Jump to content

anekdoto

Prominent Members
 • Content Count

  841
 • Joined

 • Last visited

About anekdoto

 • Rank
  Μεγαλογιατρός (επίπεδο VIII)

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τι κυρώσεις επιφέρει άρνηση θέσης στη ΜΕΘ;
 2. Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς ποιές είναι αυτές οι διατάξεις? Γιατί προσπαθώ να βρω τον αντίστοιχο νόμο και δεν τα καταφέρνω... "Η εργασιακή σχέση των ειδικευόμενων είναι σχέση σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διεπόμενη από τις σχετικές διατάξεις του ΑΚ και της εργατικής νομοθεσίας. Δεν ισχύουν για τους ειδικευόμενους οι διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα. ► Στους ειδικευόμενους ιατρούς γονείς χορηγούνται όλες οι άδειες που προβλέπονται από τη νομοθεσία αυτή (ν. 1849/89, ΕΓΣΣΕ 1993, ν. 2639/98)." Ευχαριστώ πολύ...
 3. Καλησπέρα σε όλους Ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε για την περίπτωση που η μαμά-λεχώνα είναι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα και λαμβάνει το 56+63 και ο μπαμπάς είναι ειδικευόμενος. Δικαιούται κάποια άδεια; Ευχαριστώ πολύ
 4. Αγαπητοί συνάδελφοι, ενδιαφερομαι για το Π.Μ.Σ.«ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ» και παρακαλώ να μου περιγράψετε αδρά την εμπειρία σας . Θα ήθελα να μου πείτε αν στην πορεία το πρόγραμμα αποδείχθηκε τόσο εκπαιδευτικό και ενδιαφέρον όσο φαντάζεται κανείς και κατά πόσο περιλαμβάνει και πρακτική εξάσκηση πέρα από την θεωρητική κατάρτιση. Εν ολίγοις με ενδιαφέρει να θεωρείτε ότι αξίζει η επένδυση χρόνου και χρήματος. Ευχαριστώ πολύ!
 5. Ευχαριστώ πολύ για τις χιουμοριστικές και κατατοπιστικές απαντήσεις σας!
 6. Σε περίπτωση που η νέα μητέρα απαλλαχθεί από τις εφημερίες (μέχρι το παιδί να γίνει ενός έτους) ο χρόνος ειδίκευσης αναγνωρίζεται κανονικά?
 7. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!
 8. Ο βασικότερος λόγος (που αφορά το πρώτο έτος) είναι ότι δε θηλάζει.. Για τα επόμενα έτη έχεις δίκαιο
 9. Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρω τη νομοθεσία σχετικά με τις εφημερίες που υποχρεούνται να κάνουν οι νέες μητέρες. Συγκεκριμένα έχω πληροφορηθεί ότι μέχρι το παιδί να γίνει ενός έτους η μητέρα απαλλάσσεται από τις εφημερίες και κατόπιν υποχρεούται σε 4 εφημερίες μηνιαίως. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να το βρω αυτό κάπου επισήμως; Ευχαριστώ πολύ.
 10. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα... Πρόκειται για έναν εκτυπωτή Canon IP3300 ο οποίος μετά από εκτύπωση περίπου 50 σελίδων αρχικά εκτύπωνε άσπρες σελίδες και μετά δεν εκτύπωνε καν εμφανίζοντας το μήνυμα: "Δεν έχει εγκατασταθεί η σωστή κεφαλή εκτύπωσης. Εγκαταστήστε τη σωστή κεφαλή εκτύπωσης και κλείστε το κάλυμμα του εκτυπωτή" Παρότι τα 2 από τα 4 μελάνια ήταν γεμάτα τα αντικατέστησα όλα με κανούρια μήπως και λυθεί το ζήτημα. Επίσης έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή, τον αποσύνδεσα και τον επανασύνδεσα στον υπολογιστή, τον έκλεισα κ
 11. Φυσικά και δε θέλουνε συνάδελφε.. για ρώτα κι εμάς στην επαρχία που κάνουμε 10 και 15 εφημερίες το μήνα και μας χρωστάνε χρήματα από τον περσινό Σεπτέμβριο ακόμη..
 12. Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς από ποιό βιβλιό διαβάζουν για τις εξετάσεις ειδικότητας για Πνευμονολογία όσοι δίνουν Αθήνα??? Ευχαριστώ!!!
 13. Στα Χανιά υπογράψαμε 73/92 ειδικευόμενους συλλογική δήλωση επίσχεσης εργασίας από την Τετάρτη 17/03/2010. Σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει η εφημερία ορίζεται ως χρόνος υπερωριακής εργασίας και συμπεριλαμβάνεται στην επίσχεση. Επίσης οι ειδικευόμενοι δεν ανήκουν στο προσωπικό ασφαλείας, ούτε στο προσωπικό ασφαλούς εφημερίας και για όσο διάστημα διαρκεί η επίσχεση οφείλουν οι ειδικευμένοι ιατροί να καλύψουν τις ανάγκες του νοσοκομείου. Όμως όλα αυτά τα έχουμε βρει από διάφορες γνωμοδοτήσεις νομικών στο διαδίκτυο χωρίς να διαθέτουμε αυτούσια τη Νομοθεσία. Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι οτι
 14. Καλησπέρα σε όλους!!! Επειδή στο Νοσοκομείο Χανίων πολλοί διευθυντές εκβιάζουν τους ειδικευόμενους να προβούν σε περισσότερες από 4 εφημερίες το μήνα θα μπορούσε κάποιος να με παραπέμψει στο Νόμο όπου αναγράφεται σαφώς οτι οι ειδικευόμενοι δεν ανήκουν στο προσωπικό ασφαλούς εφημερίας? Ευχαριστώ..
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.