Jump to content

elen

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

About elen

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)
 • Γενέθλια 18/11/1981

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  ΑΘΗΝΑ
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 1. Καλησπέρα σε όλους! Γράφω μετά από 3 μήνες ζωής στην Σουηδία για να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους για ειδικότητα για τα ακόλουθα: 1. Υπάρχει ακόμη μεγάλη έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό, ειδικά στις ειδικότητες της γενικής ιατρικής και ψυχιατρικής. Αν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται να βρει θέση ειδικότητας σε αυτούς τους δύο τομείς είναι αρκετά εύκολο. Δεν υπάρχει τόση ανάγκη, τουλάχιστον στο πιο νότιο τμήμα της χώρας για ειδικευόμενους στους πιο "εξειδικευμένους" τομείς, πχ οφθαλμολογία, νευρολογία κτλ αλλά και πάλι η προϋπηρεσία κάποιου μετράει πολύ! 2. Το να ξέρει κάποιος καλά την
 2. Αν ενδιαφέρεται κανείς για μαθήματα Γερμανικών στην Θεσσαλονίκη μπορεί να απευθυνθεί στην κα Σοφία Λιμπέρη, κιν. 697.67.48.986 (Ελληνογερμανίδα)
 3. Σε περίπτωση που κάποιος έχει βγάλει την άδεια σε ένα νομό αλλά έχει εργαστεί σε κάποιον άλλο, απο που παίρνει το good standing? Από την Διεύθυνση Υγείας στην περιοχή που ανήκει ο ιατρικός Σύλλογος στον οποίο είσαι γραμμένος την δεδομένη χρονική στιγμή. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε.
 4. Μόλις έστειλα χαρτιά για άδεια. Πήρα από την Διεύθυνση Υγείας που ανήκει στην περιοχή που είμαι γραμμένη τώρα στον Ιατρικό σύλλογο ένα πιστοποιητικό το οποίο αναφέρει 1) ότι το πτυχίο μου αντιστοιχεί στην τάδε οδηγία της ΕΕ και 2) ότι δεν διώκομαι ποινικά...προς το παρόν. Αν είναι σωστό θα σου απαντήσω μόλις έχω νεότερα. Πάντως τα έστειλα ταχυδρομικά και το ασύλληπτο είναι ότι οι Σουηδοί έστειλαν email επιβεβαίωσης της παραλαβής του φακέλου με τον αριθμό πρωτοκόλλου που έβαλαν!!!!!
 5. Το πιστοποιητικό τελικά εκδίδεται - ευτυχώς - από την νομαρχία στην οποία ανήκει ο ιατρικός σύλλογος στον οποίο είσαι γραμμένος την μέρα που το ζητάς. Άρα αν είναι τυχερός και είσαι γραμμένος σε κάποιο επαρχιακό σύλλογο κάνεις την δουλειά σου πολύ γρήγορα!
 6. Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό πριν αρχίσω να τρέχω πανικόβλητη στις Νομαρχίες για το παραπάνω χαρτί, σε ποια διεύθυνση υγείας πρέπει να απευθυνθώ? Σε αυτήν που ανήκει ο Ιατρικός Σύλλογος που είμαι γραμμένη, σε αυτήν που πήρα άδεια ασκήσεως??Ξέρει κανείς? Σας ευχαριστώ πολύ
 7. Ευχαριστώ για την απάντηση και έχεις δίκιο απλά οι 3 ημέρες - αν είναι εργάσιμες δεν έχουν περάσει γιατί η θέση άνοιξε στις 14/4. Υπάρχει σε κάποιο ΦΕΚ γραμμένο!!? Σε ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ και το λέω πολύ σοβαρά!!
 8. Θέλω τις γνώσεις σας για κάτι! Μια φίλη ρώτησε στο Νοσοκομείο στο οποίο είναι γραμμένη για το δεύτερο μέρος της ειδικότητας για το διάστημα της αναμονής και της είπαν ότι αργεί αρκετά η θέση της και άρα δεν ασχολήθηκε να στείλει το χαρτί της ολοκλήρωσης του πρώτου μέρους πριν το Πάσχα. Κάτι άλλαξε ξαφνικά(!!) και της τηλεφώνησαν για να της πουν ότι τελικά άνοιξε η θέση της στις 14/4 αλλά επειδή δεν έχει στείλει το χαρτί μέχρι σήμερα θα καλέσουν τον επόμενο. Αν πάει το χαρτί αύριο και δεδομένου ότι δεν έχουν δει αν ο επόμενος έχει ολοκληρώσει υπάρχει κάτι που να την καλύπτει?? Ευχαριστώ εκ
 9. Καλημέρα!! Πληρωμή αγροτικού 320 ευρώ δεκαπενθήμερο και εφημερίες από τον Νοέμβρη 377 ευρώ!!! Έλεος!!! Υπάρχει ελάχιστος υποχρεωτικός αριθμός εφημεριών???Τουλάχιστον να κοιμόμαστε σπίτι μας αφού δεν αξίζει καν τον κόπο!
 10. Μπορεί όποιος είναι πιο "μέσα" στα πράγματα να τα μαθαίνει νωρίτερα!Αυτό δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να έχουμε εύλογες απορίες!Οπότε θα ήθελα μια απάντηση στην ουσία του πράγματος γιατί πολλούς μας αφορά άμεσα! Ευχαριστώ πολύ
 11. Μπορεί κάποιος να μου πει αν νομιμοποιούμαι από Δευτέρα να μην πάω στα ΠΙ που δεν έχω υπολογιστή και να μείνω στο ΚΥ που υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης? Δεν φτάνει που εξευτελίζεται κάθε μέρα η δουλειά μας, δεν φτάνει που παίρνουμε 400 ευρώ για τις εφημερίες, δεν φτάνει που δίνουμε 250 ευρώ το μήνα για μεταφορικά, να πληρώνω και για τις συνταγές που μου "βγαίνει το λάδι" να γράψω!!!!Ε οχι!!
 12. Παρακαλώ να μου πει κάποιος τι θα κάνουμε ΟΛΟΙ οι αγροτικοί που συνταγογραφούμε χειρόγραφα από Δευτέρα με βάση το παρακάτω ΦΕΚ http://www.ygeianet.gr/box/cal/28471.pdf Ευχαριστώ
 13. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! Θα το ζητήσω επίσημα και βλέπουμε!
 14. Σωστά όλα αυτά και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Απλά το θέμα είναι ότι μου ζήτησαν να πηγαίνω και δεύτερη μέρα σε κάποιο χωριό το οποίο αφενός απέχει 60 χιλιόμετρα από το σπίτι μου, αφετέρου δε οι φήμες λένε ότι δεν είναι στην δική μου αρμοδιότητα! Το ερώτημα λοιπόν είναι πως επαληθεύω τις φήμες για να τους πω ότι δεν πάω?
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.