Jump to content
Sign in to follow this  
bromptonista

Ένας γιατρός στη Νομική...

Recommended Posts

Προβληματίστηκα αρκετά σε ποιο Forum να βάλω το θέμα. :blink: Τελικά, το συμπέρασμα είναι ότι αρμόζει μόνο σε ένα Forum για τελειωμένους!

Την προηγούμενη συζήτηση μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?showtopic=4068 (την έχουμε ολίγον μπαχαλέψει). Εδώ θα εξιστορήσω το οδοιπορικό (και μετά... μπαχάλεμα!) :bloodomen::lol:

emarright Όλα άρχισαν κάπου 24 χρόνια πριν (γεννήθηκα...). Fast Forward και φτάνουμε στο φθινόπωρο 2003, όπου, αγροτικός στη Σπάρτη ων, σκέφτηκα: τι να κάνω με το χρόνο μου; Και δεν πάω Νομική; Το'χα ξανασκεφτεί βέβαια, το έλεγα και μεταξύ σοβαρού κι αστείου, αλλά δεν είναι ότι θα το έκανα ντε και καλά...

:mellow: Τέσπα, αποφάσισα να κατεβάσω Σπάρτη τα 3 απαραίτητα βιβλία (Αστικό, Ποινικό, Συνταγματικό) με τα σχετικά παρεπόμενα (σημειώσεις του αριστούχου brother), και να διαβάσω 2-3 εβδομάδες. Έβαλα τον αδερφό να καταθέσει αιτήσεις κλπ κλπ (μπράβο το παιδί), πήρα άδεια από το Νοσοκομείο αρχές Δεκέμβρη και... έδωσα κατατακτήριες. Καμιά 500αριά άτομα παρουσιάστηκαν να δώσουν, ένας θεός ξέρει τι είχαν διαβάσει, και ο υποφαινόμενος με μια σχετικά καλή-μέτρια επίδοση έφτασε στη θέση 40 (χεχεχεχεχεχε) και μπήκε με τη β΄δόση εισακτέων... Κάπου τέλη Μάρτη δηλαδή, μου τηλεφώνησε η Γραμματεία τους και με ρώτησε αν είχα σκοπό να γραφτώ (!!!), γιατί είχα περάσει εδώ και ένα μήνα και είχαν χάσει τα ίχνη μου....

;) Γράφτηκα. Παρέα με Nievsky που πρότεινε θεϊκές επιλογές (ό,τι μας κατέβαινε γράφαμε).

Πήρα και τα βιβλία (από φέτος παίρνουν οι κατατακτήριοι χεχεχε). Και αποφάσισα να δώσω και μαθήματα (20 εργάσιμες άδεια δικαιολογεί το δημόσιο! ΟΛΕ...)

Συνέχεια στο επόμενο...

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πριν όμως από την εξεταστική (και το διάβασμα βεβαίως, καθώς οι γιατροί διαβάζουμε ΠΑΝΤΑ τελευταία στιγμή) :bloodomen::splaaaats: , έπρεπε να ασκήσω και το εκλογικό μου δικαίωμα!

Ναι, ψήφισα για 7η συνεχή χρονιά στις φοιτητικές εκλογές. Είδα με τα ίδια μου τα μάτια τα σεντόνια των 500+ υποψηφίων, τις 10μελείς εφορευτικές, τα "μωρά" :P:rolleyes::wub: των παρατάξεων που παρακαλούν για το κουκί...

Και είδα και τις διαφορές. Οργάνωση μηδέν. Ως τελευταίος εγγεγραμμένος φοιτητής για το 2003-2004 και με τη βούλα, δεν ήμουν στις καταστάσεις. Με το τρίπτυχο, με στείλανε για βεβαίωση σπουδών (ήμαρτον) από τη Γραμματεία, που διαπίστωσε ότι με είχε βάλει άλλα αντ' άλλων στα εξάμηνα και με διόρθωσε. Μετά από διαβουλεύσεις με τα βύσματά μου στην ΚΕΦΕ της Νομικής (thx Σγουρίτσα), τον έριξα επιτέλους! Πήρε μία ώρα...

Σημειώνω όμως και τα θετικά: εκτός του περιβάλλοντος (τι παιδιά... :wub::wub::wub: ), δεν πληρώναμε ούτε εισφορά στο Σύλλογο (ΘΕΤΙΣ νομίζω λέγεται). Άντε, να τα κοιτάτε αυτά στην Ιατρική...

Συνεχίζεται...

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και έφτασε η ώρα της εξεταστικής. Στο Νοσοκομείο που πήγα να ζητήσω άδεια με πρόγραμμα (τυπωμένο από Net παρακαλώ, ούτε Volcano ούτε τίποτα...) και βεβαίωση σπουδών, μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθαν! Το θέμα πέρασε φυσικά από συμβούλιο και το δικηγόρο τους, αλλά εγκατέλειψαν την απέλπιδα προσπάθεια να αρνηθούν την άδεια :)

:huh: Αθήνα λοιπόν, πίσω στα "αναγνωστηριακά", πίσω στα 100 τηλέφωνα το πρωί μέχρι να αξιωθεί ο KonstantinosMD να ξυπνήσει για παρέα (διάβασμα-τάβλι-καφέ-τάβλι-διάβασμα-τάβλι...), ή μάλλον να τον ξυπνήσουν... :unsure:

Οι γνωστοί κλασικά με τα σαγόνια να εφάπτονται στο πάτωμα (ΤΙΙΙΙΙΙ;;;; ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ;;;; ), οι άγνωστοι επίσης.

Και σήμερα, 8 Ιουνίου 2004, έδωσα το πρώτο μου μάθημα στη Νομική!

Πώς ήταν;

Απίστευτο. Επιλεγόμενο μάθημα, το'χαν δηλώσει 65 και παρουσιάστηκαν 6... 5 που τους ήξερε με τα μικρά τους ονόματα ο Prof και... εγώ :rolleyes:

Το ΣΟΚ: στα μαθήματα της Νομικής πρέπει να φέρνεις κόλλες αναφοράς από το σπίτι για να γράψεις. Είναι φτωχοί οι άνθρωποι, δεν έχουν. Δανείστηκα :rolleyes::rolleyes:

Το δεύτερο ΣΟΚ: "Παιδιά σήμερα θα ανεβάσω τα αποτελέσματα στο Ίντερνετ μάλλον..." Ε ρε εκσυγχρονισμός! Που' σαι Ιατρική με τα 10 πολλαπλής επιλογής που έκαναν 2 μήνες να διορθωθούν! (φυσικά, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ούτε στη Νομική, απ' ότι είπαν τα παιδιά...)

Το τρίτο ΣΟΚ: Μπορώ να πω, συντάραξα τον κόσμο συθέμελα. 8? ΟΚΤΩ? Μα ποιος είμαι τελοσπάντων! (αυτοθαυμασμός) ;)emblushembaaa

Με αυτό το μέσο όρο, λέω να αράξω στις δάφνες μου και να σας κοιτάω από ψηλά, ταπεινοί νομικάριοι :D:D

Μπα, πάω να διαβάσω το επόμενο! Φιλάκια....

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε 40ο θα με τρελάνεις ρε μάγκα!! Που το βρίσκεις το κέφι να γίνεις ΚΑΙ επαγγελματίας ΨΕΥΤΗΣ emeleos. Ντάξει πάντα το πίστευα ότι ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :antegeia::antegeia: Θα τα πούμε από κοντά φίλε

Υ.Γ. Ολοι γνωρίζουμε αγαπητοί φίλοι ότι ο κύριος με τη BMW & MERCEDES ΠΉΓΕ ΝΟΜΙΚΗ Μ Ο Ν Ο ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

Α Ξ Ι Ο Σ emcolgateemcolgateemcolgate

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Μπα, πάω να διαβάσω το επόμενο! Φιλάκια....

Τελικά δε μας είπες: πώωωωωωως σου φάνηκε το επόμενο? :P:D;)

Αν υποψιαστώ βεβαίως βεβαίως ότι θα πάρεις μεγαλύτερο βαθμό.... θα πέσω από τη Σαριπόλων!!!!! :huh:

ΥΓ: Άντε, καλά αποτελέσματα! :D (εκεί κατά τα τέλη Ιουλίου το νωρίτερο... -δεν είναι όλοι Χατζήδες! ;) )

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Δημόσιο Διεθνές έδινε κι αυτός;;; :D Ωραίο μάθημα από τα αγαπημένα μου!Όλα υποτίθεται ότι ισχύουν αλλά δεν τηρείται τίποτα! :splaaaats:

Γιατρέ σόρυ που θα σε λυπήσω αλλά τα οχταράκια μόνο στα επιλογής, Δημόσιο Διεθνές έτσι και μου πεις ότι πήρες πάνω από 7 θα πέσω από τον τρίτο! emdevil (κρίμα να χαλάσω και το ωραίο μου μαλλί! :P ).

Άντε καλά αποτελέσματα και καλά ξεμπερδέματα με τη νομική(τα θελες και τα παθες)! :lol:

Δεν το πιστεύω ότι λειτουργούσε το σάιτ της γραμματείας και μπήκαν βαθμοί με τη μία!Είσαι κωλόφαρδος! :antegeia:

Τώρα βέβαια αυτά που έδωσες και θα δώσεις, από Αύγουστο μεριά να τα περιμένεις, μη σε καλομάθουν!Χιχιχι :wub:

Τροποποιήθηκε από faraway

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συνάδελφε, χαρα σ΄το κουράγιο σου και στο κέφι σου!!!! Εγώ μετράω τις μέρες να τελειώσει και η Γυναικολογία και επισήμως και η σχολή (8 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΚΛΕΣ!!!!)

και ορκίζομαι να μην κσαναδώσω εξετασεις για τουλαχιστον 2 χρονια!!!

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ασφαλώς και οι βαθμοί δεν μπήκαν στη σελίδα της Γραμματείας ακόμα, αλλά στη σελίδα του μαθήματος! Το μάθημα ήταν το "Δίκαιο και Οικονομία", περισσότερες πληροφορίες στο http://www.phs.uoa.gr/~ahatzis/lawecon.htm .

Το "Δίκαιο και Οικονομία" είναι νέο μάθημα που ασχολείται με τον κλάδο της Οικονομικής Ανάλυσης του Δικαίου. Το διδάσκει ο κ. Αριστείδης Χατζής. Πάρτε το! Καλό είναι, εκτός από το βιβλίο του Γέμτου, που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι απλώς ακατανόητο στην αρχή (γι'αυτό μάλλον και δεν εμφανίστηκαν άλλοι να το δώσουν πλην όσων παρακολούθησαν - και εμού βεβαίως βεβαίως).

:o Το ΔΔΔ (Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο) που έδωσα σήμερα δεν ήταν τόσο χαλαρό... τίγκαρε το αμφιθέατρο -και τα πολλά άλλα αμφιθέατρα όπου δινόταν το μάθημα-, ενώ τα αποτελέσματα μαθαίνω θα βγουν μετά 2 μήνες! :rolleyes: emangry

Τα καλά νέα: οι αρχικοί φόβοι ότι στο κέντρο δε βρίσκεις θέση για παρκάρισμα δεν επαληθεύτηκαν. Πάλι καλά έχουμε απ' όλες τις πινακίδες βέβαια και μπαίνουμε δακτύλιο. Κηφισιά-Νομική 30 λεπτά, με το παρκάρισμα. Αρκεί να ξυπνήσεις νωρίς και να ξεκινήσεις κατά τις 06:45...

Η Οδύσσεια του γιατρού στη Νομική συνεχίστηκε με τις στενές επαφές τρίτου τύπου με τη Γραμματεία: πήρε καμιά ώρα να αποκτήσω κι εγώ το PIN μου για το Internet και να θεωρήσω το γνήσιο υπογραφής στη βεβαίωση συμμετοχής μου στις εξετάσεις emconfused . Η ευχάριστη έκπληξη: αναλυτική βαθμολογία, και μάλιστα σφραγισμένη-θεωρημένη, σε 2 λεπτά! Pas mal, pas mal... Το Πανεπιστήμιο εκσυγχρονίζεται! Μόνο η Ιατρική μένει πίσω...

Δε χρειάζεται να πάρω πάνω από 7. Αρκεί να περάσω και/ή να πάρω παραπάνω από τη vanity, οπότε φυσικά θα της το τρίβουμε με τον MD για τα επόμενα 2 χρόνια που θα μου πάρει να τελειώσω τη Νομική... :withstupid::rolleyes:

Πάμε τώρα για Φορολογικό: επιλεγόμενο-τούβλο, μάλλον για πρες παπιέ κάνει... Και φυσικά, τη χαρά του κάθε γιατρού: Ιατρικό Δίκαιο και τα μυαλά στα κάγκελα!

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Δε χρειάζεται να πάρω πάνω από 7. Αρκεί να περάσω και/ή να πάρω παραπάνω από τη vanity, οπότε φυσικά θα της το τρίβουμε με τον MD για τα επόμενα 2 χρόνια

:blink::wacko:

τι εννοεις ρε τεραστιε?

εννοεις αυτο που εννοω η ειναι λαθος το συντακτικο?

τι σχολη ειναι αυτη ........?????!!!!!!!!!!!!!

ποτε εχει ξανα κατατακτηριες?

emthanx

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σαράντο , είσαι φοβερός!!!! Τι να πω , εγώ ούτε στον ύπνο μου δε θα είχα κουράγιο να μπω σε άλλη σχολή μετά την Ιατρική . Να μου επιτρέψεις μόνο μια ερώτηση. Με τα μαθήματα της Νομικής σου μένει καθόλου χρόνος να διαβάσεις ιατρικά βιβλία?Μπορεί πιστεύεις κάποιος να συνδυάσει τις δύο αυτές επιστήμες ταυτόχρονα , ή πρέπει να ασχολείσαι με κάθε μία περιοδικά?

Αυτά και πάλι μπράβο!!!!!!!! emrockon

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χωρίς παρεξήγηση, δεν έχει νόημα να διαβάζει κάποιος Νομική όλο το χρόνο (εκτός αν έχει σαλτάρει ή είναι ο αδερφός μου). Τώρα ένα μήνα εξεταστική θα διαβάσω, μετά Σεπτέμβρη τα ίδια, Φλεβάρη κ.ο.κ.

Ασχολούμαι που και που με την Ιατρική τον υπόλοιπο καιρό, χωρίς βέβαια υπερβολές. :) :) :)

Κάτι CME points θέλω να συμπληρώσω στο Medscape, αλλά όλο το αναβάλλω...

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

15/6 Φορολογικό Δίκαιο...

Όλα τα επιλεγόμενα στη Νομική είναι 500+ σελίδες. Αίσχος! Τέσπα, δώσαμε, βλέπουμε. Πέτυχα και το μισό Greeklaws στην εξέταση.

ΥΓ: Όλα τα λεφτά η έκφραση της επιτηρήτριας όταν υπέγραψε τη βεβαίωση: "Βοήθα Παναγία μου! Είσαι γιατρός; Και τι κάνεις εδώ;"

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ψιτ, εσύ ο κοντός, ο λιανός, που έχεις γείτονα το γύφτο... δεν παίζεσαι!

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Κάτι CME points θέλω να συμπληρώσω στο Medscape, αλλά όλο το αναβάλλω...

Δεν είναι και τόσο δύσκολο...

Το Medscape επιτρέπει να κάνεις λάθος όσες φορές θέλεις στο testaki του ;):)

Τροποποιήθηκε από deleterious

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λοιπον το βαζω εδω επειδη μπαινουν και πολλοι νομικαριοι. Θελω υλη, σημειωσεις και βιβλια (οτι χρειαζεται τελος παντων) για τα μαθηματα : 1) Ποινικο-ποινικη

2) Πολιτικη δικονομια 3) Αστικο καθως και που θα βρω ημερομηνιες για σεπτεμβρη. Θενκς

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατί δε δοκιμάζεις να μπεις στο www.greeklaws.com/fora, και να δεις στο φόρουμ των ανακοινώσεων και της βοήθειας σε μαθήματα ακριβώς τις πληροφορίες που ζητάς; :)

(τα εν λόγω μαθήματα είναι ψιλοαχανή -για την ακρίβεια, δεν είναι καν μάθήματα, έτσι όπως το θέτεις, είναι ολόκληροι τομείς- και το τι χρειάζεται είναι σχετικό, εξαρτάται ας πούμε από το κλιμάκιο και άλλα πολλά... οπότε είναι αδύνατον να σου πει κάποιος τι ακριβώς χρειάζεται, χωρίς να ξέρει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες -τουλάχιστον για ποια ακριβώς μαθήματα μιλάς. :) Υπάρχουν ας πούμε η Πολ. Δικονομία Ι, η Πολ. Δικονομία ΙΙ, τα επιμέρους μαθήματα του Αστικού, οι αντίστοιχες συνθέσεις κλπ... εσύ για ποιο απ όλα ρωτάς; )

Ημερομηνίες για Σεπτέμβρη, δεν έχουμε ακόμα στα χέρια μας, λογικά αυτό θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο...

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

17/6 Ιατρικό Δίκαιο

18/6 Δίκαιο Οικονομικής Εγκληματικότητας

Με δύο από τα σχετικά δύσκολα επιλεγόμενα έκλεισε αυτή η εβδομάδα. Προσέφερε βεβαίως τεράστια απόλαυση να το παίζω γιατρός στις απαντήσεις του Ιατρικού Δικαίου (το τι έγραψα για την προκλητή διακοπή κύησης δεν περιγράφεται! Μέχρι και για φαρμακευτική διακοπή - που δεν γίνεται/απαγορεύεται στην Ελλάδα, αναφέροντας και σκευάσματα από το εξωτερικό!).

Το Δ.Ο.Ε. με απογοήτευσε κάπως. Περίμενα περισσότερες υποθέσεις και πραγματικά περιστατικά στους φακέλους για να εμπνευστούμε για το μέλλον, αλλά είχαν βγάλει την Απάτη κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός ύλης (είναι ντεμοντέ πλέον) και είχαμε μόνο κάτι μπανάλ φορολογικά εγκλήματα και χρηματιστηριακά μέσα (που θα αλλάξει οσονούπω η νομοθεσία οπότε τζάμπα διάβαζα).

Insider, χειραγώγηση μετοχών και τα μυαλά στα κάγκελα πάντως. Και κλέφτε εφορία αλύπητα. Αν κρίνει κανείς από τις ποινές στο ποινικό κομμάτι συμφέρει! 3 μήνες φυλάκιση συνήθως, με μάξιμουμ δυο χρονάκια, όλα αυτά εξαγοράσιμα για ένα κομμάτι ψωμί... βάλε και τις πιθανότητες να σε πιάσουν (που ο Η.Αναγνωστόπουλος -ναι αυτός της 17Ν- στο αρθράκι του που κατακεραύνωνε το νόμο τεχνηέντως αποσιώπησε), που είναι δεν είναι 10%, κάνεις την τύχη σου. Μόνο προσοχή! Κάτω από 25 εκατομμύρια ό,τι κάνετε (νομίζω 80 ή 90.000 ευρώ πάει με την αναπροσαρμογή). Παραπάνω είναι κακούργημα και δεν παίζουμε μ' αυτά... μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις και τη φυλακή αν σε πιάσουν!

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

SarandoKaptani, will you marry me????

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Σαράντο , είσαι φοβερός!!!! Τι να πω , εγώ ούτε στον ύπνο μου δε θα είχα κουράγιο να μπω σε άλλη σχολή μετά την Ιατρική . Να μου επιτρέψεις μόνο μια ερώτηση. Με τα μαθήματα της Νομικής σου μένει καθόλου χρόνος να διαβάσεις ιατρικά βιβλία?Μπορεί πιστεύεις κάποιος να συνδυάσει τις δύο αυτές επιστήμες ταυτόχρονα , ή  πρέπει να ασχολείσαι με κάθε μία περιοδικά?

  Αυτά και πάλι μπράβο!!!!!!!! emrockon

Καλέ τώρα το είδα αυτό το τοπικ :blink: Μα πού ζω :splaaaats:

Ο μάστορας Νο2 είναι η ζωντανή απόδειξη ότι σε ένα μπ.... emoopsemcensored σορρυ, σε ένα τόσο χαώδες πανεπιστημιακό τμήμα όπως η Νομική, μοναδική σου ελπίδα επιβίωσης είναι η τρέλα και κυρίως η αναισθησία! :lol: Trust me, I know. Όσες φορές εφάρμοσα το άνω σύστημα, όχι μόνο δε διάβασα, αλλά πέρασα τα μαθήματα κιόλας emcolgate (για να μαθαίνουν οι νεότεροι...)

40 μικρέ μου, συλλαλητήρια είσαι και ο κρότος emrockon Keep walking ή για την ακρίβεια keep passing and keep posting ;)

ΥΓ: Τελικά τις εταιρίες τις πέρασες??? B)

ΥΓ2: Ολιβ, κι εγώ ούτε στον ξύπνιο μου δε θα πήγαινα σε άλλη σχολή γενικά μετά τη νομική, αλλά έχε χάρη.... :wub:

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εταιρείες=χειμερινό μάθημα. Σεπτέμβρη θα το πρωτοδώσω.

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
Σημειώνω όμως και τα θετικά: εκτός του περιβάλλοντος (τι παιδιά... :wub:  :wub:  :wub: ), δεν πληρώναμε ούτε εισφορά στο Σύλλογο (ΘΕΤΙΣ νομίζω λέγεται).

Όχι και ΘΕΤΙΣ! :splaaaats:emeleos

Ο Σύλλογός μας (ο ποιος; λέμε τώρα...) δεν έχει πάρει το όνομά του από την αρχαία Θέτιδα (you know, τη μητέρα του Αχιλλέα) αλλά από τη Θέμιδα, τη θεά της δικαιοσύνης!

ΘΕΜΙΣ, λοιπόν... emgoal

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση


Σύνδεσμος στη δημοσίευση
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×