Jump to content

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ

Recommended Posts

Posted

http://www.ydt.gr/main/Attachments/Attachm..._11_%202005.doc

Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα και όσα παιδιά τα έχουν περάσει κάτι ξέρουν. Ο υπόλοιποι μάλλον είστε πολύ τυχεροί που δε χρειάστηκε να μπλέξετε με επίσημες μεταφράσεις και επικυρώσεις αυτών, δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.

Σ' ευχαριστώ σοβ :)

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Posted

Πάντως δεν ξερώ τι γραφούν μερικοί εδώ μέσα , εγώ την εβδομάδα που πέρασε 2 φορές πήγα στην νομαρχία Αθηνών για χάρη του νέου ΦΕΚ πολλά άκουσα πολλά είδα (κυρίως βρισιές για τα λαμογια που δευτεριάτικα πριν ακόμα καν στέγνωση το μελανί του νέου ΦΕΚ στο εθνικό τυπογραφείο είχαν κάνει τις νέες τους εγγραφές στα νέα τους νοσοκομεία. αληθεύει ότι μέσα σε αυτούς είναι αρκετοί από μερικους που κόπτονται εδώ μέσα για το καλό όλων?) ένα όμως δεν άκουσα : ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ.

Λες , σκέφθηκα , να είμαστε όλοι εδώ απόφοιτοι εκ της αλλοδαπής και κανείς ντόπιος απόφοιτος?

Και χαμογέλασα κάτω από τα μουστάκια μου.

Posted
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ.

Ρε Φώτη. Εισαι Δικατσας. Το καταλάβαμε. ΟΚ.

Αυτο το thread ειναι για τις ενιαίες και τριπλές ειδικότητες. Μη γράφεις άσχετα και μην προκαλείς για καυγά. Δεν πρόκειται να σε πει κανείς μάγκα με αυτά που γράφεις.

Τη μαγκιά σου ας την έδειχνες τότε που είχες την ευκαιρία...

• 2 weeks later...
Posted

Γεια χαρά σε όλους !!! Αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ. emrockon

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά το νέο ΦΕΚ, δηλ. για τις ενιαίες ειδικότητες, έχεις δηλώσει κάπου για πλήρη ειδικότητα και βάζεις ξανά τα χαρτιά σου σε άλλο νοσοκομείο για τμήμα της ειδικότητας και ενώ σε φωνάζουν στο 2ο νοσοκομείο για να κάνεις το κομμάτι της ειδικότητας μετά από κάποιους μήνες ανοίγει η θέση σου στο άλλο νοσοκομείο που έχεις βάλει τα χαρτιά σου για να κάνεις πλήρη, τι γίνεται τότε? Πήγαίνεις να κάνεις την πλήρη ειδικότητα και απλά αφαιρείς τους μήνες που έγραψες στο νοσοκομείο που δίνει το κομμάτι??

Posted

Για σε ολουs.μια ερωτηση αν ξερει καποιοs./Ενδιαφερομαι για ουρολογια.(H οποια εχει ενα ετοs χειρουργικησ και 4 ετη ουρολογιαs που ακολουθουν).

Αμεσωs μετα τον διορισμο στο ετοs τηs γενικηs χειρουργικηs,εχω δικαιωμα να κανω δυο παραλληλεs αιτησειs(μερικη και πληρηs) για να κανω τα τεσσερα ετη τηs ουρολογιαs με σπαστο τροπο σε 2 διαφορετικα νοσοκομεια?

Η' πρεπει να περιμενω να διοριστω στο μερικο μεροs τηs ουρολογιαs για να κανω αιτηση για το δευτερο κομματι τηs πληρηs? "thanks"

Posted
Γεια χαρά σε όλους !!! Αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ. emrockon

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά το νέο ΦΕΚ, δηλ. για τις ενιαίες ειδικότητες, έχεις δηλώσει κάπου για πλήρη ειδικότητα και βάζεις ξανά τα χαρτιά σου σε άλλο νοσοκομείο για τμήμα της ειδικότητας και ενώ σε φωνάζουν στο 2ο νοσοκομείο για να κάνεις το κομμάτι της ειδικότητας μετά από κάποιους μήνες ανοίγει η θέση σου στο άλλο νοσοκομείο που έχεις βάλει τα χαρτιά σου για να κάνεις πλήρη, τι γίνεται τότε? Πήγαίνεις να κάνεις την πλήρη ειδικότητα και απλά αφαιρείς τους μήνες που έγραψες στο νοσοκομείο που δίνει το κομμάτι??

ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ.ΠΧ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΛΗΡΗ ΓΙΑ 2012 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 2010,ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ 2ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ 2012 ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2 -Ή ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΗΛ ΝΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ

Για σε ολουs.μια ερωτηση αν ξερει καποιοs./Ενδιαφερομαι για ουρολογια.(H οποια εχει ενα ετοs χειρουργικησ και 4 ετη ουρολογιαs που ακολουθουν).

Αμεσωs μετα τον διορισμο στο ετοs τηs γενικηs χειρουργικηs,εχω δικαιωμα να κανω δυο παραλληλεs αιτησειs(μερικη και πληρηs) για να κανω τα τεσσερα ετη τηs ουρολογιαs με σπαστο τροπο σε 2 διαφορετικα νοσοκομεια?

Η' πρεπει να περιμενω να διοριστω στο μερικο μεροs τηs ουρολογιαs για να κανω αιτηση για το δευτερο κομματι τηs πληρηs? "thanks"

ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ

Posted

με το νομο επικτρατεστερη θεωρειται η δευτερη αιτηση...

για οσες ειδικοτητες επιτρεπονται οι διπλες αιτησεις επικρατεστερη ειναι αυτη που επιλεγεις εσυ να αποδεχτεις τον διορισμο αν ειναι κοντα

αν ξεκινησεις καπου τμημα ενιαιας ειδικοτητας και σου ερθει ο διορισμος για την πληρη. παραιτεισαι αναγνωριζεις οσους μηνες εχεις κανει και συμπληρωνεις τους υπολοιπους στην πληρη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.