΥΨΕΙ,ΠΛΗΡΩΣΕΙ,Ή ΙΔΡΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPINDOCTOR Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 .....Το.....ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ξέχασες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aidia Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 .....Το.....ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ξέχασες!!!!! μεχρι το πασχα του 8 αναμενεται να βγουν οι 446 μαλλον κ εφοσον βγει και η ιδια κυβερνηση.μεχρι τις εκλογες(πριν?μετα?) θα βγουν οι 289.ετσι λενε τα κουτσομπολιστικα νεα.φεκ?οποτε "βολευει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelodr. Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 .....Το.....ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ξέχασες!!!!! μεχρι το πασχα του 8 αναμενεται να βγουν οι 446 μαλλον κ εφοσον βγει και η ιδια κυβερνηση.μεχρι τις εκλογες(πριν?μετα?) θα βγουν οι 289.ετσι λενε τα κουτσομπολιστικα νεα.φεκ?οποτε "βολευει" ρε aidia,επειδη αρχιζεις και γινεσαι εντελως αηδια και εχεις αρχισει να μας σπας λιγο τα http://www.greekmeds.gr/forum/style_emotic...lt/censored.gif σταματα να λες οτι σου κατεβαινει στην γκλαβα και πηγαινε παιξε σε καμια παραλια,γιατι οι moderator μαλλον σου εχουν δειξει απυθμενη ανοχη. Εδω δεν μπαινουμε για να αναπαραγουμε κουτσομπολια αλλα να λεμε αυτα που ξερουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aidia Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 μα κατι σιγουρο δεν υπαρχει,αλλα εσυ δε βλεπεις οτι απο μαρτιο δεν ανοιγουν οι θεσεις?δε βλεπεις οτι οι 289 πανε για εκλογες να ευχαριστησουν το κοσμο?δε βλεπεις οτι οι 446 θα αργησουν ακομα πιο πολυ?δηλαδη να μη λεμε πια τιποτα,γιατι εσυ θες επισημα να ξερεις?εγω ειπα ειναι κουτσομπολια.οπως ειπα οτι τα φεκ μπορει να βγουν συντομα συμφωνα με υπαλληλους.πολυ ευαισθητος εισαι φιλε.sorry που μιλαω.αλλα φιλε μου επειδη τσαντιζεσαι με ολα μαλλον δε θα ξαναμιλησω.και περιμενε εσυ τα επισημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.