Jump to content

sperrgebiet

Prominent Members
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

About sperrgebiet

 • Rank
  Αγροτικός (επίπεδο VI)

Πληροφορίες προφίλ

 • Sex
  Male
 1. Ο τύπος προφανώς τον έφαγε στις γαλλικές εξετάσεις δεύτερου έτους όπου οι δύο στους τρεις αποκλείονται από τη σχολή και για αυτό κατέφυγε στο Βέλγιο. Πάντως είναι αξιοζήλευτος για τη λοιπή του δραστηριότητα.
 2. sperrgebiet

  253/99

  Συγχαρητήρια.Επιβεβαιώνονται συνεχώς όσα έγραφα οτι άτομο που πέρασε πανελλήνιες δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα USMLE.Κατά 70%% περνάει τη βάση και από και πέρα ο βαθμός είναι ανάλογος της στρατηγικής και γενικά του αν έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θέλουνε. Είδατε τι έγινε.Εγραψα για το UW και πόσο σημαντικό είναι και δύο άτομα το κάνανε και τσίμπησαν 99.Σκοπός μου ήταν να βοηθήσω ακριβώς αυτά τα άτομα,να τα προσανατολίσω αποκαλύπτοντας το μηχανισμό των εξετάσεων.Φυσικά για τα άτομα στερούμενα δυνατοτήτων το UW είναι άσκοπο. Γενικά όπως είπα και πριν το σύστημα των στανταρισμ
 3. Για να δούμε 2-3 πραγματάκια για το match. Τα προγράμματα για να κάνεις αίτηση απαιτούν: 1.USMLE transcript.Είναι ο βαθμός στα USMLE που αφήνεις να δουν τα προγράμματα πληρώνοντας 40$. 2.Medical School Transcript.Είναι ουσιαστικά η αναλυτική βαθμολογία με τις ώρες παρακολούθησης.Το ίδιο χαρτί στέλνει η σχολή για να εγγραφείς στο ECFMG και να δώσεις τα τεστ.Ομως για να κάνεις αίτηση για τα προγράμματα πρέπει να στείλεις πρόσφατο Medical School Transcript στην ERAS.(όχι στο OASIS που έχει στείλει η σχολή).Δηλαδή θέλουν πρόσφατο Medical School Transcript. 3.MSPE(medical student performance ev
 4. I came to bring the stars for you..:)

 5. Ο μέσος Ελληνας μόλις δει τα γκομενάκια να χορεύουν στο τραπέζι,σκέφτεται. 1.Πού να πάω τώρα,μόλις πάω να μιλήσω θα με φτύσει 2.Α,μωρέ οι γκόμενες να χορέψουν θέλουνε,άμα πάω θα πουν οτι τις ενοχλώ 3.Και να μου μιλήσει,τι θα κάνω μόλις δει τι αυτοκίνητο έχω?Εδώ είναι για φραγκάτους. 4.Να,εδώ είναι τόσοι καλύτεροι,πιο εμφανίσιμοι από εμένα και κανένας δεν πάει να μιλήσει.Αρα δε γίνεται τίποτα 5.Αμα πάω,μπορεί να πλακώσει κανένας μαλάκας και να μου κολλήσει 6.Αυτοί εκεί κάτω που τις βλέπουνε,μπορεί να είναι οι γκόμενοί τους.Ασε τώρα πού να μπλέξω 7.Σιγά μωρέ,με τα ξέκωλα θα τα φτιάξω τώρ
 6. Βασικά δεν πρέπει να προσέχουμε ποτέ τι λέει μια γυναίκα αλλά τη γλώσσα του σώματος.Π.χ. λέει δε θέλω σεξ,θέλω να κοιμηθώ ενώ ταυτόχρονα μας χαιδεύει και τρίβεται πάνω μας.Οπότε λέμε και μεις είμαι πολύ σεμνός,προχωράς πολύ γρήγορα και τη φιλάμε. Οι γυναίκες τρελαίνονται για αποπλάνηση.Η έλξη δεν είναι επιλογή.
 7. Ελα μωρέ ζητείστε απλώς εξετάσεις για άδεια άσκησης επαγγέλματος όπου οι απόφοιτοι εξωτερικού και οι μεταγραφέντες θα πρέπει να πιάνουν τον ίδιο βαθμό που πιάνει ο μέσος απόφοιτος που πέρασε με πανελλήνιες ή απλά ζητείστε διαγωνισμό για τη λήψη θέσεων για ειδικότητα.Ποιος τους κατουράει τους βλάκες τους παλιούς,τους ''μεγαλογιατρούς'' και το τρίο στούντζες των καθυστερημένων τέκνων τους?Εξετάσεις και στα αρχίδια σας.Κι άμα κόβονται πάλι στα αρχίδια σας. Γενικά μην ακούτε τους καραγκιόζηδες.Αμα ήταν σοβαροί,θα έστελναν τα παιδιά τους στα κωλοχανεία?
 8. sperrgebiet

  ZYPREXA

  Εγώ ξέρω οτι κάποις έθεσε το ζήτημα της παρανοειδούς διαταρραχής προσωπικότητας.Λοιπόν τα αντιψυχωσικά σε αυτή την περίπτωση δίνονται για μικρό διάστημα,η θεραπεία είναι κυρίως ατομική ψυχοθεραπεία,οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς τουλάχιστον για παρενέργειες των φαρμάκων.
 9. Βασικά ας δούμε πώς μιλάμε με γκόμενες.Λοιπόν βασικά οι προτάσεις των γυναικών ακολουθούν την εξής δομή.Πήγα εκεί...,είδα...,ήταν εκεί ο..,η..,ένιωθα οτι...μου άρεσε ή δε μου άρεσε.Είναι συνέχεια κυκλικό.Οπότε λες μια ιστορία π.χ. χτες πήγα σινεμά.Είδα την ταινία ...Μου άρεσε.Εκεί ήταν και ο..Μιλήσαμε και μου είπε...δεν μου άρεσε αλλά το...είναι πολύ ωραίο.Σου αρέσει να... ή να...?κτλ Χρησιμοποιείς ανοιχτές ερωτήσεις π.χ. τι σου αρέσει να κάνεις όταν έχεις χρόνο? και κλειστές ερωτήσεις π.χ. σου αρέσει η Αναστάσια?Μετά ανοιχτή π.χ. τι μουσική σου αρέσει?,κλειστή σου αρέσει η Κουήν Στέφανι?κτλ
 10. Μην κολλάτε πολύ με τις αλληλεπιδράσεις.Μάθετε πρώτα τους μηχανισμούς δράσης και μετά τις πιο βασικές αλληλεπιδράσεις.Οι αλληλεπιδράσεις είναι κομμάτι της φαρμακολογίας.Αμα πας να τις μάθεις χωρίς να ξέρεις τις βασικές έννοιες για φαρμακοκινητική,φαρμακοδυναμική την έκατσες.(Κλασσικά ο νεφρολόγος που κόβει τα φάρμακα του καρδιολόγου και ο καρδιολόγος που κόβει του νεφρολόγου και ξαναβάζει τα δικά του).Αυτά είναι βασικές επιστήμες,πού να ξέρουν τώρα οι ξεπερασμένοι παλιοί?
 11. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι οτι όποιος κατέληγε στο νηπιαγωγικό(σχολή με βάση 10) επειδή δεν μπορούσε να περάσει στις καθηγητικές σχολές(που είχαν επίσης χαμηλές βάσεις) θεωρούταν απλώς για τον πούτσο.Ο,τι και να κάνει από εκεί και πέρα η αρχική εκτίμηση δεν αλλάζει.
 12. Φαίνεται δεν έχεις δει Σκοπιανές.Μόλις απαντήσουν Macedonia στην κλασσική ερώτηση,πολύ αμφιβάλλω αν κάποιος αρχίσει το κήρυγμα.
 13. Πάντως αν έρχονταν αντιμέτωποι με την εμφάνιση των σκοπιανών γυναικών,πολλοί Ελληνες θα ήταν πρόθυμοι να απαρνηθούν τη Μακεδονία στο έδαφος της Realpolitik.
 14. sperrgebiet

  ZYPREXA

  Κοίτα μάλλον εννοείς την παρανοειδή διαταρραχή προσωπικότητας.Τα DSM κριτήρια για αυτή είναι. Α.1.Υποψιάζεται χωρίς επαρκή βάση οτι άλλοι τον εκμεταλλεύονται,τον βλάπτουν ή τον εξαπατούν 2.Καταλαμβάνεται από αδικαιολόγητες αμφιβολίες για την πίστη ή την αξιοπιστία των φίλων ή γνωστών του 3.Είναι απρόθυμος να ανοιχτεί σε άλλους λόγω φόβου οτι οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του 4.Βλέπει κρυμμένα μειωτικά ή απειλητικά μηνύματα σε καλοήεθςι παρατηρήσεις ή γεγονότα 5.Συνεχώς κρατάει κακία,δε συγχωρεί προσβολές,τραυματισμούς 6.Αντιλαμβάνεται επιθέσεις στο χαρακτήρα και την υπόληψή
 15. Υδρονέφρωση σημαίνει οτι ο νεφρός μεγαλώνει σε μέγεθος από συλλογή υγρού.Βασικά προκαλείται συνήθως όταν υπάρχει κώλυμα στην αποχέτευση των ούρων,π.χ. σε βαλβίδες ουρήθρας,στένωση ουρητήρα από κάποια αιτία κτλ.Είναι στάδιο της κυστεοουρητηρικής παλινδρόμησης.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.