Jump to content

Kwnstantinos

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About Kwnstantinos

 • Γενέθλια 02/02/1980

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kwnstantinos's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

0

Reputation

 1. Καλημέρα σε όλους, Είμαι φοιτητής, στο 2ο έτος τυπικά, αλλά δεν έχω παρακολουθήσει τη σχολή. Θα αρχίσω όμως κανονικά τώρα, παρακολουθώντας τα μαθήματα του Β' εξαμήνου του πρώτου έτους. Αναρωτιέμαι, υπάρχει τρόπος να συμμαζέψω το χαμένο χρόνο; Τι μου προτείνεται να κάνω. Απλώς να πάρω τη σχολή από την αρχή, ή μήπως μπορώ να κερδίσω το χαμένο χρόνο. Δε με πειράζει να χάσω τον πρώτο χρόνο και να αρχίσω από το 1ο έτος, αλλά και πάλι έχω χάσει το Α εξάμηνο. Θα μπορέσω να παρακολουθήσω τα μαθήματα του χρόνου στο χειμερινό ή θα αλληλεπικαλύπτονται εργαστήρια και θεωρίες. Φαντάζομαι πως ούτε και το Σεπτέμβρη μπορώ να δώσω τα μαθήματα του Α εξαμήνου, σωστά; Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. I came to bring the stars for you..:)

 3. Οι αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που γράφτηκαν σε σχολές αλλά ποτέ δεν παρακολούθησαν. Η νοσηλευτική είναι 4 ΧΡΟΝΙΑ και όχι 2!! Μα καμία επαφή με την πραγματικότητα; Οι βοηθοί νοσηλευτών είναι 2,5 χρόνια!
 4. Μικρέ, για το αίμα και τον καθετήρα πρέπει οι νοσηλευτές να βγουν στα βαρέα και ανθυγιεινά; Έχεις διαλύσει ποτέ εκατοντάδες χημειοθεραπευτικά σε μια βάρδια, σε ογκολογική μονάδα, να δεις τι σημαίνει πρέζα; Έχεις ξεσκατώσει παππού με γαστρορραγία; Βάζεις φλέβες με την ίδια συχνότητα... ή μάλλον για να ακριβολογούμε.... πόσες φλέβες έχεις βάλει; Έλα τώρα....
 5. Καλά μωρέ πας καθόλου καλά; Κάνεις εσύ τα ίδια πράγματα με τους νοσηλευτές; Πλάκα μας κάνεις τώρα; Άκου δουλεύεις στον ίδιο χώρο... Κάποιοι από τους γιατρούς ok πχ Χειρουργοί, αλλά μέχρι εκεί.
 6. Στο καλό και με τη νίκη... Μία λέξη σου ταιριάζει... Bitter
 7. Άκουσε κοπελιά, Οι αμοιβαίες μετεγγραφές έχουν καταργηθεί, συνεπώς δε μπορείς να κάνεις τίποτε με αυτό τον τρόπο. Εγώ μπήκα στην ιατρική στα 28 Τώρα, όσο για αυτά που σου λένε οι παραπάνω μην απαντάς και μην ασχολείσαι.. Απλώς κάποιος δε μπορεί να δεχτεί ότι θα είναι άνεργος για 2854 χρόνια την ώρα που η μαμά του του φέρεται σαν τη Σίντυ τη μικρή πριγκίπισσα, της άλλης της έχει πέσει βαριά η εργαστηριακή ειδικότητα και δεν τη σηκώνει ο εγωισμός της, ε καταλαβαίνεις τώρα πως είναι αυτά τα πράγματα. Πολλοί δε μπορούν να δεχτούν ότι και μπορείς και να βγάζεις πολλά λεφτά και να κάνεις καλές σπουδές και να είσαι καλός σε αυτές, τη στιγμή που αυτοί παλεύουν να περάσουν τα φάρμακα. Ε, τι να κάνουμε βρε παιδιά, κάποιοι σπουδάζουμε ιατρική από χόμπι, πρέπει να το δεχτείτε. Για τη δική σας ψυχική ηρεμία, όχι τίποτα άλλο δηλαδή. Κοπελιά προχώρα, και που ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε και σε κανένα νοσοκομείο και να γελάμε με τα χάλια τους. Σε προειδοποιώ θα βρεις και πολλά τέτοια 18χρονα στη σχολή. Μη σου πάρουν τον αέρα, χαστούκια από νωρίς, έτσι έτσι πρέπει να τα κάνεις από μικρά για να σε φωνάζουν μετά "θείο" (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) Παιδάκια μην μπείτε στον κόπο να με κράξετε, δε θα ξαναδιαβάσω αυτό το θέμα, άλλωστε παιδάκια σαν και εσάς σας έχω για πρωινό. Άντε γεια ρε
 8. Kwnstantinos

  ΒΟΗΘΗΣΤΕ1

  Αν έχεις firefox: Πάτα Ctrl + 0 ταυτόχρονα Αν έχεις explorer: Προβολή- Μέγεθος Κειμένου- όπως σου αρέσει.
 9. Πήρε τίποτα το αυτί σας για κάποια αξιολόγηση των Ιατρικών Σχολών και για δηλώσεις του πρύτανη σε τοπικό κανάλι; Απ' ότι άκουσα, είπε πως σε μια κατάταξη των ιατρικών σχολών διεθνώς, η σχολή των Ιωαννίνων πέτυχε πολύ καλή θέση, εφάμιλλη με αυτή του Χάρβαρντ ( ; ) και πως σίγουρα πέτυχε την καλύτερη θέση από τις ιατρικές της Ελλάδος... Δεν την άκουσα προσωπικά τη συνέντευξη, αλλά μου τη μετέφεραν 2 διαφορετικά άτομα. Σε ποιό βαθμό αληθεύει το παραπάνω, έχει ακούσει κανείς περισσότερα;
 10. Ελένη καλησπέρα, Στην αρχή θα είσαι στην ίδια ακριβώς βαθμίδα με όλους τους άλλους νοσηλευτές και βοηθούς νοσηλευτών που θα διοριστούν μαζί σου. Νοσηλευτής Δ. (δόκιμος δημόσιος υπάλληλος για δύο χρόνια). Ύστερα θα γίνεις νοσηλεύτρια Γ, Β, και τελικά Α. Αυτό θα το επιτύχεις μετά από 12 χρόνια περίπου. Ένα ΤΕ νοσηλευτής γίνεται Α μετά από 14 χρόνια και ένας ΔΕ μετά από 19 χρόνια. Τα επαγγελματικά σου δικαιώματα είναι πανομοιότυπα με αυτά των ΤΕ και υπάρχουν και οι ΔΕ που θεωρούνται βοηθοί και υποτίθεται ότι κάνουν επικουρική εργασία, αλλά μόνο αυτό δεν κάνουν. Οι συνθήκες εργασίας και τα καθήκοντα είναι ίδια για όλους, εκτός από λίγα νοσοκομεία στην Ελλάδα (βλ.: Ευαγγελισμός) στα οποία οι πτυχιούχοι Νοσηλευτές (ΠΕ-ΤΕ) αναλαμβάνουν τις επιστημονικές πράξεις αποκλειστικά, ενώ οι βοηθοί (ΔΕ) κάνουν πράγματι το επικουρικό έργο (σε αυτά τα νοσοκομεία μάλλον θα προτιμούσες να είσαι ΔΕ παρά νεοδιοριζόμενος ΠΕ ή ΤΕ). Τώρα για θέσεις προϊσταμένων, επιλέγονται τελικά αυτοί από τους ΤΕ ή ΠΕ έχουν τα περισσότερα προσόντα, όπως: χρόνια εμπειρίας, MSc, PhD, δημοσιεύσεις, διδακτική εμπειρία, "σωστές" πολιτικές πεποιθήσεις ... τη δεδομένη στιγμή...κτλ.
 11. Αγαπητοί συνάδελφοι, Όσο μας αναγκάζουν να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει να κάνουν 10 νοσηλευτές σε μία βάρδια, και δεν αντιδρούμε, για 900 ευρώ το μήνα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην Ελλάδα. Με αυτές τις συνθήκες δε μπορείς να εφαρμόσεις τις επιστημονικές σου γνώσεις, και μετατρέπεσαι μόνο σε ένα ζευγάρι χέρια. Και είναι πολλοί οι νοσηλευτές εκεί έξω που είναι μεγάλοι επιστήμονες, κουρασμένοι και απογοητευμένοι, αλλά με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά τους. Εμένα η νοσηλευτική ήταν η πρώτη μου επιλογή όταν έδωσα πανελλήνιες από Γενικό λύκειο πριν 10 χρόνια και μπήκα με 5520 μόρια, 17 και κάτι αν θυμάμαι καλά (σα να πάρεις 47 και βάλε στις σημερινές εξετάσεις). Έκανα και μεταπτυχιακό, κάνω και διδακτορικό, έκανα και πολλά για να πείσω τους τωρινούς φοιτητές ότι δεν είναι ένα ζευγάρι χέρια... αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι το μόνο που βλέπουν μπροστά τους είναι μια θέση στο δημόσιο και με κοιτάνε σα να είμαι από τον Άρη. Άλλα όνειρα είχα τότε... Προσπάθησα πραγματικά αλλά παραιτήθηκα της προσπάθειας, και πέρασα στη σκοτεινή πλευρά της υγείας...στην ιατρική... Κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους μου νοσηλευτές.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.