Jump to content

ΑΡΗΣ ΑΣ 1914


Sven

Recommended Posts

Καιρός να αρχίσει να ακούγεται και η κιτρινόμαυρη φωνή...

Δυστυχώς δεν κάνουμε καλή πρεμιέρα, αφού πρέπει να αναφερθούμε στο Σαββατιάτικο ματς του ΘΕΟΥ με το αεκάκι, ένα ματς στο οποίο η διαιτησία (τι πρωτοτυπία!!!) έβαλε και τα 5 της δάχτυλα με σκοπό η "αρμάδα του Φερέρ" να παραμείνει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο C.L. της νέας περιόδου. Εκτός λοιπόν από τα αναρίθμητα φαλτσοσφυρίγματα για φάουλ (το λεγόμενο "σφάξιμο με το βαμβάκι") ήρθαν και οι δύο κραυγαλέες περιπτώσεις, η πρώτη στο 42' όταν το κοράκι παρ' ό,τι ήταν μόνο λίγα μέτρα μακριά και είχε άριστη οπτική επαφή "δεν είδε" την αγκωνιά και την τρικλοποδιά του μακαρονά Σορεντίνο στον Γιόναν Γκαρθία, κάτι το οποίο έπρεπε να τιμωρηθεί με πέναλτι και αποβολή. Η δεύτερη έλαβε χώρα στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο αμυντικός μας Αβραάμ Παπαδόπουλος δέχτηκε κίτρινη κάρτα για στοπάρισμα της μπάλας με το στήθος, οπότε και λίγο αργότερα όταν υπέπεσε σε καθαρό πέναλτι στοπάροντας την μπάλα με το χέρι αυτήν τη φορά δέχτηκε και δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να μείνει η ομάδα με 10 παίκτες. Άλλο ένα αριστούργημα της Super League λοιπόν συνετελέσθη αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα συγχαρητήριά μας κύριοι. Ίσως όταν στην ειδική βαθμολογία της UEFA υποχωρήσουμε στην 50η θέση και δεν βγαίνει στο C.L ούτε ο πρωταθλητής, τότε μπορεί και να αλλάξει κάτι. Μέχρι τότε καληνύχτα.

Και για να μη ξεχνιόμαστε....

1η αγωνιστική 20/08/06 Λάρισα - ΑΡΗΣ 1-1 (Το γκολ της Λάρισας προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι)

6η αγωνιστική 30/09/06 ΑΡΗΣ - Πανιώνιος 2-2 (Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον ΑΡΗ μετά από χέρι αμυντικού)

8η αγωνιστική 29/10/06 ΟΦΗ - ΑΡΗΣ 1-0 (Επίσης δεν δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Χαβίτο)

11η αγωνιστική 18/11/06 ΑΡΗΣ - Ολυμπιακός 2-3 (Δεν αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Γεωργάτος κι ενώ το σκορ ήταν 2-0)

15η αγωνιστική 16/12/06 Ατρόμητος - ΑΡΗΣ 1-1 (Το γκολ του Ατρομήτου ξεκινάει από επιθετικό φάουλ πάνω στον Παλαθουέλος)

17η αγωνιστική 14/01/07 Κέρκυρα - ΑΡΗΣ 1-1 (Δεν δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Πάολο Κόστα)

19η αγωνιστική 28/01/07 Ιωνικός - ΑΡΗΣ 0-1 (Δίνεται πέναλτι σε ανατροπή παίκτη του Ιωνικού ΕΞΩ από την μεγάλη περιοχή, σε ματς που κερδίσαμε και την διαιτησία)

24η αγωνιστική 03/03/07 αεκ - ΑΡΗΣ 3-1 (Τα είπαμε πιο πάνω)

Επόμενος σταθμός την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του ηρακλή...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Άσε βρε πουλί που πας να μας κάνεις μπάχαλο το τόπικ......

Περιμένεις να σε απαντήσω κιόλας;

Γύρνα στην τρύπα σου και όνειρα γλυκά

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΤΡΥΠΑ...ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ...ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ 23ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μπαχαλο το τοπικ το κανεις μονο σου αγαπητε sven...

πρωτο ποστ για τον Αρηθ 44 και ξεκινησες την κλαψα...αν αυτο δεν ειναι κομπλεξ τοτε τι ειναι....

μηπως να κανατε κανενα συλλαλητηριο???περασε ...καιρος απο το προηγουμενο.... emdevil2emdevilemdevil2emdevil

α!και ο σωστος τιτλος του τοπικ ειναι ΑΡΗΘ και οχι ΑΡΗΣ.... :D :D

http://rapidshare.com/files/10079647/01-aroulis.mp3.html

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ!!! :antegeia: :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

" μαγκάκο " άντε τράβα να ακούσεις τι λέει το φασιστοειδές ο δ.ψωμιάδης (που έχεις μέσα στην ΚΑΕ ) που έχει γυρίσει όλα τα κόμματα κ άσε ήσυχο τον άρη .άντε κ του χρόνου στη Δ μαζί με τον ΠΑΟΝΕ (αν πέσει αυτός )

φιλικά πάντα :bloodomen:

Τροποποιήθηκε από tsatsa
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"μαγκακο" τον ψωμιαδη οχι δεν χαιρομαι που τον εχω στην καε,αλλα ντρεπομαι που δηλωνει ΠΑΟΚΤΣΗΣ...

οχι μονο γιατι ειναι καραγκιοζης και δεν προσφερει τιποτα στην ομαδα,αλλα και γιατι ενω εχει αυτη τη θεση στην καε ΠΑΟΚ βγαινει και λεει τις φασιστομ*λ*κιες του....γκεγκε?

για τον παονε που λες,μαλλον εσεις εχετε κανει παραδοση τα ταξιδακια στην επαρχια...

η μεγαλυτερη ομαδα της Μακεδονιας σου λεει μετα.... :P :P :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Aααααα...ωραιο τοπικ :) !!

Εγω βεβαια ειμαι Αρειαναρα στο μπασκετ μονο,αλλα χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι "εξωγηινοι" :P στο φορουμ σαν εμενα!!

Σκεφτομουν καιρο τωρα να κανω καποιο αφιερωμα στην μπασκετικη ιστορια του Αρη,στο τοπικ "μπασκετ" που εχω ανοιξει,αλλα μαλλον θα το κανω εδω...

Οταν φιλοτιμηθω βεβαια :D ...

torinovr6.jpg

prousaat0.jpg

championscupfz6.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αρειανέ, τέλεια. Μπάσκετ εσύ, ποδόσφαιρο εγώ :)

Τα τελευταία νέα...

Ένσταση θα κατατεθεί σχετικά με την λανθασμένη κίτρινη κάρτα που πήρε στο παιχνίδι με το αεκάκι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον του ηρακλή. Η ένσταση θα βασιστεί στο δεδικασμένο παρόμοιων περιπτώσεων όταν και για τον ίδιο λόγο είχαν δικαιωθεί παίκτες άλλων ομάδων (Τσιρίλο, Καστίγιο).

Κατά τ' άλλα η αρμάδα του Κίκε Ερνάντεθ προετοιμάζεται ώστε την Κυριακή να αποδώσει "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" και να επαναλάβει το σκηνικό που είχε παιχτεί πριν από 2,5 χρόνια στο ίδιο γήπεδο, μόνο που τότε οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι (και ο νοών νοείτω)...

Ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης...Κυριακή 11/03/07 & ώρα 19.00

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο ΑΡΗΣ έπραξε το αυτονόητο. Έπαιξε για την Ιστορία του Συλλόγου, για το Λαό μας, για την πάρτη του και κέρδισε τον αντίπαλό του. Είχε υπομονή στο παιχνίδι του, δεν παρασύρθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και ήλεγχε απόλυτα το ματς. Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια ήταν ο κόσμος μας, που κατέκλυσε το γήπεδο και συνεχώς ωθούσε τους παίκτες για τη νίκη, με επίκεντρο την εκπληκτική κερκίδα από το «ηφαίστειο» της Θύρας 3.

Οι παίκτες μας στα πρώτα δέκα λεπτά παραχώρησαν χώρο στους φιλοξενούμενους, ώστε να τους αναγκάσουν να βγουν από την περιοχή τους. Ευτυχώς, όμως, οι προσπάθειες των παικτών τους αναλώνονταν λίγο έξω από την περιοχή μας, αφού η αμυντική μας διάταξη ήταν καλή και αποτελεσματική. Η ομάδα μας με πίεση στο κέντρο, από Παλαθουέλος, Γιόναν και Νεμπεγλέρα, άρχισε σιγά - σιγά να ανεβάζει ταχύτητα και να φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο 9ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή προσπάθεια, αλλά το σουτ του Γιόναν μπλοκαρίστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, είχαμε τη σέντρα - πάσα του Χαβίτο προς τον Πάουλο Κόστα, ο οποίος έπιασε ένα σουτ από τον άξονα της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η πίεση των παικτών μας συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, όπου είχαμε τη μεταφορά του παιχνιδιού στην αντίπαλη περιοχή. Στο 16ο λεπτό ο Κόκε επιχείρησε σέντρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή προς τον Πάουλο Κόστα, ο οποίος έκανε πολύ ωραίο στοπάρισμα της μπάλας με το στήθος στο ύψος του πέναλτι και με ένα ωραίο σουτ, την έστειλε στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας, γράφοντας το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στα επόμενα πέντε λεπτά είχαμε μια ελαφρά υπεροχή των φιλοξενούμενων, η οποία όμως ήταν απλά υπεροχή κατοχής της μπάλας. Δεν δημιούργησαν τίποτα επικίνδυνο για την περιοχή μας και πολύ γρήγορα πήραμε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έτσι, στο 23ο λεπτό είχαμε την πάσα με το στήθος από τον Πάουλο Κόστα προς το Νεμπεγλέρα, ο οποίος έπιασε ένα αριστερό βολέ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε με δύναμη ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 27ο λεπτό είχαμε τη σέντρα του Τίνγκα από τα αριστερά, αλλά ο Χαβίτο έπιασε το σουτ με το εξωτερικό μέρος του δεξί του ποδιού και η μπάλα δεν ακολούθησε την επιθυμητή πορεία προς την εστία των αντιπάλων.

Στο 36ο λεπτό είχαμε την τελευταία καλή προσπάθεια των παικτών μας, όπου ο Κόκε συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Πάουλο Κόστα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση, αλλά η μπάλα ενώ πήγαινε προς την εστία, κόντραρε σε σώματα των αμυνομένων και έφυγε κόρνερ. Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ημιχρόνου ήταν λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όπου παίκτης των αντιπάλων, πολύ σωστά αποβλήθηκε από τον Μπριάκο, βλέποντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω επικίνδυνου μαρκαρίσματος πάνω στο Βαγγέλη.

Όπως προαναφέραμε, η ομάδα μας εκτός από την αρχή του παιχνιδιού είχε τον απόλυτο έλεγχο, κάτι το οποίο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν ο Τούτα πήρε λίγο κάτω από τη σέντρα την μπάλα, έκανε κάποια μέτρα και γύρω στα 15 έξω από την περιοχή (και δεξιά), έπιασε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει όμως ελάχιστα από τη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού.

Λίγο αργότερα, στο 54ο λεπτό, ο Πάουλο Κόστα έκανε ένα μπάσιμο από τα αριστερά, αλλά ο Κόκε δεν πρόλαβε την μπάλα από τη σέντρα που έγινε και έτσι, οι αμυντικοί μπόρεσαν να αποκρούσουν. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιόναν έπιασε ένα σουτ πάνω στην κίνηση, από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Για ένα τέταρτο περίπου παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου, αλλά η ομάδα μας με το νεοεισελθόντα Γκαρσία, που μπήκε στη θέση του Παλαθουέλος, καθώς και με τους Νεμπεγλέρα, Παπαδόπουλο, ασκούσε πίεση στον άξονα και στο κέντρο, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Χαλκιά.

Στο 70ό λεπτό ο Πάουλο Κόστα έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα, πέρασε δύο αντιπάλους του και καθώς σύγκλινε στη μεγάλη περιοχή, έπιασε από τα αριστερά ένα φαλτσαριστό σουτ, το οποίο αποκρούστηκε σε κόρνερ με υπερένταση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 82ο λεπτό είχαμε άλλο ένα δυνατό σουτ από τον Πάουλο Κόστα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελευταία καλή προσπάθεια για διεύρυνση του σκορ, ήταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πάλι με τον Πάουλο Κόστα, αλλά το σουτ που έπιασε, δεν ήταν όσο θα έπρεπε δυνατό για να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το παιχνίδι έληξε με την ομάδα μας να παίρνει το «τρίποντο» που ήθελε, για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της, που είναι η έξοδος στο Κύπελλο UEFA. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους 14 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Κίκε Ερνάντεθ, αφού κανείς δεν υστέρησε και όλοι βοήθησαν από την πλευρά τους για να έρθει η νίκη.

Για το Λαό μας, ό,τι και να πει κανείς, θα είναι λίγο, αφού δεν περιγράφεται με λόγια η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε....

ΑΡΗΣ – ηρακλής 1-0

16’ Πάουλο Κόστα

ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης (65’ Κολτσίδας), Βαγγέλη, Τίνγκα (32’ Τούτα), Νεμπεγλέρας, Γιόναν, Παλαθουέλος (54’ Γκαρσία), Πάουλο Κόστα, Χαβίτο, Κόκε.

Κίτρινες: Τίνγκα, Παλαθουέλος, Χαβίτο.

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο στάδιο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την ομάδα του θείου...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στην έδρα του δεν Μασ(ά)ει

arisosfpjk2.jpg

Με τον Τζερεμάια Μάσει να πραγματοποιεί μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση (21 πόντους, 11 ριμπάουντ), ο Άρης πήρε το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α1, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 70-59 στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» έγιναν το φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Άρης φάνηκε αρκετά διαβασμένος, εγκλωβίζοντας τον Ολυμπιακό που σημείωσε μόλις 59 πόντους, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, φαινόταν "δια γυμνού οφθαλμού", η μεγάλη απόσταση μεταξύ ψηλών και κοντών παικτών των «ερυθρολεύκων». Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών εκτός του Μάσει, ο Καστλ με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 40-29, 55-48, 70-59

Τα δεδομένα πριν την έναρξη του αγώνα ήταν γνωστά. Ο νικητής θα έπαιρνε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος, πίσω από τον Παναθηναϊκό που οδηγεί την κούρσα της Α1. Η έναρξη του παιχνιδιού καθυστέρησε για περίπου 15 λεπτά, λόγω ρίψης μεγάλης ποσότητας χαρτιών στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς των «κιτρίνων».

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος για την νίκη που θα του δώσει μεγάλο προβάδισμα αναφορικά με την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Από τα πρώτα λεπτά φαινόταν ποιος ήθελε περισσότερο να πάρει το ματς και ποιος είχε και αλλού… το μυαλό του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10-4 στο ξεκίνημα, δείχνοντας ότι έχουν «άγριες» διαθέσεις για την εξέλιξη του αγώνα. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που είχαν αρχίσει να επιβάλουν οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν. Στα ίδια επίπεδα συνέχισε να κυμαίνεται η διαφορά του Άρη (15-9 και 17-11), ενώ την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» έμοιαζαν να είναι σε άλλο γήπεδο… Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, βρήκε τους «κίτρινους» να έχουν προβάδισμα 5 πόντων (24-19).

Παράσταση για έναν...

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με «βόμβα» τριών πόντων του Χρήστου Χαρίση που έφερε τη διαφορά στο -2 (24-22) και δίνοντας παράλληλα το έναυσμα στους συμπαίκτες του, προκειμένου να κάνουν την αντεπίθεση τους. Και πάλι ο Χαρίσης με τρίποντο, αυτή τη φορά έφερε το ματς στα ίσα (27-27). Όμως ο Έλληνας γκαρντ έμοιαζε αρκετά μόνος του στην οργάνωση των επιθέσεων με αποτέλεσμα να κουραστεί και να βρει ευκαιρία για να δράσει ο Τέρεν Κάστλ. Ο αμερικανός μαζί με τον Μάσει ανέλαβαν δράση, στέλνοντας τη διαφορά αρχικά στο +8 (37-29) πριν έρθει ο Δημήτρης Τσαλδάρης για να γράψει με τρίποντο το 40-29 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Σαφώς επηρεασμένοι από τη διαφορά που βρίσκονταν πίσω, μπήκαν στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Πίνι Γκέρσον. Ωστόσο, η διαφορά από το +12 (46-34) θα πέσει μετά από εντυπωσιακή αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» στο -3 (46-43). Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στον Αντρέα Ματσόν που προσπάθησε με τάιμ- άουτ να επαναφέρει τους παίκτες του. Τα πράγματα πλέον δεν ήταν ίδια. Ο Ολυμπιακός άρχισε να πατά καλά στα πόδια του, και με βασικό όπλο του, την άμυνα, μείωσαν σε απόσταση αναπνοής.

Κάποια σφυρίγματα του διαιτητή κ. Μαστραφτσή ανάγκασαν τον Σταύρο Ελληνιάδη που τα θεώρησε εσφαλμένα, να ξεσπάσει σε διαμαρτυρίες λίγο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Ένας οπαδός του Άρη, είδε με… άλλο μάτι αυτή την αντίδραση του μάνατζερ του Ολυμπιακού, και αποφάσισε να μπουκάρει μέσα στο γήπεδο και να κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του. Τελικά με την παρέμβαση των υπεύθυνων ασφαλείας, αποτράπηκαν τα δυσάρεστα. Τελικά το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 55-48 υπέρ του Άρη που και πάλι με κάποια ελεύθερα σουτ, πήρε μια σημαντική διαφορά στο ματς.

"Κόκκινη" αντεπίθεση αλλά...

Ιδανικά ξεκίνησε η τελευταία περίοδος για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αρχικά ο Ντόμερκαντ και στη συνέχεια ο Πεν, ευστόχησαν σε σουτ τριών πόντων φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (55-55) και δίνοντας νέα μορφή στην εξέλιξη του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση ο Κάστλ με τον Μάσει. Ο πρώτος έβαλε ένα από τα γνωστά του, περιφερειακά σουτ και ο δεύτερος χτύπησε μέσα στην ρακέτα τον Ολυμπιακό, εκεί όπου έμοιαζε αρκετά ευάλωτος μετά την απόσυρση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου με 5 φάουλ.

Αποτέλεσμα ο Άρης να προηγηθεί με 62-55 και να πάρει σαφέστατο προβάδισμα για τη συνέχεια. Με τον Μάσει να συνεχίζει να κυριαρχεί μέσα στο καλάθι και ταυτόχρονα να φορτώνει με αρκετά φάουλ τους ψηλούς του Ολυμπιακού, η διαφορά πήγε στο +8 (64-56). Από την μεριά τους, οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να φτάσουν εύκολα στο αντίπαλο καλάθι, ενώ υπέπεσαν σε πολλά λάθη.

Ένα από αυτά και ίσως το πιο χαρακτηριστικό έγινε στο 66-59, όταν ο Πεν με μια από τις γνωστές εξορμήσεις του, στο αντίπαλο καλάθι, άφησε την μπάλα στην ρακέτα αυτή αναπήδησε, μπήκε μέσα, όμως προηγουμένως ο Γιάννης Μπουρούσης είχε κρατήσει την μπασκέτα με αποτέλεσμα να μην μετρήσουν οι δυο πόντοι και να χαθεί κάθε ελπίδα των «ερυθρολεύκων» για να γυρίσουν το ματς. Τελικά το ματς έληξε με τον Άρη να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού με 70-59.

Διαιτητές: Μαστραφτσής, Μουζάκης, Γκόντας

ΑΡΗΣ (Αντρέα Ματσόν): Καστλ 20 (2), Σιγάλας, Τσαλδάρης 8 (2), Σεραπίνας 2, Σκέιλς 9 (2), Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Γουϊλκινσον 7 (1), Φλέτσερ, Μάσεϊ 21, Γιαννούλης 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πίνι Γκέρσον): Πεν 11 (2), Παπαμακάριος, Ακερ 7 (1), Στεφάνοφ, Ζίζιτς 12, Μπουρούσης 4, Ντόμερκαντ 3 (1), Χαρίσης 8 (2), Μπάρλος 3 (1), Βασιλόπουλος 5, Σχορτσανίτης 6.

www.sportfm.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η λευκή ισοπαλία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» άφησε πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές του Αρη, που σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο. Η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ αποδίδοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι πολύτιμος στην προσπάθεια της ομάδας για την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ωστόσο θα μπορούσε να κατακτήσει και τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια.

Ο Αρης απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου «μίλησε» η κλάση του Κώστα Χαλκιά σε σουτ των Ριβάλντο, Καστίγιο.

Οι «κίτρινοι» με καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα ήλεγξαν τον ρυθμό και κράτησαν μακριά από την περιοχή του Χαλκιά τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Απείλησαν μάλιστα τον Νικοπολίδη με ένα σουτ του Κόκε στο ξεκίνημα του αγώνα και με τον Πάουλο Κόστα στο 62΄.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ντομί, Καστίγιο, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς (68΄Μάριτς), Ζεβλάκοφ (87' Νε), Ταραλίδης (57' Παππάς), Μπόρχα, Ανατολάκης, Τοροσίδης, Ζούλιο Σέζαρ.

ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Κολτσίδας, Τίνγκα (85΄Τούτα), Παλαθουέλος (30' Γκαρσία), Νεμπεγλέρας, Γιόναν (67' Νασιμέντο), Χαβίτο, Κόκε, Πάουλο Κόστα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολατιάν (Πέλλας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Κολτσίδας, Γιόναν, Νεμπεγλέρας, Κουλουχέρης, Γκαρσία, Τζόρτζεβιτς.

Επόμενο ραντεβού στις 1/4 και ώρα 18.00 στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο την ομάδα του Εργοτέλη.

ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ποιος ποδοσφαιρικος αρης ρε φιλοι?μικτη ευρωπης εχετε γινει...

Μη τρελαίνεσαι ρε φίλε.....Ακριβώς από πάνω παραθέτω τις 11άδες του ΑΡΗ και του Ολυμπιακού έτσι όπως παρατάχθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε. Για μέτρα ξένους και σύγκρινε...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εγω 5-5 τους εβγαλα φιλε.και να σπω κατι?ποιος ειπε οτι ο μισητος γαυρος ειναι καλιτερος?αλλα τουλαχιστον παλια ειχατε ελληνες παικταραδες κιαυτο το ξερεις καλιτερα απο μενα.τωρα καθεστε και χαιρεστε για μια δεκαρια παικτες που σε 1 χρονο δε τηα τηυμαται κανεις οτι περασαν απο δω....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΝΤΙΟ...

«Από τα κέρατα» έπιασε ο ΑΡΗΣ την Πρωταθλήτρια Ισπανίας και 1η στον όμιλο, Ουνικάχα Μάλαγα, κερδίζοντάς την άνετα με 18 πόντους διαφορά, στην αυλαία για μας της Ευρωλίγκα. Αυλαία προσωρινή, αφού ομάδα και κόσμος ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου, μέσα από τη μάχη στο Πρωτάθλημα για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων. Από εδώ και πέρα, οφείλουν άπαντες να στηρίξουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν τον ΑΡΗ, προκειμένου να ξαναβρεθούμε τη νέα σεζόν στην «ελίτ» της Ευρώπης.

Στα του αγώνα, η ομάδα μας, γνωρίζοντας ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι για τις φετινές ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, έπαιξε ένα ελεύθερο και απλό μπάσκετ, το οποίο πρόσφερε και αρκετό θέαμα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ο Ματσόν άφησε για αρκετή ώρα στο παρκέ, παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιχνίδια. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν ότι ο Μαχμούντ Αμπντούλ - Ραούφ αποθεώθηκε από τον κόσμο στην τελευταία του παρουσία με τα χρώματα της ομάδας μας, ενώ πριν τον αγώνα βραβεύθηκε από την ΚΑΕ για την προσφορά του στον ΑΡΗ και γενικότερα στον αθλητισμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με άστοχες ενέργειες και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα το πρώτο καλάθι να έρθει από το Σκέιλς, ύστερα από 1΄40΄΄. Αμέσως μετά ο Καστλ πρόσθεσε άλλους δύο πόντους, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα μας. Τα λεπτά κυλούσαν με τους παίκτες μας να ελέγχουν πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού και να έχουν επιβάλει το κοντρόλ μπάσκετ που ήθελαν. Οι αντίπαλοι έδειχναν σε μεγάλα διαστήματα της πρώτης περιόδου «εγκλωβισμένοι», μην μπορώντας να βρουν «αντίδοτο» στην άμυνα των παικτών μας.

Στο πεντάλεπτο η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 10-6 και λίγο αργότερα οι αντίπαλοι μείωσαν για πρώτη και τελευταία φορά στον πόντο με 10-9. Από κει και πέρα, με καλή άμυνα μπορούσαμε να κρατάμε τους αντιπάλους μακριά από το καλάθι μας και με 4 πόντους από το Μάσεϊ, φτάσαμε τη διαφορά στο +5 (14-9), 2΄39΄΄΄ πριν τη λήξη του δεκαλέπτου. Ένα λεπτό πριν τη λήξη, ο Ηλιάδης ευστόχησε σε τρίποντο και έγραψε το 17-12, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της πρώτης περιόδου.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, ο Ηλιάδης αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά (19-12). Τη «σκυτάλη» πήραν ο Αμπντούλ - Ραούφ και ο Φλέτσερ, το τρίποντο του οποίου έκανε το σκορ 24-12, 8΄10΄΄ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Μια κάποια χαλαρότητα από την ομάδα μας, έκανε του Ισπανούς να πετύχουν τέσσερις σερί πόντους και τους παίκτες μας να έχουν ένα «νεκρό» επιθετικό δίλεπτο. Αυτό σταμάτησε με άλλους δύο πόντους από το Φλέτσερ, κάνοντας το σκορ 26-16, 6΄35΄΄ πριν τη λήξη.

Το πεντάλεπτο έκλεισε με ένα δίποντο του Τσαλδάρη, ο οποίος έκανε το 30-16. Σε εκείνο το σημείο είχαμε πάλι μια επιθετική παύση για τρία περίπου λεπτά και βρήκαν έτσι οι αντίπαλοι την ευκαιρία να μειώσουν σε 30-21, αλλά 2΄10΄΄ πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Τσαλδάρης με τρίποντο έκανε το 33-21 και τη διαφορά πάλι σε διψήφια επίπεδα. Οι παίκτες στο χρόνο που απέμενε ως το τέλος προσέθεσαν άλλους πέντε πόντους (Ουίλκινσον 2, Μάσεϊ 2, Τσαλδάρης 1) και το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε στο +15 (38-23).

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καταιγιστικό ρυθμό από την ομάδα μας και η διαφορά έφτασε γρήγορα τους 20 πόντους (43-23), με ένα τρίποντο από τον Ουίλκινσον και ένα δίποντο από το Σκέιλς. Η άμυνα που έπαιζαν οι παίκτες μας ήταν πολύ δυνατή, έκλεινε τους διαδρόμους προς το καλάθι μας και τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν οι αντίπαλοι δεν έβρισκαν το στόχο τους. Μέσα στα επόμενα λεπτά είχαμε ένα σερί 11-6, με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στη μέγιστη τιμή της, το +25 (54-29), 3΄40΄΄ πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Ακολούθησε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επωφελήθηκαν από κάποια λάθη στην κατέβασμα της μπάλας και «έτρεξαν» ένα σερί 4-8 ως το τέλος της περιόδου. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου, 58-37.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δε θα μπορούσαν να αλλάξουν αρνητικά τα πράγματα για την ομάδα μας, παρά μόνο θετικά. Οι παίκτες μας ήταν από την αρχή πεπεισμένοι για την πρώτη τους νίκη στο “top 16” και έκαναν το παν για να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας που είχαν πάρει. Ο Ηλιάδης έκανε μεν γρήγορα το 61-37, αλλά είχαμε ένα άστοχο τρίλεπτο, στο οποίο μάλιστα δεχθήκαμε και πέντε πόντους. Το παιχνίδι μας ήταν σε αργούς ρυθμούς και οι παίκτες μας χωρίς να «ζοριστούν», διατήρησαν το άνετο προβάδισμα.

Η διαφορά διατηρούταν στο επίπεδο των είκοσι πόντων και αυτό έδινε την άνεση στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει αρκετά σχήματα και παίκτες που δεν είχαν την ευκαιρία να παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιχνίδια. Έτσι, με πρωταγωνιστές το Σεραπίνας και τον Τσαλδάρη, το σκορ ήταν στο 69-48, 3΄40΄΄ πριν το τέλος.

Οι δυο τους ήταν οι σκόρερ της ομάδας μας ως τη λήξη. Ο Τσαλδάρης έκανε το 75-54, ο Σεραπίνας προσέθεσε άλλους δύο πόντους, κάνοντας το 77-54. ο υπόλοιπος χρόνος κύλησε με τρίποντα εκατέρωθεν και με δύο από το Σεραπίνας, γράφθηκε το τελικό 83-65. Μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος και μάλιστα, εις βάρος της Πρωταθλήτριας Ισπανίας. Για την ιστορία, 2η στον όμιλο αναδείχτηκε η Ντιναμό Μόσχας, που κέρδισε στην παράταση στη Ρωσία την Μπενετόν Τρεβίζο με 68-65.

Η συνέχεια και το ενδιαφέρον όλων μας στρέφεται στο ελληνικό Πρωτάθλημα, για να εξασφαλίσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα συμβόλαιο για τη Εuroleague. Επόμενος αντίπαλος το Αιγάλεω στην Αθήνα, την Τετάρτη 28/3 (17:00).

ΑΡΗΣ – Ουνικάχα Μάλαγα 83-65

(17-12, 38-23, 58-37, 83-65)

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ

ΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 3

ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....

ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Αν και το καρναβάλι πέρασε εδώ και καιρό, για κάποιους οι μάσκες μόλις τώρα έπεσαν. Στο παιχνίδι με τον ολυμπιακό, είχαν εναποθέσει οι... «φίλοι» μας τις ελπίδες τους, ώστε ο Άρης να επιστρέψει στον ρόλο του κομπάρσου. Έτσι τον θέλουν, εκεί τον ονειρεύονται, εκεί προσπαθούν να τον οδηγήσουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Και όταν είδαν οτι αυτή η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τους κάνει το χατίρι, όταν είδαν τα εκατομμύρια ευρώ να γίνονται σκόνη και θρύψαλλα μπροστά στην κιτρινόμαυρη καρδιά και την περηφάνεια, αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τις γνωστές μεθόδους. Σκαμνί, κατηγορητήριο και τελικά τιμωρία. Όλως τυχαίως, μετά απο το νικηφόρο ντέρμπι με τον οσφπ. Όλως τυχαίως, ενόψει του αγώνα με την ομάδα του παοκ. Όλος τυχαίως, την στιγμή που πέντε στροφές πριν απο το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Άρης δείχνει ακλόνητος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πιο ικανός απο ποτέ, να ξαναπαίξει σε έναν τελικό και να διεκδικήσει ξανά το Πρωτάθλημα!

Την αφορμή για την τιμωρία, την πήραν από ένα φίλαθλο του Άρη την ίδια στιγμή που άλλοι πέντε χιλιάδες στην κερκίδα πανηγύριζαν, τραγουδούσαν και απολάμβαναν τον διαφαινόμενο θρίαμβο, απέναντι σε μια πολύ ακριβή αλλά «λίγη» ομάδα. Αυτό ήταν ο λόγος της τιμωρίας και φυσικά, όταν υπάρχει Άρης στο σκαμνί του κατηγορούμενου, οι αρχές είναι...αδέκαστες και επιζητούν την...πάταξη της βίας. Όπως αδέκαστες ήταν, όταν οι... «κανίβαλλοι» οπαδοί του Άρη, πετούσαν ένα «φονικό» σακουλάκι σπόρια στο παρκέ!!! Όπως αδέκαστες ήταν, όταν ένα πλαστικό ποτηράκι έπεφτε λίγο έξω απο το παρκέ του γηπέδου. Όπως αδέκαστες ήταν οι αρχές με τον Άρη, όταν τον κάθιζαν στο σκαμνί και τον τιμωρούσαν με πρωτοφανή σκληρότητα, όταν είχε αρνηθεί να παίξει τον γελοίο ρόλο του...φιναλίστ, στον τελικό Κυπέλλου της ντροπής με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο!!!

Eμείς θα παίξουμε το παιχνίδι με τον συμπολίτη χωρίς κόσμο. Να είστε σίγουροι οτι οι κιτρινόμαυρες καρδιές μας θα χτυπούν τόσο δυνατά στα αυτάκια σας, που οι παίκτες του Άρη θα κάνουν ξανά το καθήκον τους. Βάλτε μας κι άλλες τρικλοποδιές, μας αρέσουν. Μας θυμίζουν τα όσα περάσαμε στο ποδόσφαιρο, την περσινή μαύρη χρονιά. Μάλλον, δεν έχετε καταλάβει οτι ο σημερινός σύλλογος του Άρη, είναι πια αρκετά υγιής και δυνατός για να πατάει γερά στα πόδια του και να «λιώνει» ανθρωπάκια που αποτελούν τους υπηρέτες σας. Ο Άρης, θέλετε δεν θέλετε, θα παίξει φέτος στον τελικό του Πρωταθλήματος και σαν Αυτοκράτορας, θα διεκδικήσει αυτό που του ανήκει.

Μείνετε με τον φόβο της επιστροφής του Αυτοκράτορα στην κορυφή και παρακαλάτε...Παρακαλέστε να γυρίσει πίσω το ποτάμι...Αλλά να ξέρετε οτι αυτό το ποτάμι, το κιτρινόμαυρο ποτάμι, θα σας παρασύρει για μια ακόμη φορά.

*Υ.Γ: Και κάτι άλλο. Λυπούμαστε πραγματικά που δεν μπορέσατε να κάνετε πρωτοσέλιδα και βαθυστόχαστες, πλήν βλακώδεις, αναλύσεις για την βία στα γήπεδα. Βλέπετε, αυτός που μπήκε στο γήπεδο δεν ήταν απο αυτούς τους... «αλήτες» που βρίσκονται στο πέταλο. Αυτοί ξέρετε, εκείνη την στιγμή κοίταζαν ψηλά τα 21 λάβαρα του Αυτοκράτορα και τραγουδούσαν: «ΑΡΗ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ...»

**Υ.Γ 2 : Εδώ που τα λέμε δεν τρέχει και τίποτα... Έτσι κι αλλιώς οι προπονήσεις της ομάδας χωρίς κόσμο γίνονται

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, βάσει του νέου αθλητικού νόμου, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε οπαδό του Αρη. Ο συγκεκριμένος φίλαθλος, συνελήφθη κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου αγώνα μπάσκετ της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, στο Αλεξάνδρειο, αφού κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού και της εξύβρισης.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα, μετά την αναβολή που ζήτησε ο κατηγορούμενος, την περασμένη Δευτέρα και την άρση της κράτησής του που αποφάσισε το δικαστήριο. Ωστόσο, ο 37χρονος, που φέρεται στη διάρκεια του ημιχρόνου να εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και να επιτέθηκε κατά του μάνατζερ της πειραϊκής ομάδας Σταύρου Ελληνιάδη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο κατηγορούμενος, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά του, θεωρείται πλέον φυγόποινος και μόλις συλληφθεί, θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτελέσει την ποινή του.

τον ηλιθιο που παρατησε τα παιδακια του για να ορμησει στο βλακα τον ελληνιαδη και τιμωρηθηκε η ομαδα σας δεν τον κρινεις??? :blink: :blink: :blink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τον ηλιθιο που παρατησε τα παιδακια του για να ορμησει στο βλακα τον ελληνιαδη και τιμωρηθηκε η ομαδα σας δεν τον κρινεις??? :blink: :blink: :blink:

Σε παραπέμπω στην απόφαση της διοίκησης να κινηθεί δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου κάφρου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τον ηλιθιο που παρατησε τα παιδακια του για να ορμησει στο βλακα τον ελληνιαδη και τιμωρηθηκε η ομαδα σας δεν τον κρινεις??? :blink: :blink: :blink:

Σε παραπέμπω στην απόφαση της διοίκησης να κινηθεί δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου κάφρου

δηλαδη συμφωνεις οτι ειναι καφρος και καλα εκανε και τιμωρηθηκε με φυλακη...ετσι?

γιατι η ανακοινωση του super3 που παρεθεσες πιο πανω,μονο με τον συγκεκριμενο οπαδο δεν ασχολειται...

ολοι οι υπολοιποι(οπως παντα)φταινε και κυνηγουν την ομαδα,αλλα κανεις Αρειανος δεν φταει για τιποτα...

δεν φταιει ο συγκεκριμενος που μπηκε και ορμησε στον ελληνιαδη,ουτε και οι δεκαδες προπερσι στο ματς με τον Ηρακλη...

απλα ολοι σας κυνηγανε...ολοι σας ζηλευουν...

εσυ συμφωνεις που τιμωρηθηκε η ομαδα σου με μια αγωνιστικη?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΘΕΟΣ ΕΤΩΝ 93

«Η παλιά φιλοδοξία πνέει ανανεωμένη, πάλι για να εμψυχώσει σάρκα τότε ξεπεσμένη»... Μύρια στήθη συνενώνει μία και κοινή αιτία/Δυτικοί κι ανατολίτες επαναστατούν με βία. /Πάνω στις κορφές του Άθω και στις Άνδεις κυματίζει/λάβαρο που ναι το ίδιο και δυο κόσμους χαιρετίζει/ Αθηναίος πάλι ζώνει Αρμοδίου το σπαθί/ Ξένο αφέντη καταγγέλει ο αντάρτης στη Χιλή» ... «Πόθος που πολλοί αιώνες δεν υπέταξαν ακόμη/ άνθρωποι για τη ζωή τους να αποφασίζουν μόνοι!» Κάθε 25 του Μάρτη θυμάμαι αυτούς τους στίχους του Λόρδου Βύρωνα, τιμή στις μεγάλες και σημαντικές για την εποχή τους, εθνικοαπελευθερωτικές επαναστάσεις του 18-19 αιώνα.Οι άνθρωποι είχαν και τότε να χάσουν πολλά. Την ζωή τους, την οικογένεια τους, το σπίτι ή το καλύβι τους, τις μικρές απολαύσεις της βιωτής... Αλλά είχαν να κερδίσουν κάτι που θεωρούσαν σημαντικότερο. Την ελευθερία τους. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η σκλαβιά κι οι νταβάδες της ντύθηκαν με χρώματα κι αρώματα μύρια και τ αγαθά δείχνουν πολυτιμότερα απ την αξιοπρέπεια. Ποια μπορεί να είναι η σημασία του να θυμόμαστε στην «άγρια μα χαζοχαρούμενη εποχή μας» (εποχή που αναζητά παντού την χαρά της ζωής ή της -προς εκτόνωσην- δράσης για να κρύψει την βαρβαρότητα της εξουσίας) στίχους όπως του Βύρωνα;

Ο καθένας κι η καθεμιά δικαιούται να τ’ απαντήσει μόνος στον βαθμό που το ερώτημα τον αφορά. Εγώ σ αυτό το άρθρο, θα τ’ απαντήσω απ’ την αθλητική σκοπιά, που άσχετη δεν είναι απ την ευρύτερη κοινωνία. Θα τ’ απαντήσω απ’ την σκοπιά του μοναδικού αυτού συλλόγου που συμβολικά γεννήθηκε την ημέρα της παλιγεννεσίας. Του ΑΡΗ μας και της νέας εποχής που αντιπροσωπεύει. Όπως και τότε, οι Μέτερνιχ κι οι ιερές συμμαχίες είναι πολλές. Όπως και τότε οι συκοφαντίες κι οι λοιδορίες πλεονάζουν. Όπως και τότε Μπουμπουλίνες και Βελεστινλήδες είναι λίγοι. Κι οι διεθνιστές του Δίκιου όπως ο Άγγλος που πέθανε για την Ελλάδα Μπάιρον, ελάχιστοι. Παρεξηγημένες οι έννοιες …τις χρησιμοποιούν υστερικοί και τις χλευάζουν ανάξιοι. Αλλά κάποιοι επιμένουν. Στο δικό τους μετερίζι ο καθένας. «Πόθος που πολλοί αιώνες δεν υπέταξαν ακόμη/ άνθρωποι για τη ζωή τους να αποφασίζουν μόνοι!» ...μέσα απ’ αυτόν τον στίχο γεννήθηκε λες αυτός ο Σύνδεσμος στα 1987 για ν’ αναζητήσει την ατόφια ρίζα του ηρωϊκού εκείνου συλλόγου που για δεκαετίες κάποιοι μαγάριζαν, συλλόγου που γεννήθηκε μέσα στην φωτιά του 12-14 κι ανδρώθηκε κι αναδείχθηκε όσο μετρημένοι στα δάκτυλα σύλλογοι μες στις σκληρές δεκαετίες του Βαλκανικού Μεσοπολέμου, διαλέγοντας όνομα πολεμικό.

Γιατί η ζωή πόλεμος είναι. Με τιμή, όχι με αχρείαστη βαρβαρότητα. Με αξιοπρέπεια, όχι με γελοίες κλάψες και συμμαχίες. Με θάρρος, όχι με πισωγυρίσματα «ρεαλισμού». «ΑΡΗΣ» τ’ όνομα του! Κι άρχισε να παλεύει μόνος του. Και να υφίσταται μόνος του τις τιμωρίες. Απέναντι του «ποντίκια» που προσπαθούσαν να κρατήσουν άνομα τα μικραγαθά τους και το παινεύονταν κιόλας ρεαλιστικά, «καθιερώνοντας» το ...νέο ήθος της χώρας. ΧΡΕΟΣ είναι ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΙΓΜΗ, αλλά και να κοιτάζεις το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ. Και η μέρα αυτή ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ! Στον δικό μας ΑΡΗ! Σ αυτόν που ονειρευτήκαμε, απελευθερώσαμε, στηρίξαμε... Σ αυτόν που μεγαλώνουμε κάθε μέρα!

Ίσως κάποιος πει πως οι αγώνες είναι μάταιοι. Κι όμως δεν είναι! Δεν μπορεί να είναι! Βλέπουμε πως ΔΕΝ είναι!!! Πάνε χρόνια από τότε που ο συγκλονιστικός Γέρος του Μωριά στις φυλακές στ’ Ανάπλι βλέποντας ποιοι τον φυλάκιζαν, ποιοι κυβερνούσαν τούτον τον τόπο δηλαδή, φώναξε: «Τούτο το κράτος Κλέφτες το έκαμαν (με κεφαλαίο Κ) και κλέφτες (με μικρό κ) θα το χαλάσουν!» Ο ποιητής (Βύρων) με την ιδιότητα του προφήτη είχε γράψει κάποια χρόνια πριν. «Τελειώνουν μέρες λεφτεριάς κι έρχονται χρόνια σιχασιάς!». Σ αυτά τα χρόνια μας έλαχε να ζούμε και να παλεύουμε. Συλλογικά, σαν ένα σώμα ή σαν άτομα.

Για την δική μας αξιοπρέπεια κι ας μας τιμωρούν! Για το μεγαλείο τ’ αθλητισμού μεσα από σωστά και λάθη μες την ελληνική παράγκα! Κι όπως κι η ίδια η ημερομηνία γέννησης μας υπενθυμίζει, καλύτερα να πεθάνεις πολεμώντας παρά να ζήσεις έρποντας.

«Όμως έζησα. Και δεν έζησα μάταια. Ίσως χαθεί η δύναμη απ το μυαλό μου, η φωτιά απ το αίμα μου... και πανίσχυρος πόνος μπορεί να καταβάλει την φύση μου. Κάτι όμως μέσα μου θα νικήσει το μαρτύριο και τον χρόνο... και θα αναπνέει ακόμα και μετά τον θάνατο μου.» ...ή αλλιώς, να νικάς ακόμη και τον «Θάνατο» που κάποιοι νόμιζαν ότι σου έχουν επιβάλλει…

ΑΡΗΣ 25 Μάρτη 1914,

ΑΡΗΣ 25 Μάρτη 2007,

ΑΡΗΣ μέχρι Τέλους!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αμάν, ο Σκέιλς!

Ο Άρης θα μπορούσε να χάσει στο Αιγάλεω, γιατί στο ημίχρονο το σκορ ήταν 39-29. Θα μπορούσε... Αλλά όταν ο Άλεξ Σκέιλς βάζει επτά τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο και τους 21 από τους 23 πόντους της ομάδας του, ΠΩΣ να χάσει;

Είστε καινούργιος στο betoto-Casino; Εισπράξτε μέχρι και €30 Μπόνους-καλωσορίσματος!

Ο Άρης ήθελε να μπει από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, να επιβάλλει το ρυθμό του και να πάρει μια διαφορά. Ναι, αλλά υπολόγισε χωρίς τους ξενοδόχους του Αιγάλεω, τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου, που κατάφεραν να πάρουν εκείνοι τα ηνία του αγώνα σε όλο σχεδόν το πρώτο μέρος.

Μάλιστα, ακόμη και οι 10 πόντοι του Τζερεμάια Μάσεϊ, αλλά και η καλή παρουσία του Μάικ Ουίλκινσον, δεν... φόβισε το Σίτι, που με τον Βασίλη Σούλη κοντά στο καλάθι, τον Καλλινικίδη σε ολ αράουντ παιχνίδι και τους Πέττα και Κλαρκ από την περιφέρεια είχε προβάδισμα δύο πόντων (20-18) στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Άρης έδειχνε κάπως νωθρός, ενώ ήταν και άστοχος από τη γραμμή του τριπόντου. Αντίθετα, το Αιγάλεω ήξερε τι ζητούσε πάνω στο παρκέ, έπαιζε καλή άμυνα και είχε σωστές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να προηγηθεί ακόμη και με δέκα πόντους (30-20) για να λήξει τελικά το ημίχρονο με σκορ 39-29.

Παναγιά μου, ο Σκέιλς!

Ο Άλεξ Σκέιλς στο τρίτο δεκάλεπτο έσπασε όλα κοντέρ. Κλισέ η φράση, αλλά τρομακτικά τα όσα έκανε ο Αμερικανός. Πέτυχε 7 τρίποντα και σκόραρε τους 21 από τους 33 πόντους του Άρη στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν συγκλονιστικός και πάγωσε παίκτες, προπονητικό τιμ και φιλάθλους του Αιγάλεω. Ακόμη και στον πάγκο του Άρη δεν πίστευαν τα όσα έβλεπαν. Αποτέλεσμα δεκαλέπτου; 56-62. Και πάλι καλά...

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σκέιλς δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. Στην ουσία δεν έκανε τίποτα. Έμεινε... στους 27 πόντους, αλλά οι Μάσεϊ, Τσαλδάρης και Ουίλκινσον έδωσαν τις λύσεις και σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη της άμυνα η ομάδα του Αντρέα Ματσόν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη, κόντρα σε ένα Αιγάλεω, που μάλλον έχασε τον "μπούσουλα" στην έκρηξη του Σκέιλς στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο πέραν των Κλαρκ και Σούλη δεν είχε άλλες πηγές "ενέργειας.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 39-29, 56-62, 76-82

Αιγάλεω (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Σουρλής, Άντερσον 8 (2), Πέττας 11 (1), Κλαρκ 16 (3), Αγγελακόπουλος 6 (1), Λάκσα 8 (1), Καλλινικίδης 13 (1), Σούλης 14, Άνθης

Αρης (Αντρέα Ματσόν): Καστλ 9 (1), Σιγάλας, Τσαλδάρης 7 (2), Σκέιλς 27 (7), Καλαϊτζής 5, Παντελιάδης 1, Ουίλκινσον 12, Μάσεϊ 17, Γιαννούλης 4

Ο Αντρέα Ματσόν μετά το τέλος του αγώνα είπε: "Το Αιγάλεω αξίζει να παραμείνει στην Α1. Εμείς ξεκινήσαμε καλά, αλλά παίξαμε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Πουλούσαμε την μπάλα και χάσαμε ριμπάουντ. Το Αιγάλεω ήταν μπροστά με δέκα πόντους στο ημίχρονο κι εμείς έπρεπε να επανέλθουμε".

Ο Ιταλός δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του Άρη, ενώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε πως "είναι ένα ντέρμπι και φυσικά θέλουμε να νικήσουμε. Ελπίζω να γίνει ποιοτικό ματς, αλλά είναι κρίμα που δεν θα έχουμε κόσμο. Ίσως, όμως να μας αξίζει για την συμπεριφορά που είχε ένας φίλαθλος".

Όσο για το τι είπε στον Σκέιλς στο ημίχρονο, τόνισε: "Ό,τι και στην υπόλοιπη ομάδα. Ήμουν θυμωμένος, τους είπα ότι δεν παλεύουμε. Το πρόβλημα ήταν η άμυνα, όχι η επίθεση".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, είπε: "Προσπαθήσαμε να κόψουμε το ρυθμό του Άρη στο πρώτο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Στο τριτο δεκάλεπτο δεν είχαμε ενέργεια, όπως και την εμπειρία. Ο Άρης έφερε το ματς στα μέτρα του.

Απορώ πάντως, πως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (σ.σ Κλαρκ) σούταρε μόνο δυο βολές. Είναι κάτι ανεξήγητο. Πιστεύω, ότι θα κάνουμε μια νίκη στα υπόλοιπα ματς και θα παραμείνουμε στην Α1. Αξίζει στο Αιγάλεω η παραμονή".

www.sport24.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.