Jump to content

sneakysneaky

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sneakysneaky's Achievements

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ) (3/16)

4

Reputation

 1. 1. Ισχύει παντού. 2. Πρακτικά όχι, η γλώσσα είναι το κυριότερο. 3. Όχι απαραίτητα, αλλά εξαρτάται από τις συγκυρίες στην κλινική, ποια ειδικότητα και αν ο ερμής είναι ανάδρομος. :)
 2. Νομίζω ότι αρκεί το χαρτί που έχεις πάρει. Για την τελευταία σου ερώτηση υποθέτω ναι.
 3. Χρειάζεσαι χαρτί που επιβεβαιώνει ότι το πτυχίο σου είναι σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Το παίρνεις από την περιφέρεια υγείας αυτό.
 4. Ναι υπάρχουν. Για το γαλλόφωνο σίγουρα λιγότερες απ'το γερμανόφωνο, αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά πιθανό να βρεις κάτι. Δες στο siwf-register.ch ποιες κλινικές δίνουν ειδικότητα.
 5. Εφόσον στείλεις στον εκάστοτε διευθυντή/διευθύντρια, αρκεί το motivationsbrief και το βιογραφικό. Άντε βάλε και το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας και το πτυχίο.
 6. Μπορείς να κάνεις. Το κατά πόσο θα επαρκεί είναι άλλο θέμα, αλλά αφού είσαι σε σε τμήμα γ1, είσαι σε καλό δρόμο. Όπως και να 'χει οταν θα σου μιλάνε διάλεκτο, δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα :P. Θέση θα βρεις εύκολα σχετικά σε μικρό επαρχιακό νοσοκομείο. Τώρα αν σκοπεύεις να συνεχίσεις εδώ πλαστική, δεν ξέρω τι παίζει για μετά.
 7. Sleepwalker δεν δέχεσαι νέα μηνύματα γράφει. @eirini, πάρα πολύ χρήσιμο ποστ, ευχαριστούμε!
 8. Υπάρχει κενή θέση χειρουργικής στο ΓΝ λιβαδειάς. Κλίμα αρκετά καλό, εκπαιδευτικά ενδείκνυται για το μερικό κομμάτι καθότι παίρνει κάποιος χειρουργεία. Ενδείκνυται επίσης για όσους θέλουν ν'ακολουθήσουν ορθοπαιδική, γυναικολογία καθότι μπορεί κάποιος να μπει κ στα αντίστοιχα χειρουργεία.
 9. Μιας και ρώτησε ο φίλος να ρωτήσω συμπληρωματικά. Φίλος μου που κάνει τώρα παθολογία θεωρεί ότι η approbation είναι κάτι που πρέπει να έχεις πριν στείλεις βιογραφικά. Εδώ απ'την άλλη διαβάζω για περιπτώσεις όπου θα την βγάλει κάποιος με την προϋπόθεση ότι έχει ήδη βρει εργασία. Καταλαβαίνω ότι μετράει να την έχει βγάλει κάποιος, καθότι έτσι μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα, αλλά αποτελεί ειδοποιό διαφορά πλέον? Επίσης, στο Βερολίνο το einzelberatung που λέει τι σημαίνει?
 10. Πολύ Ντορτμουντ μαζευτήκαμε . Όχι ότι είμαι τώρα εκεί, αλλά όταν με το καλό πάω θα με φιλοξενήσουν εκεί για λίγο. Εγώ έδωσα το Β2 την προηγούμενη βδομάδα και συνεχίζω Ελλάδα για C1. Θα στείλω απ'τον επόμενο μήνα βιογραφικά, με το που θα έχω τα αποτελέσματα του Β2. Πάντως απ'ό,τι κατάλαβα από γνωστούς μου, είναι και θέμα timing το πότε θα κάνεις αιτήσεις. Κάποιους μήνες δεν συμφέρει διότι τελειώνουν οι Γερμανοί φοιτητές (προς φθινόπωρο νομίζω?), ενώ τώρα είναι πιο ευνοϊκά. Ένας γνωστός μου με Γ1 δεν έβρισκε τπτ για Γερμανία (χειρουργική έψαχνε με απώτερο σκοπό γυναικολογία) και εντελώς τυχαία βρήκε θέση Ελβετία.
 11. Επομένως εγώ έτσι κι αλλιώς μπορεί να μην μπορούσα να βγάλω κ τον Μάιο. Wunderbar.
 12. Το έχω ακούσει ότι σιγά σιγά θα γίνει C1 το προαπαιτούμενο. Ή εννοείς κι άλλες αλλαγές?
 13. sneakysneaky

  EDMS

  Έχει χακαριστεί. Δεν ανοίγει κ αν πατήσεις να μπεις σε cached copy βλέπεις το logo των χακερ. EDIT: άκυρο, τώρα δουλεύει πάλι αλλά η τελευταία ενημέρωση εμφανίζεται απ'την Πέμπτη που πέρασε...
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.