Jump to content

oculista

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από oculista

 1. Αν και έχει ξανασυζητηθεί, πες τους ότι λένε μαλακίες. Στο Χατζηκώστα στα Γιάννενα που έκανα μέρος ειδικότητας πήρα κανονικότατα άδεια αιμοδοσίας που υπηρέτησα στο τέλος. (Πάντως ξανακοίτα λίγο τί έγραψες γιατί δεν βγαίνει πολύ νόημα...)
 2. Για την αιμοδοτική άδεια, τελείωσα πριν 2 μήνες μέρος ειδικότητας στο ΓΝ Ιωαννίνων (όπου το Γραφείο Προσωπικού είναι παραπάνω από ενημερωμένο) και την υπηρέτησα κανονικότατα, τόσο αυτήν όσο και τις απεργίες.Για τα καυτά θέματα που θίγει η drkg επιφυλάσσομαι να σχολιάσω μιας και το αγροτικό το ξεκινάω σε 7 ώρες...
 3. Εκπαιδευτική έως 15 ημέρες (αν στην εγκρίνει ο Διευθηντής του τμήματός σου). Για αναρρωτική για >30 ημερών δες αυτό το ΦΕΚ, σελίδα 4 παράγραφος 22 => http://www.et.gr/view_publication/2008/1/262/svg/4?form.submitted=True (κάντο copy/paste στον browser σου γιατί δεν με αφήνει να βάλω το link - δεν είμαστε ακόμα φαίνεται σε full mode στο forum και δεν δουλεύουν όλα τα καλούδια)
 4. Στο Γραφείο Προσωπικού μου είπαν ότι δεν ισχύει για μας η απαγόρευση και ότι παίρνουμε κανονικά άδεια όπως πάντα.
 5. Διορισμός που έφυγε από Νομαρχία στις 07/08/09 έφτασε στο Γραφείο Προσωπικού σήμερα. Αναμένεται εντός των ημερών και από τον ενδιαφερόμενο. Επομένως κάτι κινείται..
 6. ΓΝ Ιωαννίνων έχουμε πληρωθεί μέχρι Μάιο με το παλιό μισθολόγιο. Απ´ότι άκουσα δεν εγκρίθηκαν οι πληρωμές >7 εφημεριών για Ιούνιο. Αναμένουμε νέα...
 7. Στις ευρωεκλογές είχα πάρει κανονική άδεια, θα ρωτήσω πάλι σήμερα στο Γραφείο Προσωπικού αν μπορώ να κολλήσω και καμιά κανονική στην 3ήμερη εκλογική και θα σας πω.
 8. Να μπει Moderator στο Greekmeds. Και όχι απαραίτητα για το συγκεκριμένο θέμα (στο οποίο είμαι κι εγώ τώρα ). (Να σημειωθεί ότι αυτό το post δεν είναι απάντηση στον προλαλήσαντα, αλλά όπως και να το κάνουμε έχουμε καταντήσει το forum καφενείο. )
 9. Όπως μου θυμίζει το πλέον αγαπητό μέλος του forum (Τάσο ζεις, εσύ μας οδηγείς), τον Σεπτέμβρη του 2007 έγιναν κανονικά οι διορισμοί. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
 10. Από το in.gr Το θέμα είναι, εμάς μας πιάνει το δεύτερο; (το πρώτο με τις άδεις όχι).
 11. Ρώτα στο Γραφείο Προσωπικού, νομίζω ότι πρέπει να δηλώσεις μέσα σε ένα μήνα από την δημοσίευση του ΦΕΚ αν θέλεις να συνεχίσεις. Αλλά δεν έχω να σου δώσω κάποιο link για επιβεβαίωση.
 12. Εγώ να σε ρωτήσω που βρήκες το 2014 σειρά (αν δίνει πλήρη βέβαια) αν τελείωσες τώρα.. Πάντως για την Οφθαλμολογία δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή.
 13. Εδώ τόσο καιρό και με τόσες συνεδριάσεις το παλεύουν με τις θέσεις των ειδικευμένων (που ήταν και προτεραιότητα) και τα κάνανε πάλι πουτ@να, με μας θα ασχολείται το Υπουργείο καλοκαιριάτικα;...
 14. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ;;;;;; Τάσε, την είδες την εκπομπή τελικά; Τι έλεγε η συνάδελφος;
 15. Σε ποιόν μήνα (και αν θες Νοσοκομείο) αναφέρεται;
 16. Το έκανα πριν ξεκινήσω ειδικότητα για λιγότερα. 1 3ωρο την εβδομάδα * 8€ η ώρα. Τώρα που εφημερεύω παίρνω λιγότερα την ώρα.
 17. Σίγουρα στις 30/4 μπήκε το 1ο 15νθήμερο του Μαίου?Εμείς δεν προπληρωνόμαστε, γι΄αυτό ρωτάω! Δίκιο έχεις, 2ο 15νθήμερο Απρίλη ήταν...
 18. βρε λες; Κοίτα να δεις που το'χα και σίγουρο ότι προπληρωνόμαστε... Θα δω αύριο το βιβλιάριο (καθότι το e-banking το άρχισα μετά και δεν βγάζω νόημα) και θα σου πω.
 19. Χατζηκώστα Γιάννενα εδώ: Πριν από λίγο (15:20 ακριβώς, όταν μπαίνει μισθός έρχεται SMS από την τράπεζα για να γελάσει λίγο το χειλάκι μου...) μπήκαν κάποια ευρώπουλα που φαίνεται να είναι εφημερίες Ιανουαρίου. Εννοείται με το παλιό μισθολόγιο (όπως άλλωστε και το 1ο 15ήμερο Μαΐου που μπήκε 30/04). Λέγεται πως την Τετάρτη θα έχουμε γενική συνέλευση για να αποφασίσουμε αν θα προβούμε σε επίσχεση εργασίας.
 20. Ο Πρόεδρος του ΙΣ Ιωαννίνων είπε στις διάφορες συνεντεύξεις που δίνει από χθες σε τοπικά και πανελλήνια κανάλια και εφημερίδες πως του είπαν από την Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη "μίας ιστοσελίδας που περιέχει όλους τους πτυχιούχους από όλες τις σχολές στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Ξέρει κανείς αν υπάρχει όντως τέτοιο site και αν έχει ελεύθερη πρόσβαση; Ξέρω από πρώτο χέρι πως μετά το πτυχίο (στην Bologna τουλάχιστον) είχαμε την δυνατότητα να δώσουμε τα στοιχεία μας σε μια βάση δεδομένων για αναζήτηση εργασίας αλλά νομίζω πως είχε μόνο ιταλική εμβέλεια και δεν είναι
 21. Την σκάναραν από την ΑΡΣΙ και την ανέβασε το Ygeianet εδώ.
 22. αρ γιου σουρ; Στο άλλο θέμα έγραφα για το έγγραφο που έστειλε το Γραφείο Προσωπικού του Χατζηκώστα στους Διευθυντές των τμημάτων μετά την δημοσίευση του ΦΕΚ με τον νόμο 3754 και όχι μετά από κάποια εγκύκλιο του λατρεμένου μας Υπουργείου. Όπως γράφει στην 1η σελίδα του ygeianet:
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.