Jump to content

Bezbozny

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bezbozny's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

0

Reputation

 1. Νομίζω ότι και στην αναισθησιολογία υπάρχουν αρκετές ελλείψεις. Αλλά είναι δύσκολο να πει κάποιος τι θα συμβεί σε 6+ χρόνια που θα τελειώσεις. Το να επιλέξεις βάση της πιθανής αποκατάστασης είναι λάθος πιστεύω.
 2. Νόμιζα ότι η διεύθυνση υγείας για το certificate of good standing ήταν Μεσογείων 448 στην Αγία Παρασκευή, αλλά από ότι είδα μεταφέρθηκε στην Κηφισίας 20 στο Μαρούσι, Γνωρίζει κανείς εάν για την σφραγίδα της Χάγης πρέπει να πάμε πάλι Μεσογείων 324 στην Αγία Παρασκευή ή έχει αλλάξει και αυτή? Ρωτάω για να να μην τρέχω άδικα εάν υπάρχει κάπου πιο κοντά στο Μαρούσι. Ευχαριστώ!
 3. Ζητώ συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Ετοιμάζομαι να πάω στην Αγγλία για να κάνω ένα clinical fellowship. Ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε τι χαρτιά θα πρέπει να έχω μαζί μου. Τους έχω ρωτήσει αλλά δε μου έχουν απαντήσει κάτι. Παρόλα αυτά γνωστοί μου μου είπαν ότι η μισθολογική κλίμακα στην οποία θα ενταχθώ θεωρητικά σχετίζεται με την προϋπηρεσία μου οπότε καλό είναι να έχω μεταφράσει όλα τα χαρτιά που έχω από τη στιγμή που τελείωσα το πανεπιστήμιο (αγροτικό, ειδικότητα, εργασία ως ειδικός κτλ.). Εκτός από αυτά χρειάζεται να μεταφράσω τίποτα άλλο (πχ. κάτι μεταπτυχιακά που έχω; ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή; Επίσης γνωρίζει κανείς μετά από πόσο διάστημα πληρώνεται κάποιος τον πρώτο του μισθό; Ρωτάω για να υπολογίσω περίπου πόσα χρήματα θα χρειαστώ μέχρι να αρχίσω να πληρώνομαι. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
 4. Bezbozny

  ΤΣΑΥ

  Δουλεύω σαν ελεύθερος επαγγελματίας και θα πάω να κάνω μια εξειδίκευση στην Αγγλία. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το ΤΣΑΥ όσο θα είμαι εκεί; Να κάνω διακοπή επαγγέλματος στην εφορία ώστε για το διάστημα που θα είμαι εκεί να μην πληρώνω εδώ το ΤΣΑΥ; Επίσης με ρώτησαν από εκεί εάν θέλω να μου κάνουν κρατήσεις για σύνταξη; να το δεκτω? (με τη λογική ότι θα πάρω κάποια βεβαίωση ότι έχουν γίνει οι κρατήσεις για να τη χρησιμοποιήσω εδω). Ξέρει κανείς πόσες είναι αυτές οι κρατήσεις; Ευχαριστώ!
 5. Γνωρίζει κανείς αν έχει νόημα να κάνει κάποιος και δεύτερο μεταπτυχιακό? Έχω ήδη ένα, αλλά βρήκα κάποιο που με ενδιαφέρει το αντικείμενο αρκετά και σκέφτομαι να δηλώσω. Οπότε το κάνω περισσότερο από προσωπικό ενδιαφέρον, αλλά είχα την απορία αν έχει κάποιο νόημα στο μέλλον για μόρια κτλ. Ευχαριστώ.
 6. Νομίζω 2 τρίωρα την εβδομάδα, απόγευμα. Δεν πληρώνεις και δεν πληρώνεσαι. Εγώ έχω μια άλλη απορία. Όταν λέμε "μετεκπαιδευτικό" τι ακριβώς εννοούμε? Έχει ισχύ μεταπτυχιακού το πτυχίο που θα πάρεις στο τέλος ή όχι? κανείς?
 7. Νομίζω 2 τρίωρα την εβδομάδα, απόγευμα. Δεν πληρώνεις και δεν πληρώνεσαι. Εγώ έχω μια άλλη απορία. Όταν λέμε "μετεκπαιδευτικό" τι ακριβώς εννοούμε? Έχει ισχύ μεταπτυχιακού το πτυχίο που θα πάρεις στο τέλος ή όχι?
 8. Καλημέρα στην κοινότητα. Κοιτάζοντας στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού Διεθνής Ιατρική – Διαχείριση Κρίσεων Υγείας είδα ότι έχει την εξής ανακοίνωση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ “Διεθνής Ιατρική – Διαχείριση Κρίσεων Υγείας” με χαρά ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής των υποψηφίων για εγγραφή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010. Επιλέγοντας το σύνδεσμο δε βγάζει καμία λίστα με ονόματα, παρά μόνο γενικές πληροφορίες. Ξέρει κανείς αν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των επιτυχόντων? Σας ευχαριστώ.
 9. Δε νομίζω να είναι αυτή η απάντηση σε αυτό που ρωτάει ο φίλος μας. Η ερώτηση του αποτελεί και δική μου απορία. Λοιπόν: κάνω μια ειδικότητα που διαρκεί 4 χρόνια (το ειδικό κομμάτι). Τον πρώτο χρόνο τον κάνω σε ένα νοσοκομείο της περιφέρειας που δίνει μόνο ένα έτος και τα υπόλοιπα στην Αθήνα. Χωρίς να έχει ανοίξει η θέση μου ΄στο δεύτερο κομμάτι (στην Αθήνα) μπορώ να παραιτηθώ από το πρώτο τμήμα (για παράδειγμα μετά από 5 μήνες) ή θα έχω κάποες κυρώσεις?
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.