Foreas Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) Έχω φτιάξει εδώ και καιρό ένα έντυπο αίτησης της γραμματείας, βάσει του πρωτοτύπου. Το έχω χρησιμοποιήσει, και δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Νομίζω διευκολύνει αρκετά να το έχει συμπληρώσει κάποιος από πριν, παρά να πάει στη γραμματεία, και να χάνει χρόνο αναμονής στην ουρά στο να το συμπληρώνει επί τόπου... (κάτι παρόμοιο δηλαδή με την υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986, που υπάρχει στο ίντερνετ) Είπα λοιπόν να το κάνω upload. Το link για όποιον ενδιαφέρεται να το κατεβάσει (150 ΚΒ) είναι http://mihd.net/vmj2nh (εκτυπώστε το μονόχρωμο, δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω άλλο κεφάλι της Αθηνάς παρά το μπλε!!) Edited January 6, 2007 by Foreas Quote
Foreas Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 (edited) Μετά από συστάσεις ενός φίλου, κάθησα και τελικά βρήκα πως να κάνω το κεφάλι της Αθηνάς ασπρόμαυρο. (Ευτυχώς δεν χρειάστηκε το photoshop Γρηγόρη!) Το πρόβλημα ήταν ότι το μπλε χρώμα στη μονόχρωμη εκτύπωση έβγαινε σχετικώς γκρι. Τώρα διορθώθηκε, και είναι μόνο ασπρο-μαύρο. Οπότε παρακάτω είναι η έκδοση 2.0 του Εντύπου Αίτησης της Γραμματείας! (το λινκ για την έκδοση 1.0 θα το αφήσω, έτσι για την ιστορία!) http://mihd.net/zb6ge5 Edited January 8, 2007 by Foreas Quote
Αποφρακτικός_Ειλεός Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 έξυπνο κόλπο Φορέα. Βέβαια θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν ηλεκτρονικές υπηρεσίες στη γραμματεία ώστε να γλιτώναμε μερικά πήγαινε-έλα και οι εργαζόμενη σε αυτή να γλιτώσουν κίνηση. Όσο για το χρώμα της Αθηνάς αλλάζει εύκολα από το word. Quote
Foreas Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 Ναι, τελικά μού κοψε και το έκανα απ'το Word (έχοντας προσπαθήσει ανεπιτυχώς με τα λοιπά προγράμματα ζωγραφικής...) Όσο για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.... άστα να πάνε. Δεν μιμούνται τη Γραμματεία της Νομικής που έχει εφαρμόσει να γίνονται σχεδόν τα πάντα από το ιντερνετ, και έχει δει το φως της. Αλλά εμείς ένα site έχουμε, και αυτό έχει να ανανεωθεί από τον καιρό του Νώε! Quote
nickolas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Aπό τη στιγμή που το καταθέσουμε στη γραμματεία, πόσο καιρό μετά μπορώ να πάρω το βιβλίο? Ισχύει το κλασσικό της 1 εβδομάδος? Πέρνω χαρτί από τη γραμματεία και με αυτό πάω στον εκδοτικό οίκο...ή περιμένω όταν και όποτε το στείλει η γραμματεία? Quote
Foreas Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 Νομίζω για βιβλίο συμπληρώνεις αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, όχι το έντυπο αυτό που ανέβασα. Και νομίζω πας κατευθείαν μετά τη γραμματεία στον εκδοτικό οίκο. Quote
Recommended Posts