Jump to content

lara001

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About lara001

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Στην Πούλια δίπλα απ' τον Αυγερινό
 • Σχολή
  Πολυτεχνική
 • Sex
  Female
 • Φύλο
  Female
 1. ΑΠΛΑ ΘΕΪΚΟ!!!!! (που το θυμήθηκες?) Πάντως έχει κάποιο δίκιο ο Dr Lecter, γιατί δεν υπάρχει μόνο μια κατηγορία ανδρός ή γυναικός....Ξέρω άντρες που έχουν ξεπεράσει τα 40 και τα 50, και κυνηγάνε τις μικρούλες (γενικά και αδιακρίτως βάρους, χρώματος, ύψους κλπ) και ξέρω άντρες στα 25-30, που θέλουν να βρουν μια κοπέλα για να παντρευτούν. Πιστεύω ότι έχει να κάνει και με τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει και τις καταβολές από την οικογένεια...άμα η μαμά σου έλεγε:"Αγόρι μου όσο ποιο πολλές μπορείς και μην αφήσεις ούτε γάτα θήλυκή..." εε αυτό το παλικάρι λογικά αυτό θα κάνει!
 2. Αν το έκανε το 2ο, τότε τι να πω...κι εγώ άνθρωπος είμαι...μπορεί να μου ξεφύγει η λεπίδα και να πάει παρακάτω (από πότε ξεκινάει το πάρκινσον να εμφανίζεται)...και τότε να δεις γέλια και κλάμματα!!!!!
 3. Θα ήθελα να προσθέσω μερικές παρατηρήσεις στα παραπάνω : 1. Για να μπορεί να συμβεί το παραπάνω θα πρέπει να βρεθεί ο σύντροφος ο οποίος θα είναι διατεθημένος να τα δώσει όλα στην καριέρα του ενώ η σύντροφός του θα φροντίζει το σπίτι, χωρίς να κάνει παρατηρήσεις και σχόλια του τύπου δε μπορείς να με καταλάβεις, εσύ δεν κουράζεσαι όσο εγώ, σιγά τι έκανες όλη την ημέρα...και άλλα τέτοια ευτράπελα 2. Για να προσέξει ο εν λόγω κύριος την εν λόγω κυρία θα πρέπει (αρχικά τουλάχιστον) να είναι τόσο φιλόδοξη όσο και ο ίδιος, να έχει καταφέρει πάνω κάτω όσο και ο ίδιος και να έχει αποδείξει ότι θα μ
 4. πολύ καλή επιλογή!!!!Αυτή όμως το ξέρει (συγνώμη και για το θάρρος δηλαδή)
 5. Λογικά, η επιλογή συντρόφου καταρχήν είναι βάση γούστου και περι ορέξεως κολοκυθόπιτα (όπως λέει και ο Ortho), κατά τα άλλα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν, όπως οι πρότερες εμπειρίες και κατά πόσον ήταν επιτυχημένες ή αποτυχημένες επιλογές (και βέβαια αυτό αναφέρεται στη φάση που θέλεις κανονική σχέση και όχι κάποια για ξεπέτα ή απλά για να περνάει η ώρα...στις οποίες περιπτώσεις ισχύει και το γνωστό "ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει")και εξηγώ: Αν τα είχες με μια ΘΕΑ!!!! η οποία όμως στο τέλος σε έκανε να αισθάνεσαι ΣΚΑΤΑ, ίσως την επόμενη φορά η εμφάνιση να μην παίξει και τό
 6. Εϊσαι απ' τους λίγους τότε...γιατί οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει εγώ...με αυτό ξεκινάνε...πριν καν αναφέρουν όνομα, και έχουν την απαίτηση με αυτό και μόνο να πέσεις σαν την κατσαρίδα ανάποδα!
 7. Η εφαρμογή είναι δύσκολή γιατί όταν δεν τον ξέρεις τον άλλο δεν μπορείς να ξεγυμνώνεσαι έτσι εύκολα (και φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιστασιακές καταστάσεις που εκ των πραγμάτων δεν χρειάζεται να τον μάθεις τον άλλο ή δεν σε ενδιαφέρει καν).Πρέπει πρώτα να τον γνωρίσεις αρκετά για να αφεθείς και ως τότε και αυτός και εσύ, βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό και φυσικά τις πτυχές του εαυτού σου που θεωρείς ότι είναι πιο ελκυστικές για τον άλλο.
 8. ψέμματα να μην είναι και στην ποσότητα δεν τα χαλάμε ποτέ....η ποιότητα μετράει!!!! όσο για τη Ζημιάρα , έχει πιάσει στόχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει και είναι απίστευτες αλήθειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν ερωτεύεσαι δεν ελέγχεις ούτε τον εαυτό σου, ούτε το μυαλό σου και όσο έξυπνος κι αν είσαι, υπάρχουν πράγματα που είτε δεν τα βλέπεις καθόλου, είτε δεν θέλεις να τα δεις....και αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες! Όλοι έχουμε στόχους και σκοπούς και στα επαγγελματικά και στην προσωπική μας ζωή και κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να επιτύχο
 9. Όλα καλά και άγια αυτά που γράφετε, αλλά μήπως, λέω μήπως, κάποια είναι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και στην πραγματικότητα βγάζετε άλλα (και εξηγώ ότι αναφέρομαι στην πλειονότητα των αντρών και όχι σε εξαιρέσεις ή μεμονωμένες περιπτώσεις...μη φάω και καμιά ντομάτα ).Και συνεχίζοντας, μήπως, λέω εγώ τώρα, και να βρείτε μία τέτοια γυναίκα, βρίσκετε τρόπο να την απομακρύνετε και στο τέλος να τη χάσετε??? γιατί και πάλι θα βρείτε κάτι στραβό επάνω της... επίσης δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι όταν βλέπετε μια γυναίκα σε ένα μπαρ, τη θαυμάζεται για τον πλούσιο ψυχικό της κόσμο!!!! ερώτηση
 10. Επειδή θεωρώ ότι η σεξουαλική ζωή επηρρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες και φυσικά από την ποιότητα ζωής (ελεύθερος χρόνος, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, περιβάλλον κλπ)...οι μελέτες απ' το εξωτερικό δεν ανταποκρίνονται σε όλους τους ανθρώπους και είναι ψιλοανώφελο να γενικεύονται. Καμιά τέτοια μελέτη που να αφορά Έλληνες υπάρχει?
 11. lara001

  Female ejaculation

  .....ααααα εγω δεν τις ρωταω, ειμαι διακριτικος ... ...εκεινες ομως με ρωτανε συνεχως και με αγχωνουν... ..." αντε βρε αγορι μου ακομη να τελειωσεις, εχω να παω και super market " .... η διάρκεια γενικά είναι πολύ καλό να υπάρχει και οι περισσότερες γυναίκες αυτό ψάχνουμε, απ' την άλλη όμως το να σκέφτεται η άλλη το super market εκείνη την ώρα (χωρίς να θέλω να σε θίξω!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινά όμως!!!!!!!!!!!)δεν είναι και πολύ καλό!τώρα δεν σε ξέρω βέβαια οπότε....ας θεωρήσουμε ότι αυτές που έχεις γνωρίσει είναι αυτές ίσως βαρετές!!!
 12. ναι...υποθέτω ότι βιάστηκα και δεν το είχα ψάξει αρκετά καλά από πριν αν και η επιλογή της φωτογραφίας είναι από αυτές που έχει φορτωμένες το forum και δεν το έχω πως να ανεβάσω δική μου Ευχαριστώ πάντως!!!!
 13. βρε dcool μου κι εσύ...γιατί τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα!!!!cool λίγο!!!!!
 14. έχω μια απορία μιας και είμαι καινούργια...πώς στην ευχή βάζεις τη φωτο να φαίνεται όταν παίρνεις μέρος σε μια συζήτηση?στο προφίλ μου υπάρχει αλλά δε φαίνεται αλλού...μήπως έκανα λάθος κατά την εγγραφή?
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.