Jump to content

n.cave

Prominent Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  ha? what is that?!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

n.cave's Achievements

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV) (4/16)

2

Reputation

 1. Kαλημερα.Εχω κανονισει να αρχισω ενα χρονο ειδικοτητας Ελβετια.Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις γιατι σε απογοητευσε?

 2. Μπορεί κάποιος να με παρεπέμψει σε post που αναφέρoυν πόσο χρόνο περίπου χρειάζεται ένας μέσος άνθρωπος για να δώσει όλα τα USMLE αν ασχολείται μόνο με αυτά;Χρειάζομαι άμεσα αυτήν την πληροφορία,δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να το πάρω από την αρχή το θέμα,θα γίνει κι αυτό αλλά άλλη στιγμή.Η Ελβετία με απογοήτευσε.Aλλιώς τα περίμενα.
 3. n.cave

  Ω.Ρ.Λ.

  Οι εξετάσεις στο Ιπποκράτειο είναι μόνο πολλαπλής πλέον; Το είπε η γραμματέας της έδρας σε ένα φίλο μου,ισχύει ή υπήρξε κάποια παρανόηση; Eπίσης, έχω το παλιό μπλε βιβλίο. H γραμματέας είπε ότι δίνουν από το καινούριο πλέον. Καλύπτομαι από τα παλιό,ξέρει κανείς; Τhanx.
 4. Ισχυει η πτυχιακή για την Τεταρτη;Κι αν ναι,ξέρουμε ώρα και εξεταστές;
 5. Συμφωνώ ότι οι εξ αποστάσεως σχέσεις δεν υφίστανται εκτός της περίπτωσης που το ζευγάρι είναι, ήδη, αρκετό καιρό μαζι και κάποιος πρέπει να φύγει μακρυά για συγκεκριμένης διάρκειας περίοδο. Βέβαια, έχει να κάνει και με το τι εννοεί ένας άνθρωπος λέγοντας σχέση.............Μια σχέση εξ αποστάσεως θα μπορούσε να είναι άκρως βολική για κάποιον που θέλει να έχει την ελευθερία του...αλλά και ένα ''σύντροφο'' όταν ξεμένει από παρέα,σεξ και τρυφερότητα.Τηλεφωνεί ή κάνει ένα ταξιδάκι στο μέρος του συντρόφου, παίρνει τη δόση του και επιστρέφει δριμύτερος να συνεχίσει τις περιπέτειές του......
 6. n.cave

  Πρόβλημα με το forum

  Eχουν εγγραφεί δύο γνωστοί μου και ενώ η εγγραφή τους ήταν επιτυχής,δεν τους έρχεται μήνυμα για να validate το λογαριασμό τους.Γράφω εκ μέρους τους γιατί δε μπορούν να στείλουν ούτε μήνυμα ούτε να ανεβάσουν ανάρτηση.Eννοείται ότι έχουν ελέγχξει το junk mail τους.Νομίζω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να υπάρχει σε κοινή θέα μια ηλεκτρονική διεύθυνση ενός διαχειριστή ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει με το φόρουμ όποιος έχει κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή του ή απλώς δε θέλει να εγγραφεί.
 7. n.cave

  sicko

  Κι επειδή κάθε ιατρική εργασία στα ιδιωτικά, απαιτεί προέγκριση από την ασφάλειά σου, στην περίπτωση επειγόντων περιστατικών τι κάνεις; Θέλω να πω...΄Έχεις μια ασφάλεια σύμφωνα με την οποία δικαιούσαι περίθαλψη από το τάδε και το δείνα κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο. Στην περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στο δημόσιο θα περιθαλπείς θες-δε θες, αφού για να μπεις στο ιδιωτικό απαιτείται προέγκριση από την ασφάλεια, την οποία προφανώς δε μπορείς να έχεις όταν το περιστατικό είναι επείγον. Κάποιος έκοψε τα δάχτυλά του ενώ δούλευε ή είχε ένα αυτοκινητικό ατύχημα. Είναι προφανές ότι η περίθαλψη πρέπει να είναι άμεση. Προέγκριση από την ασφάλεια προφανώς δε μπορείς να έχεις σε μια τέτοια περίπτωση, οπότε αναγκαστικά σε δέχεται το δημόσιο, έτσι δεν είναι; Και μπορεί στο τέλος να χρειαστεί να πληρώσεις αυτή τη θεραπεία στο δημόσιο ο ίδιος, επειδή η ασφάλεια δεν έδωσε τελικά έγκριση για τον τάδε και δείνα ηλίθιο λόγο, ένας εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι το ότι δεν καλύπτει τα έξοδα σε νοσοκομεία μη συμβεβλημένα με αυτή, όπως το δημόσιο στο οποίο περιθάλπηκε ο ασθενής. Οξύμωρο και παράλογο. Δεν είναι; Αυτά κατάλαβα από το ντοκιμαντέρ. Αν νομίζετε ότι κάτι παρανόησα ή κάτι από αυτά που καταγγέλει δεν υφίστανται, σχολιάστε ελεύθερα.Γι΄ αυτό άνοιξα το θέμα...
 8. n.cave

  sicko

  Δε λέει τίποτα το ότι θα δεχθούν τον οποιοδήποτε στο πανεπιστημιακό γιατί μετά θα του έρθει το check των χιλιάδων ή και δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων στο σπίτι. Πώς υποτίθεται θα τα πληρώσει; Ένα πρόβλημα υγείας σου στοιχίζει χρέη μιας ολόκληρης ζωής. Παρακαλάς το Θεό να μην πάθεις τίποτα και καταστραφεί η ζωή σου. Επίσης, ξανατονίζω ότι το ντοκιμαντέρ καταγγέλει ότι όλες οι ασφάλειες λειτουργούν με τον τρόπο που περιγράφω στην ανάρτηση επάνω και όχι κάποιες από αυτές.Καταγγέλει, ότι ενώ πληρώνεις την ασφάλειά σου, η ασφάλεια κοιτάει να σε φάει, κάνει φύλλο και φτερό κάθε αίτησή σου ώστε να βρει αδύναμα σημεία και να αποφύγει να πληρώσει τη θεραπεία σου. Και ασφαλισμένος, λοιπόν, να είσαι, δεν είναι σίγουρο ότι αν συμβεί κάτι θα έχεις τη θεραπεία που χρειάζεσαι. Αλλά ακόμη κι αν κάποιο νοσοκομείο σου προσφέρει τη θεραπεία χωρίς να απαιτεί προέγκριση από την ασφάλεια όπως τα πανεπιστημιακά που λες, μπορεί να είσαι χρεωμένος μια ζωή μετά επειδή η ασφάλεια θα κρίνει ότι δε δικαιούσαι τα χρήματα που στοίχισε η θεραπεία σου.
 9. n.cave

  sicko

  Δεν προλαβαινω να τη διαβάσω ολόκληρη την ανάρτησή σου τώρα(θα το κάνω αύριο)αλλά από το λίγο που διάβασα...Έχεις δει το ''sicko''; Κατά το ήμισι σχολιάζει την ανύπαρκτη ασφάλεια όσων δεν έχουν να πληρώσουν και κατά το υπόλοιπο μισό σχολιάζει το πώς λειτουργούν οι ασφαλιστικές. Ψάχνουν να βρουν λόγο για να μην καλύψουν τα έξοδα περίθαλψης του ασφαλιζμένου.Το έχουν κάνει τέχνη,λέει.Έχουν ειδικούς υπαλλήλους εξειδικευμένους για τη διαδικασία αυτή.Και ένας γιατρός τόσο καλύτερος θεωρείται όσο περισσότερες αιτήσεις,κόβει!Επίσης επειδή τα πάντα χρειάζονται έγκριση από την ασφάλειά σου, στην περίπτωση επείγοντος περιστατικού μπορεί να πας αδιαβάστος.........Και για κάθετί που λέει υπάρχει και άτομο που καταγγέλει επώνυμα στην κάμερα.Ίσως λαικίζει ο Μοοre λίγο σε κάποια σημεία αλλά αν είναι αλήθεια έστω και τα μισά από τα όσα καταγγέλει,είναι τραγικό.
 10. n.cave

  sicko

  Εννοείς ότι ένα δημόσιο νοσοκομείο του Λονδίνου έχει τεράστιες διαφορές από ένα δημόσιο μιας μικρότερης πόλης;Ή ότι ακόμη και στην πρωτεύουσα υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα διάφορα δημόσια;Kαι θα μπορούσες να αντιστοιχίσεις με 2 ελληνικά ώστε να καταλάβω για τη διαφορά μιλάμε; Εννοείς ότι θα περάσουν τα σύνορα και θα νοσηλευτούν εντός των ΗΠΑ;Tόσο απλό είναι; Κι εγώ ασυζητητί,το θέμα είναι τι εννοούμε όταν λέμε δημόσιο,δωρεάν σύστημα.Είναι η δημόσια περίθαλψη σε Καναδά,Αγγλία και Γαλλία τόσο οργανωμένη και υψηλής ποιότητας όσο περιγράφεται στο ντοκιμαντέρ;Ιδίως τα όσα έδειξε για Γαλλία με άφησαν άφωνο.Γιατί αν είναι,πρέπει το Ε.Σ.Υ. και η πολιτική που το οδήγησε να είναι αυτό που είναι σήμερα,να πάνε να πνιγούνε να μη φαίνονται. Στη Γαλλία υπάρχει ιδιωτικός τομέας;
 11. n.cave

  Μικροβιολογία Ι

  Nαι,είναι πολλαπλής. Μου το διευκρίνισε ένα παιδί πριν λίγο καιρό εδώ στο forum,σε άλλο θέμα. Αν καλύπτει το παλιό βιβλίο δεν ξέρω.Λένε ότι αν δουλέψεις λίγο τα πολλαπλής πυ κυκλοφορούν και ξέρεις τα βασικά από το παλιό,αντιβιοτικά ιδίως,περνιέται.Ας μας πει κάποιος αν είναι έτσι. Και εμένα με ενδιαφέρει.
 12. Χθες έτυχε να δω το ''sicko''. Είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στις ΗΠΑ και τόσο ιδανικά στον Καναδά,την Αγγλία και τη Γαλλία όσο τα παρουσιάζει; Ή είναι υπερβολικός και παρουσιάζει την αλήθεια όπως αυτός θέλει εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα; Όσοι το έχετε δει και έχετε δουλέψει στις Η.Π.Α.,τον Καναδά,την Αγγλία και τη Γαλλία,τι λέτε; Θα με ενδιέφερε να ακούσω.
 13. Δε θα συμμετείχα ποτέ σε μια τέτοια έρευνα.Ως εξεταζόμενος,εννοώ.Ως γιατρός θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
 14. Τη Δευτερα θα ξερουν ποτε θα γινει η εξεταση που αναβληθηκε λογω καταλαηψης.Πηρα σημερα τηλ.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.