Jump to content

dikaios

Prominent Members
 • Content Count

  1.420
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About dikaios

 • Rank
  venato vagus

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Επιστημών Υγείας
 • Sex
  Male
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτά τα βιβλία. Ευχαριστώ!! 1. ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ για Ιατρικές και Βιολογικές Επιστήμες, G.A. Taylor 2. ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ, L. Stryer τόμος Ι 3. Βασικές Αρχές Βιοχημείας, Lehninger Τόμος I. (Παίζει να αγοράσω και τους τρεις τόμους) 4. Γενική και ανόργανη χημεία Τόμος Ι, Ιωάννη Τοσσίδη, Εκδόσεις ΖΗΤΗ. 5. «ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ», Moore, Dalley, Agur, Εκδόσεις Πασχαλίδη.
 2. Με την κατηγορία της εκβίασης συνελήφθη ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», καθώς ζήτησε και έλαβε 50.000 ευρώ από τη διοίκηση του νοσοκομείου, προκειμένου να μην υπάρξει νέα κινητοποίηση στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις προσπάθειες που κάνει το νοσοκομείο για τη σύναψη σύμβασης με το Ίδρυμα Βιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Η σύμβαση αφορά την παραχώρηση κτιρίου που είναι εγκαταλελειμμένο ώστε να γίνουν εκεί έρευνες για γενόσημα φάρμακα, έργο προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ. Ωσ
 3. Για όσους ενδιαφερθούν σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία. Της executive marketing director (κ. Μίμας Δημούλας) Εάν σας ρωτήσουν από που το μάθατε, πέστε το όνομά μου ή ότι είστε φοιτητές Ε.Κ.Π.Α. Θα παρακαλούσα τη διαχείριση να διατηρήσει τα στοιχεία, και να μη τα σβήσει. Διεύθυνση: www.edustandards.eu τηλεφώνο στο 2112138977 ή στο 6983094402 ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση info@edustandards.eu.
 4. Αξιότιμοι κύριοι, Ενόψει των νέων αποφάσεων της κυβέρνησης που αφορούν τόσο στα κριτήρια αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων όσο και στην απόκτηση πιστοποιητικού γνώσεων της Αγγλικής ως προϋπόθεσης για την αποφοίτηση των σπουδαστών πανεπιστημιακών σχολών, η Ε.D.U. STANDARDS προσφέρει ταχύρυθμα επιμορφωτικά σεμινάρια εκμάθησης Αγγλικών προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Τα προγράμματα αφορούν σε κύκλους σεμιναρίων των 12, 24 και 36 ωρών, που μεταφράζονται σε τμήματα παρακολούθησης του ενός, των δύο και των τριών μηνών αντίστοιχα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα,
 5. Καλησπέρα. Εκ μέρους μιας συναδέλφου νοσηλευτικής μονίμου σύμβασης δημοσίου, παρακαλώ όποια ή όποιος συνάδελφος μονίμου ή αορίστου σύμβασης να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm, για αμοιβαία μετάθεση από Ρόδο Θεσσαλονίκη. Θα ήθελε η συνάδελφος να μετακινηθεί από τη Ρόδο στη Θεσσαλονίκη. Επίσης εάν γνωρίζεται κάποιον ή κάποια που να ενδιαφέρεται για αμοιβαία μετάθεση ευχαρίστως να μιλήσουμε.
 6. Καλησπέρα!! χαχαχαχα Ορισμένοι πρέπει να πάρετε άδεια...όχι άλλο κάρβουνο!! Μια σύγκριση μισθών έκανα και άρχισαν οι θεωρίες περί τρολ. Κατανοώ απόλυτα ότι 24/24 για 7 ημέρες το μήνα είστε μέσα, αλλά είναι κάτι που καθιερώθηκε από τον ιατρικό σύλλογο και αυξομιώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε νοσοκομείου - κ.υ. Άλλο θέμα είναι τι ακριβώς ορίζει η Ε.Ε. (Εάν θέλετε να μιλήσουμε επάνω σε αυτό, αλλά σε άλλο θέμα)!! Κάθε επάγγελμα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Συμφωνώ απολύτως!! Για τον lellos και τον agona2008 θα ήθελα να τους πω, πως αφού φθάσαμε σε αυτήν
 7. sayan1 θα σε παρακαλουσα σε pm...με επιχειρήματα και όχι γενικόλογες αερολογίες και ειρωνίες!! Το ίδιο και σε όσους θέλουν να εκφράσουν καποια άλλη άποψη προς εμένα, για να μην καταστρεψουμε το θέμα!! Θερμη παρακληση να συνεχιστεί το θέμα.
 8. lellos το ίδιο σκέφτομαστε, αλλά με διαφορετική οπτική γωνία το βλέπουμε... Πολλά νοσοκομεία είναι χωρίς γιατρούς, εδώ είναι ολόκληρα νησιά χωρίς βασικές ειδικότητες, μα δε βλέπεις ειδήσεις? Τα λέμε σε pm sorry για το .
 9. Παιδια τα ορθογραφικά είναι λόγω ταχύτητας και greeklish(χαλασαμε την ορθογραφία)...βαριέμαι να ξαναδιαβάζω αυτό που γράφω και να το διορθώσω!!
 10. @lellos Δεν είπα να μη διεκδικείτε τα αυτονόητα!! Δεν είπα να μη παλεύετε για τους μισθούς σας!! Προς Θεού μαζί σας είμαι. Αλλά δεν είναι δίκαιο να βλέπεις έναν φοιτητή να παίρνει κόντα 2000, αμέσως μόλις βγει από τη σχολή και άλλους με χρόνια προυπηρεσίας να τους έχουν σκίσει στη κυριολεξία. Και εσείς θα πρέπει να καταλάβαιτε πως ήρθε η ώρα να σηκώσετε ένα μίκρο βαρίδιο σε αυτή τη λαίλαπα...100 ευρώ κάτω (δική σας εκτίμηση)!! Δηλαδή πόσα λεφτα πρέπει να πάρετε ως ειδικευόμενοι για να είστε ευχαριστημένοι? ΠΟΣΑ? Και εμένα μείωση μισθού μου έκαναν!! Τι να έκανα? Να φώναζα!! Τώρα
 11. Σοβαρευτείτε εσείς!! Ξέρετε πολύ καλά τι λέω!! Συγκρίνω τις δικές σας απολαβές, με επαγγέλματα ίσης εκπαιδευτικής βαθμίδας ( π.χ. Δάσκαλοι, Καθηγητές) που το εισόδημά τους έχει φθάσει στα 680 € στο χέρι!! Με βάση την τωρινή οικονομική κατάντια, οι απολαβές σας είναι πολύ καλές. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν συναδέλφοι σας, που πραγματοποιούν ειδικότητα σε νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές, οπότε η εφημερία είναι από το σπίτι και δεν έχει και περιστατικά. Από την άλλη, στα μεγάλα κέντρα τους βγαίνει το λάδι. Επιλογές και ρίσκα είναι αυτά. όπου δηλώσεις και όπου τύχει πας!! Έτερον εκάτερ
 12. Συμφωνώ με τους προηγούμενους!! Εάν δεν είναι οικονομικά εφικτό να αύτοσυντηρείται το site, ας προστεθούν διαφημίσεις σε στυλ banner ή scrolling με java script, είτε καθέτως, είτε οριζοντίως, πάντοτε σχετικές με τον ιατρικό κλάδο!! Υ.Σ. Να μπει και λίγο πράσινό εδώ μέσα...άντε όλα μπλε τα βλέπουμε...φτάνει πια!!
 13. Τι σημαίνει αυτό? Με καταλαβαίνεις? Συμπόνια? Αίνιγμα!!
 14. Εχεις δίκιο με γιωτα γραφεται...sorry για το ορθογραφικό..με μπερδεψαν τα νούμερα...*ξεφτίλα και παίζετε!! Πωπω μπερδεύτικα με τους υπολογισμούς!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑ ΠΑΝΤΟΥ....χαχαχα Ναι ξέρω αρκετά!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ!!
 15. Πλάκα με κάνετε τώρα ??? 645,35 € συν το βασικό 1027€ = 1672,35 € το μήνα, επί 48 μήνες ειδικότητα (4 χρόνια ειδικότητα)... 80.272,8 € (εκτίμηση). Τι μπορεί να αγοράσει κάποιος με 80.272,8? Ρε μήπως τα υπολογίζω λάθος...?!! Και μου έλεγε μία ειδικευόμενη...ΛΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!! Ρε αντε στον έξω "από εδώ" που το παίζεται και θλιμμένες γκόμενες τώρα!! Πάρα πολύ καλά είναι και αυτά σε σχέση με άλλους....που ζούνε στην απόλυτη ξεφτύλα....ΞΕΦΤΥΛΑ!!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.