Jump to content

neraidoula

Prominent Members
 • Posts

  1.056
 • Joined

 • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://www.flowerfairies.com/US/start.htm

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Never Land
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  just guess
 • Φύλο
  Female

neraidoula's Achievements

Μεγαλοπροφέσορας (επίπεδο IX)

Μεγαλοπροφέσορας (επίπεδο IX) (9/16)

0

Reputation

 1. Ευχαριστώ για την απάντηση και μάλιστα τόσο σύντομα συνάδελφε. Όσα αναφέρεις τα γνωρίζω , απλά ήθελα να ξέρω αν ισχύουν και τον μήνα που κάνει ο γιατρός εκπαίδευση στο νοσοκομείο του νομού όπου έχει διοριστεί . Δεν αναφέρομαι στο κέντρο υγείας όπου υπάγεται το αγροτικό ιατρείο.
 2. Ερώτηση , στη διάρκεια του ενός μήνα της εκπαίδευσής τους στο νοσοκομείο ,οι αγροτικοί γιατροί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εφημερίες?? Και αν ναι , πόσες? Με τις διακομιδές τι ισχύει?
 3. Ποιούς καθηγητές βρήκαν ακριβώς??!!Ο κ.Ελισάφ είναι στην Αθήνα στα πλαίσια κάποιου συμποσίου.Οπότε αν όντως βρήκαν κάποιον θα ήταν ο κ.Τσιάνος που από μόνος του το βρίσκω χλωμό να αλλάξει την ημερομηνία !! Το θέμα είναι να μην έμπαινε από την αρχή αυτή η απαράδεκτη ημερομηνία ...απορώ γιατί μας κάνει εντύπωση η όλη καταστάση και συζητάμε για αυτήν....αφού είναι γνωστό ότι η ιατρική ιωαννίνων είναι το θέατρο του παραλόγου.. Μόνο μια πυρηνική έκρηξη θα μας σώσει ...
 4. Τι έγινε βρε συνάδελφοι? κανείς δεν διαβάζει πλέον το φόρουμ αυτό ?Υπάρχει κάποιος που είναι Γιάννενα και έχει ενημερωθεί για το τι παίζει με την εξεταστική Φεβρυαρίου και τα πτυχιακά μαθήματα? Ειδικότερα με ενδιαφέρει η εξέταση της Παθολογίας για τους επί πτυχίω. Ας μας δώσει κάποιος τα φώτα του .Δεν απαντούσε κανείς χτες και σήμερα στη γραμματεία .......
 5. ναι στην Παθολογία αναφέρομαι!τι ακριβώς έγινε πέρυσι?οπότε είναι εκτός συζήτησης η άτυπη?ούτε θα υπάρξουν φοιτητές που μπορεί να προσπαθήσουν να ζητήσουν εξέταση?! ...σνιφ...
 6. Γνωρίζει κάποιος εάν θα βγεί εξέταση των πτυχιακών μαθημάτων για τους επί πτυχίο φοιτητές πριν το νέο έτος?? η λεγόμενη "άτυπη" .
 7. Τι έγινε βρε συνάδελφοι? έχετε πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα και δεν μπορείτε να απαντήσετε σε ένα απλό αίτημα ? Η άλλη εκδοχή είναι να μην παρακολούθησε κανείς τα μαθήματα της Βιολογίας 2 αυτό το εξάμηνο για αυτό και δεν υπάρχουν πληροφορίες!! Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους συμφοιτητές και τους συναδέλφους ...για το "συναδελφικό" πνεύμα που δείχνετε!!
 8. Υπάρχει κάποιος /κάποια δευτεροετής που γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη να ενημερώσει για το τι έγινε στις παραδόσεις του μαθήματος της Βιολογίας 2 με βάση το βιβλίο του Alberts? Έδωσαν έμφαση σε κάποια σημεία ??Retro η ύλη είναι τα κεφάλαια που ανέφερες .Ένας ολόκληρος τόμος με πολλές "σάλτσες" μέσα στο κάθε κεφάλαιο.Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί εαν οι ερωτήσεις ανάπτυξης θα είναι κρίσεως ή απλής αναφοράς σε κάποια σημεία των 8 κεφαλαίων. Sos συνάδελφοι ,ας μην πάει χαμένη ακόμα μία εξεταστική .Τα φώτα σας παρακαλώ!!
 9. Ξέρει κάποιος συνάδελφος πότε θα βγεί το πρόγραμμα της εξεταστικής Ιουνίου?? Μόλις ανακοινωθεί κάτι, έστω και από τις επιτροπές του κάθε έτους ,παρακαλώ να το αναρτήσετε εδώ!! Βιολογία 2 ,Παθοφυσιολογία 1 με ενδιαφέρουν κυρίως Ευχαριστώ!
 10. Να σαι καλά βρε συνάδελφε !!Έχω μια απορία , ποιός έξυπνος έβγαλε το πρόγραμμα ??? Υποτίθεται ότι σε κάθε εξεταστική οι επί πτυχίω φοιτητές ,έχουν το δικαίωμα να δώσουν όλα τα μαθήματα , όλων των ετών !!!Πώς για παράδειγμα , μπορώ να δώσω ΩΡΛ και παθοφ 2 , όταν τα έχουν βάλει ίδια μέρα και ίδια ώρα ??!! ή πώς να δώσω παθολογία και παθόφ 1 . όταν επίσης είναι την ίδια μέρα και την ίδια ώρα?!!!έλεος !!! ποιόν να στείλω να δώσει ?? Τον κλώνο μου ???!!! Αν μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί σχετικά με το θέμα , παρακαλώ ας το κάνει ...
 11. Τι έγινε τελικά με την "σικέ" εξέταση της Παθολογίας στις 8 του μήνα ?? Να μαντέψω? πέρασαν όλα τα παιδάκια ( που είχαν , και καλά, κληρωθεί για να δώσουν τότε) με 5 ??!! Τα φώτα σας παρακαλώ για το θέμα ..και αν είναι δυνατό ...ας μην μπει στον κόπο να απαντήσει κάποιο από τα παιδάκια που εξετάστηκε στις 8/7. Ευχαριστώ .
 12. Τι ακριβώς συμβαίνει με την εξέταση της Παθολογίας ?? η ημερομηνία εξέτασης είναι σήμερα 15/6 , αλλά άκουσα ότι κάποιοι θα εξεταστούν με Τσιάνο στις 8/7 ??Ισχύει ? και αν ναι , ποιοί είναι αυτοί που θα εξεταστούν Ιούλιο ? έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση για αυτή την ημερομηνία ? ή μήπως είναι μια μέρα όπου θα περάσουν "νύχτα" όλοι το μάθημα ? ας με διαφωτίσει κάποιος/κάποια για το θέμα ...δεν μένω πλέον Γιάννενα οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι "βρωμιές" συμβαίνουν για ακόμα μια φορά!! να σημειώσω ότι η εξεταστική της θερινής περιόδου ενδείκνυται για όσους έχουν ¨τις άκρες τους" και θέλουν να περάσουν μάθημα "νύχτα" ..ακόμα και να ορκιστούν !! το έχω ζήσει από πρώτο χέρι !! έλεος .... και ντροπή τους....
 13. Ξέρει κάποιος ημερομηνίες για τα πτυχιακά?? Παθολογία πότε ?
 14. θα είχε την καλοσύνη κάποιος συνάδελφος να ανεβάσει τις διαφάνειες από τα μαθήματα της παθοφυσιολογίας ; emhelp
 15. emeleos emeleos Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τον κυρ Γεωργάτο και την παρέα του!! Για να καταλάβω, αυτή η άτυπη εξέταση είναι για να βοηθήσει ή για να κοροιδέψει;; Ντροπή τους..αφού δεν τους προβληματίζει το γεγονός οτί οι μισοί και πλέον φοιτητές της ιατρικής ιωαννίνων χρωστάνε βιολογίες ...ας μείνουν στα γραφειάκια τους να στρουθοκαμηλίζουν!! :angry: Δεν μας φτάνει το ότι διδασκόμαστε ύλη που είναι ανάλογη αυτής που θα διδάσκονταν μεταπτυχιακοί βιολογίας..έχουν και απαιτήσεις τρελές πανάθεμα τους!! Γιατροί θέλουμε να γίνουμε ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ βιολόγοι!! Και μην γίνεστε περισσότερο "ρεζίλι" με το να δίνετε τέτοιου τύπου "άτυπες εξετάσεις" . Το πλήθος έχει δύναμη .."φορτώνει ..φορτώνει " και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει..και σίγουρα δεν θα σας βγει σε καλό..
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.