Jump to content

firedevil

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About firedevil

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://thebest.gr/news/index/viewStory/70805 για να μη κρυβόμαστε...συναδελφοι μόλις πήγαμε να ξεκινήσουμε επίσχεση (το τελευταίο μας νόμιμο μέσο) ο διοικητής απέστειλε εντέλεσθαι σε εμάς μη αποδεχόμενος την επίσχεση εργασίας. Παρεπιμπτόντως καποιος από μας ενημέρωσε live τον κόσμο από τοπικό κανάλι. Τελικά και μετά από "διάφορα" που "εμείς δεν ξέρουμε" έφτιαξε νέο πρόγραμμα την τελευταία μέρα πριν την επίσχεση, στο οποίο τοπόθετησε τον διευθυντή στις κενές ημέρες... τυχαίο; δεν νομίζω..... τα σχόλια δικά σας.
 2. Παιδιά έχετε όλοι δίκιο και όσα έχετε πεί όλα έχουν γίνει. Λύκε το επιστημονικό συμβούλιο είναι φυσικά ενήμερο, οι μόνοι που δεν είναι ενήμεροι είναι οι μάγειρες οι οποίοι θα ενημερωθούν προσεχώς, λολ Out of space ο διοιηκητης ορίζει υπεύθυνο επιστημονικά για τα περιστατικά της κλινικης τον διευθυντή μας. Για τα ΤΕΠ και την λειτουργία τους δεν γίνεται καμιά αναφορά σε κανένα από τα δύο ΔΣ που έγιναν για το θέμα αυτό.(και ούτε πρόκειται να γίνει) Επίσης λόγω του προηγούμενου μήνα και όλων όσων συνέβησαν (διακόμισα μια ΚΕΚ διασωληνωμένη με ευθύνη ορθοπεδικού για παράδειγμα αλλά και άλλα παρόμ
 3. ""Το πρόγραμμα εφημερειών λέμε, χωρίς υπογραφή διευθυντή δεν τα παραλαμβάνει η επιστημονική και δεν τα υπογράφει διοικητής! Συμβουλευτικά θα είναι πάντα, λες να είναι μέσα ποτέ? Χα! "" Ετσι νομίζεις. Το πρόγραμμα των εφημεριών μας το απέστειλε σήμερα συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο μόνο από τον ίδιο (διοικητη).
 4. ποιος σου είπε ότι το υπέγραψε;; τον προηγούμενο μήνα που πάθαμε τα ίδια και είχαμε εφημερεύσει μόνοι μας η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του ήταν συμβουλευτικού χαρακτήρα και φυσικά όταν ρωτήσαμε ποιος θα υπογράψει τη διακομιδή η απάντηση ήταν, παιδιά δεν εφημερεύω.
 5. Ο συντονιστής δεν δέχεται πλέον να αναλάβει καμία ευθύνη επί αυτού του θέματος και φυσικά δε βάζει καμία υπογραφή πουθενά... Το υπουργείο υγείας είναι ήδη ενήμερο και εγγράφως για την κατάσταση.
 6. το έχουμε κάνει και αυτό! αλλά ούτε και τώρα το βρίσκουμε το δίκιο μας. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα να υποθέσω;;;
 7. Παιδιά το είπα καθαρά, δε μιλάω για εφημερία με απλή απουσια του ειδικού απο τα επείγοντα (χαίρω πολύ χαιρόπουλος) μιλάω για απουσία του ΚΑΙ από το πρόγραμμα εφημεριών. Δηλαδη το να είσαι ΕΝΕΤΕΛΏΣ ακάλυπτος! Οπότε και μήνυση να φας από τον πολίτη εφόσον δεν είναι γραμμένος στο πρόγραμμα ειδικός, εσενα κυνηγάει ο εισαγγελέας και μάλιστα που δεχτηκες να εφημερεύσεις και χωρίς ειδικό! (αντε να κυνηγήσουν και τον διοικητή αλλά τι να το κάνω εγώ από τη στιγμή που θα έχω μπλέξει ήδη;
 8. Είμαι ειδικευόμενη σε νοσοκομείο της επαρχίας (σύνολο 7 ειδικευομένων) και έχει προκύψει το εξής πρόβλημα στο νοσοκομείο όπου εργάζομαι. Εχουν απομείνει μόνο 2 επιμελητές στη χειρουργική κλινική οι οποίοι αδυνατούν φυσικά να καλύψουν όλο το μήνα. Μετά από πρόσφατο ΔΣ αποφασίστηκε να πάρουν με "εντέλεσθαι" έξτρα εφημερίες οι ειδικόι. Ολα καλά εως εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι μένουν 6 ημέρες ακάλυπτες από ειδικό και η απόφαση του διοικητή για αυτές τις ημέρες είναι να εφημερεύσουμε οι ειδικευόμενοι μόνοι μας χωρίς φυσικά να καλύπτόμαστε (επίσημα) από κανέναν ειδικευμένο. Ανοίγω μια παρένθεση:
 9. Προς qbase σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου...για το Ριο το ξέρω ήδη γιατί κι εγώ εκεί τελείωσα. Το Θριάσιο ξέρει κανείς αν λέει (για Ν/Χ); Ο Ευαγγελισμός έχει μεγάλη αναμονή από ότι είδα...
 10. Παιδιά γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς από σας τυχαίνει να ξέρει που αλλού κάνουν λειτουργική Ν/Χ στην Αθήνα εκτός απο τον Ευαγγελισμό που ήδη το γνωρίζω. Οποιος ξέρει και για εκτός Αθηνών ευπρόσδεκτος. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.