Jump to content

happy

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About happy

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ για όποιον ενδιαφέρεται αυτό ειναι το email μιας κοπέλας η οποία παραδίδει μαθήματα και από 1η Σεπτέμβρη θα είναι στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί της ( καταλαβαίνει και ελληνικά) : matina.naslund@hotmail.com
 3. Σ' ευχαριστώ πολυ nucmed! όσον αφορά για τους καθηγητές δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ, ίσως δεν έχουν σχηματίσει γνώμη...
 4. Γεια σας! Μιας και γράφω για πρώτη φορά θα ήθελα πρώτα πρώτα να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ διότι με όλες αυτές τις ερωταπαντήσεις έχει ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο για ειδικότητα στη Σουηδία και νομίζω ότι είμαστε πολλόί αυτοί που έχουμε διευκολυνθεί να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Έγώ συγκεκριμένα είμαι ένα βήμα πριν πάρω την τελική απόφαση να έρθω για γλώσσα στο folkuniversitet και θα ήθελα να κάνω 2,5 ερωτήσεις : 1ον Τι είναι ακριβώς ο underlakare? και είναι πιο εύκολο να βρει κανείς τέτοια θεση απ'ότι ST? ( όταν αρχίσω να ψάχνω για μία θέση ειδικευομένου, εκτός από θέσεις ST, vikariat να ψάχνω και για underlakare?) 2ον Πως είναι τώρα τα πράγματα πάνω?πάει καιρός που έχω να ακούσω για ανθρώπους που βρήκαν θέση. Εγώ συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Παθολογία. 3ον Τέλος, μια ολίγον ρητορική ερώτηση, γιατι όλοι οι έλληνες καθηγητές ξινίζουν τα μούτρα τους όταν ακούν Σουηδία???
 5. happy

  Ιατροδικαστική

  θέματα Ιατροδικαστικής 18/10/2007 1.πως στοιχειοθετείται το αδίκημα της ψευδούς πιστοποίησης? 2.σύνδρομο συμπίεσης θωρακικού τοιχώματος. 3.τι γνωρίζετε για την τοξικολογική ανάλυση και την αξιολόγησή της σε νεκρό από χρήση ηρωίνης. 4.πως θα καταλάβουμε σε πτώμα καμμένο εάν ο άνθρωπος ήταν ζωντανός όταν άρχισε η επίδραση της φωτιάς? 5.βρίσκεται πτώμα απαγχονισμένου ηλικιωμένου ανδρός. Πως θα προσδιοριστεί από την αυτοψία του χώρου ο χρόνος θανάτου? Καλή επιτυχία!!!
 6. happy

  Δερματολογία

  ΚΑΝΟΝΙΚΗ 18/09 Κάποια από τα επιλογής που θυμάμαι: 1)στην ατοπική δερματίτιδα(αναφέρεται στην αιτιοπαθογένεια) ποιος υποπληθυσμός Τ κυττάρων είναι μειωμένος? ο ΤΗ1 2)ποια η πρωιμη στοιχειώδης βλάβη του δοθιήνα? φλεγμονώδες θυλακικό οζίδιο 3)στην ατοπική δερματίτιδα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία σε α)δήγματα εντόμων β)τροφ.αλλεργία γ)φάρμακα δ) όλα τα παραπάνω (σωστό το δ) 4)τα αντι-Jo αντισώματα στη δερματομυοσίτιδα σχετίζονται με πνευμονική προσβολή 5)προσέρχεται γυναίκα με πυρετό,αμφοτερόπλευρη βουβωνική λενφαδενοπάθεια και επώδυνεσ ελκώσεις στα γεννητ.όργανα. Αναφέρει ότι το εξάνθημα ήταν αρχικά φυσαλιδώδες. Πάσχει από :α)πρώιμο σύφιλη, β)ερπητική πρωτολοίμωξη γ)υποτροπή έρπητα γεννητ.οργάνων δ)τίποτα από τα παραπάνω 6) υπήρχαν 3 ερωτήσεις για τα πομφολυγώδη νοσήματα , μία για το κάθε ένα, για το τι είδους ανοσοσφαιρίνες βρίσκουμε καθηλωμένες στον ανοσοφθορισμό. 7)τα ανθρωπόφιλα δερματόφυτα προκαλούν α)ήπια κλινική εικόνα β)έντονη φλεγμονή γ) το Κηρίο του Κέλσου δ)τίποτα από τα παραπάνω 8)το μελαγχρωματικό είναι τύπος α)ΒΚ β)ΑΚ γ)ΚΜ (σωστό το α)
×
×
 • Δημιουργία νέας...