Jump to content

Clairvoyant

Prominent Members
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Clairvoyant last won the day on 25 Ιουλίου

Clairvoyant had the most liked content!

2 Followers

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

1.462 profile views

Clairvoyant's Achievements

Ιατρός (επίπεδο V)

Ιατρός (επίπεδο V) (5/16)

91

Reputation

 1. Λογικό ακούγεται πάντως αυτό
 2. "φήμες" λένε ότι η εν λόγω θέση έχει "προσβληθεί" και εκκρεμεί δικαστική διαδικάσία για αυτήν, ως εκ τούτου μάλλον η μεταφορά της οργανικής θέσης (χειρουργού ΤΕΠ) σε άλλο νοσοκομείο-κάνει την "προσβολή" ως μη γενόμενη; ή ταυτόχρονα μεταφέροντας μία κενή οργανική θέση χειρουργού (δεν αναφέρεται αν είναι ΤΕΠ,μάλλον όχι) από το ΚΑΤ στο Σισμανόγλειο,καθιστά και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο και είναι όλοι χαρούμενοι; Η τυφλή επιλεκτικότητα και η επιλεκτική δικαιοσύνη διαδέχεται η μία την άλλη όπως η κυβερνήσεις των αχρήστων και των αρίστων. (Λεβεντόπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλείστο)
 3. Εκτός από μαζικές αποχωρήσεις υπάρχουν και ατομικές,φτάνει να ξέρεις κάποιον υπουργό. Διευθυντής εσυ
 4. Το ΤΕΠ αν δεν είναι κάτι που το γουστάρεις εκ βαθέων, είναι απλά μια παγίδα για ολους αυτούς που διαγωνιστηκαν τότε και εγκλωβίστηκαν en bloc, ενώ με λίγη υπομονή θα ελαμβαναν μια πιο "αρμόζουσα" με την ειδικότητα τους θέση. Η δε μαζική αποχώρηση σημαίνει και διαγωνισμός εκ νέου των ιδίων με χειρότερες συνθήκες. Όσο για τους "λάτρεις" του ΤΕΠ, τι να πω, διπλά περαστικά μας. Γίνονται μάρτυρες της απίστευτα χαοτικής προχειρότητας και ξαναζουν χρόνια ειδίκευσης επί τα χείρω, χωρίς στήριξη, χωρίς υπόσταση χωρίς αύριο.
 5. Η επόμενη προκήρυξη θα είναι η πρώτη με αυθεντικούς επειγοντολογους.δεν θα αργήσει πιστεύω πάνω από 2 χρόνια.απλα θα περιμένουν να βγει μια καλή(αριθμητικά) φουρνιά.
 6. ΠΙΝΑΚΕΣ ΝΕΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  για ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ή ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ή ΓΕΝΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (Τ.Ε.Π. ΕΝΗΛΙΚΩΝ) Α΄ ΕΓΚΡΙΣΗ 2021 από τις 6/7 στις 15/7 σημείωση:σε κάποιες ειδικότητες διεκδικούν θέσεις γιατροι με κάτω από 100 μόρια-φαίνεται η ζήτηση ότι είναι πολύ μεγάλη
 7. Μήπως ο εν λόγω είναι αναισθησιολογος;το ξέρουμε αυτό; Σε δεύτερη ανάγνωση...αφού δεν τον βάζουν να ξεγεννα είναι κάπως ελπιδοφόρο.
 8. Επιτέλους η "ειδική εμπειρία" έγινε ίση κι όμοια με την εξειδίκευση. Ένα τεράστιο παραθυρο στον κόσμο
 9. με λίγα λόγια- 24ωρη λειτουργία....enfant gâté κόμβων νοσοκομεία που θα είναι υπό πλήρη και απόλυτη προστασία να επιτελούν το επιστημονικό τους έργο-μήπως όμως και λέω εγώ (σαν να έχω υποστεί κομμουνιστική πλύση εγκεφάλου) επανδρωμένα με ανδρείκελα καρπαζοεισπρακτικά ΤΕΠ (της τάξεως του ευγενούς αγρίου...με πιστοποιητικό επειγοντολογίας από θητεία και όρεξη για επείγον...καμμία) και αριστοκρατική κάστα πελατών...εμμμ συγγνώμη ασθενών(προασπιζόμενη υπό των ΤΕΠ σκιάχτρο) και ακτίνες Cerberus-fabrica νοσοκομεία που απλά θα τραβήξουν τη λάντζα του αιώνα x 3. Το μέλλον προβλέπεται λαμπρό όσο και το πεδίο δόξης της ιατρικής επιστήμης στην ελλάδα
 10. κάθε ειδικότητα έχει advantage στην λειτουργία της ΜΕΘ- π.χ ο αναισθησιολόγος έχει τον αεραγωγό και την αναισθησία ο πνευμονολόγος τις αναπνευστικές παραμέτρους(αναπνευστήρας) και τη βρογχοσκόπηση ο καρδιολόγος το echo ο χειρουργός τις γραμμές(κάποιοι και τις τραχειοστομίες) ο νεφρολόγος την οξεοβασική/ηλεκτρολύτες και την αιμοδιήθηση- ο παθολόγος είναι της ολιστικής θεώρησης στην ΜΕΘ(μαθαίνει αρκετά πράγματα στην εξειδίκευση να κάνει με τα χέρια ώστε να είναι επαρκής-αλλά τις περισσότερς φορές είναι το "μυαλό")
 11. Υπάρχει μια φήμη ότι κάποια ΥΠΕ απέστειλε σε νοσοκομείο έγγραφο για πειθαρχική(ή/και εισαγγελική) έρευνα σχετικά με τους ήδη ΦΕΚιασμένους που δήλωσαν σε προκήρυξη. Ισχύει;γνωρίζετε κάτι;ράδιο αρβύλα; (υπάρχουν μία δύο περιπτώσεις που νομίζω ξεφύγαν και της αναπομπής και έχουν αλλάξει level,από ΤΕΠ σε γκουχ γκουχ ΜΕΘ-γι'αυτούς τί γίνεται άραγε;)
 12. σκέψου να εισαι ο μόνος επειγοντολόγος σε ακτινα 10 km 65 ετών με 1η ειδικότητα π.χ χειρουργικής με εξειδικευση από τη σημαία και να ερχεται το νεογνό ή η έγκυος προς διασωλήνωση με το ΕΚΑΒ(γιατί εκεί έχει επειγοντολόγο).τώρα που το σκέφτομαι ο επειγοντολόγος είναι πολύ καλή καβάντζα για το ΕΚΑΒ soon to a theatre near you
 13. και αναρωτιέμαι...καποιοι δεινόσαυροι διευθυντές ΤΕΠ που θα πάρουν με αυτή τη μέθοδο την εξειδίκευση,θα κάνουν τον επειγοντολόγο στο ΤΕΠ;ή είναι για το ονόρε που έλεγε και ο γέρος μου. (για το ονόρε: χρησιμοποιείται λοιπόν, τοιαύτο λήμμα ίνα δηλώση προτροπή ως προς την πραγμάτωσι στόχου αμφιβόλου αποτελέσματος, μόνον δια λόγους τιμής ή δια να καυχάται ο εκπληρώσας το έργον αυτό. Ενίοτε δε, αποτελεί και προτροπή ως προς την πραγμάτωσι τοιαύτου στόχου, παρά ατόμου ο/η οποίος/α πιστεύει εις την αποκομιδή κέρδους του προσπαθούντα, παρά τα φαινόμενα.......πηγή:https://www.slang.gr)
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.