Jump to content

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης (Disclaimer)


bromptonista

Recommended Posts

Το υλικό που παρουσιάζεται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, προορίζεται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί νομική συμβουλή που παρέχει το GreekMeds.gr, οι διαχειριστές του ή οι συντάκτες των επιμέρους κειμένων, οι οποίοι σχετίζονται ή όχι με το GreekMeds.gr.

Στόχος της συγκεκριμένης ενότητας είναι να ενθαρρύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες σχετικές με την ιατρική νομοθεσία και νομολογία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ακριβή και ενημερωμένα στοιχεία. Αν επισημανθούν σφάλματα θα καταβληθεί προσπάθεια για τη διόρθωσή τους. Δεν παρέχονται εγγυήσεις ότι οι πληροφορίες που θα βρείτε εδώ, είναι ακριβείς, πλήρεις και επικαιροποιημένες.

Η παρουσίαση ή η μετάδοση του υλικού αυτού του δικτυακού τόπου, δεν αποβλέπει με κανέναν τρόπο στη δημιουργία σχέσης μεταξύ δικηγόρου και πελάτη. Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή μίας ερώτησης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail, post ή προσωπικού μηνύματος) δεν θα οδηγήσει από μόνη της και με κανέναν τρόπο στην ανάπτυξη μίας προσωπικής σχέσης δικηγόρου – πελάτη. ΔΕΝ θα πρέπει να ενεργήσετε ή να βασιστείτε σε καμία πληροφορία που θα βρείτε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, χωρίς να ζητήσετε τη νομική συμβουλή δικηγόρου. Οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν τις νομικές συμβουλές που σας παρέχει ο δικηγόρος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεσή σας. Σας ενημερώνουμε ότι εφόσον αυτή τη στιγμή δεν σας εκπροσωπούμε δικαστικά και εξώδικα, σε περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αυτού του δικτυακού τόπου ή μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος, η επικοινωνία σας αυτή ενδέχεται να μη θεωρηθεί απόρρητη ή εμπιστευτικού περιεχομένου. Σας παρακαλούμε επίσης να θυμάστε ότι η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσω του Internet δεν είναι πάντοτε ασφαλής και ότι θα πρέπει να αποφεύγετε την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων απόρρητου ή εμπιστευτικού περιεχομένου, εκτός αν τα μηνύματα αυτά περιέχουν επαρκώς κρυπτογραφημένα δεδομένα.

Το GreekMeds.gr δεν αναλαμβάνει νομικές υποθέσεις, δεν αποτελεί δικηγορική εταιρία ή δικηγορικό γραφείο και δεν μπορεί να σας εκπροσωπήσει ως συνήγορος. Ο δικτυακός αυτός τόπος περιλαμβάνει πληροφορίες:

1) γενικού μόνο χαρακτήρα και οι οποίες δεν προορίζονται για την κάλυψη συγκεκριμένων περιπτώσεων φυσικών ή νομικών προσώπων,

2) όχι απαραίτητα πλήρεις, ακριβείς ή ενημερωμένες,

3) συνδεόμενες, μερικές φορές, με χώρους εκτός του GreekMeds.gr και μη ελεγχόμενους από αυτό, τους διαχειριστές ή τα μέλη του, για το περιεχόμενο των οποίων δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη,

4) μη επαγγελματικές ή νομικές συμβουλές (αν χρειάζεστε συγκεκριμένες συμβουλές, πρέπει πάντοτε να απευθύνεστε σε ειδικευμένους επαγγελματίες).

Προσοχή: Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει εγγύηση ότι τα κείμενα που παρέχονται στην ηλεκτρονική αυτή μορφή είναι ακριβή αντίγραφα των επίσημων κειμένων. Για όλους τους νόμους, επίσημο κείμενο είναι το δημοσιευμένο σε έντυπη μορφή στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ή στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή στην αντίστοιχη σε κάθε περίπτωση πρωτότυπη πηγή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.