Jump to content

Α' Παθολογική Κλινική, Λαϊκό (Καθηγήτρια κ.Γκόγκα)

aifos

Recommended Posts

Παιδια καλημερα! Μολις μιλησα με την γραμματεας και μου ειπε οτι η ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 2 θα δοθει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/12 1-5 το μεσημερι. Ας το επιβεβαιωσει οποιος μπορει γιατι ξερουμε οτι αλλαζουν τα πραγματα και τελευταια στιγμη!! Καλο διαβασμα!

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Η Παθολογια 1 ειναι στις 22/12 2-6. Ας παρουμε και κανα τηλεφωνο ομως να το επιβεβαιωνουμε γιατι ξερουμε ολοι οτι αυτη η κλινικη εχει μια ταση να αλλαζει ημερομηνιες κ ωρες...

Παιδια καλησπερα...μολις μιλησα με την γραμματεα κ μου ειπε οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα ΑΛΛΑ...απ'οτι ειδα, την επομενη εβδομαδα παλι θα υπαρχουν απεργιες και συγκεκριμενα την τεταρτη 22/12 θα ειναι 24ωρη απεργια των ΜΜΜ. Τι θα γινει?

Ακυρωθηκε η αυριανη πτυχιακη εξεταση λογω της 24ωρης απεργιας των ΜΜΜ. Η καινουργια ημερομηνια ειναι 11/1. Καλες γιορτες σε ολους κ καλο μας κουραγιο

• 3 weeks later...

Νομίζω οτι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων.

Eχθές που κοίταξα δεν υπήρχε κάτι στον πίνακα ανακοινώσεων...εκτός αν είδες κάτι σήμερα!Ξέρεις οτι έχουν βγεί δηλαδή??

ολοι κανουμε λαθη, τι ζητας συγνωμη? Καποιο νεοτερο υπαρχει??

ρε παιδιά αυτή η έδρα δεν παλεύεται...6 άτομα ήμασταν όλα κι όλα ,και απο τις 10 δεκεμβρίου ακόμα δεν έχουν βγεί τα αποτελέσματα..!!!!!!!!!!έλεος πια!!θα ψηφίσουμε σήμερα το πρόγραμμα κ δεν ξέρουμε αν έχουμε περάσει....ας πάρουμε κανένα τηλ να τους πιέσουμε λίγο γιατί στο τέλος θα χαθούν κ τα γραπτά μας..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

παιδιά έχουμε κάτι νεότερο για την εξέταση παθολογία 1 Αίσωπου(ΒαΪόπουλου)?καποιος απο ΣΦΙΑ να μας ενημερώσει ή να ξαναδώσει το πρόγραμμα στη γραμματεία του Αίσωπου ??Η γραμματέας δεν έχει πάρει λέει το πρόγραμμα κ η εξέταση έχει ψηφιστεί στις 25/2.

Ναι 16/3 στις 2 ειναι η παθολογια 2. Κι'εγω σημερα τα ειδα. ΑΚΟΜΗ δεν εχουν βγαλει τα αποτελεσματα της παθολογιας 1 απο 11/1...τι να πει κανεις...

απλα θελω να μοιραστω κατι μαζι σας...Επιτελους βγηκαν τα αποτελεσματα, 4 γραπτα και εκαναν 40 μερες να τα βγαλουν, και κοπηκαν 2 ατομα με 3, πως γινεται βρε παιδια σχεδον ΠΑΝΤΑ να κοβουν με 3 και οχι με 4??? Εγω ημουν ενα απο αυτα τα 2 ατομα κ ξερω οτι ειχα γραψει για 5-6 και ετσι πηγα να ζητησω να δω το γραπτο μου αλλα εμαθα τα εξης: Δεν δειχνουν τα γραπτα και ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ στα γραπτα...Εγω προσωπικα δεν το καταλαβαινω αυτο και απλα ηθελα να το πω σε ολους. Μπορει να το γνωριζατε αυτο αλλα γιατι εγω χθες το εμαθα και ακομη δεν εχω συνελθει, ηθελα απλα να το μοιραστω...

Η έδρα αυτή είναι απαράδεκτη απο πολλές απόψεις..!!!!!οτι να΄ναι σε όλα τους κ κατα τα άλλα 4 ώρες 40 θέματα ανάπτυξης!!Είναι αισχρό να μην μπορεί να δεί κάποιος το γραπτό του κ αν είχαμε πραγματικούς εκπροσώπους φοιτητών θα έπρεπε για τέτοια θέματα να τρέχουν κ να υπερασπίζονται τους φοιτητές και όχι τα παρτυ κ τις κομματικές βλακείες τους!!και εγώ το έχω δεί οτι δε βάζουν ποτέ 4...μόνο 3 ή 6 συνήθως..δύσκολη εξέταση σε μια κατα τα άλλα ανοργάνωτη,αδιάφορη έδρα!!Ντροπή τους!!!!

• 1 month later...

Ελα μου ντε...μια ζωη το ιδιο προβλημα μ'αυτη την εδρα...μεχρι σημερα το πρωι τουλαχιστον δεν ειχαν βγει. Την παρασκευη ρωτησα και μου ειπε αυτη την εβδομαδα, τι να πω...

Ίσως πρέπει να παίρνουμε κάθε μέρα τηλ γιατί μόνο έτσι μπορεί να ενεργοποιηθούν..δεν ξέρω ποιός έξυπνος έβαλε την επόμενη εξέταση 8/4 στην έδρα αυτή που γνωρίζουμε όλοι πόσο προβληματική είναι..το σίγουρο είναι οτι θα τη μεταφέρουν πάλι την ημερομηνία εξέτασης κ μετά αν έχουμε κοπεί δε θα μπορούμε να δώσουμε ακτινολογία στις 18...αν μάθεις κάτι νωρίτερα σε παρακαλώ πές μου..θα περάσω κι εγώ αύριο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.