Jump to content

Π.Α.Ο.Κ


greeneyes

Recommended Posts

Γράψτε κι εσείς εδώ τη γνώμη σας για το δικέφαλο του Βορρά.

Να μιλήσει στο forum και ο παοκτσήδικος λαός.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γράψτε κι εσείς εδώ τη γνώμη σας για το δικέφαλο του Βορρά.

www.super3.gr/dbimg/gallery216.mp3

εξαιρετικα αφιερωμενο στον Dr Lecter B)

Τροποποιήθηκε από Αρειανός
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

www.super3.gr/dbimg/gallery216.mp3

εξαιρετικα αφιερωμενο στον Dr Lecter B)

Ρε κατσε να μας παρει ο Αγγελοπουλος και η Γιαννα και θα γινει ολη η Ελλαδα Ασπρομαυρη! Κι επειτα ολη η Ευρωπη! emrockon

Αλλα για την ωρα συμφωνω με τον greeneyes. Ο ΠΑΟΚ οσο μας πληγωνει τοσο μας πωρωνει.

Εισαι μια ουσια

ουσια μαγικη

εισαι ενα βοτανο

μοναδικο στη γη

οπου και να παιζεις

παντα θα σ'ακολουθω

Δικεφαλε στ'ορκιζομαι

μονο για σενα ζω.

http://www.paokfc.gr

Τροποποιήθηκε από Dr Lecter
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απορώ πως μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας δεν έχει βρεθεί ένας χριστιανός να πάρει τον ΠΑΟΚ...Η ομάδα είναι μαγαζί γωνία! Είναι ο Ολυμπιακός της Β. Ελλάδας...Τρελαμένος κόσμος, γήπεδο έτοιμο, ιδεολογικό υπόβαθρο...Άμα σας πάρει η Γιάννα θα ξεπλύνει τρελό χρήμα εκεί και γουστάρω τρελά! Άμα είναι μάγκες θα το παίξουν και πολιτισμένοι, δηλ. θα κόψουν τις επιλεκτικές εκστρατείες μόνο κατά του ΟΣΦΠ ( γιατί ως τώρα, με τον ΠΑΟ....Βόκολος... :P )

Υ.Γ. Καλορίζικοι...Αν δεν ήμουν ΟΣΦΠ, θα ήμουν ΠΑΟΚ στα σίγουρα... :wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο ΠΑΟΚ σε καμια περιπτωση δεν ειναι μαγαζι γωνια...ουτε ο (ποδοσφαρικος) Αρης,ουτε καμια ομαδα της Θεσσαλονικης...

Ενας λογος για αυτο ειναι οι οπαδοι που διαθετουν (κυριως ΠΑΟΚ και Αρης)...οποιος και να ερθει στην ομαδα,αυτοι θα κανουν του κεφαλιου τους...θα μπουν μες στο γηπεδο και θα τα σπασουν ολα...κανεις δεν εχει την παραμικρη επιρροη πανω τους και η συμπεριφορα τους ειναι ενα μειγμα κακης νοοτροπιας,ελλειψης αθλητικης παιδειας,τοπικισμου και κομπλεξ απεναντι στην πρωτευουσα...προκειται για πολυ βαθια ριζωμενες αντιληψεις με μηδαμινες πιθανοτητες βελτιωσης στο μελλον...

Επιπλεον πώς θα αναστηθει ο ΠΑΟΚ ή ο Αρης?Ποιος θα επενδυσει σε αυτους?Με τι κερδος και τι στοχους?Να παρουν πρωταθλημα?Ειναι τοσο στημενο το πρωταθλημα,τοσο χειραγωγουμενο απο τις ομαδες της Αθηνας,οι οποιες διαθετουν και αγωνιστικη ανωτεροτητα,που αναγκαστικα οι ομαδες της Βορειας Ελλαδας βαδιζουν χωρις πυξιδα...

Αυτο αποδεικνυεται και απο τους απατεωνες που κατα καιρους παρουσιαζονται ως επενδυτες...Κατι μπατιρηδες τυπου Αλ Κασιμι...Και σοβαροι ανθρωποι να ερθουν,μολις δουν με τι βαρβαρους εχουν να κανουν,αλλα και ποσο "μιλημενα" ειναι τα πραγματα στο ελληνικο ποδοσφαιρο,την κανουν με ελαφρα πηδηματακια...

Και επειδη αρκετα μιλησαμε σοβαρα,εγω οταν ακουω ΠΑΟΚ,δυο πραγματα μου ερχονται στο μυαλο :D :

chickenrun6bx.jpg και turkeyflag4ta.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ έχει εγκλωβιστεί σε μερικούς μύθους που δεν τον αφήνουν να προκόψει:

1) "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα", ατάκα που συνήθως ακούγεται μετά από ατυχές αποτέλεσμα με μικρότερη ομάδα. Μην με παρεξηγείτε, καλή ομάδα είναι, αλλά μέχρι την τέταρτη θέση ενώ έχασε και μοναδική ευκαιρία για έξοδο στο cl που δεν θα ξαναέχει (έκτη η Ελλάδα δύσκολο να ξαναβγει). Όσο για πρωτάθλημα, πάνε 21 χρόνια απ'το τελευταίο οπότε τι μεγάλη ομάδα λέμε? μεγαλομεσαία μάλλον

2) "Ο πύρινος κόσμος του ΠΑΟΚ". Ναι, τι? Έχω παρακολουθήσει 4 παιχνίδια του ΠΑΟΚ (δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά μένω Τούμπα) και ομολογώ ότι η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Τι να το κάνεις όμως όταν αυτός ο κόσμος αγχώνει υπερβολικά τους παίκτες (στα ντέρμπι καλύτερα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών) και όταν κοστίζουν στην ομάδα τιμωρίες πολλών αγωνιστικών (άρα απώλεια των λιγοστών εσόδων)?

3) "Ο ΠΑΟΚ είναι φόβητρο για τους 3 μεγάλους". Μα τα τελευταία χρόνια τα αποτελέσματα των ομάδων του ΠΟΚ στη Τούμπα είναι είτε νίκες είτε άνετες ισοπαλίες, άντε καμιά ήττα. Το αντίθετο ισχύει για τον Ηρακλή που διέλυσε την ΑΕΚ και νίκησε άνετα ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

4) "Το κράτος των Αθηνών στήνει το πρωτάθλημα". Όλες οι ομάδες έχουν ευνοηθεί κατά καιρούς, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ όμως καταλήγει κάθε χρόνο 15 πόντους πίσω απ'την πρώτη θέση. Οι διαιτησίες φταίνε? Όσο για τα στημένα παιχνίδια, μετά το περσινό παιχνίδι με την Καλαμαριά που έριξε τον Άρη και το προ ετών 0-1 με τον Εθνικό, δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί σοβαρά ότι ο ΠΑΟΚ είναι αγνή και αμόλυντη ομάδα. Η φράση αυτή έχει καταντήσει πια άλλοθι για τις αποτυχίες της ομάδας, ενώ οι φίλαθλοι δεν κοιτάνε άλλα όπως τη δωρεάν ανακαίνιση της Τούμπας και το γήπεδο της Πυλαίας που χτίστηκε με λεφτά του κράτους. Τι να πούμε και εμείς (ΠΑΟ) που περιμένουμε τόσα χρόνια για ένα κωλογήπεδο?

Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω μόνο να αλλάξει η κατάσταση επειδή δυνατός ΠΑΟΚ σημαίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που δεν θα κρίνεται στα ντέρμπι των 3.

Τροποποιήθηκε από alexmat
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ας το ανεβάσει ο μοντερεϊτορ και αυτό το τόπικ πάνω μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες πλιτς :P:)

να μην έχουμε και ασπρόμαυρα παράπονα... :anavwfwties:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αγωνία στο διοικητικό.

Θα πάρει ή όχι την ομάδα ο Σαββίδης;

Μετά την παράδοση των μετοχών από τον Γούμενο στον Κατσαρή η αλλαγή διοίκησης έχει πάρει το δρόμο της. Τώρα είναι η ώρα να είμαστε νηφάλιοι και να μην αφήσουμε να διαιωνίζεται το καθεστώς στον ΠΑΟΚ.

Για εμένα ο Σαββίδης είναι η καλύτερη από τις υπάρχουσες λύσεις. Γιατί είναι απ' ότι φαίνεται σκληρός διαπραγματευτής. Θέλει την οικονομική επιτυχία μέσω του ΠΑΟΚ και αυτή για τα μεγέθη της Ρωσίας περνάει μόνο μέσα από την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας. Γιατί οι διαιτητές αλλιώς θα δουν έναν Ρώσο!!!!!!!. Γιατί είναι εκτός του ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας που θέλει τους πάντες να υποτάσσονται σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και οι δηλώσεις του σχετικά με την ιστορία του ΠΑΟΚ και το τι ο ΠΑΟΚ εκφράζει (Κωνσταντινουπολίτες, Μικρασιάτες και Πόντιοι) εμένα με εκφράζει κι ας είμαι από τη Θεσσαλία. Να αποκτήσουμε μια ομάδα με ιστορικό χαρακτήρα, κάτι που η ΑΕΚ μέχρι λίγο καιρό εξέφραζε, πριν γίνει η ομάδα του Ντέμη.

Το θέμα είναι να μην διωχτεί από βλακείες των παραγόντων και των οπαδών.

paok.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναι...αλλά αυτόν δεν τον είχατε διώξει κακήν κακώς, με το που ακούστηκαν οι φήμες για Θόδωρο και Γιάννα;;;!!! Αθάνατη Ελλάδα της κωλοτούμπας...!

Υ.Γ. Μακάρι να σας πάρει ο Αμπράμοβιτς, μπας και χαλαρώσετε λιγάκι...To έχω ξαναπεί...άλλες κούπες δε θέλω...Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες τραβάνε περισσότερο ζόρι από όλες τις ομάδες της Β. Ελλάδας μαζί... :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Υ.Γ. Μακάρι να σας πάρει ο Αμπράμοβιτς, μπας και χαλαρώσετε λιγάκι...

Γιατι να μην εχει ποντιακες ριζες ο Αμπραμοβιτς; emno

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρωταθλητής Ελλάδας στις γυναίκες ο ΠΑΟΚ

--------------------------------------------------------------------------------

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας καθώς χθες νίκησε στην Λιβαδειά την ομάδα της Αίγινας στην διαδικασία των πέναλτι. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1 , η παράταση 2-2 και στα πέναλτι ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 με την τερματοφύλακα Ελένη Πελετιδου να αποκρούει 3 πέναλτι. Τα τέρματα της ομάδας του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Κατερίνα Τσιαπανου στο 30' και η Δημητρα Παντελιαδου στο 118' με πέναλτι. Στην διαδικασία των πέναλτι αστόχησαν οι Τσιαπανου, Παντελιαδου, Θεοδωριδου ενώ η Τσιαπανιδου έστειλε τη μπάλα άουτ. Η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ελένη Πελετιδου απέκρουσε τρία πέναλτι. Μιλώντας μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα στο "Αθλητικό Metropolis" είπε: "Όσα πέναλτι και να χρειαζόταν να αποκρούσω για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα τα έπιανα". Από την πλευρά του ο Γιώργος Προυσαλης αρχηγός Αποστόλης τόνισε: "Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Μπράβο στα κορίτσια που κατέκτησαν τον τίτλο και έδειξαν την ίδια προσπάθεια όλη τη χρόνια. Σε μια στιγμή που ο ΠΑΟΚ περνάει δύσκολες στιγμές, αυτό το πρωτάθλημα είναι μια καλή παρένθεση". Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τις : Πελετιδου, Αρβανιτακη, Μπλάτσα, Σαμπανιδου, Θεοδωριδη, Στανογιεβιτς, Παντελιαδου, Κυπουρου (110' Κοττα) Τσιαπανου, Κινοσιδου, Τσελεκογλου (59' Φιλιππιδη). Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεφε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Θεσσαλονίκη ενώ στην επιστροφή γευμάτισε σε εστιατόριο.

www.paokfc.gr

Το πηραμε στις γυναικες, θα το παρουμε και στους αντρες συντομα! emgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Ο νέος... καπετάνιος του «Δικεφάλου»

Ενας... καπετάνιος όνομα και πράγμα θα κρατάει το τιμόνι του ΠΑΟΚ από δω και πέρα. Ο Γιαννούλης Καμπάνης βρίσκεται μια ανάσα από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΟΚ και ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για την παραμονή του Σαλπιγγίδη στην ομάδα. Το ερώτημα όμως που ζητάει απάντηση είναι απλό: Ποιος είναι ο άνθρωπος που την τελευταία στιγμή εμφανίζεται ως... σωτήρας για τον ΠΑΟΚ; Ιδού οι απαντήσεις...

Ο κ. Γιαννούλης Καμπάνης κατάγεται από τις Στενιές ’νδρου. Προέρχεται από ναυτική οικογένεια, η οποία κατά πληροφορίες δεν είχε στενή συγγενική σχέση με την εφοπλιστική οικογένεια Καμπάνη, που δραστηριοποιήθηκε, για πολλά χρόνια, στον χώρο της ποντοπόρου ναυτιλίας.

Στις 17 Οκτωβρίου του 2000 ο Καμπάνης δημιούργησε μια ναυτιλιακή εταιρεία με την επωνυμία «Cavo Doro Navigation», με έδρα στον Πειραιά, η οποία διαχειριζόταν φορτηγά πλοία.

Μετά από το ναυάγιο ενός πλοίου, στις ΗΠΑ, η εταιρεία ενεπλάκη σε δικαστικές διαμάχες, οι οποίες αν και όπως λέγεται είχαν θετική έκβαση γι? αυτήν, οδήγησαν σε περιορισμό της δραστηριότητάς της.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2003 η «Cavo Doro» αντικαταστάθηκε από την «Tycoon Navigation» ενώ στις 15 Μαρτίου του 2004 προέκυψε η εταιρεία «Dilek Transporting», την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα ο Γιαννούλης Καμπάνης.

Η εταιρεία αυτή διαχειρίζεται σήμερα τέσσερα φορτηγά πλοία, κατασκευής του 1980, του 1981, του 1984 και του 1990.

Το πρώτο φορτηγό πλοίο «ακούει» στο όνομα «Venue», το δεύτερο «Aldair», το τρίτο «Fedra» και το τέταρτο «Vega». Μεγαλύτερο όλων είναι το Venue με 35.957 κόρους ολικής χωρητικότητας. Σύμφωνα με ναυτιλιακούς κύκλους, η αξία του στόλου του Γιαννούλη Καμπάνη δεν υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, ο Γιάννης Καμπάνης έκανε τις πρώτες κινήσεις. Μέχρι την Τρίτη θα έχει καταβάλει 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να εξοφληθούν τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές. Ηδη, ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των Σαλπιγγίδη, Ουντέζε και τους ειδοποίησε να αποσύρουν τις προσφυγές, γιατί τις επόμενες ώρες θα πάρουν τα χρήματα που οφείλονται στους πελάτες τους.

Οι δυο παίκτες δεν έχουν αντίρρηση να ανακαλέσουν τις προσφυγές τους εφ' όσον λάβουν τα δεδουλευμένα. Μάλιστα ενημερώθηκε και ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Καρυπίδης που επρόκειτο να καταθέσει σήμερα ή αύριο την προσφυγή του, να μην το κάνει αφού πρόκειται να γίνει άμεση τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς όλους τους ποδοσφαιριστές.

ethnosport.gr

www.paokfc.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

προσωπικα μου φαινεται μια νεα περιπτωση Μακη Ψωμιαδη...

αρκει να διαβασετε τις πρωτες του δηλωσεις...

τι να πω...θα δουμε , ο τυπος φαινεται τραμπουκος και αλανι...ακομα και απο τη φωτογραφια του!!!

διαβαστε στο http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=21470

Τροποποιήθηκε από pws?
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο Μπάοκ ρε παιδιά μια ζωή έτσι θα είναι. Και αυτό γιατί είμαστε εμείς μαλάκες που αφήνουμε το ψευδοκράτος των Αθηνών όπως λέει και ο Ζουράρης να κουμαντάρει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Εντυπωσιακός στο 1-1 με Σοσό

Εκεί που όλοι πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ καταρρέει εξαιτίας των προβλημάτων αλλά και της κούρασης, κατάφερε να πιάσει σπουδαία απόδοση απέναντι στη Σοσό και να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο τελευταίο φιλικό επί γαλλικού εδάφους. Στο 22' ο Ποτιγιόν μπήκε από τα δεξιά και με ασίστ βρήκε τον Σάντος, που πέτυχε το 1-0. Στο 42' και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ετού, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που αναπτυσσόταν πιο ορθόδοξα και με τους Μίετσελ, Γκονζάλες από τα πλάγια να αποδίδουν εξαιρετικά. Στο 62' ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ και ο Γκονζάλες μετά από πάσα του Κωνσταντινίδη σημάδεψε το παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα για να γίνει το 1-1. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ ήταν καθολική, με τον «δικέφαλο» να χάνει αρκετές ευκαιρίες και τη σημαντικότερη στο 75', όταν ο Μίετσελ έχασε ανενόχλητος ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Καρυπίδης, Μελίσσης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Ηλιάδης (57' Βαγγελής), Ζαγοράκης, Μίετσελ, Λόπεζ (46' Τσουλάκος), Γκονζάλες (73' Μουμίν).

ΣΟΣΟ: Ρισέ, Μπρεσιέ, Ντιαβαρά, Ποτιγιόν (66' Μιραντά), Ετού (75' Τόσιτς), Σενί, Λιτού, Ζιανί, Λερουά (66' Ιζαμπέι), Σάντος (66' Ερντίν), Μπιρσά (75' Κιρσά).

Ηττα από Τρουά

Στο φιλικό του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από την Τρουά. Οι παίκτες του Ντουμιτρέσκου ήταν νευρικοί, αν και έχασαν πρώτοι τη μεγάλη ευκαιρία, με το δοκάρι των Γάλλων να σταματάει την μπάλα μετά την κεφαλιά του Καρυπίδη (3'). Τα γκολ των Γάλλων σημείωσαν οι Νιβέ και Μπανκουρά.

ΤΡΟΥΑ: Λεκρότ, Μοντερό, Πουασί, Φεγιέ, Πέσλεϊ, Ματριντί, Λασουέρ, Αμζίν, Νιβέ, Μπακουρά, Νταλέ.

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Κωνσταντινίδης, Αραμπατζής (77' Πεχλιβάνης), Καρυπίδης, Μέγκαχεντ (46' Χασιώτης), Ζαγοράκης, Ηλιάδης (63' Μπαλάφας), Βαγγελής, Τσουλάκος (61' Μουμίν), Γκονζάλες (46' Λόπεζ), Σαλπιγγίδης.

* Στα διοικητικά, αξιοσημείωτη είναι η απόφαση της επεισοδιακής γενικής συνέλευσης του Σαββάτου για μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η άρνηση του Γούμενου να παραιτηθεί (ο Κώστας Ορφανός δήλωσε ότι «αυτό είναι έγκλημα σε βάρος του ΠΑΟΚ») και η παρουσία του Τζον Καμπάνη στη Γαλλία, όπου δήλωσε ότι είναι εν δυνάμει επενδυτής της ομάδας, υποσχόμενος (και πάλι) να δώσει χρήματα στους παίκτες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 31/07/2006

Επιτελους μια καλη ειδηση! emgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μικρε μου πρασσινοματη..

δηλωνω δημοσιως μετανιωμενη που δεν σηκωσα το κινητο

ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ!

αλλα δεν ηταν αναγκη πανω στην απελπισια σου να ανεβαζεις τετοια θεματα!

γιατι δεν βαζεις πιο τσαχπινικα θεματα?

πχ η εκτακτη εξεταστικη των παγουραδων και πως εξελιχτηκε σε σφαγη του δραμαλη...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Με άρωμα ελπίδας...

Νίκησε Γουέστ Χαμ και προβλήματα ο ΠΑΟΚ στην «πρεμιέρα» του επί ελληνικού εδάφους και ενώπιον των φιλάθλων του.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον Ρουμάνο Μπαρκαουάν (αριστερά)

Οι πέντε χιλιάδες που πήγαν στην Τούμπα για να δουν ποδόσφαιρο και όχι για να βρίσουν μόνο τον Γιάννη Γούμενο, είδαν πάθος, πίεση σε όλο το γήπεδο και κυρίως διάθεση από τους παίκτες, που πρόσφατα είχαν κάνει αποχή. «Προσπαθούμε να κρατάμε το μυαλό μας μακριά απ' όλα αυτά, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη, το ξέρετε» έλεγε με παράπονο μετά ο Ντουμιτρέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μπόρεσε, με συνεχή πίεση, να «κλείσει» τους Αγγλους και να προηγηθεί στο 12'. Το λάθος του Τόμκινς, που γύρισε απρόσεκτα την μπάλα στον Κάρολ, εκμεταλλεύτηκε ο Γιασεμάκης, που την «τσίμπησε», αλλά σημάδεψε προ κενής εστίας το δοκάρι. Ο Σαλπιγγίδης όμως ήταν σε σωστή θέση και την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ορεξάτοι, έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Ισπανό Γκονζάλες, που προσπάθησε στο 18' να πλασάρει τον Κάρολ, όμως πλήρωσαν μια αμυντική τους αδράνεια. Από μακρινή μπαλιά μέσα στα καρέ ο Κόουλς πήρε την κεφαλιά και πάσαρε στον αφύλακτο στον, που ισοφάρισε εύκολα σε 1-1 με σουτ. Η πίεση συνεχίστηκε, παρά την ισοφάριση, κάτι που ικανοποίησε τον Ντουμιτρέσκου και τον κόσμο που χειροκροτούσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και παρά τις αλλαγές και από τις δύο ομάδες, ο ρυθμός δεν «έπεσε». Ετσι ο ΠΑΟΚ, έπειτα από μια σύγχυση στην άμυνα της Γουέστ Χαμ, μπόρεσε με ωραίο «ψαλίδι» του Γκονζάλες να προηγηθεί και πάλι με 2-1.

Η ομάδα του Ντουμιτρέσκου προσπάθησε και για το τρίτο γκολ, όμως αν και δεν το κατάφερε, άφησε και πάλι θετικές εντυπώσεις. Προφανές ότι ακόμη χρειάζονται χρόνο οι νέοι παίκτες (θετικός ο Μπαρκαουάν, με προβλήματα ο Ρεμπόσιο, πήγε καλά ο Ζεγκάρα, ενώ ο Ισπανός Γκονζάλες κέρδισε τα εύσημα για κάποιες ωραίες ενέργειες αλλά κυρίως για το γκολ που πέτυχε. Οι Αγγλοι έπαιξαν με πολλές απουσίες, όπως και με τον Αρη, και δεν έδειξαν πολλά πράγματα.

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Ρεμπόσιο (83' Μελλίσης), Μπαρκαουάν (89' Μαλεζάς), Ζαγοράκης (71' Βαγγελής), Ζεγκάρα, Γκονζάλες (71' Ηλιάδης), Μίετσελ (83' Στογιάκοβιτς), Σαλπιγγίδης (93' Μέγκαχεντ), Γιασεμάκης (83' Τσουλάκος).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Κάρολ, Μιρς, Ριντ, Μάλινς (80' Μπαιγουότερ), Τόμκινς, Κόλινς (78' Κινγκ), Εφρέμ, Αστον, Κόουλ (Σέρινγχαμ), Ζαμόρα (55' Χέιργουντ), Εθέρινγκτον.

*Πριν από την έναρξη του αγώνα η Αστυνομία απαγόρευσε σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ να «περάσουν» στο γήπεδο πανό με συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Πες τα βρε Dr Lecter!!

Nα φαινεται ποιες ομαδες ειναι θυγατρικες ποιων :lol: ...

Οχι τιποτα αλλο...

Γιατι βγαινουν κατι ζωντοβολα στον Πρωκταθλητη και μιλανε για "ΠΑΟ χρηματοδοτη του ΠΑΟΚ" και "Κοκκαλη που δε θελει να τα βαλει με το λαο του ΠΑΟΚ"emot15ta8.gif

Ξεχνανε πως οι Κοκκαληδες πλουτιζουν ξαφριζοντας τα μελη...

& δεν παιρνουν πρωταθληματα αγοραζοντας παικτες,αλλα ετσι:paparazzimitropsokra1dl8.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Φιλε Αρειανε, αυτη η φωτογραφια ειναι απο το 1980, απο τον αγωνα μπαραζ μεταξυ Ολυμπιακου και Αρη για την αναδειξη πρωταθλητη Ελλαδος. Απλα οπως φαινεται το 1980 μισουσαμε τα σκουληκια περισσοτερο απο τους γαυρους.

Εγω παντως (ισως επειδη δε μενω Θεσσαλονικη) μισω μονο τους γαυρους. Τα σκουληκια μου ειναι αδιαφορα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. emgoalemgoalemgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αήττητοι στα δύο ντέρμπι της αρχής της σεζόν.

Ε, πάλι ο ΠΑΟΚ θα μας τρελλάνει.

Είμαστε τελικά ομάδα για τα δύσκολα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.