Jump to content

Sunny

Super Moderators
 • Content Count

  1.098
 • Joined

 • Days Won

  2

6 Followers

About Sunny

 • Rank
  Knowledge junkie

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  here and there.
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 • Ενδιαφέροντα
  Ιατρική, φωτογραφία, μουσική, κινηματογράφος, λογοτεχνία, οι έξυπνοι άντρες
 • Φύλο
  Female

Recent Profile Visitors

16.868 profile views
 1. Γενική εφημερία, σε μεγάλο νοσοκομείο. ΤΕΠ Παθολογικό. Κυριούλης που έχει μπει κάπου 10 φορές στο ιατρείο, πριν έρθει η σειρά του, λέγοντάς μας ότι πονάει. - Γεια σας. Τι σας φέρνει εδώ σήμερα; - Πονάει η κοιλιά μου. - Και για πείτε μου, πότε άρχισε ο πόνος; - Πριν από 7-8 χρόνια. - Κι 8 χρόνια, δε βρήκατε ευκαιρία να πάτε σε γιατρό; (Για την ιστορία, ουδέν οξύ παθολογικό.)
 2. Στην κλινική μου (παθολογική) συνταγογραφούμε με τους κωδικούς των επιμελητών μας. Σε άλλες κλινικές, κάθε ειδικευόμενος συνταγογραφεί με τον δικό του. Πρέπει, όμως, πρώτα, να γίνει η αλλαγή - ρώτα στην τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου. Αν δεν ξέρει το γραφείο προσωπικού, πάρε τηλέφωνο στην ΗΔΙΚΑ (ένα 5ψήφιο που δίνουν).
 3. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου της τράπεζας όπου θα κατατίθεται ο μισθός σου φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου ΤΣΑΥ βεβαίωση από παθολόγο και ψυχίατρο δημόσιου νοσοκομείου (αυτές μπορείς να τις πάρεις και κατά τη διάρκεια του μήνα που θα κάνεις στο νοσοκομείο· ρώτα, όμως, πρώτα αν θα τα δεχτούν με καθυστέρηση στο ΚΥ) εγγραφή στον ιατρικό σύλλογο του νομού Δε νομίζω να υπάρχουν άλλα. Πάντως, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το ΚΥ και να τους ρωτήσεις.
 4. Εκ μέρους του μέλους @maddie ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Βιβλία ιατρικής, ολοκαίνουρια! HARRISON Εσωτερική Παθολογία (D.KASPER, E.BRAUNWALD, A.FAUCU, S.HAUSER, D.LONGO, L., 2011, 1+2) 90E ο κάθε τόμος­ Παθολογία (Kumar Parveen, Clark Michael, 2011) 150E Βασική και Κλινική Φαρμακολογία (Katzung Bertram, 2009 Τόμος 2) 80E Παιδιατρική Φυσική Εξέταση και Διάγνωση (Zitelli B., Davis H., 2009, 1+2) 80Ε ο κάθε τόμος Nelson Βασική Παιδιατρική (Behrman Richard, Kliegman Robert, 2011, 1+2) 80Ε ο κ
 5. Δεν ήμουν στην Κρήτη, πάντως σε όλες τις ιατρικές σχολές τα προκλινικά έτη δε φαίνονται τόσο ενδιαφέροντα στους περισσότερους φοιτητές. Θα πρέπει να περιμένει τις κλινικές για να δει αν του/της αρέσει. Αυτό που μπορεί να κάνει μέχρι τότε είναι να δηλώσει μαθήματα επιλογής πιο κοντά στο κλινικό κομμάτι της ιατρικής.
 6. Όχι, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
 7. Ακριβώς. Ή μπορεί να κάνει κάποιους μήνες αγροτικού, μετά ν'ανοίξει η θέση του για ειδικότητα, να την τελειώσει και να συμπληρώσει τους "χρωστούμενους" μήνες αγροτικού, για να δώσει τις εξετάσεις.
 8. Αν κάνεις γενική ιατρική, δε χρειάζεται αγροτικό. Για το υποχρεωτικό αγροτικό διαβάστε τα παρακάτω: Ναι. Στην ουσία γίνεται επαναφορά της διάταξης Γεωργιάδη.Αν δεις το άρθρο 67 του προς ψήφιση νόμου, αντικαθίσταται η διάταξη Γεωργιαδη (άρθρο 22,παρ 1)-στην ουσία επαναδιατυπώνεται-, αλλά δεν αλλάζει και εξακολουθεί να ισχύει η παρ 6 του άρθρου 22 του νόμου Γεωργιάδη,που ορίζει την ισχύ της συγκεκριμένης διάταξης για όσους πήραν πτυχίο από 18/11/2013.Γι'αυτό και το έγραψα έτσι. Στην πράξη αυτό ,που λες γίνεται.
 9. Sunny

  Πρόβλημα με το forum

  Τις τελευταίες μέρες το φόρουμ σέρνεται. Συμβαίνει μόνο σ' εμένα; Επίσης, δε λειτουργεί το sign in anonymously :/
 10. Μια διευκρίνηση (επειδή ξαναέψαξα τα παλιότερα ποστ): η διάταξη Βορίδη ισχύει για όσους πήραν πτυχίο από 24/12/2014 2015 και μετά. Για όσους πήραν πτυχίο από 18/11/2013 έως 23/12/2014 2015, ισχύει ότι πρέπει να έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος αγροτικού πριν τις εξετάσεις ειδικότητας. Οπότε ο νέος νόμος θα αφορά όσους πήραν/πάρουν πτυχίο μετά τις 24/12/14 15, ναι;
 11. Όλα αυτά θα ισχύουν αναδρομικά ή από την ψήφιση του νέου νόμου; Ξέρουμε;
 12. until
  21ο Σεμινάριο Ιατρικής Εκπαίδευσης του «Ευαγγελισμού»
 13. Στις 23 Φεβρουαρίου το 21ο Σεμινάριο Ιατρικής Εκπαίδευσης του «Ευαγγελισμού» ΑθήναΓια μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται το Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός». Πρόκειται για πολυθεματικό Σεμινάριο, που διοργανώνεται από την Ένωση Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» (ΕΕΠΝΕ), από την Τρίτη 23 έως και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου του 2016 στο αμφιθέατρο «Δώμα» του Νοσοκομείου (κτίριο ΑΧΕΠΑ, 11ος όροφος, Δ/νση: Υψηλάντου 45‐47, 106 76 Αθήνα). Στο 21ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαλέξε
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.