Jump to content

Bodhisattwa

Prominent Members
 • Posts

  252
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από Bodhisattwa

 1. Ο επιμελητής ασκεί την Ιατρική και ο ειδικευόμενος ασκεί την Ιατρική υπό επίβλεψη. Αν δε συμφωνείς μαζί του συζητάς τους λόγους. Αν μετλα τη συζήτηση έχεις συνεχίζεις να διαφωνείς μαζί του, διακριτικά το συζητάς με κάποιον ανώτερο. Ενδεχομένως να αρνηθείς να υπακούσεις μια εντολή αν θεωρείς ότι η όποια πράξη μπορεί να βλάψει τον ασθενή. Πάντα όμως το συζητάς με τον επιμελητή ή τον ανώτερο (διευθυντή κλπ).
 2. Υπάρχει τρόπος.Μπες στο www.noc.uoa.gr και ψάξε σχετικά με την υπηρεσία VPN. Σε περίπτωση που δεν καταλάβεις τι συμβαίνει πάρε τηλέφωνο στο helpdesk του Κ.ΛΕΙ.ΔΙ πρωινή ώρα και θα σου δώσουν οδηγίες.
 3. Το βασικό εργαλείο για τα step είναι οι τράπεζες ερωτήσεων. To τι θα διαβασεις από βιβλία εξαρτάται από το χρόνο που θες να διαθέσεις,το επίπεδο που βρίσκεσαι και το score που έχεις βάλει ως στόχο. Το First Aid είναι must!To Home study υπάρχει και σε PDF όπως και σχεδόν όλα τα βιβλία άλλωστε σε παλαίοτερες ή uptodate εκδόσεις. Εξάλλου,ελάχιστα αλλάζουν από έκδοση σε έκδοση.
 4. Αναρωτιέμαι αν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ήξερε να χρησιμοποιήσει τον απινιδωτή.Γιατί δε νομίζω ότι όλα τα πληρώματα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και φυσικά μπορεί να μην υπάρχει γιατρός στο ασθενοφόρο!
 5. Στο ναυτικό το 80% των γιατρών παίρνει μεταθέσεις στα νοσοκομεία οπότε μπορείς να γράψεις ειδικότητα.Απ'το νοσοκομείο μπορεί να βρεθείς απουδήποτε αλλού με απόσπαση,όμως ειδικότητα γράφεις!
 6. Στο ναυτικό μπορείς να γράψεις ειδικότητα,αρκεί να πάρεις συγκεκριμένες μεταθέσεις.Δηλαδή ΝΝ Αθηνών,ΝΝ Σαλαμίνας και ΝΝ Κρήτης.Σε αυτά γράφεις ειδικότητα.Βέβαια μπορεί να μην είσαι εκεί και να ασκείς την Ιατρική,αλλά η ειδικότητα γράφεται!!!
 7. ΦΕΚ 870Β 401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ:Ρευµατολογική Κλινική: Πλήρης χρόνος άσκησης των ιατρών στην ειδικότητα της Ρευµατολογίας. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑ∆ΕΙΑΣ:2 χρόνια στην ειδικότητα της Νεφρολογίας. ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ−Κ.Υ ΛΕΡΟΥ:6 µήνες στην ειδικότητα της Νευρολογίας. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:Πλήρης χρόνος ειδίκευσης στην ειδικότητα της Αναισθησιολογίας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ−ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ: 2 χρόνια οφθαλμολογία 2 χρόνια χειρουργική Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Πλήρη άσκηση στην Καρδιολογία
 8. ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 3 θέσεις παιδιατρικής 1 θέση Ιατρικής Βιοπαθολογίας
 9. xnouts δεν την παλεύεις εκεί στο άγονο?
 10. Το σχετικό και το απόλυτο.Γενικώς, όλα είναι δυνατόν να ερμηνευτούν με το δικό μας τρόπο. Οι παραπάνω δείκτες θα αλλάξουν πολύ στα Ιωάννινα αν φύγει ένας απ'τα Ιωάννινα π.χ. Ιωαννίδης. Αν έρθει στην Αθήνα ο ίδιος δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα.Καλό είναι να υπάρχει αντίληψη των μεγεθών ανά την επικράτεια και τον πλανήτη.
 11. Όχι,η Ιατρική Ιωαννίνων είναι η καλύτερη στον κόσμο.Γιατί,για τους γιαννιώτες τα Γιάννενα είναι όλος ο κόσμος.Τρέχουν μονοι τους και βγαινουν πρώτοι και χαίρονται.
 12. Εμμένω στις απόψεις μου και μετα την ανάγνωση του άρθρου. Πρόκειται για άρθρο του εργαστηρίου Επιδημιλογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Σχολιάζει τη μεθολογία των συστημάτων αξιολογήσης και έχει και ενδιαφέρουσες πηγές.
 13. Αλήθεια είναι.Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μαζί με το Πανεπιστήμιο του Χαρβαρντ διαθέτουν τις δύο καλύτερς Ιατρικές σχολές του κόσμου με τα Ιωάννινα να προηγούντια με διαφορά στήθους! Ακολουθεί η Ιατρική Κρήτης μαζί με την Πάτρα και μετα το Στανφορντ. Χιλιάδες αμερικανοί φοιτητές Ιατρικής αναμένονται στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια για να τελειοποιήσουν τις σπουδές τους τόσο σε προπτυχιακό άλλα και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών. IOANNINA TV
 14. Έχοντας ανοίξει το αρχείο word πήγαινε προβολή,μετά γραμμές εργαλείων και κάνε τικ στο Endnote για να εμφανιστεί στις γραμμές εργαλείων
 15. ΦΕΚ 2345Β ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ : 1 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: ΠΛΗΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΑΤΡΩΝ: ΠΛΗΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
 16. 4O και έχεις 10 εργάσιμες περιθώριο να τον αποδεχτείς απ'τη στιγμή που τον παραλαμβάνεις απ'το ταχυδρομείο.Xnouts δεν μας τα λες καλά.
 17. Αν καταθέσεις την απόδειξη πληρωμής στην φορολογική δήλωση έχεις κάποια φοροαπαλλαγή.Δικαιολογείται ώς εκπαιδευτική δαπάνη,αλλά δεν παίρνεις πίσω όλο το ποσό.
 18. δεν την παλεύεις καθόλου

 19. Ισχύει και για τα 200 και για τα 176. Και στις 2 περιπτώσεις απαιτείται προσφυγή.
 20. Το πρόβλημα με τα αναδρομικά μόρια υπάρχει από το 2005 με την είσοδο Τσεχίας και Ουγγαρίας στην ΕΕ τοο 2004. Τότε αν δεν κάνω λάθος είχε καθυστερήσει η έκδοση αποτελεσμάτων περίπου 5 μήνες και τελικά η απόφαση των νομικών συμβούλων του υπουργείου είχε δώσει αναδρομικά μόρια στους αποφοίτους αυτών των χωρών.Το ίδιο θα συμβεί και τώρα απ'τη στιγμή που υπάρχει αντίστοιχο δεδικασμένο στο παρελθόν. Το πρόβλημα βέβαια ξεκινάει απ'την απ'ευθείας αναγνώριση αυτών των πτυχίων το 2004 απ'το υπουργείο παιδείας το οποίο ερμήνευεσε την οδηγία της ΕΕ με τον δικό του τρόπο και αναγνώρισε τα πτυχία απ'ευθείας χωρίς εξετάσεις ακαδημαικής αναγνώρισης ή 3 προυπηρεσία,όπως προέβλεπε η οδηγία της ΕΕ.
 21. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το μετάλλιο που θα αφαιρεθεί απ'τη Τζόουνς θα απονεμηθεί στη Θάνου,η οποία να δεν κάνω λάθος ήταν δεύτερη στο Σίδνευ
 22. Μπα ούτε τρίτος θα βγεις.Πάντα πάει κάτι στραβά στο τέλος!
 23. Μπα ούτε τρίτος θα βγεις.Πάντα πάει κάτι στραβά στο τέλος!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.