Jump to content

Α' Παθολογική Κλινική, Λαϊκό (Καθηγήτρια κ.Γκόγκα)

aifos

Recommended Posts

Πολυ ωραια...ελπιζω απλα να συμφωνησουν και οι υπολοιποι...Εγω προσωπικα δεν εχω αλλο μαθημα, ειναι το τελευταιο, αρα δεν με νοιαζει ποια μερα αποφασισουμε αρκει να σας βολευει και να ειναι την επομενη εβδομαδα αν γινεται να μην τραβηξει μετα το πασχα....Εγω θα προτεινω οσοι μπορουνε να συναντηθουμε στις 330 εξω απ'το αμφιθεατρο.

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Πολυ ωραια...ελπιζω απλα να συμφωνησουν και οι υπολοιποι...Εγω προσωπικα δεν εχω αλλο μαθημα, ειναι το τελευταιο, αρα δεν με νοιαζει ποια μερα αποφασισουμε αρκει να σας βολευει και να ειναι την επομενη εβδομαδα αν γινεται να μην τραβηξει μετα το πασχα....Εγω θα προτεινω οσοι μπορουνε να συναντηθουμε στις 330 εξω απ'το αμφιθεατρο.

Ωραία!Συμφωνώ κ εγώ!

οχι γιατι δεν ειχαμε χαρτι απο ΣΦΙΑ και επισης ηταν δυσκολο να βρουμε ημερομηνια μεταξυ μας γιατι ειναι πολλα μαθηματα αυτες τις μερες. Τα θεματα ηταν οπως παντα, ειχε κατι περιεργα αλλα ειλικρινα δεν θυμαμαι τωρα, οποιος μπορει να ανεβασει ο,τι θυμαται...γενικα ομως ηταν απο εδω

• 1 month later...

μεχρι προχθες δεν ειχαν βγει τα αποτελεσματα της παθολογιας 1 απο 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...ΗΜΑΡΤΟΝ! Μηπως ξερει κανεις αν βγηκαν????

• 4 weeks later...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 1 και 2 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να επιμεινουμε οτι οι ημερομηνιες που εχει βγαλει η γραμματεια ειναι ΛΑΘΟΣ. εμεις ψηφισαμε 30/6 για ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 1 και εχουν βγαλει οτι τοτε δινετε η παθολογια 2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....η εδρα ολο καταφερνει και τα μπερδευει, δεν γινεται αυτο να συνεχιστει...ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΦΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Μηπως ξερει κανεις αν ισχυει η ημερομηνια για τις 24/2 για την παθολογια 1 του Βαιοπουλου?

τη δεχτηκε την ημερομηνια η εδρα?Οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει παρακαλω!!!!!!!!1

Μηπως ξερει κανεις αν ισχυει η ημερομηνια για τις 24/2 για την παθολογια 1 του Βαιοπουλου?

τη δεχτηκε την ημερομηνια η εδρα?Οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει παρακαλω!!!!!!!!1

Η έδρα δεν έχει ακόμα βγάλει τα αποτελέσματα απο 9 Γενάρη,που είμασταν το πολύ 6 άτομα...σιγά μην είχε βγάλει ανακοίνωση για νέα ημερομηνία...η πιο προβληματική έδρα στην ιατρική σχολή...θα έχω να το λέω δυστυχώς....

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Καρδιά - εκτός των αρρυθμιών απ'όσο ξερω αν κι όχι με 100% βεβαιότητα / έχω δει σε παλια θέματα πτυχιακής να ζητάει 2 στανταρ ερωτησεις από τις αρρυθμίες, αλλά, όταν έκανα εγώ τν κλινική, δεν 'ηταν εντός ύλης

Πεπτικό

Αναπνευστικό

Ουροποιητικό

• 5 months later...

Καλησπέρα !

Μίλησα με την γραμματεία της Α' Παθολογικής . Εξετάσεις με κλειστή τη σχολή δεν γίνονται. Προσανατολίζονται να τις βάλουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Καλησπέρα!Μίλησα σήμερα με τη γραμματεία της Α παθολογικής του κου Πολύζου και μου είπε ότι δεν έχει νόημα να γίνει η πτυχιακή εξέταση για την παθολογία του Ζ εξαμήνου της περιόδου Σεπτεμβρίου-Οκτωβριού αλλά θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου που είναι στην επόμενη πτυχιακή.Δε θα χαθεί όμως έτσι η ορκομωσία για όσους ειναι το τελευταίο τους μάθημα;

Ευχαριστώ

Είχε βγει τελευταία ημερομηνία αναπλήρωσης 8.11 . Υπενθυμίζω ότι 8.11 δεν υπήρχε ούτε απέργια λόγω ψήφισης μέτρων, ούτε κατάληψη ούτε τίποτα. Όλοι ξέρουμε ότι η έδρα είναι “προβληματική“ αλλάζει ημερομηνίες, αργεί να βγάλει αποτελέσματα κλπ

Αν είχατε πάει από εκεί και μιλάγατε με τον κύριο Ρόμπο θα είχε βρεθεί κάποια λύση. Αν όχι στις 8.11 την επόμενη εβδομάδα ή έστω αυτή. Ούτε στη συνέλευση για το πρόγραμμα της πτυχιακής την περασμένη Πέμπτη ήρθε κάποιος που να ενδιαφερόταν για το μάθημα. Με το να μην πηγαίνετε από εκεί και με το να μιλάτε απλά με την γραμματέα στο τηλέφωνο τους δώσατε την αφορμή να μην κάνουν εξετάσεις. Αντίστοιχο πρόβλημα δημιουργήθηκε με την έδρα της Ψυχιατρικής, αλλά οι συνάδελφοι που πραγματικά ήθελαν να δώσουν το μάθημα κι εδώ έγραφαν από τα τέλη Οκτωβρίου και στο facebook. και πάνω απ όλα μαζεύτηκαν και πήγαν και στη γραμματεία της έδρας αλλά και στη σχολή. Για να μην χαθεί ούτε η ημερομηνία της εμβόλιμης ( τους έχω ικανούς ) αρχίστε να πηγαίνετε από την άλλη εβδομάδα. Κι αν σας πουν ότι δεν έχει πάει το φαξ (άλλη συχνή δικαιολογία ) πηγαίντε στη γραμματεία της σχολής και μιλήστε με την κα Βλάσση. Στην ανάγκη ζητήστε να το πάτε εσείς.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.