asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Αλέξια & Χαριτοδιπλωμένος Κώστας - "Κανένας δεν μας σταματά" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Αλέξια & Μπονάτσος Βλάσσης - "Είσαι παιδί μου πειρασμός" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Ευριδίκη & Βαλάντης - "Δεν τελειώνουμε ποτέ" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Πάριος Γιάννης & Βανδή Δέσποινα - "Αδιέξοδο" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Λιδάκης Μανώλης & Βόσσου Σοφία - "Δεν μετανιώνω" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Βαρδής Αντώνης & Ασλανίδου Μελίνα - "Δεν μετανιώνω" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Τερζής Πασχάλης & Βόσσου Σοφία - "Και φοβάμαι" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Τερζής Πασχάλης & Γλυκερία - "Χαθήκαμε" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 5 Ιουνίου 2012 Γλυκερία & Ζιώγαλας Νίκος - "Πάρε με απόψε" : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Youssou N' Dour & Neneh Cherry - " 7 seconds " : http://www.youtube.com/watch?v=HNIRCNbGjjc&feature=related Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Μάνου Αφροδίτη & Φέρτης Γιάννης - " Σαν με κοιτάς " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Δάκης & Χριστιάνα - " Μίλα μου " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Μποφίλιου Νατάσσα & Χαρούλης Γιάννης - " Κοίτα εγώ " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Μάνου Αφροδίτη & Μηλιώκας Γιάννης - " Ροζ " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Χωματά Καίτη & Βιολάρης Μιχάλης - " 'Ασπρα καράβια " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Χιώτης Μανώλης & Λίντα Μαίρη - " Περασμένες μου αγάπες " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 15 Ιουνίου 2012 Σφακιανάκης Νότης & Δάντης Χρήστος - " Χειμώνας είναι " : http://www.youtube.com/watch?v=Q3aONqzbpeY Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
fermina daza 0 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 16 Αυγούστου 2012 Ελεωνόρα Ζουγανέλη- Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ''Είπα στους φίλους μου'': Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
fermina daza 0 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 16 Αυγούστου 2012 Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Νίκος Μπότσας ''Μέχρι αίμα να βγει'': Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
fermina daza 0 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 18 Αυγούστου 2012 (τροποποιήθηκε) Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ανδριάνα Μπάμπαλη ''Βροχή των αστεριών'' [media=] Τροποποιήθηκε 18 Αυγούστου 2012 από xenia13 Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 19 Αυγούστου 2012 Μαχαιρίτσας Λαυρέντης & Στόκας Μπάμπης - " Νότος " : [media=] Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 19 Αυγούστου 2012 Αλεξίου Χάρις & Χατζηγιάννης Μιχάλης - " Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ " : http://www.youtube.com/watch?v=m7V67i1JLW4 Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 19 Αυγούστου 2012 Cesaria Evora & Αρβανιτάκη Ελευθερία - " Sodade " : http://www.youtube.com/watch?v=6T_-sBj3Lsc&feature=related Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 19 Αυγούστου 2012 Βάνου Τζένη & Βογιατζής Γιάννης - " Θέλω κοντά σου να μείνω " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους
asteraki 70 Αναφορά δημοσίευσης Δημοσιεύτηκε 19 Αυγούστου 2012 Βαρδής Αντώνης & Γαρμπή Καίτη - " Η πατρίδα μου " : Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση Σύνδεσμος στη δημοσίευση Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους