Jump to content

Θάνου-Κεντέρης-Τσέκος


Zooglebot

Recommended Posts

Το φάσμα του αποκλεισμού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αντιμετωπίζουν έντονα ο Κώστας Κεντέρης και η Κατερίνα Θάνου... Από τους δύο κορυφαίους αθλητές μας ζητήθηκε να μεταβούν το γρηγορότερο δυνατό στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, λίγο μετά την είσοδό τους στην εγκατάσταση, προκειμένου να περάσουν από έλεγχο ντόπινγκ, κάτι που δεν συνέβη. Η ελληνική πλευρά υποστηρίζει ότι ο Κεντέρης και η Θάνου είχαν φύγει για το σπίτι τους πρκκριμένπου να μαζέψουν τα τελευταία πράγματά τους. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η ΔΟΕ, αίτημα των δύο αθλητών να περάσουν επειγόντως από ντόπινγκ κοντρόλ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της εκτελεστικής και υγειονομικής επιτροπής της ΔΟΕ για να αποφασίσει αν θα τους αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από το flash.gr

Όχι μόνο οι αθλητές μας δεν πέρασαν από τον προκαθορισμένο έλγχο, όχι δεν κατόρθωσαν να βρούν μια δικαιολογία προκειμένου να τον αποφύγουν και να περάσουν άλλη μέρα, αλλά θέλησαν να συνεχίσουν τον διασυρμο της χώρας μας, με το σκηνοθετημένο "ατύχημά" τους !!!!! emeleos Κι όλα αυτά υπό την ανοχή της Ελληνικής Ο.Ε και της ελληνικής πολιτείας!! Οι εν λόγω "αθλητές" κατόρθωσαν να διασύρουν την χώρα μας την πιό κρίσιμη περίοδο!!! Λίγες ώρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, οι οποίοι για διάφορους λόγους βρέθηκαν πολλές φορές στο στόχαστρο! Οι αθλητές αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια πάνω τους θα πήγαιναν σήμερα στην συνάβντηση με την εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ και δεν θα σκηνοθετούσαν το τροχαίο!Επίσης η ελληνική πολιτεία έπρεπε βνα ασκήσει πιέσεις οι αθλητές αυτοί να παρουσιαστούν άμεσα, έστω κι να αυτό σήμαινε τον αποκλεισμό τους. Ελπίζω, οι σημερινές επισκέψεις του Υπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Αθλητισμού στο Κατ, να έγινεν προκειμένου να πείσουν τους αθλητές να σταματήσπυν το θέατρο και να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δυστυχώς ο στίβος, έχει πάψει πλέον να βασίζετε στην΄προπόνηση, αλλά στην φαρμακολογία, οπότε δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οιτελεταίοι ολυμπιονίκες στίβου που πιάστηκαν ντοπέ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φίλε μου αισθάνομαι τέτοια οργή μέσα μου γι'αυτά τα δύο ''ατομα'' που αν ήταν στο χέρι μου, θα τους αφαιρούσα όλα τα μετάλια και θα τους άφηνα να ζήσουν από δω και μπρος, για όλη τους τη ζωή μόνο μέσα σ'ένα συναίσθημα: ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ!!

Όχι μόνο μας διέσυραν, όχι μόνο συνεχίζουν να μας διασύρουν, αλλά μας έκαναν να αμφισβητήσουμε ό,τι πέτυχαν μέχρι τώρα!

Για μένα Κεντέρης και Θάνου, δεν υπήρξαν ποτέ ολυμπιονίκες, δεν υπήρξαν ποτέ καν αθλητές!

Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν μάθει να απολαμβάνουν ψεύτικες δόξες, προσωπικά δε πορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο.

Αυτές τις μέρες, όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να χαίρονται γι'αυτά που με τον ιδρώτα τους έφτιαξαν. Θα έπρεπε να χαίρονται για όλα αυτά που με τόσους κόπους πλήρωσαν και θα συνεχίζουν να πληρώνουν. Κι όμως αυτές τις ημέρες, αυτά τα δύο

''αποβράσματα'' στέρησαν από τον καημένο ελληνικό λαό αυτή τη χαρά...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ ΟΧΙ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΕΝΤΕΡΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΣΕΚΟΣ.

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ..ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΕΙΝΟΥΝ

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ,ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΩΡΑ!!!!

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν είναι απίστευτο πως εν μια νυκτί, μπορείς να μεταβείς από τη θεοποίηση στην κατακραυγή; -_-

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν πιστεύω, πως η δικαιολογημένη κατακραυγή των υπερτιμημένων πρωταθλητών μας έγινε εν μια νυκτί! Πολλοί είχαν αχίσει να αμφισβητούν τα "αγαθά" μέσα προπόνησης που χρησιμοποιούσε ο κ. Τζέκος στους δύσμοιρους αθλητές! Κατακριτέοι δεν είναι μόνο οι αθλητές, αλλά κι η ελληνική ομοσπονδία, που υπό την πίεση του Áthens 2004, ηθελημένα έκανε τα στραβά μάτια! Τώρα όμως τους γύρισε μπούμερανγκ κι η Γιάννα τρέχει και δεν φτάνει, μιας και τις χάλασε η φιέστα! Το κακό με το ντόπινγ έχει παραγίνει και πρέπει όλοι μας να μποϊκοτάρουμε το στίβο (μιας κι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ντοπαρίσματος!!).

Στο κάτω κάτω τι να βλέπουμε τον Κεντέρη και τους όμοιούς αθλητές, τί άλογα ιπποδρόμου!!!

Δεν πρέπει να μας πιάσει πάλι η καχυποψία που μας διακατέχει ως Εθνος και να αρχίσουμε να λένε οι Αμερικανοί τα έκαναν όλα, γιατί φοβούνται τον Κεντέρη κλπ Πρέπει να αφήσουμε την WADA, την επιτροπή αντιντόπινγκ της ΔΟΕ να κάνει σωστά την δουλεία της και οι Ολυμπιακοί της Αθήνας να είναι οι "καθαροί" Ολυμπιακοί της Ιστορίας!!!

ΥΓ. Ο Κεντέρης κι η Θάνου ανήκουν , όπως όλοι οι Ολυμπιονίκες στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού σε περίπτωση που αποδειχθεί πως έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών, θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για τους ένστολους ή όχι. Κι αν δεν εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες ποινές (πχ απόταξη) πόσο κινδυνεύει η ισσοροπία εντός τοων Σαωμάτων Ασφαλείας?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο Τσέκος είχε παρελθόν ντόπινγκ, αφού τον είχαν πετάξει πρίν μερικά χρονάκια από την ΑΕΚ, καθώς έγιναν και ορισμένες καταγγελίες από τους Ζαγοράκη και Μαλαδένη οτι τους χορηγούσε άγνωστες ουσίες. Το οτι ντοπάρονται δε με πειράζει τόσο, ας την νομιμοποιήσουν κιόλας, αφού δε μπορούν να τραβήξουν οι αθλητές αλλιώς ένα τόσο εξοντωτικό πρόγραμμα, ΑΛΛΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΩΣΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΓΔΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΝΩ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΑΡ.

Εξάλου τόσοι και τόσοι αθλητές πιάστηκαν ντοπέ,εγώ προσωπικά θα έδειχνα κατανόηση, καθότι για να μας τιμήσουν κυρίως το έκαναν τα παιδιά και οχι για τα λεφτά.

Κρεμάσανε όλους τους Έλληνες οχι με τις ενέργειές τους αλλά με τη στάση τους.

Προς Zoogle:Νομίζω οτι τα αξιώματα που πήραν από το στρατό και την κυβέρνηση δεν μπορούν να αφαιρεθούν, καθότι αν δεν υπάρχει δείγμα τους από την Ολυμπιάδα του Σίδνεϋ, για ποιό λόγο να τιμωρήθουν, για κάτι που κάναν στο μέλλον;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όποιος νομίζει ότι τα top 30 ονόματα στα events όπου τα φάρμακα βοηθούν σημαντικά είναι «καθαροί» είναι απλά ηλίθιος η άσχετος

H ανδροποίηση της Θάνου?!! για δες όλο το line up του τελικού των 100 γυναικών!!

Δεν γαμάς κάνα πολίστα καλύτερα.

Τι λοιπόν είναι η λύση?

Μποϋκοτάζ του στίβου? (ναι, να πάμε να δούμε όλοι κολύμβηση και άρση βαρών. πρόσεξε όμως τις πατούσες του GH –Thorpe μπορεί να φτάνουν μέχρι τις εξέδρες πλέον.)

Να αφήσουμε να γίνουν οι πρώτοι καθαροί ολυμπιακοί ?(με 100 προληπτικούς έλεγχους σε σύνολο 20000 , ανάμεσα στους οποίους απλά έτυχε να συμπεριληφθούν οι 2 πιο high profile έλληνες αθλητές?)

1 σωρό αποκλεισμοί έχουν γίνει σιωπηρά (κάποιοι υποτίθεται ότι τραυματίζονται κάποιες παίρνουν άδεια μητρότητας εν μέσω 1 καριέρας εκατομμυρίων, κάποιοι χάνουν απροσδόκητα στα προκριματικά) .αν το θέμα ήταν να τους πιάσουν και να σταματήσουν το doping νομίζεις ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν νωρίτερα και πιο διακριτικά Ή νομίζεις ότι για να παίρνουν οι κεντέρης –θάνου δεν είχαν κάποιες εγγυήσεις για κάλυψη (τόσα χρόνια κερδίζουν μεγάλες διοργανώσεις).Απλά σε αυτή τη φάση δεν υπερίσχυσαν στη μάχη παρασκηνίου (ούτε εκείνοι , ούτε η χώρα)

Η δωροδοκία αθάνατων για την ανάληψη ,διάφορες υπηρεσίες ή στα πλαίσια πολλών και διαφόρων εκβιασμών, οι χορηγοί με «ήθος» και «ρομαντισμό», και η στρατοκρατία συνθέτουν πλαίσιο «καθαρών» και «αγγελικών» ολυμπιακών, αρκεί να ξεφορτωθούμε τους κεντερη-θανου, ?.Δηλαδή τώρα που τους ξεφορτωθήκαμε θα κερδίσουν τα 200 και τα 100 κάποιοι «καθαροί»?

BTW, αυτός δεν είναι έλεγχος της WADA αλλά της ΔΟΕ (εντός ολ. χωριού η ΔΟΕ επιλέγει και ελέγχει!!!)

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει ο αντιαμερικανισμός με τη WADA? οι αμερικανοί είναι αυτοί που υφίστανται το μεγαλύτερο πλήγμα από τους έλεγχους(για πρώτη φορά εντός αμερικανικού εδάφους από μη εγχώρια αρχή) .-μάλλον συμπάσχουμε-

Αλλά, ανταγωνισμοί υπάρχουν (πχ. ο πόλεμος εταιριών αθλητικών ειδών είναι ανελέητος) , η θετική publicity πληρώνεται, προσφορές για προστασία και υποστήριξη με το αζημίωτο επίσης υπάρχουν. Δεν υπάρχουν «κακοί» που σε «μισούν» και καλοί που σε «αγαπούν» , αλλά αδιαμφισβήτητα υπάρχουν αυτοί που τα έχουν «πάρει» και αυτοί που δεν τα έχουν «πάρει».σιγά το νέο!

Μια προσπάθεια για ένα διαφημιστικό happening κάναμε! Γιατί δηλαδή εκπλήσσει το γεγονός ότι και υπερχρέωση μας έγινε για την θετική προβολή του και πολεμική εναντίον του από δυσαρεστημένους από την κατανομή του budget και ανταγωνιστές?

Για αυτή τη διοργάνωση πληρώσαμε (αδρά), και αυτή την διοργάνωση πήραμε. .Και αφού την διοργανώσαμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και οι προηγούμενοι, γιατί δηλαδή θα διέφερε?

Αν κανείς έχει τόσο ευαίσθητο ψυχισμό, ας ασχοληθεί με κανένα άλλο show.

Αυτό το show έτσι είναι.

When in Rome, do as the Romans do

Grow up!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μποϋκοτάζ του στίβου? (ναι, να πάμε να δούμε όλοι κολύμβηση και άρση βαρών. πρόσεξε όμως τις πατούσες του GH ?Thorpe μπορεί να φτάνουν μέχρι τις εξέδρες πλέον.)

Για κοίτα αυτές του Φέλπς καλύτερα, Νο 75 με το συμπάθειο

:blink::blink:

Στην περίπτωσή μας δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ αυτών που τα έχουν «πάρει» και αυτών που δεν τα έχουν «πάρει», αλλά αυτών που τα πήραν και σιώπησαν (καλοί αμίγκος)και αυτών που ζητούν και άλλα (κακοί γκρίνγκος), μόνο έτσι δικαιολογούνται τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν, όμως όπως λένε και στην ΜΙ6 'Όλοι οι άνθρωποι εξαγοράζονται, η διαφορά είναι στην τιμή' .

:bloodomen:

Νομίζω οτι η μόνη λύση είναι η νομιμοποίηση της ντόπας για να ησυχάσουμε μια και καλή.

Δηλαδή τώρα που τους ξεφορτωθήκαμε θα κερδίσουν τα 200 και τα 100 κάποιοι «καθαροί»?

Όχι, αλλά αυτοί που πλήρωσαν πιο πολλά λεφτά από όλες τις εταιρείες μαζί ήταν οι Έλληνες θεατές, αφού με τον πόλεμο που μας έκαναν ήρθαν λίγοι τουρίστες και ΄τα πλήρωσαν για να δουν τις αραπίνες και τους αράπηδες να προσπαθούν να πιάσουν τη Θάνου και τον Κεντέρη. Εξάλου ο πελάτης δε λένε οτι έχει πάντα δίκιο.......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΑΜΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗ ΔΕΙ ΧΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Η ΘΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ,ΝΤΥΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ?

ΑΥΤΑ ΤΗ ΜΑΡΑΝΑΝ!!!!ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ!!!ΟΛΟ ΠΑΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ!!!

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δυστυχώς, καταφέραμε να δώσουμε για μια ακόμη φορά τον αυθεντικό ελληνικό ορισμό του όρου "σχήμα οξύμωρον"...Το πώς γίνεται, δηλαδή, να προηγείται της τελετής έναρξης...μια τελετή λήξης... :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Post σαν του Nobody και Piratis μου προξενούν επιεικώς αηδία.

Στην πυρά Κεντέρης και Θάνου (δεν υπήρξαν ποτέ, λέει, αθλητές). Καλύτερο το κατοστάρι αντρών με το Μόρις Γκρην, που η ερυθροποιητίνη του τρέχει από τα αυτιά (ευτυχώς η Μάριον Τζόουνς το πήρε πρέφα νωρίς και συμμετέχει μόνο στο άλμα εις μήκος). Ολα αυτά με έκαναν να θυμηθώ αυτό το "σκάνδαλο" αρκετά χρόνια πριν με τον ολυμπιονίκη Μελισσανίδη, που τον είχαν τάχα πάρει φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον προπονητή του και το τι είχε ακούσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις δεν περιγράφεται (κι όλ'αυτά ενώ ήταν να αγωνιστεί στις προσεχείς μέρες...)

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!! embaaa

Ναι, η κατάσταση στο στίβο (και όχι μόνο) έχει καταντήσει αηδία και μακάρι το ντόπινγκ να ήταν το μόνο μελανό σημείο του σύγχρονου αθλητισμού. Το τι μπορεί να γίνει ως επίλυση του προβλήματος είναι ένα μεγάλο θέμα. Αλλά παίζονται τόσα παρασκήνια και οικονομικά συμφέροντα, που πραγματικά πιστεύω ότι οι αθλητές είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Ειδικά ο Κεντέρης έχει γίνει στόχος συνεχών επιθέσεων, από τον αγγλικό κυρίως τύπο, τον τελευταίο καιρό. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς ως φίλαθλοι και συμπατριώτες, είναι να υποστηρίξουμε τους πρωταθλητές μας τώρα, στα δύσκολα, και όχι μόνο όταν φέρνουν τα χρυσά.

Αν νιώθω ντροπή? Ούτε την παραμικρή (με εξαίρεση για ορισμένους δημοσιογραφίσκους της ΤV που μυρίστηκαν αίμα και έτρεξαν για την ιστορία, ενισχύοντας αυτό το δυσάρεστο κλίμα παραμονές της έναρξης των αγώνων, αντί να το αμβλύνουν).

Για τους αθλητές μας νιώθω μόνο στενοχώρια που ουσιαστικά χάνουν ίσως το σημαντικότερο αγώνα της καριέρας τους (γιατί ακόμα κι αν τους επιτραπεί η συμμετοχή, φοβάμαι ότι αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος έχει ήδη αποβεί μοιραίος....), και ειδικά στενοχωριέμαι για τον Κεντέρη, που δεν τον είδα σήμερα να ανάβει τη φλόγα των αγώνων στην τελετή της έναρξης.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν βρεθούν ένοι από την ΔΟΕ, για χ΄ρηση απαγορευμένων ουσιών, τότε πρέπει να αποταχθούν απο το στράτευμα για λόγους ισοοροπίας, μιας κι ο στρατιωτικός ποινικός κώδικας, αυτό επιβάλλει, και δεν είναι δυνατόν αν εφραμόζεται σε κάποιους έτσι και σε άλλους αλλιώς! Απλώς, ο λόγος που αναφέρω αυτό το ενδεχόμενο, ειναι πως άλλη φορά πρέπει αν είναι προσεκτικότερη η πολιτική ηγεσία τι παροχές δίνει και να σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα! Άλλη φορά να δίνει τα πρίμ, αλλά αντί για αξιώματα στον ελληνικό στρατό να δίνει άδεια ΠΡΟΠΟ!

Με κάποιες αξίες δεν παίζουμε!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

angelika αν είναι κάποιος που θα πρέπει να σου προκαλεί αηδία, αυτός θα πρέπει να είναι ο εαυτός σου και οι ''σύγχρονες'' δικηγορίστικες απόψεις του!

Γιατί πάνω σ'αυτες τις σύγχρονες δικηγορίστικες απόψεις, έχει χτιστεί ένα σάπιο οικοδόμημα παντού, που τείνει να καταργήσει τα πάντα, κάθε καθαρή αξία και εν τέλει κάθε πραγματικό αίσθημα δικαιοσύνης. Πάνω σ'αυτές τις απόψεις της ανοχής, στηρίζονται οι σύγχρονοι τύραννοι, οι ανήθικοι, οι ουσιαστικοί ανάξιοι, που απ'ότι βλέπω, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να τους δικαιολογήσεις και να πας μαζί τους, αδιαφορώντας για το οτι υπάρχουν ένα σωρό καθαροί αθλητές και κατ'επέκταση αθλητές της ζωής, που προφανώς αδικούνται, επειδή τους κλέβουν τι νίκη άνθρωποι-ουσίες, που αντί να παράγουν ηθος, διδάσκουν πως για να πας μπροστά, πρέπει να κλέβεις τη νίκη με οποιοδήποτε τρόπο από τον άλλον.

Ο τελευταίος που θα ήθελε τον Κεντέρη και τη Θάνου να πέφτουν από το βάθρο τους είμαι εγώ. Όμως αισθάνομαι απίστευτα προδομένος και φυσικά αφελής, γιατί κάποτε μ'έκαναν να δακρύσω... Όχι τελικά ο κεντέρης και η θάνου, αλλά οι ουσίες που κουβαλούσαν μέσα τους...ένα ψέυτικο τελικά δάκρυ, μιά ψεύτικη περηφάνια!

Δηλαδή κάποιοι μας δουλεύουν. Εταιρείες που έχουν επενδύσει, μόνο και μόνο για να κερδίσουν, παίζουν με τα συναισθήματά μας, παίζουν με μας. Κι αυτό εσένα δε σε ξενίζει, το αντίθετο μάλιστα, σε ξενίζουμε και σου προκαλούμε αηδία εμείς που σαν απλοί άνθρωποι, επιθυμούμε κάτι πιό αληθινό και πιό άξιο!

ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

angelika αν είναι κάποιος που θα πρέπει να σου προκαλεί αηδία, αυτός θα πρέπει να είναι ο εαυτός σου και οι ''σύγχρονες'' δικηγορίστικες απόψεις του!

Γιατί πάνω σ'αυτες τις σύγχρονες δικηγορίστικες απόψεις, έχει χτιστεί ένα σάπιο οικοδόμημα παντού, που τείνει να καταργήσει τα πάντα, κάθε καθαρή αξία και εν τέλει κάθε πραγματικό αίσθημα δικαιοσύνης. Πάνω σ'αυτές τις απόψεις της ανοχής, στηρίζονται οι σύγχρονοι τύραννοι, οι ανήθικοι, οι ουσιαστικοί ανάξιοι, που απ'ότι βλέπω, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να τους δικαιολογήσεις και να πας μαζί τους, αδιαφορώντας για το οτι υπάρχουν ένα σωρό καθαροί αθλητές και κατ'επέκταση αθλητές της ζωής, που προφανώς αδικούνται, επειδή τους κλέβουν τι νίκη άνθρωποι-ουσίες, που αντί να παράγουν ηθος, διδάσκουν πως για να πας μπροστά, πρέπει να κλέβεις τη νίκη με οποιοδήποτε τρόπο από τον άλλον.

Ο τελευταίος που θα ήθελε τον Κεντέρη και τη Θάνου να πέφτουν από το βάθρο τους είμαι εγώ. Όμως αισθάνομαι απίστευτα προδομένος και φυσικά αφελής, γιατί κάποτε μ'έκαναν να δακρύσω... Όχι τελικά ο κεντέρης και η θάνου, αλλά οι ουσίες που κουβαλούσαν μέσα τους...ένα ψέυτικο τελικά δάκρυ, μιά ψεύτικη περηφάνια!

Δηλαδή κάποιοι μας δουλεύουν. Εταιρείες που έχουν επενδύσει, μόνο και μόνο για να κερδίσουν, παίζουν με τα συναισθήματά μας, παίζουν με μας. Κι αυτό εσένα δε σε ξενίζει, το αντίθετο μάλιστα, σε ξενίζουμε και σου προκαλούμε αηδία εμείς που σαν απλοί άνθρωποι, επιθυμούμε κάτι πιό αληθινό και πιό άξιο! 

ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ!!

Μικρέ μου φίλε, βγες από τον όμορφο λουλουδάτο κόσμο σου και δες λίγο την πραγματικότητα. Μεγάλωσες πιά.

Εάν κατάλαβες διαβάζοντας το post μου, καταδικάζω τη χρήση των απαγορευμένων ουσιών και επισημαίνω ότι δεν είναι το μόνο πλήγμα του αθλητισμού. Ειδικά στην πλάτη των σπρίντερ, παίζονται τα μεγαλύτερα οικονομικά συμφέροντα. Μόνο "αρχαίο πνεύμα αθάνατο" δε θυμίζει η όλη κατάσταση. Τώρα, εάν με κάποιο μαγικό τρόπο (γιατί με τα τωρινά δεδομένα μαγικός φαντάζει), καθαρθεί ο αθλητισμός από το ντόπινγκ, θα είμαι η πρώτη που θα πανηγυρίσω και θα αποκαθαίρω τον οποιοδήποτε Κεντέρη ή Θάνου ως επαίσχυντες εξαιρέσεις. Μέχρι τότε, και όσο συναγωνίζονται δίπλα σε αθλητές που δεν ελέγχονται γιατί προστατεύονται καλύτερα από τις ομοσπονδίες τους και λοιπές παρασκηνιακές δυνάμεις, εγώ θα τους υποστηρίζω μέχρι τέλους! (Κανένας δε σκέφτηκε να ελέγξει στο Σίδνει τη Μάριον Τζόουνς για παράδειγμα, που σάρωσε τα χρυσά στο στίβο, ακόμα κι όταν ο σύζυγός της βγήκε θετικός.)

Με τη ντόπα πήρε το χρυσό ο Κεντέρης στο Σίδνεϊ? Μήπως ανακάλυψε κανένα θαυματουργό αναβολικό που δεν το έπαιρναν οι παραφουσκωμένοι Αφρο-αμερικανοί συναθλητές του? Ας μην είμαστε αφελείς. Αν θέλεις πρωταθλητισμό στο στίβο θα πάρεις φάρμακα, αλλιώς θα πας να μαζέψεις χόρτα στο χωριό σου. Είναι βρώμικη κατάσταση, συμφωνώ. Αλλά με αηδιάζει να γίνονται ορισμένοι αθλητές αποδιοπομπαίοι τράγοι, τη στιγμή που άλλοι είναι στο απυρόβλητο. Είναι γελοίο να εθελοτυφλούμε.

Ο Κεντέρης και η Θάνου ήταν και θα είναι μεγάλοι πρωταθλητές!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μετα την απιστευτης ομορφιας τελετη εναρξης δε θελω να γκρινοιαξω ,απλα θα προσθεσω δυο τρια πραγματακια.

Απο που κι ως που υπεραθλητες ο Κεντερης και η Θανου?

Με δυο αγωνες καθε τεσσερα χρονια?(παγκοσμια και ολυμπιαδες)

Να σας πω πρωταθλητες που κοσμουν τη χωρα μας για να μη τα μηδενιζουμε ολα.....

Αιμιλιος Παπαθανασιου,Τασος Μπουντουρης,Μπεκατωρου,Νικος Κακλαμανακης ολοι ιστιοπλοοι βεβαια.......Αθορυβοι,σεμνοι,μετρημενοι......Ακομα κι οτεως Κωνσταντινος χρυσος ολυμπιονικης ειναι.....

Θελετε ινδαλματα και εθνικη ψυχολογικη τονωση?Βρειτε αθλητες ,που υπαρχουν δεκαδες, σαν τους παραπανω κι αφηστε τους ποικιλους τσεκους στη μιζερια της ντοπα τους......

Δικανικες αντιμετωπισεις τυπου αντζελικα ειναι χρησιμες σε αιθουσες δικαστηριων,αλλα οχι στην καθημερινοτητα μας.......

Προτιμω αυριο το παιδι μου να ειναι απλη κι ανθρωπινη φυσιογνωμια,σαν τον Μουρουτσο επι παραδειγματι,παρα υπεραθλητης φουσκωτος τυπου Θανοκεντερη.....

Ξυπνατε επιτελους....δεν ηλθε το τελος του ελληνισμου επειδη τσιμπησαν ντοπαρισμενους δυο πρωταθλητες μας,γεγονος που το γνωριζαμε εξαλλου ολοι εδω και χρονια ασχετα αν δε θελαμε να το παραδεχτουμε......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συνάδελφοι, με τα ποστς σας προσωπικά μου θυμίσατε μία σκηνή από την ταινία της "κόμισσας του γέλιου" (θα μας λείψει... :( ) Ρένας Βλαχοπούλου....ακα "Η Ρένα Είναι Οφ-Σαϊντ": στη σκηνή του γηπέδου, που ευτραφής ηλικιωμένος φωνάζει σε παίκτη "έλα λεβέντη μου, έλα λιοντάρι μου..." όταν κερδίζει τη μπάλα και "οουστ! Κρέας!" όταν τη χάνει.

Δε θέλω να μιλήσω για την υπόθεση, διότι κανείς δεν ξέρει τίποτα στα αλήθεια. Αλλά πάλι ποιός δε χάρηκε και τις τρεις φορές που ο Κ.Κ. ΄κέρδισε χρυσό μετάλλιο; Ποιός διανοείτο τότε, έστω και να υπονοήσει, ότι ήταν ντοπαρισμένος; ΚΑΝΕΝΑΣ! Τώρα ξαφνικά που οι πιθανότητες αυξάνονται ΟΛΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ... και νά το "να του αφερεθούν όλα τα μετάλλια" και νά το "ντροπή τους, αίσχος" και νά το "ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!"......

Δεν είμαι ούτε εύπιστος και αφελής/ιδεαλιστής, ούτε ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένος με τους εν λόγω αθλητές, ούτε καν φίλαθλος. Από τους Ο.Α. είδα έναρξη και θα δω λήξη. Και θα πάω να δω τι ωραία που κάνανε την πατρίδα (ακα Αθήνα), να κάνω τις βόλτες μου στο Σύνταγμα, τα ψώνια μου στην Ερμου και για κανά ποτάκι στο υπέροχο Τζαζ μπαρ "56". Αλλά μήπως...λέω μήπως (όπως θα λέγε και ο συμπαθής κόκκορας Φόγκχορν Λέγκχορν) να περιμένετε να τους πάρουν πρώτα λίγο αίμα και μετά να τους θάψετε;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Με αγνά ντόπια παϊδάκια ντοπάρονται τα παιδιά και φοβόντουσαν μην τυχόν οι εξετάσεις τους βγάλουν αυξημένη χοληστερίνη!

Με προβληματίζει η συζήτηση για την καθαρότητα του πρωταθλητισμού. Όλοι από κάτι παίρνουν! Ρωτήστε ακόμα και τους τελευταίους τροχούς της αμάξης, τους συμφοιτητές μας που μπήκαν με πριμ πρωταθλητισμού στην Ιατρική. Σε όλους κάτι "βιταμινούλες" έδιναν οι προπονητές τους. Σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα δε θα "βοηθούν" οι αθλητές τις επιδόσεις τους; emeleos

Εμένα μου αρέσει που το έκαναν έτσι χύμα και τσουβαλάτα. Δεν μπορούσαν δηλαδή να στουκάρουν ένα αυτοκίνητο σε μια κολόνα και να μπουν στο νοσοκομείο, να φαίνεται και 100% ρεαλιστικό;

ΥΓ: Ο Μορίς Γκριν τρέχει κατοστάρι, την "κούρσα της μιας ανάσας". Δεν του χρειάζεται η ερυθροποιητίνη τόσο. Τι να την κάνει;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο Κεντέρης κι η Θάνου είνα τα αθώα πρόβατα της όλης υπόθεσης, που φυσικά δεν θα προλάουν το επόμενο Πάσχα...Βασικά, ούτε 15Αύγουστο δεν βγάζουν άλλα τέσπα.. :P

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΘΕΝΗ (τώρα μπαίνουν τρένη??) :blink: !!!! :antegeia:

Τον Κεντέρη πριν το Σιντεϋ δεν τον ήξερε κανείς!! Αλλά η Γιάννα ήθελε στους Ολυμπακούς του 2000 κάποια καλή διαφήμιση για την χώρα, προκειμένου να έρθουν τουρίστες και το 2004. Ποιός θα έκανε την διαφήμιση, ο Πύρρος?? Πόσοι στον πλανήτη νομίζετε πως βλέπουν άρση βαρών? Ακόμα κι οιανατολικογερμανοί έχουν κόψει το άθλημα. Όλοι ενδιαφέρονται για στίβο, κολύμβηση, άντε και γυμνάστική, μιας κι είναι αγαπημέν σπόρ για τους αμερικανούς! Οπότε ήθελε ένα τρανταχτό μπαμ. Έτσι βρήκε έναν που δεν τον ήξερε τότε ούτε η μαμά του, του έφερε έναν αλχημιστή προπονητή ( αχ αυτός ο Goello..) κι ορίστε η έκρηξη! Ο πιό γρήγορος λευκός, έρχεται από το πουθενά! Ο Κεντέρης ήταν τότε 29 χρονών και έπαιρνε κανένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, μιας κι έτρεχε μόνος του. Το '97 στο παγκόσμιο του στίβου γνώριζε κανείς τον Κεντέρη?ΌΧΙ! Εγω δεν θυμάμαι κάν ,αν έτρεξε στους προ-προ-προκριματικούς των 200μ. Είχαμε όμως τον Παυλακάκη στα 100, τον Κουκοδήμο και την Ξάνθου στο μήκος, Παπακώστα, Μπακογιάννη στο ύψος.

Έτσι λοιπόν ένα ωραίο πρωϊ, πέρνει τον Κώστα στα γραφεία του 2004 και του λεει θέλει να σε κάνω Ολυμπιονίκη, βέβαια θα γίνεις άλογο που στο αίμα του τρέχει ο μισός Μπακάκος της Ρουμανοβουλγαρίας, αλλά μαζί θα τρέχουν κι οι χορηγοί! Νο problem, λέει ο Κωστάκης κι ορίστε το θαύμα!

Το μαθαίνει η Θάνουκαι λέει γιατί αυτή κιόχι κι εγώ, και πάει στο 2004 και λέει, θέλω κι εγώ να διαφημίσω την χώρα μου και το 2004 παίνοντας μετάλλιο, κι ας βγάλω τρίχες, 3 όρχεις και να έχω συχνουρία από τον προστάτη! Βρήκε κι άλλο θύμα η Γιάννα και σκέφτηκε, τι να εκτρέφω 1 άλογο τί 2, άλλωστε αν έχω 1 αρσενικό κι ένα θηλυκό ίσως αν καταφέρω και τα διασταυρώσω να βγάλω την δική μου ράτσα!!! :unsure: Ράτσα πρωταθλητών!!!Έτσι την εβαλε κι αυτή στον σταύλο, είχε και καλό σταυλάρχη και προπονούσε τα 2 άλογα μαζί!

Φτάνουμε λοιπόν στο 2004, τα άλογαέφερναν μετάλλια, περισσότερα από όσο πίστευε, αλλά η απληστία απληστία! Το αρσενικό άλογο είχε γεράσει κι ενώ υπό άλλες συνθήκες θα γινόταν λουκάνικο, λέει η Γιάννα εγώ είμαι φιλόζωη, θα το κρατήσω, για πάντα. Κι επείδη διακατέχεται από έντονα φιλοζωϊκά αισθήματα, λέει στον σταυλάρχη να δώσει περισσότερη"τροφή στο γέρικο άλογο. Άλλα η φοράδα, πάλι ζήλεψε παρόλο που δεν είχε συμπληρώσει τα χρονάκια της και λέει ξανά, γιατί όχι αυτός κι όχι εγώ και ζήτησε κι αυτή να παίρνει επιπλέον "τροφή"...

Τέλος πάντως, τα 2 άλογα άρχισαν να τρώνε του σκασμού, άλλα οι δίπλα σταύλοι που από καιρό είχαν ζήλέψει τον Σταύλο της Γιάννας, λένε αυτή μας χαλάει την πιάτσα, θα επαναστατήσουν και τα δικά μας , οπότε χαθήκαμε! Κάτσε να τις το κλέισουμε το μαγαζί! Τόσες φορές την είχαμε προειδοποιήσει!

Ποιό είναι του ηθικό δίδαγμα του Αισώπου? Το "τάϊσμα" βλάπτει σοβαρά την απληστία!!! :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Εάν πραγματικά δεν είστε στην κατηγορία των ανθρώπων που γνώριζαν λίγο ή πολύ τι συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα και που δεν έχουν νιώσει περίφανοι με τις επιτυχίες των δυο αθλητών τότε ναι, έχετε κάθε δικαιωμα να τους σταυρώσετε.

Όμως προσωπικά δε πιστεύω πως υπάρχει κανείς.

Ό,τι και να έγινε , όσο λάθος κι αν χειρίστικαν μία κατάσταση είναι τουλάχιστον αδικία και αχαριστία να χλευάζουμε αυτούς που κάποτε υμνούσαμε.

ΜΠΡΑΒΟ σε όσους στο τελικό των 200μ φώναξαν το όνομα του Κεντερη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ποιός ένιωσε εθνικά υπερήφανος για τις επιτυχίες του Κεντέρη, της Θάνου και της Άρσης Βαρών? :wacko: Μήπως πήραμε την Πόλη? :huh: Ή νομίζετε πως αν ο Κεντέρης είναι ο ταχύτερος λευκός θα προβληθεί η χώρα μας στο εξωτερικό ή θα λύθούν ως δια μαγείας τα προβλήματα του μέσου Έλληνα? :mellow: Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει? Ο πρωταθλητισμός όπως κι η μπάλλα , είναι το όπιο του λαού. Η ντόπα του! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως ο αθλητισμός ανθεί σε χώρες του πρών ανατολικού μπλοκ, και σε χώρες όπως η Βραζιλία κι η Αργεντινή, που το επίπεδο διαβίωσης μπορεί να μην είναι τριτοκοσμικό, αλλά αγγίζει επικίνδυνα τα όρια της φτώχειας! Ασχολούμαστε 1 μήνα με τον Κεντέρη και την Θάνου , αλλά κανείς δεν έχει αρχίσει να υπολογίζει το χρέος της Ολυμπιάδας. Μπορεί να φαίνομαι μίζερος, αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

Όσοι φώναζαν το όνομα του Κεντέρη στο τελικό, προφανώς παρασύρθηκαν από καποιους που το ξεκίνησαν ηταν λόγω χαβαλέ, είτε επειδή έκλαιγαν τα λεφτά που πέταξαν!Το ίδιο και για το γιουχάρισμα των αμερικανών Ολυμπιονικών! Δεν τους κατακρίνω! Κι εγώ αν βρισκόμουν εκεί μπορεί να μην φώναζα το όνομα του Κεντέρη, αλλά σίγουρα θα έσπαγα τις χορδές μου γιουχάροντάς τα αμερικανάκια! Γιατί η αμερικάνη κρύβεται πίσω από κάθε πλεκτάνη και συμφορά σε αυτόν τον κόσμο... Για όλα φταίνε οι Αμερικανοί!!! :P Μπορεί πάλι να γιουχάριζα, γιατί στο κάτω-κάτω σε γήπεδο βρίσκομαι, οπότε γίνομαι κι εγώ ένα με την μάζα, κατακυλώντας όπου την κατευθύνουν!

Τέλος, ο περισσότερος κόσμος δεμ κατακρίνει τους Κεντέρη και Θάνου, για το άν ντοπαρίστηκαν ή όχι, αλλά για όσα έκανα μετά γελιοποιώνατς μας διεθνώς! Πόσοι μιλάνε για τον Σαμπάνη? Κανείς! Γιατί μετά το δεύτερο δείγμα, παρουσι΄στκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΔΟΕ κι όταν του ζητήστηκε παρέδωσε το μετάλλιο του! Είμαι περίεργος τι θα σκαρφιζόταν το"τρίγωνο τυ διαβόλου", αν βρισκόταν στη θέση του....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 years later...

Ποινές φυλάκισης με αναστολή για το δηλωθέν τροχαίο το 2004

Ποινή φυλάκισης 31 μηνών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου και 33 μηνών με αναστολή στον προπονητή τους, Χρήστο Τζέκο, για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Με ποινές επτά και 15 μηνών αντίστοιχα τιμωρήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης και κατάθεσης, ενώ ποινές έξι έως οκτώ μηνών επιβλήθηκαν στους επτά κατηγορούμενους γιατρούς του ΚΑΤ, που κρίθηκαν ένοχοι για παράβαση καθήκοντος και συνέργια σε παράβαση καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρότασή του ο εισαγγελέας Γ. Πέτρος είχε ζητήσει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, χαρακτηρίζοντας «σκηνοθετημένο και προμελετημένο» το επίμαχο τροχαίο και «αβάσιμο» ακόμα και τον ισχυρισμό περί ατυχήματος, ενώ όπως υποστήριξε, υπεύθυνος για την όλη σκηνοθεσία ήταν ο προπονητής των δύο αθλητών Χρήστος Τζέκος, για τον οποίο ζήτησε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Αντίθετα ζήτησε να αναγνωριστεί στους αθλητές ελαφρυντικό εξαιτίας της «ψυχικής εξάρτησης» που, όπως είπε, είχαν από τον προπονητή τους.

Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις όλων των κατηγορουμένων.

Οι συνήγοροι των δυο αθλητών αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν αναγνωρίστηκε στους πελάτες του το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου. Την ίδια στάση κράτησε και ο Χρήστος Τζέκος, άκουσε την πρόταση του εισαγγελέα, που ζήτησε ως ποινή βάσης τα τέσσερα χρόνια.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά μόνο στους αυτόπτες μάρτυρες (πρότερος έντιμος βίος) και στους γιατρούς (μη ταπεινά ελατήρια), γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της υπεράσπισης των τριών βασικών κατηγορουμένων. Μάλιστα, όπως είπε ο συνήγορος του κ. Τζέκου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σκοπεύει να καταθέσει αγωγή κακοδικίας, θεωρώντας εσφαλμένη την κρίση του δικαστηρίου. Απευθυνόμενος στην έδρα, ο συνήγορος σχολίασε την απόφαση λέγοντας «ετιμήθη η δικαιοσύνη σήμερα».

Η ποινή είναι εφέσιμη και αναμένεται όλοι οι καταδικασθέντες να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης κάποιου που κατακρίνει το doping. Δηλαδή όταν περνάς ή όταν αποφοιτείς από την Ιατρική δεν είσαι άξιος γιατρός αν χρησιμηποιήσεις διεγερτικά όπως καφεΐνη ή νικοτίνη ; Φανταστείτε πόσο γελοίο θα ακουγόταν αν κάποιος έλεγε σε έναν ιατρό ότι χωρίς πολλή καφεΐνη (ή οτιδήποτε, π.χ χωρίς φροντιστήριο) δεν θα τα κατάφερνε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης κάποιου που κατακρίνει το doping. Δηλαδή όταν περνάς ή όταν αποφοιτείς από την Ιατρική δεν είσαι άξιος γιατρός αν χρησιμηποιήσεις διεγερτικά όπως καφεΐνη ή νικοτίνη ; Φανταστείτε πόσο γελοίο θα ακουγόταν αν κάποιος έλεγε σε έναν ιατρό ότι χωρίς πολλή καφεΐνη (ή οτιδήποτε, π.χ χωρίς φροντιστήριο) δεν θα τα κατάφερνε.

συγκρινεις ηθελημενα ανομοια πραγματα.

εξαλλου απο τη στιγμη που οι κανονες απαγορευουν το ντοπινγκ αν θελεις να συμμετασχεις εισαι υποχρεωμενος να υπακουσεις. αλλιως κατσε σπιτι σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φανταστείτε πόσο γελοίο θα ακουγόταν αν κάποιος έλεγε σε έναν ιατρό ότι χωρίς πολλή καφεΐνη (ή οτιδήποτε, π.χ χωρίς φροντιστήριο) δεν θα τα κατάφερνε.

Δεν είναι το ίδιο!

Υπάρχουν σκευάσματα που σε κάνουν να ακούς τα δέντρα, να βλέπεις τη μουσική, να ζεις το παρελθόν σου, να μην κοιμάσαι ποτέ, να μην χρειάζεται να φας, να μη φοβάσαι τίποτα, να θυμάσαι τα πάντα, κτλ

Αυτό είναι πραγματικό doping Ιατρών!

Η επαγγελματική μου γνώμη είναι κατά.

Η προσωπική μου, όμως, είναι υπέρ!

Με συμφέρει να το κάνουν, να καίνε τα εγκεφαλικά τους κύτταρα, να αχρηστεύονται από τη νόσο του Πάρκινσον, να χάνουν τα λόγια τους από τα 40 τους λόγω πρόωρης άνοιας, κτλ

Περισσότεροι ασθενείς για μένα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης κάποιου που κατακρίνει το doping. Δηλαδή όταν περνάς ή όταν αποφοιτείς από την Ιατρική δεν είσαι άξιος γιατρός αν χρησιμηποιήσεις διεγερτικά όπως καφεΐνη ή νικοτίνη ; Φανταστείτε πόσο γελοίο θα ακουγόταν αν κάποιος έλεγε σε έναν ιατρό ότι χωρίς πολλή καφεΐνη (ή οτιδήποτε, π.χ χωρίς φροντιστήριο) δεν θα τα κατάφερνε.

συγκρινεις ηθελημενα ανομοια πραγματα.

εξαλλου απο τη στιγμη που οι κανονες απαγορευουν το ντοπινγκ αν θελεις να συμμετασχεις εισαι υποχρεωμενος να υπακουσεις. αλλιως κατσε σπιτι σου.

Γιατί συγκρίνω ανόμοια πράγματα; Το ίδιο πράγμα συγκρίνω, ανθρώπινες επιδόσεις συγκρίνω και το αν είναι ηθικό να χρησιμοποιούμε χημικές ουσίες για να τις χειραγωγούμε. Παντού υπάρχει ένας στίβος επιδόσεων που διαγωνιζόμαστε. Θεωρώ τουλάχιστον υποκριτικό από μία κοινωνία που έχει νόμιμο το αλκοόλ και το τσιγάρο να κάνει την πουριτανή και την ηθική όταν μιλάμε για αναβολικά ανδρογόνα.Οι κανόνες που αφορούν το doping δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, και ουσιαστικά προωθούν τα αναβολικά, τους κάνουν την πιο ανέξοδη διαφήμιση. Γιατί τα αναβολικά είναι το κερασάκι στην τούρτα του πρωταθλητισμού, ενώ ο κόσμος πιστεύει πως δημιουργούν πρωταθλητές - 100% wishful thinking. Αλήθεια έχετε δει πόσα χρήματα ξοδεύονται για το κυνήγι των αναβολικών;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.