Jump to content

Sunny

Super Moderators
 • Posts

  1.098
 • Joined

 • Days Won

  2

6 Followers

About Sunny

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  here and there.
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 • Ενδιαφέροντα
  Ιατρική, φωτογραφία, μουσική, κινηματογράφος, λογοτεχνία, οι έξυπνοι άντρες
 • Φύλο
  Female

Recent Profile Visitors

17.306 profile views

Sunny's Achievements

Μεγαλοπροφέσορας (επίπεδο IX)

Μεγαλοπροφέσορας (επίπεδο IX) (9/16)

517

Reputation

 1. Γενική εφημερία, σε μεγάλο νοσοκομείο. ΤΕΠ Παθολογικό. Κυριούλης που έχει μπει κάπου 10 φορές στο ιατρείο, πριν έρθει η σειρά του, λέγοντάς μας ότι πονάει. - Γεια σας. Τι σας φέρνει εδώ σήμερα; - Πονάει η κοιλιά μου. - Και για πείτε μου, πότε άρχισε ο πόνος; - Πριν από 7-8 χρόνια. - Κι 8 χρόνια, δε βρήκατε ευκαιρία να πάτε σε γιατρό; (Για την ιστορία, ουδέν οξύ παθολογικό.)
 2. Στην κλινική μου (παθολογική) συνταγογραφούμε με τους κωδικούς των επιμελητών μας. Σε άλλες κλινικές, κάθε ειδικευόμενος συνταγογραφεί με τον δικό του. Πρέπει, όμως, πρώτα, να γίνει η αλλαγή - ρώτα στην τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου. Αν δεν ξέρει το γραφείο προσωπικού, πάρε τηλέφωνο στην ΗΔΙΚΑ (ένα 5ψήφιο που δίνουν).
 3. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου της τράπεζας όπου θα κατατίθεται ο μισθός σου φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου ΤΣΑΥ βεβαίωση από παθολόγο και ψυχίατρο δημόσιου νοσοκομείου (αυτές μπορείς να τις πάρεις και κατά τη διάρκεια του μήνα που θα κάνεις στο νοσοκομείο· ρώτα, όμως, πρώτα αν θα τα δεχτούν με καθυστέρηση στο ΚΥ) εγγραφή στον ιατρικό σύλλογο του νομού Δε νομίζω να υπάρχουν άλλα. Πάντως, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το ΚΥ και να τους ρωτήσεις.
 4. Δεν ήμουν στην Κρήτη, πάντως σε όλες τις ιατρικές σχολές τα προκλινικά έτη δε φαίνονται τόσο ενδιαφέροντα στους περισσότερους φοιτητές. Θα πρέπει να περιμένει τις κλινικές για να δει αν του/της αρέσει. Αυτό που μπορεί να κάνει μέχρι τότε είναι να δηλώσει μαθήματα επιλογής πιο κοντά στο κλινικό κομμάτι της ιατρικής.
 5. Όχι, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
 6. Ακριβώς. Ή μπορεί να κάνει κάποιους μήνες αγροτικού, μετά ν'ανοίξει η θέση του για ειδικότητα, να την τελειώσει και να συμπληρώσει τους "χρωστούμενους" μήνες αγροτικού, για να δώσει τις εξετάσεις.
 7. Αν κάνεις γενική ιατρική, δε χρειάζεται αγροτικό. Για το υποχρεωτικό αγροτικό διαβάστε τα παρακάτω: Ναι. Στην ουσία γίνεται επαναφορά της διάταξης Γεωργιάδη.Αν δεις το άρθρο 67 του προς ψήφιση νόμου, αντικαθίσταται η διάταξη Γεωργιαδη (άρθρο 22,παρ 1)-στην ουσία επαναδιατυπώνεται-, αλλά δεν αλλάζει και εξακολουθεί να ισχύει η παρ 6 του άρθρου 22 του νόμου Γεωργιάδη,που ορίζει την ισχύ της συγκεκριμένης διάταξης για όσους πήραν πτυχίο από 18/11/2013.Γι'αυτό και το έγραψα έτσι. Στην πράξη αυτό ,που λες γίνεται.
 8. Sunny

  Πρόβλημα με το forum

  Τις τελευταίες μέρες το φόρουμ σέρνεται. Συμβαίνει μόνο σ' εμένα; Επίσης, δε λειτουργεί το sign in anonymously :/
 9. Μια διευκρίνηση (επειδή ξαναέψαξα τα παλιότερα ποστ): η διάταξη Βορίδη ισχύει για όσους πήραν πτυχίο από 24/12/2014 2015 και μετά. Για όσους πήραν πτυχίο από 18/11/2013 έως 23/12/2014 2015, ισχύει ότι πρέπει να έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος αγροτικού πριν τις εξετάσεις ειδικότητας. Οπότε ο νέος νόμος θα αφορά όσους πήραν/πάρουν πτυχίο μετά τις 24/12/14 15, ναι;
 10. Όλα αυτά θα ισχύουν αναδρομικά ή από την ψήφιση του νέου νόμου; Ξέρουμε;
 11. until
  21ο Σεμινάριο Ιατρικής Εκπαίδευσης του «Ευαγγελισμού»
 12. Στις 23 Φεβρουαρίου το 21ο Σεμινάριο Ιατρικής Εκπαίδευσης του «Ευαγγελισμού» ΑθήναΓια μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται το Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός». Πρόκειται για πολυθεματικό Σεμινάριο, που διοργανώνεται από την Ένωση Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» (ΕΕΠΝΕ), από την Τρίτη 23 έως και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου του 2016 στο αμφιθέατρο «Δώμα» του Νοσοκομείου (κτίριο ΑΧΕΠΑ, 11ος όροφος, Δ/νση: Υψηλάντου 45‐47, 106 76 Αθήνα). Στο 21ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαλέξεων ‐εξαιρετικής σημασίας‐ χάρη στη συνδρομή χορηγών και την τεχνολογική υποστήριξη του Νοσοκομείου «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», καθώς και συμπόσια για τα νεότερα δεδομένα στην ιατρική επιστήμη. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν προετοιμασθεί και οι «Αντιπαραθέσεις» σε φλέγοντα επίκαιρα θέματα, όπου υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, έτσι ώστε ο ακροατής να δημιουργήσει την δική του άποψη. Επίσης, στα πλαίσια του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων «Δ. Ίκκος», «Κ. Γαρδίκας» και «Α. Μπίλλης» της ΕΕΠΝΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2014‐2015, για την καλύτερη παρουσίαση περιστατικού, διαφορικής διάγνωσης και σχολιασμού αντίστοιχα. Η πρόσκληση στο 21ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον πρόεδρο της ΕΕΠΝΕ καθηγητή Σπύρο Ζακυνθινό, την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Dr Μαρία Παγώνη και τη Γενική Γραμματέα Dr med Kαλλιόπη Aθανασιάδη απευθύνεται σε όλους. Για τα μέλη της ΕΕΠΝΕ είναι δωρεάν, καθώς και για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές. Υπάρχει συμβολική συμμετοχή για τους Ειδικευμένους Ιατρούς, Βιολόγους, Χημικούς και άλλους ειδικούς επιστήμονες η οποία ανέρχεται στα 15€ και αντίστοιχα η συμβολική συμμετοχή για τους Ειδικευόμενους Ιατρούς, Νοσηλευτές, Τεχνολόγους και λοιπό προσωπικό ανέρχεται στα 5€. Tο 21ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας και έχει μοριοδοτηθεί με 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME‐CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Για την πιστοποίηση της συμμετοχής εφαρμόζεται το σύστημα της κάρτας μέτρησης χρόνου παρακολούθησης, η οποία παραλαμβάνεται από τη Γραμματεία του Σεμιναρίου με την τακτοποίηση της εγγραφής. Σύμφωνα με την Εγκύκλιο του ΕΟΦ (64740/01‐09‐2013) οι σύνεδροι δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης με μόρια μόνο εάν συμπληρώσουν το 60% των συνολικών ωρών του Επιστημονικού Προγράμματος του Σεμιναρίου.health.in.gr
 13. Αν δεν κάνω λάθος, αναγράφεται πάνω στο πτυχίο/αντίγραφο πτυχίου. (Θα το τσεκάρω αργότερα & θα διορθώσω το ποστ μου, αν χρειαστεί.)
 14. Ημερομηνία κτήσης πτυχίου είναι η ημερομηνία που πέρασες το τελευταίο σου μάθημα. *[Ημερομηνία κτήσης πτυχίου είναι η τελευταία μέρα της εξεταστικής περιόδου στην οποία πέρασες το τελευταίο μάθημα.]
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.