Jump to content

vxri

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About vxri

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)
 • Γενέθλια 07/12/1985

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  ioannina
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

1.078 profile views
 1. hello guys!!!! μόλις πήρα πτυχίο, έκανα την αίτηση μου για ειδ. και είμαι χαλαρός... μετα λέω να υπηρετήσω και την πατρίδα.. μετά όμως? τι κάνω? εννοώ μέχρι να αρχίσω ειδικότητα στα μέσα του 13 κάπού πρέπει να βγάζω ένα χαρτζιλικάκι.. ακούω προτάσεις..
 2. τα αποτελέσματα του σεπτεμβρίου έχουν βγει.. θα πάμε να τους βρούμε για άτυπη μέσα στη βδομάδα. θα ενημερώσω με post για την ημερομηνία αν δεχτούν
 3. θα πάμε μερικά παιδία να βρούμε το βουγιουκλάκη τώρα μέσα στη βδομάδα, μάλλον πέμπτη ή παρασκευή. θα προσπαθήσουμε για πριν τα χριστούγεννα και αν όχι για αρχές φεβρουαρίου. θα ενημερώσω με post αν οριστικοποιηθεί ημερομηνία. για όποιον άλλο ενδιαφέρεται να μου πει το όνομα του να το συμπληρώσω τώρα αλλιώς να πάει μετά στη γραμματεία της ιατροδικαστικής όπου και θα αφήσω τη λίστα με τα ονόματα.
 4. θέλω να μου απαντήσουν οι επί πτυχίο που είχαν μια συνάντηση σήμερα αν τελικά οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για τα πτυχιακά τους και αν έχουν συνεννοηθεί για ημερομηνία στην ιατροδικαστική
 5. έχω ακούσει το αντίθετο. δηλαδή ότι για τους επι πτυχίο μπορεί να δοθεί συνήθως καμιά άτυπη. εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε για μέσα δεκεμβρίου ή για αρχές φεβρουαρίου. αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου π.μ. με το όνομα σου να σε προσθέσω στη λίστα που κάνω.
 6. δεν νομίζω ότι εκτοετείς θα έχουμε πρόβλημα με την ημερομηνία. κάτι πήρε το αυτί μου ότι οι επι πτυχίω θα συναντηθείτε μια από τις επόμενες μέρες. έχω ήδη ενημερώσει κάποιους να το αναφέρουν. βγαλτε εσείς μια ημερομηνία που σας βολεύει για να τη δώσω στον Βουγιουκλάκη να δούμε αν θα δεχτεί κι αυτός. και καντε και μια λίστα με ονόματα. πάντως είναι ίσως ιδανική ευκαιρία να το δώσουμε τώρα προφορικά. αν το αφήσουμε για το καλοκαίρι που μάλλον θα δωθεί γραπτά δεν έχουμε ελπίδες - είναι σαν παίζουμε ρουλέτα..
 7. ενοείται πως δεν κάνω καμιά κίνηση πριν βγει το μάθημα
 8. ναι γιατί σου κάνει εντύπωση??? δεν είσαι μάλλον στα γιάννενα αλλιώς θα ήξερες ότι σ' εμάς οι βιολογίες και οι βιοχημείες είναι κάτι σαν πτυχιακό.. βασικά αν ήταν στο χέρι τους θα ήταν πτυχιακό..
 9. όσοι χρωστάνε ιατροδικαστική και συμφωνούν να ζητήσουμε από το Βουγιουκλάκη να κάνει μια άτυπη (ακούω προτάσεις για το πότε) παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου. έχω ήδη μια λίστα με 34 άτομα
 10. καλησπέρα, είμαι φοιτητής στο στ' έτος και προσπαθώ να φτιάξω με λίστα με όσους χρωστάνε τη βιολογία 2 για να κανονιστει μια άτυπη το φεβρουάριο (φαντάζομαι οι επί πτυχίο θα έχουν προβλημα για νοέμβριο).έχω ήδη μια λίστα με 20 ονόματα. όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου με μήνυμα (ονοματεπώνυμο και αριθμός μητρώου).
 11. μήπως να πας στη γραματτεία πρώτα..
 12. άκουσα ότι μπορεί να δοθεί μια άτυπη μέσα στο νοέμβριο. εγώ ειμαι στ έτος τώρα και επειδή είμαστε αρκέτοι θα πάμε να παρακαλέσουμε. θα σε ενημερώσω αν μάθω κάτι..
 13. 475.. δεν είναι κι άσχημα.. πάντως μιλάει συνολικά για το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. ξέρεις που βρίσκεται συγκεκριμένα η ιατρική σχολή εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες τις ελλάδας?
 14. I came to bring the stars for you..:)

 15. vxri

  Συνδρομο guillain barre

  γεια σου patty, είμαι φοιτητής ιατρικής απαντώ αρκετά καθυστερημένα, αλλά δεν ξέρω αν έχεις ακούσει για μια παραλλαγή του guilain barre το σύνδρομο miller fisher που χαρακτηρίζεται από τη τριάδα 1) οφθαλμοπληγία 2)αταξία (δηλαδή αστάθεια) 3)κατάργηση αντανακλαστικών.. συνήθως έχει πιο καλοήθη πορεία από το guillain barre αλλά και αυτό μπορεί να συνοδεύεται από μυική αδυναμία και παράλυση αναπνευστικών μυών..
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.