Jump to content

chrisa

Members
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

About chrisa

 • Γενέθλια 18/05/2005

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • MSN
  chrisanthyt

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  just guess

chrisa's Achievements

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV) (4/16)

0

Reputation

 1. chrisa

  Ασφάλιση παιδιού

  Ευχαριστώ για την απάντηση!
 2. Καλησπέρα, Θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει , τα φώτα του στο εξής.οντας σε ειδικότητα, οπότε κ έχουμε υγειονομική κάλυψη ΙΚΑ,σε γέννηση παιδιού, το δηλώνουμε στο ΙΚΑ η στο ΤΣΑΥ; Ευχαριστώ πολύ!
 3. Καλησπέρα!με σκοπό να βγάλω πιστοποιητικό υγείας για διορισμό, πήγα στη διεύθυνση υγείας κεντρικού τομέα. Εκεί μου είπαν ότι δεν είναι πλέον αρμοδιότητα της νομαρχίας και ότι πρέπει να πάω σε νοσοκομείο...Στο νοσοκομείο που πήγα, μου δώσανε τις απαραίτητες γνωματεύσεις, αλλά δεν γνωρίζαν κάτι πέραν αυτού..Ξέρετε που πρέπει να απευθυνθώ?Μου είπε κάτι λάθος η υπάλληλος και πρέπει να πάω στη διεύθυνση υγείας? Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιοσ που έκανε πρόσφατα τη διαδικασία... Ευχαριστώ!
 4. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: όταν ένα άτομο είναι σε αναμονή Αθήνα και επαρχία και έχει λάβει ανακληση μέχρι κάποια ημερομηνία στην επαρχία, αυτόσημαίνει ότι ισχύει η ανάκληση και για την Αθήνα? Λαμβάνοντας υπόψη τους λόγους ανάκλησης, υποθέτω πως ναι, αλλά επειδή από νομαρχία και υπουργείο κανείς δεν μου απάντησε με σαφήνεια, θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει. Ενημερωτικά, εγω είμαι σε κατώτερη θέση στη λίστα αναμονής από΄άτομο που είναι σε ανάκληση στην επαρχία (στην Αθήνα δεν έχει ανοίξει ακόμα η θέση του...)
 5. Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α αυτές τις συζητήσεις...............................θέλω...................μια χρονομηχανή...............
 6. Καλησπέρα..μια απορία που παίζει να έχει απαντηθεί, ωστόσο αν μπορείτε απαντήστε μου. Από την ημέρα που κενώνεται η θέση και στέλνει η διεύθυνση υγείας τα χαρτιά στο υπουργείο, μέχρι να έρθει ο διορισμός, πόσο διάστημα παίρνει συνήθως?Ευχαριστώ!
 7. Θεωρώ πως δεν γίνεται να ασχοληθεί ένας νόμος με την αλλαγή ειδικότητας που αποφάσισε κάποιος μετά από τόσα χρόνια. Αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός και όχι πρόβλημα του υπουργείου για τη ρύθμιση των αναμονών. Όπως και προσωπική επιλογή είναι το αν κάποιος ήθελε ή δεν ήθελε να κάνει αγροτικό...Δεν αποτελούν προβλήματα του εκάστοτε νομοθέτη οι προσωπικές επιλογές.
 8. Δεν είναι δίκαιη η δήλωση με βάση παθολογία σε ψ και ψυχιατρική σε ν για τον απλούστατο λόγο ότι οι ψ αναγνωρίζουν στην πλειοψηφία τους παθολογία από το αγροτικό οπότε δηλώνουν ν πολύυυυ νωρίτερα από τους νευρολόγους...
 9. για τους ψυχιατρους προτείνουν παλαιότητα βάση παθολογίας και για τους νευρολόγους βάση ψυχιατρικής. Για ποιο λόγο να προτείνεται αυτο???και για τις δύο ειδικότητες πρώτο κομμάτι είναι η παθολογία (με ψυχίατρους ευνοημένους αφού την αναγνωρίζουν από αγροτικό). Ωστόσο, διαβάζω σε όλα τα post αυτό χωρίς να έχω καταλάβει το λόγο.....
 10. Όλα καλά όλα ανθηρά;-) Δεμ έγινε μαλακία, απλά θέλω να ξέρω πότε τελειώνουμε..Λπτομέρειες σε pm ή σε τηλ. Πάνω όλα καλά? Καλή αρχή!!!
 11. Καλησπέρα, σε περίπτωση που γνωρίζετε τον επιτυχόντα του Κ.Υ. Άνδρου στην τελευταία προκήρυξη, παρακαλώ στείλτε μου pm. Ευχαριστώ!
 12. Ένα ΦΕΚ που θα έλυνε τα προβλήματα μας είναι σε εκκρεμμότητα κάπου στο υπουργείο και όλοι βρίσκουν δύσκολη την εφαρμογή του...................Μια δικαστική απόφαση που μας γυρίζει χρόνια πίσω εφαρμόζεται εντός 4 ημερών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πού μπορείς να στηριχτείς μέσα σε αυτό το πράγμα (ΕΛΛΑΔΑ) για να κανονίσεις κάτι τόσο απλό όσο τη ΖΩΗ σου? Τι κάνεις?Άλλάζεις ειδικότητα μετά από 2 και τρια χρόνια αναμονής?? Φεύγεις έξω??? Πας στο διάστημα?
 13. Ρώτησα περίπου το ίδιο στο νοσοκομείο και μου είπαν την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη οπότε την πέμπτη..
 14. Καλησπέρα! δηλαδή εννοείς ότι θα πρέπει να πληρωσει κανείς 90 ευρο στον ΙΣΑ + 90 για το άλλο εξάμηνο παρόλο που κάνεις διαγραφή??ή κατάλαβα κάι λάθος?
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.